2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hergün kötü haber duymaktan bıktım artık allah sabır versin elagözlüme kimseye yaşatmasın.ağustos annelerinde nazar var sanırım

kızlar neler oluyo böyle yaaaa..
o kadar çook üzüldüm kii şimdi, ela gözlüm ve barzey bebeklerini kaybetmişlerr(
nasıl bir şanssızlık böylee..
Allah acılarını hafifletsin, biranönce toparlanmalarını sağlasın inşallahh.
bende dün dr'a gittim.. doğumdan sonra toparlanmam normal seyrinde devam ediyomuş, sadece şu süt gelmesi olayını çözmemiz gerekli. ateş ve sıtma yapıyo..
hastanede hep beni konuşmuşlar taburcu olduktan sonra, ben doğum yaptıktan sonra hemşireler bile ağlamışlar, sonra ben onları teselli etmişim nolur benim yüzümden üzülmeyin diye hatırlamıyorum hiç..
dr'um senin çok güzel bebeklerin olucak sadece sabırlı olalım dedi bana..
şu lohusalık bitsinnn hamile olmak istiyorum yenideeeenn..

Arkadaşlar neler oldu böyle yaaa bir haftadır şehirdışındaydım giremedim şok oldum şuan ağlıyorum çok üzüldüm Allahım sabır versin çok etkilendim ama herşeyde hayır vardır elagözlümü tanımıyordum ama barzey ve aylin canlarım yaaa ne söyleyeceğimi bilemiyorum ne söylenilebilir ki ama yavruları onlar olmadan cennete girmeyecekler...Allah sabır versin yar ve yardımcınız olsun inş...
Herkesi çok öpüyorum kendinize iyi bakın.

cnm benim,aylin'cim ne kadar sürecekmiş bu lohusalık dönemin?en kısa zmanda güsel haberlerini bekliyoruz cnm,sen melek gibisin ve Allah sana bi melek verdi cnm a.s.

korkarak açtım şimdi forumu,içime doğdu herhalde..okuduğum anda başıma ağrı saplandı ela gözlüm cnm sana ve ailen Allahtan sabır dilerim :a015: meleklerin hep seni koruyacak cnm benim. senin de güsel haberlerini alacağız inş kendine dikkat et ve toparlanmaya bak bir an önce tatlım

hoşgeldin cnm neerelerdeydin?bi yere gitmediğini bilsem seni de merak etmeye başlayacaktım walla!!! :1shok:

:uhm:
hoşgeldin cnm neerelerdeydin?bi yere gitmediğini bilsem seni de merak etmeye başlayacaktım walla!!! :1shok:

Canım eşimin memleketi elazığa gittik canım bir hafta kaldık siteye girince şok oldum elvin yaa çok üzüldüm birsürü ağladım geçen hafta bi ara senle aylin yoktunuz çrşmbydı herhalde aylinin ki o zaman mı oldu :uhm: Allah sabır versin inş çok zor yaa
sen nasılsın elvin inş sende bebişte iyidir

başı sağolsun arkadaşımızın.
tosbaa yazdıklarını okuyunca seni kıskandım ben. ne kadar iyimser bi insansın ya. hayata bu denli pozitif bakabilmek büyük bi marifet. sen kalbinin temizliğyle her konuda en iyisini mükafat olarak alacaksın buna hiç şüphem yok. sana sevgiler sunuyorum arkadaşım.

CNM BEN,M NEYSEKİ GELDİN.ben ve kızım iyiyiz Allah'a şükür, çarşamba 2.düzeye girdim herşey güzel gidiyor,aman nazar değmssinde. fıkır fıkır teyzesi :)
siz nasılsınız bakalım bebişinle?gezdiniz geldiniz... :teytey:

cnm benim,aylin'cim ne kadar sürecekmiş bu lohusalık dönemin?en kısa zmanda güsel haberlerini bekliyoruz cnm,sen melek gibisin ve Allah sana bi melek verdi cnm a.s.

a.s. nihancııımm naber canım yaa:))
2 haftada toparlarsın diyo dr'um..
1 haftası geçti zatenn, raporluyum tabii bu arada.. dinlenerek enerji depoluyorum şekerimm.
bu arada sende melek gibisiinnn canım beniimm.
çok öptüümmm.

cnm benim çok sevindim iyi olmana,dinlenmeye bak :) herşeyin güzeli senin olsun içtenlikle cnmcım :)
ben iyiyim Allah'A şükür minikte iyi,nazar değmesinden korkuyorum walla...şükür diyorum her zaman...
ben de kocaman öpüyorum seni tatlım a.s.

Canım çok sevindim iyi olmanıza sonucunada hayırlı bi şekilde inş geçer hamileliğimiz bende 10 gün önce girmiştim çok şükür benimkide iyiydi benim kızda çok hareketli çok mutlu oluyorum o hareket ettikce:teytey:

güldenizcim sizin de iyi olmnıza sevindim cnm :) Allah nazardan saklasın.
ben şimdilik çıkıyorum.biraz tv karşısında oturıyım annemlerle :) gelebilirsem daha sonra görüşürüz .. öptüm herkesi Şeniz

tamam cnm sen izle ne güzel annenlesin keşke bende annemle olabilsem şimdi onu çok özledim inş yakında görüşeceğiz kendine iyi bak canım hoşçakal.

aylincim yazını görünce sevindim senin burda olmana alışmısız.inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz.şimdi bol bol dinlen

arkadaşlar bende çook üzülüyorum böle bebegini kaybede anneleri görünce çok zor çok acı birşey bu allahım kimseye vermesin böle bir acıı allahım hepimizin ebebgini korusun esirrgesin yarabbim.

selam günaydın herkeze haftasonu girmedim yine birileri bebeklerini kaybetmiş çok züüldüm allah sabır versin kaybeden annelere diğer annelerede Allah böyle birşey yaşatmasın..
size nediyceğim ben çok kötü alerji oldum heryerim kırmızı kırmızı bişi ısırdı zannettim doktora gittim meğer ÇİLEK yapmış doktor buhafta çilek yedin mi sen bakim dedi dedim eve 6 kase :)))) aman siz siz olun herşeyi dozaşında yiyin bebeğim nasıldır acaba???

geçmiş olsun canım çilek domates gibi şeyleri fazla kaçırınca alerji yapar, bebeğine etkisi olacağını zannetmiyorum, zaten doktorun araştırırdı şüphelenseydi

a.s.her şeye rağmen yeni bir gün yeni umutlarımız var içimizde bu güzel güneşli güne hepimiz güzel başlarız inşallah.
:teytey: herkese koooooooocaman günaydın:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…