CANIMCIM BENDE 424 SAYFA YOKKK GEÇMİŞ SAYFALARA BAKIYORUM AMA BULAMIYORUMtrendcim sende 424 de alıntı var canım a.s.
Ayyy Arkadaşlar Bilmiyorum Bende Nie Vöyle Ama Bu Konuyu Daha öncede Konuşmuştuk Asliii Ninda Benimki Gibi Ayni Sayfa Sayilarimiz Nie Böle Olduğunu Anlamadim
CANIMCIM BENDE 424 SAYFA YOKKK GEÇMİŞ SAYFALARA BAKIYORUM AMA BULAMIYORUM
canımcım bende 497 sayfa görülüyor....sende neden öyle görünüyorki.belkide bir çok sana yazılan son mesajları bile okuyamıyorsundur???
OLABİLİR CANIMMM:roflol::roflol:sende yazılanları özet geçmişlerdirr cnmm :roflol: :roflol:
heyyyyyyyyy takvimler geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))))
YİNE KAYBOLDU TAKVİMLERİMİZ YAAsenağlamaheyyyyyyyyy takvimler geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))))
AA ÇOK İİ ÇIKMIŞ CANIM ŞEKERİN BÖYLE YAPARSAKTA OLUYOMUYMUŞ ÇÜNKİ BEN ÇOK ERKEN YAPTIRMIIŞIM TEKRAR YAPTIRMAM GEREKİYOMUŞ AMA YAPTIRMAK İSTEMİYORUM BENNbu arada biliyorsunuz ben şeker yüklemesi yaptırmamıştım.dr'umla bu konuyu konuştuğumda aç olarak 2 günde bir ( 1 hafta boyunca) şeker testi yaptır demişti.dün sabah aç karnına yaptırdım.73 çıktı.gayet iyiymiş şekerim.....
ARA ARA GELİP GİTTİĞİ İÇİN GÖREMİYOSUNDUR NURAYCIMyaa bi ben göremiyorum şu takvimlerii yaaaa çıldıracammmm
özgecim baban nerede ameliyat olacak?yakınlardaysa br şeye ihtiyacı varsa ziyaret edelim cnm
beyzacım özledik biz de seni,karnın aşağıda diye üzülme doktor bu konuda yorumunu yapar,başkalarını dinleyip üzülme cnm
bu arada kızlar bu msn meselesi için hangi sayfalarda msn vermiştik ki? ben hatırlamıyorum,bir de nasıl silineceğini bilmiyorum?yardım eder misiniz?
kızlar merak ediyorum SÜSEMAUS nerelerde acaba,uzun zamandır gözükmüyo?
yeni ciciler alanlar resimlerinizi bekliyoruz :))
annem dün mudanyadan geldi. anneannem lohusalık için pike takım yaptırtmış kızlar,dantelleri el işi çok güsel.resmini koyarım bi çekiyim de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?