2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

a.s.a.sgünaydınnnnnnnnnnnnnn kızlar ve en tatlı minikleria.s.
allah sizleri nazarlardan korusun..gününüz günlerinizden güzel olsun....:içelim:bütün kötü düşünceler kaybolsun..çok öptüm siziŞeniziyi haftasonları diliyorum aman kendinize iyi bakın...

kezbancımm bazen çok hareketli oluyo özellikle akşamları ama bir iki gündür sakınn bebişimm çok yoruluyorum o yüzden sanırımm.inşllah 2 hafta sonra güzel bir şekilde daha fazla hissederimm.

bu arada herkesee günaydınnn güzel anneler ve bebişlerii güzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyorumm.

senağlamagünaydın kızlar...senağlamasenağlamasenağlama
üzülerek size bir haber daha vermek istiyorum.hani listemizde koyduğumuz 3üz annesi olan ELAGÖZLÜM de üçüzlerini 21.haftasında kaybetmiş....
allah meleklerini rahmet eylesin.başı sağolsun...
ELAGÖZLÜM eğer okuyorsan allahım sana sabır versin canım arkadaşım...senağlama

AYYYYYYYYY CİDDİMİSİNNNNNNNNN SEN YAAAAAAA AHH ARKADAŞIMMMMM CANIM KIYAMAM YAAAAAA ÇOK ÜZÜLDÜMMMMMMMMMMMM senağlamasenağlama

a.s.hepinize kucak dolusu sevgiler,kocaman öpücükler gönderiyorum.(bıcırıklara da teyzelerinden)
günaydın arkadaşlarım.:teytey:
bu gün hava çok güzel bol bol alışveriş için mükemmel bir gün.zaten hepimizin ihtiyacı var ben bile çıkıcaam biraz .dr a gidiceem açık havadan da faydalanırım(birşeyim yok bu arada karnımın alt bölgesi acıyodu eeeeee birazda bahane aslında)yerimseniben.

Ela Gözlüm Canim Arkadaşim Benimmmmmmm
çok üzüldüm Tatlimmmmmmmmmmmmm Allah Sabirversin Arkadaşlar
Zor Bir Durummmmmm.insan Ne Diyeceğni Bilemiyor
Kelimeler Kifayesiz Kaliyorrrrrrrrr

ay odamı agustos annesıydı forumdan okumusdum ay allah sabırlıklar versın cok zor allah nazardan bebeklerımızı korusun burdakılere nazarmı degdı boyle hergun uzuluyoruz

ayy çok üzüldümm allahım sabır versinn.

Allahım bu ne büyük acı, 1 haftada 3 kişinin bebeği öldü!!!artık forumlara girmekten korkuyorum.Çok moralim bozuluyor 1 haftada 5 bebek öldü, allahım sen sabır ver bu arkadaşlara neolur bir daha yaşatma yarabbim...

çok üzüldüm yaa bende okudum arkadaşımıza sabır dilerim.üçledik arkadaşlar.tek dileğim bu sonuncu kayıbımız olsun. senağlama

Denizli Yakin Bizee Ama Numarasi Yokkk Ahh Canim Arkadaşimm Allahim En Kisa Zamanda Güzünü Güldürsünnn Inşallah.

tanımıyordum ama allah sabır versin..meleklerine allah rahmet eylesin...inşallah kezbancımın dediği gibi bu son olur ve bir daha bu acıları yaşatmasın allah...keşke bunlar hiç olmasa ama takdiri ilahi bizim bilmediğimiz bir düzen var..allah acılarını yaşatmasın evlatlarımızın...iyi günler arkadaşlar ben şimdilik çıkıyorum gece girerim bir daha herhalde...

ben kısaca arkadaşımızı size hatırlatayım.1 oğlu vardı.sonra 3 üz erkek daha bekliyoırdu.hatta takılmıştık ona
1 oğlan+3 oğlan+bide eşin
5 erkekle işin zor demiştik.canım benim .20/08/2008 beklenen tarihti.21.haftada bebişleri tutunamamış annesine...çok sevdiğim bir arkadaşımdı.allahım sabır versin.
BÖYLE KÖTÜ HABERLER DUYDUKÇA DAHA BİR GÜÇLENİYORUZ SANKİ DEĞİL Mİ KIZLAR.ACININDA ACISI VAR.BUNU ANLIYORUZ.HER DOĞUM HABERİ NASIL SEVİNDİRİYORSA BİZLERİ, BU HABERLERDE ÜZÜYOR.AMA ACILARINI BİZLERDE PAYLAŞARAK DAHA CESARET ALIYORUZ SANKİ.
BEN ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM EN AZINDAN.

AĞUSTOS ANNELERİNDEKİ SON KAYIP OLMASI DİLEKLERİMLE...

yaa inanamıyorum nedir bu şanszıslık.
içimizde bir sürü arkadaşımız amniyosentez oldu.
şimdide üç arkadaşımız bebeklerini kaybetti.umarım bunlar duydugumuz son kötü haberler olur.
umarım bundan sonra dogum haberlerimizi paylaşırız.
allah arkadaşalrımza sabır versin inşallah tekrar sağlıklı hamilelikler nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…