CANIM BENDE 125 SAYFA VAR GEÇENLERDEDE SÖYLEMİŞTİNİZ AMA BULAMIYORUM:sm_confused:aylinciim benim msjdan alıntı ile cevaplamışsın sayfa 275 te silermisin rica etsem mersiiii
selammmm kızlarrrr bi kaç gündür giremedim forumu özledim sizi.Şeniz
minikler nasılll:icecream:
CANIM BENDE 125 SAYFA VAR GEÇENLERDEDE SÖYLEMİŞTİNİZ AMA BULAMIYORUM:sm_confused:
bizde seni özledik :1hug: sen nasılsın ?? ne zaman göreceksin bebişi ????
canımmmm
inş bu haftaiçi çarşamba veya perşemde bi aksilik çıkmassa.çok merak ediyorum nasıl gelişimi büyüdümüüü:1rolleyes:
sen gördünmüü oğluşunuuŞeniz
ya kızlar bide bişşey dicem benim karnım aşşağıda biraz.dünde de bi kaç kişi öyle dedi.ben biraz üzüldüm.bi sakıncası varmı.bide karnım küçük hiç 6 aylık gibi durmuyosun diyolar:çok üzgünüm:
Kizlar Duyuru Yazmişlar Topiklerde Msn Adresi Vs.verenler önce 1 Gün -3 Gün Ve Süresiz Siteden Uzaklaştirilacaklarmiş Gebelik Forumunda Okudum
canım benim sen başkalarının ne dediğine bakma dr söyler sana böyle bir şey olsa bebeği aşağıda taşıyosun diye daha yeni yeni yukarıya çıkıyor onlar. bana da hiç ikiz gibi durmuyor karnın küçük filan diyorlar ben de gülümsüyorum sadece. sende öyle yap
ne güzelll bu hafta göreceksin bebişiiibenim daha 12 günüm var bebişimi görmeye herkezin farklıdır göbişi cnm takma kafana kimseyi bozma sakın moralini bu hafta dr gidince öğrenirsin zaten a.s. benim göbiş o kadar büyüdüki artık 7 aylık oldum diyorum herkeze
canımmmm
inş bu haftaiçi çarşamba veya perşemde bi aksilik çıkmassa.çok merak ediyorum nasıl gelişimi büyüdümüüü:1rolleyes:
sen gördünmüü oğluşunuuŞeniz
ya kızlar bide bişşey dicem benim karnım aşşağıda biraz.dünde de bi kaç kişi öyle dedi.ben biraz üzüldüm.bi sakıncası varmı.bide karnım küçük hiç 6 aylık gibi durmuyosun diyolarB]
CANIM BENDE 275 SAYFA YOKKİ TOPLAM 125 SAYFA VAR ANLAMADIM GİTTİ NASI BİŞEY YAA YOK BENDE OKADAR FAZLA SAYFA SAYISI 125 SONUNCU SAYFA:sm_confused:canımcıım sgselçukyan alıntı yapmışsın ama orda benim msn yazıyoo 275 e gel bak
CANIM BENDE 275 SAYFA YOKKİ TOPLAM 125 SAYFA VAR ANLAMADIM GİTTİ NASI BİŞEY YAA YOK BENDE OKADAR FAZLA SAYFA SAYISI 125 SONUNCU SAYFA:sm_confused:
CANIM BENDE 275 SAYFA YOKKİ TOPLAM 125 SAYFA VAR ANLAMADIM GİTTİ NASI BİŞEY YAA YOK BENDE OKADAR FAZLA SAYFA SAYISI 125 SONUNCU SAYFA:sm_confused:
canımcıım sgselçukyan alıntı yapmışsın ama orda benim msn yazıyoo 275 e gel bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?