slm canım ...hayırlı işler sanada.çalışmaya alışan için evde oturmak bazen sıkıcı geliyor.bende cimbomlu aldım.... sırnaşık şey babası hastası biraz gs ın...napalım.bizimkiler DOĞUŞTAN FANATİK olacak galibaaaa :uhm:
:sm_confused:
canım yaaa yok bi gelişme(( gelişme olunca sana muhakkak haber vericem. off msne de giremiyorsun sen... ((
evet yaa giremiyorum.bence bugun bir haber alıcaksın içime öyle doğuyo
provalar haa:roflol:çok alemsin havvacım a.s.ayy canım inşallah yaaaa...provalar falan hepsi bitti. sadece çağırılmayı bekliyorum hahahaha:icecream:
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn canım arkadaşlarım ve canım yeğenlerim..a.s.
insanın bu kadar çok ve bu kadar tatlı yeğenlerinin olması çok güzel..
sanemcim çok sağol canım.geçecek artık kolay bir ameliyat be fıtığı..
havvacım hayırdır hayatım güzel haber mi bekliyorsun ne güzel?
trend aylincim canım allah kolaylık versin işe başlamamışsın.dinlenmek bitti yani.
pıt pıt şimdi anladım canım düşmüşsün çok geçmiş olsun..
hepinize tekrar merhaba çorumdan yağmurlu bir günden..Şeniz
özgecim geçmiş olsun benimde haberim yoktu çok çok geçmiş olsun acil şifalarhavvacım babam bel fıtığı ameliyatı olacak istanbula gitti dün de ondan bahsettik canım..ama mühim bir durum değil artık..
kızlar ben annemin okuluna gidiyorum hepinizi öptüm.
Arkadaşlar Sizdede Oluyomu Takvimler Ara Ara Gelip Gidiyo:sm_confused:
havvacım babam bel fıtığı ameliyatı olacak istanbula gitti dün de ondan bahsettik canım..ama mühim bir durum değil artık..
kızlar ben annemin okuluna gidiyorum hepinizi öptüm.
AYYY BENDE SİNİR OLDUM NURAYCIM VERSİNLER TAKVİMLERİMİZİ GERİ YAA.ARA ARA GELİP GİDİO AMA ACABA YENİDEN YAPSAKMIKİİ OLURMU:uhm:ben hiç göremedim yaa .. şu takvimlerimizi tamamen mi kaldıracaklar anlamadım ki kaç hafta oldu böyle yaaa :uhm:
Kizlar Duyuru Yazmişlar Topiklerde Msn Adresi Vs.verenler önce 1 Gün -3 Gün Ve Süresiz Siteden Uzaklaştirilacaklarmiş Gebelik Forumunda Okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?