2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben erken doğum olur diye düşündümmm:uhm:

:içelim:

AA ÇOK İİ ÇIKMIŞ CANIM ŞEKERİN BÖYLE YAPARSAKTA OLUYOMUYMUŞ ÇÜNKİ BEN ÇOK ERKEN YAPTIRMIIŞIM TEKRAR YAPTIRMAM GEREKİYOMUŞ AMA YAPTIRMAK İSTEMİYORUM BENN

nilal di sanırım.o yazmıştı.annelerimiz, ninelerimiz o kadar doğum yapmış.be kadar teferruat yokmuş çoğuda sağlıklı bebekler doğurmuş.düşünsenize çok önceleri bu amniosentez bile ultrason olmadığı için körlemesine yapılıyormuş.hani bebeğin başına gelse yada bi organına...:1shok:
şimdi tıp çok ilerledi.herşeyi inceliyorlar.çokta iyi yapıyorlar.ama ben çok panik biriyim.ve hep sonuçlarım kötü çıkar.heyecanında etkisi çok büyük bunda.bende öyle olunca çok etkileniyorum.bebeğimede eşimede ailemede kendimede hayatı zehir ediyorum...o yüzden korku kaldı içimde maalesef.bunu dr'uma anlattım.bana böyle yap dedi.şimdi çok relaksım ya...normal çıkıyor sonuçlar...ama herkes böyle değil tabi.gidip aşı olanlara, şeker yüklemesi yaptıranlara sonuna kadar katılıyor ve destekliyorum.ben sadece artık üzülmemek için buna karar verdim kendim ve bebeğim için.
tabi keşke bende şeker yüklemesi yaptırabilseydimmmm... yada tetanoz aşısı....AMA KORKAĞIM BİRAZCIKKKK

FOBİ KALDI BENDEE FOBİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ... :a015:

NARI BEYZA cım benimde öyle...bende hep altta taşıdım bebişimi.biraz zorluğu var.mesela ben yürüyünce alta yakın olduğu için kasıklarım ağrıyor- ayrıca tekmeleri çoğu zaman kasıklarımda.yere eğilirken zorlanıyorum.göbeğim bacaklarıma daha çabuk değiyor çünkü.ayrıca göğüs altım bayağ bi boş.orası boş alt tarafta ağırlık olunca bel ağrım daha çok oluyor.
ama bi sorun oluşmazmış...hiiç kafana takma canım....

Arkadaşlar Aranizda Babypyrin Kullanan Varmi Ben Hamileliğimin Başindan Beri Kullaniyorum Dr.um 32 Haftaya Kadar Devam Et Demişti Acaba Benim Gibi Kullananlar Varmii:uhm:

Arkadaşlar Aranizda Babypyrin Kullanan Varmi Ben Hamileliğimin Başindan Beri Kullaniyorum Dr.um 32 Haftaya Kadar Devam Et Demişti Acaba Benim Gibi Kullananlar Varmii:uhm:

ben ilk 3 ay kullandım artık kullanmıyorum.

panikciin seker sonucunu almışsın ne ara yaptırdın da aldın çok hızlısın vallahi güzel çıkmış sonuç sevindim senin adına

elvinciim gözünaydın annen de geldiiii. yemekleri o yapacak dimiiii. hadi yine iyisin. birde sana pike takımı yaptırmış görmek isterim hazırlıklara bakıcaam

CANIM SANA NE İÇİN VERDİLER DR.UNMU KESMENİ SÖYLEDİ

Ayyy Kizlar Ultrasonsadim Ben:)saat 3 De Baktiracam Niyeyse Bi Heyecan Kapladi Içimi Bu Kadar Heycan Yapmazdim Ama Oğluşumu çokkk özledim Ondan Sanirim

CANIM SANA NE İÇİN VERDİLER DR.UNMU KESMENİ SÖYLEDİ

zannediyorum kanı sulandıyor diye verdi 3yadan sonra demir ilacı verdi babyprini kesmemi söyledi. tam bilmiyorum neden verdiğini ama prospektüsünü okudunmu? sadece kanı sulandırma değil düşük engellemeye kadar gidiyor oldukça faydalı

oğluşunu görceksin demek hııı?senağlamabende istiyorum yaaa

Havvaa Yokmu Bir Gelişme Kuşummmm Aaaa çatlicam Valla Burda Aricaklarsa Arasinlarklava:

KEZBANCIM EVET DÜŞÜK ENGELLEYİCİ OLARAK VERDİ BİRDE BEBEK KANI SULANDIRDIĞI İÇİN DAHA İİ BESLENİYOMUŞ AYRICA TANSİYONUDA DENGELİYOMUŞ SANIRIM İÇMESEM TANSİYONUM DAHA YÜKSELİRMİŞ 32 HAFTAYA KADAR İÇMEM GEREKİYOMUŞ AMA İKİ KUTUM KALDI YETERMİ BİLMİYORUM ÇÜNKİ PİYASADA ARTIK YOK.EVET OĞLUŞUMU GÖRCEM DARISI BAŞINA CANIMM

evet bende zor buluyordum eczanelerde stok yapın demişti eczacı bize de.bence onun yerine alınabilecek bir ilaç vardır mutlaka.yada dr un yeterli bu kadar da diyebilir artık oldukça büyüdü bebeğin.şimdi sor işte ultrasona giriceksin ya bakalım ne diycek

EVET ULTRASONA ÇIKINCA SORUCAM CANIM TEŞEKKÜRLER

KEZBANCIM BEN ŞEKER YÜKLEMESİ YAPTIRMADIM.DİREK PARMAKTAN KAN ALIYORLAR.CİHAZ ÖLÇÜYOR HEMENCİKKKK

KIZLARRR OĞLUŞUMU GÖRDÜMM ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN HERŞEY YOLUNDAYMIŞ NORMALDE 26+0 OLMAM GEREKİRKEN 28+0 a UYUMLU DEDİ DR.UM 1KİLO 100 GR.OLMUŞ OĞLUŞUM

KIZLARRR OĞLUŞUMU GÖRDÜMM ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN HERŞEY YOLUNDAYMIŞ NORMALDE 26+0 OLMAM GEREKİRKEN 28+0 a UYUMLU DEDİ DR.UM 1KİLO 100 GR.OLMUŞ OĞLUŞUM

maşalah canım allah nazarlardan saklasın... ayyy seninkisi herkesinkinden tombalakmış hehe... ayyy 41 kere maşallahhhh

KEZBANCIM BEN ŞEKER YÜKLEMESİ YAPTIRMADIM.DİREK PARMAKTAN KAN ALIYORLAR.CİHAZ ÖLÇÜYOR HEMENCİKKKK

anladım ama orda normal çıkmış senin ne güzel (75 ti galiba)
bende o cihazdan alıcaam eve bundan sonrası için. takib edeyim diye çünkü allah korusun bebeğinde anneninde hayatını tehlikeye sokuyormuş şekerin yükselmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…