kızlar neler oluyo böyle yaaaa..
o kadar çook üzüldüm kii şimdi, ela gözlüm ve barzey bebeklerini kaybetmişlerr(
nasıl bir şanssızlık böylee..
Allah acılarını hafifletsin, biranönce toparlanmalarını sağlasın inşallahh.
bende dün dr'a gittim.. doğumdan sonra toparlanmam normal seyrinde devam ediyomuş, sadece şu süt gelmesi olayını çözmemiz gerekli. ateş ve sıtma yapıyo..
hastanede hep beni konuşmuşlar taburcu olduktan sonra, ben doğum yaptıktan sonra hemşireler bile ağlamışlar, sonra ben onları teselli etmişim nolur benim yüzümden üzülmeyin diye hatırlamıyorum hiç..
dr'um senin çok güzel bebeklerin olucak sadece sabırlı olalım dedi bana..
şu lohusalık bitsinnn hamile olmak istiyorum yenideeeenn..
Arkadaşlar neler oldu böyle yaaa bir haftadır şehirdışındaydım giremedim şok oldum şuan ağlıyorum çok üzüldüm Allahım sabır versin çok etkilendim ama herşeyde hayır vardır elagözlümü tanımıyordum ama barzey ve aylin canlarım yaaa ne söyleyeceğimi bilemiyorum ne söylenilebilir ki ama yavruları onlar olmadan cennete girmeyecekler...Allah sabır versin yar ve yardımcınız olsun inş...
Herkesi çok öpüyorum kendinize iyi bakın.
hoşgeldin cnm neerelerdeydin?bi yere gitmediğini bilsem seni de merak etmeye başlayacaktım walla!!! :1shok:
Arkadaşlar neler oldu böyle yaaa bir haftadır şehirdışındaydım giremedim şok oldum şuan ağlıyorum çok üzüldüm Allahım sabır versin çok etkilendim ama herşeyde hayır vardır elagözlümü tanımıyordum ama barzey ve aylin canlarım yaaa ne söyleyeceğimi bilemiyorum ne söylenilebilir ki ama yavruları onlar olmadan cennete girmeyecekler...Allah sabır versin yar ve yardımcınız olsun inş...
Herkesi çok öpüyorum kendinize iyi bakın.
cnm benim,aylin'cim ne kadar sürecekmiş bu lohusalık dönemin?en kısa zmanda güsel haberlerini bekliyoruz cnm,sen melek gibisin ve Allah sana bi melek verdi cnm a.s.
a.s. nihancııımm naber canım yaa:))
2 haftada toparlarsın diyo dr'um..
1 haftası geçti zatenn, raporluyum tabii bu arada.. dinlenerek enerji depoluyorum şekerimm.
bu arada sende melek gibisiinnn canım beniimm.
çok öptüümmm.
CNM BEN,M NEYSEKİ GELDİN.ben ve kızım iyiyiz Allah'a şükür, çarşamba 2.düzeye girdim herşey güzel gidiyor,aman nazar değmssinde. fıkır fıkır teyzesi :)
siz nasılsınız bakalım bebişinle?gezdiniz geldiniz...:teytey:
güldenizcim sizin de iyi olmnıza sevindim cnm :)Allah nazardan saklasın.
ben şimdilik çıkıyorum.biraz tv karşısında oturıyım annemlerle :) gelebilirsem daha sonra görüşürüz .. öptüm herkesi Şeniz
kızlar neler oluyo böyle yaaaa..
o kadar çook üzüldüm kii şimdi, ela gözlüm ve barzey bebeklerini kaybetmişlerr(
nasıl bir şanssızlık böylee..
Allah acılarını hafifletsin, biranönce toparlanmalarını sağlasın inşallahh.
bende dün dr'a gittim.. doğumdan sonra toparlanmam normal seyrinde devam ediyomuş, sadece şu süt gelmesi olayını çözmemiz gerekli. ateş ve sıtma yapıyo..
hastanede hep beni konuşmuşlar taburcu olduktan sonra, ben doğum yaptıktan sonra hemşireler bile ağlamışlar, sonra ben onları teselli etmişim nolur benim yüzümden üzülmeyin diye hatırlamıyorum hiç..
dr'um senin çok güzel bebeklerin olucak sadece sabırlı olalım dedi bana..
şu lohusalık bitsinnn hamile olmak istiyorum yenideeeenn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?