canım aynı sekilde benimde karnım aşağıda. bebeişimin hareketlerini kasıklarımda hissediyorum. ama herkes diyoki çok kolay doğumun olur diyo... bilmiyorum ne kadar doğru bu...:sm_confused: ama ben hiç kafaya takmıyorum, sende talma canıma.s
AA ÇOK İİ ÇIKMIŞ CANIM ŞEKERİN BÖYLE YAPARSAKTA OLUYOMUYMUŞ ÇÜNKİ BEN ÇOK ERKEN YAPTIRMIIŞIM TEKRAR YAPTIRMAM GEREKİYOMUŞ AMA YAPTIRMAK İSTEMİYORUM BENN
Arkadaşlar Aranizda Babypyrin Kullanan Varmi Ben Hamileliğimin Başindan Beri Kullaniyorum Dr.um 32 Haftaya Kadar Devam Et Demişti Acaba Benim Gibi Kullananlar Varmii:uhm:
CANIM SANA NE İÇİN VERDİLER DR.UNMU KESMENİ SÖYLEDİben ilk 3 ay kullandım artık kullanmıyorum.
panikciin seker sonucunu almışsın ne ara yaptırdın da aldın çok hızlısın vallahi güzel çıkmış sonuç sevindim senin adına
elvinciim gözünaydın annen de geldiiii. yemekleri o yapacak dimiiii. hadi yine iyisin. birde sana pike takımı yaptırmış görmek isterim hazırlıklara bakıcaam
CANIM SANA NE İÇİN VERDİLER DR.UNMU KESMENİ SÖYLEDİ
Ayyy Kizlar Ultrasonsadim Ben:)saat 3 De Baktiracam Niyeyse Bi Heyecan Kapladi Içimi Bu Kadar Heycan Yapmazdim Ama Oğluşumu çokkk özledim Ondan Sanirim
KEZBANCIM EVET DÜŞÜK ENGELLEYİCİ OLARAK VERDİ BİRDE BEBEK KANI SULANDIRDIĞI İÇİN DAHA İİ BESLENİYOMUŞ AYRICA TANSİYONUDA DENGELİYOMUŞ SANIRIM İÇMESEM TANSİYONUM DAHA YÜKSELİRMİŞ 32 HAFTAYA KADAR İÇMEM GEREKİYOMUŞ AMA İKİ KUTUM KALDI YETERMİ BİLMİYORUM ÇÜNKİ PİYASADA ARTIK YOK.EVET OĞLUŞUMU GÖRCEM DARISI BAŞINA CANIMMzannediyorum kanı sulandıyor diye verdi 3yadan sonra demir ilacı verdi babyprini kesmemi söyledi. tam bilmiyorum neden verdiğini ama prospektüsünü okudunmu? sadece kanı sulandırma değil düşük engellemeye kadar gidiyor oldukça faydalı
oğluşunu görceksin demek hııı?senağlamabende istiyorum yaaa
KEZBANCIM EVET DÜŞÜK ENGELLEYİCİ OLARAK VERDİ BİRDE BEBEK KANI SULANDIRDIĞI İÇİN DAHA İİ BESLENİYOMUŞ AYRICA TANSİYONUDA DENGELİYOMUŞ SANIRIM İÇMESEM TANSİYONUM DAHA YÜKSELİRMİŞ 32 HAFTAYA KADAR İÇMEM GEREKİYOMUŞ AMA İKİ KUTUM KALDI YETERMİ BİLMİYORUM ÇÜNKİ PİYASADA ARTIK YOK.EVET OĞLUŞUMU GÖRCEM DARISI BAŞINA CANIMM
senağlamasenağlama yok canım yaaaa. öldüm beklemektennn.... ben mi onları arasam kii :uhm:Havvaa Yokmu Bir Gelişme Kuşummmm Aaaa çatlicam Valla Burda Aricaklarsa Arasinlarklava:
EVET ULTRASONA ÇIKINCA SORUCAM CANIM TEŞEKKÜRLERevet bende zor buluyordum eczanelerde stok yapın demişti eczacı bize de.bence onun yerine alınabilecek bir ilaç vardır mutlaka.yada dr un yeterli bu kadar da diyebilir artık oldukça büyüdü bebeğin.şimdi sor işte ultrasona giriceksin ya bakalım ne diycek
ARASANA HAVVA.BİŞEY OLMAS SEN ARA BENCE ARARSAN MUTLAKA YAZsenağlamasenağlama yok canım yaaaa. öldüm beklemektennn.... ben mi onları arasam kii :uhm:
ARASANA HAVVA.BİŞEY OLMAS SEN ARA BENCE ARARSAN MUTLAKA YAZ
ben ilk 3 ay kullandım artık kullanmıyorum.
panikciin seker sonucunu almışsın ne ara yaptırdın da aldın çok hızlısın vallahi güzel çıkmış sonuç sevindim senin adına
elvinciim gözünaydın annen de geldiiii. yemekleri o yapacak dimiiii. hadi yine iyisin. birde sana pike takımı yaptırmış görmek isterim hazırlıklara bakıcaam
KIZLARRR OĞLUŞUMU GÖRDÜMM ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN HERŞEY YOLUNDAYMIŞ NORMALDE 26+0 OLMAM GEREKİRKEN 28+0 a UYUMLU DEDİ DR.UM 1KİLO 100 GR.OLMUŞ OĞLUŞUM
KEZBANCIM BEN ŞEKER YÜKLEMESİ YAPTIRMADIM.DİREK PARMAKTAN KAN ALIYORLAR.CİHAZ ÖLÇÜYOR HEMENCİKKKK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?