2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

demek sizinkide doğuştan fanatik olcak annesi:)evet sanemcim öyle zorki çalışma hayatından sonra evde olmak bakalım napıcam neyseki miniğimle ilgilenmek daha zevkli olucak böyle güzel bir olay için işi bırakacağım için pekte üzülmüyorum alışıcamm

görüşemedik uzun süre günleriniz nasıl geçiyor problem yoktur inşallah

aaa unverecimmm demek seninde amniyosnetz sonuçların iyi çıktı... canım benim çok sevindimmm.... :teytey:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn canım arkadaşlarım ve canım yeğenlerim..a.s.
insanın bu kadar çok ve bu kadar tatlı yeğenlerinin olması çok güzel..

sanemcim çok sağol canım.geçecek artık kolay bir ameliyat be fıtığı..

havvacım hayırdır hayatım güzel haber mi bekliyorsun ne güzel?

trend aylincim canım allah kolaylık versin işe başlamamışsın.dinlenmek bitti yani.

pıt pıt şimdi anladım canım düşmüşsün çok geçmiş olsun..

hepinize tekrar merhaba çorumdan yağmurlu bir günden..Şeniz

canım hayırdır kim bel fıtığı ameliyatı oluyor ben atlamışım orayııı. :uhm:

herkese günaydın kızlar
unwere canım çok sevindim testin sonuçları için.Gözün aydın arkadaşım. Allah sana ve hepimize de başka stres yaşatmasın.

havvacım babam bel fıtığı ameliyatı olacak istanbula gitti dün de ondan bahsettik canım..ama mühim bir durum değil artık..
kızlar ben annemin okuluna gidiyorum hepinizi öptüm.

slm gunaydınlar herkeze bursada oyle guzel yagmur varkı anlatamam kızlar neyse pediastrum gecmıs olsun canımm arzucum sanada bebısınede sevındım canım masallah takma kafana onumuzde daha uzun zaman daha cok donerler uzulmee bebk bezıne gelıncee bende fabrıkasından toptan almayı dusunuyordum ama bebekler her bezı kabul etmıyorlarmıs prımadan baslıcaz bızde hapsını denıcez hangısını begenırse kzım onda karar kılcazz hey allahım ne gunlere kaldık ya bıze bez bulamıyorlardıı sımdıkılerde bez beyenmıyorlar:)) bıde canım bebekler ıcın hacısakırı dıgerlerınden daha ıyı dıyorlarr

havvacım babam bel fıtığı ameliyatı olacak istanbula gitti dün de ondan bahsettik canım..ama mühim bir durum değil artık..
özgecim geçmiş olsun benimde haberim yoktu çok çok geçmiş olsun acil şifalar

Kizlar Duyuru Yazmişlar Topiklerde Msn Adresi Vs.verenler önce 1 Gün -3 Gün Ve Süresiz Siteden Uzaklaştirilacaklarmiş Gebelik Forumunda Okudum

canım benim babacığına çok geçmiş olsun dileklerimizi iletirsin a.s.

günaydın dünyanın en düşünceli anneleri ve en şanslı bebeklerine.....

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim benim mutlulugumu büyük bir duyarlılıkla paylaştığınız için...
umarım bundan sonrasıda hep böle olumlu gider doktorum her haftasonu kontrole çagırmıştı ama bu hafta eşim yogun oldugu için gidemedik kızımı görmeyi çok özledim ama bu hafta içi mutlaka bi fırsat bulup gidicez inş..kızlar dualarınızı bizden eksik etmeyin. inş kistte büyüme olmamıştır.. bu arada kolumun agrısı hala gecmedi aşı olalı 4 gün oldu ben bugun banyo ettim bi zararı olurmu sizce?
kızlar birde dogum için hastane düşünmeme gerek kalmadı doktorum ayarlamış geçen hafta aşı için doktorumu aradıgımda dogum ya cerrahpaşada yada marmara üniv. dogum yapacagımı söyledi oradaki doktor arkadaşlarıyla bizim durumumuzu paylaşmış.çok nadir görünen bi hastalık oldugu için araştırma hastanesinde olması gerekiyomuş.. kızlar neyse sabah sabah çenem düşdü gene ben birazdan derse gidicem akşama görüşürüzzz....

ben hiç göremedim yaa .. şu takvimlerimizi tamamen mi kaldıracaklar anlamadım ki kaç hafta oldu böyle yaaa :uhm:
AYYY BENDE SİNİR OLDUM NURAYCIM VERSİNLER TAKVİMLERİMİZİ GERİ YAA.ARA ARA GELİP GİDİO AMA ACABA YENİDEN YAPSAKMIKİİ OLURMU:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…