2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

HEPİNİZE TÜNAYDIIIIIIIIN CANIM ARKADAŞLARIM.İÇİNİZDEKİ KIPIRTIYA DA MUCUK MUCUK......

biz dün yatak odamın yerini değiştirdik küçük odaya geçtik o nedenle bu gece uyuyamadım pek. ama gündüz maaşallahım var yeni kalktım yazdıklarınızı tek tek okudum ama uyku sersemi unuttum. bir tek havva bir haber bekliyormuş aklımda kaldı ne olduğunu anlayamadım ama hayırlısı olsun diyorum... iyi bir hafta diliyorum.

aylinciim benim msjdan alıntı ile cevaplamışsın sayfa 275 te silermisin rica etsem mersiiii

selammmm kızlarrrr bi kaç gündür giremedim forumu özledim sizi.Şeniz

minikler nasılll:icecream:

bizde seni özledik :1hug: sen nasılsın ?? ne zaman göreceksin bebişi ????

canımmmm

inş bu haftaiçi çarşamba veya perşemde bi aksilik çıkmassa.çok merak ediyorum nasıl gelişimi büyüdümüüü:1rolleyes:

sen gördünmüü oğluşunuuŞeniz

ya kızlar bide bişşey dicem benim karnım aşşağıda biraz.dünde de bi kaç kişi öyle dedi.ben biraz üzüldüm.bi sakıncası varmı.bide karnım küçük hiç 6 aylık gibi durmuyosun diyolar:çok üzgünüm:

canım benim sen başkalarının ne dediğine bakma dr söyler sana böyle bir şey olsa bebeği aşağıda taşıyosun diye daha yeni yeni yukarıya çıkıyor onlar. bana da hiç ikiz gibi durmuyor karnın küçük filan diyorlar ben de gülümsüyorum sadece. sende öyle yap

ne güzelll bu hafta göreceksin bebişiii benim daha 12 günüm var bebişimi görmeye herkezin farklıdır göbişi cnm takma kafana kimseyi bozma sakın moralini bu hafta dr gidince öğrenirsin zaten a.s. benim göbiş o kadar büyüdüki artık 7 aylık oldum diyorum herkeze naniknanik

Kizlar Duyuru Yazmişlar Topiklerde Msn Adresi Vs.verenler önce 1 Gün -3 Gün Ve Süresiz Siteden Uzaklaştirilacaklarmiş Gebelik Forumunda Okudum

o zaman herkez msn sini yazdığı sayfasını bulup değiştirsin mesajını....

canım doktora sorcam.ben biraz kafama takıyorum böyle söylenince

a.s.

canımm

seninde az kalmış oğluşunu görmeye.evet doktoruma sorcam

senin göbişe bebişe maşallah

canım aynı sekilde benimde karnım aşağıda. bebeişimin hareketlerini kasıklarımda hissediyorum. ama herkes diyoki çok kolay doğumun olur diyo... bilmiyorum ne kadar doğru bu...:sm_confused: ama ben hiç kafaya takmıyorum, sende talma canıma.s

CANIM BENDE 275 SAYFA YOKKİ TOPLAM 125 SAYFA VAR ANLAMADIM GİTTİ NASI BİŞEY YAA YOK BENDE OKADAR FAZLA SAYFA SAYISI 125 SONUNCU SAYFA:sm_confused:

alalh allah anlamadım bende niye farklıki seninki neyse yaaaa sağol arkadaşım yordum seni de napalım silerlerse bir daha üye oluruz farklı rumuzla olur biteryerimseniben

bu arada herkese iyi haftalar arkadaşlar umarım herkesin keyfi yerindedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…