2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

NE AĞLIYOSUNN GÖRÜŞCEKMİŞSİN İŞTE SEN SABIRLI OL VE ORDAN HEBER BEKLE CANIM

ewt kezbancım .her eve şart.benim babamda vardı cihazdan... 73 çıktı şekerim.ara ara ölçeceğim.eğer bir yükselme olursa dr uma gideceğim.bu arada tansiyonumda 7 - 11 çıkıyor sürekli....inş böyle devam eder...

baharcıım hastane değiştirmeye karar vermişsin hayırlısı olsun. fakat yeni bir hastane yeni bir düzen de seni yıpratabilir iyi düşündünmü canımcıım.şeker sonuçların da çok iyi çıkar inşallah.

DARISI HEPİNİZİN BAŞINA CANIM EN SON NEZAMAN BAKTIRDIN KIZININ KİLOSUNA BU HAFTALARDA HIZLA BÜYÜRLERMİŞ BELKİ SENİNKİDE OLMUŞTUR BİLE ANNESİ.DEĞERLERİNDE İNŞŞ. NORMAL ÇIKAR ARKADAŞIM

canım ben 25+3 günlükken baktırdım umarım dediğin gibidir gerçi sağlıklı doğduktan sonra 3 ila 3,5 kilo arası ideal diyorlar ama işte insan yinede daha daha iyi olmasını istiyora.s. sen yeni gittin değilmi?

EMİNİM 1KG GEÇMİŞTİR SENİNKİ GERÇİ ŞİMDİ KAÇ HAFTALIKSSIN BİLMİYORUM AMA BENDE 2 HAFTA ÖNCE 800 GR.CİVARIYDI BUGUNDE 1 KİLO 100 GR ÇIKTI HIZLA BÜYÜYOLAR CANIM MERAK ETME

Kizlar Dr.uma Sormayi Unuttum şimdi Benim 28 Haftalik çiktiya Bebiş Ben Erkenmi Doğum Yapicam Yoksa Sata Göremi Hesaplicaz Yine:uhm:

öncelikle sana maaşallah diyelim.sorularım olacak sana panikciim :tansiyonu hergün ölçtürüyormusun yada hangi tansiyon aletiyle ölçüyorsun dijitalmi yoksa pompalı olanlardan mı? benim dünden beri gözümün önünden parlak noktacıklar geçiyor gibi oluyor. şimdide siyah birşeyler kayıyor sanki gözümün önünden eşim tansiyon aleti alacak bu gün galiba ben de tansiyonda çıkıyorsenağlama

Kızlar ben gazi osman paşa hastanesine gidiyordum bi akrabam orada doğum yaptı sezeryan oldu ilgi 0 doktorun doğum sonra ilgisi de aynı şekilde 0 bahar dedi.O kadar lüks ve diğer yerlere göre pahalı olan hastanede bebek için kapı süsü bile yok dedi.Hemşireler göğüs çatlakları için numune krem verirler normalde bunlar siz alıcaksınız demişler.Ki bu tip şeyler en dandik hastahane de bile var artık..Dün de yine bi tanıdığım orada doğum yaptı 10,5 aylık olduğu halde bebeği almamış doktor kadının sancısı da başlamamış ve önemsenecek birşey yok demiş.Sonra sancı başlamış başka bir doktora gitmişler o da bebeğin kakasını yaptığını kalp ritimlerinin bozulduğunu söyleyince apar topar ameliyata almışlar.Çok kararsız kaldım ..:uhm:

KEZBANCIM POMPALI OLANLARI ÖNERDİ BENİM DR.UM BENDE POMPALI ALDIM VE ONUNLA TAKİP EDİYORUM MESELA BENİM TANSİYONUM YÜKSELDİĞİNDE ENSEM AĞRIR HİSSEDERİM TANSİYONUMUN YÜKSELDİĞİNİ.AYY İNŞ.TANSİYON ÇIKMAZ CANIM ALLAH KORUSUN AMA YİNE DE AL T.ALETİ VE TAKİP ET CANIM BENİM TANSİYONUM YÜKSELDİĞİNDE HEMEN LİMOON İÇİYORUM VE DÜŞÜYOR AKLINDA BULUNSUN

kezbancım ya benimde gözümün önünden parlak parlak baloncuk gibi şeyler geçiyor arada tansiyondan mı acaba?benim normal seyrediyor tansiyonum şimdilik..
Birde ben hergün elma havuç ve portakal suyu karışımı içiyordum bunlarda şeker yükselmesine sebep olabiliyormuş.

çok haklısın cnm ama dr dan memnunsan bu durumları dr ile görüşmelisin.. eğer dr dan memnun değilsen başka hastanelere bak derim bende, içinin rahat olması lazım çok önemli bu konu

KIZLARRR OĞLUŞUMU GÖRDÜMM ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN HERŞEY YOLUNDAYMIŞ NORMALDE 26+0 OLMAM GEREKİRKEN 28+0 a UYUMLU DEDİ DR.UM 1KİLO 100 GR.OLMUŞ OĞLUŞUM:

bu kasvetli havada, bu pazartesi sendromunda en güzel haber bu olsa gerek:sm_cool:
demek artık gramlardan kilolara geçiyoruz yavaş yavaş.maşşallah diyelim.allahım nazarlardan korusun...ne güzel ne güzel ne güzelllllll
bak trend benimde bibişimi göresim geldi
BEBEĞİMİ GÖRMEYE AŞERDİM.sırnaşık şey
ben şunu farkettim.bizim moralimiz iyi olup,pozitif düşündüğümüzde bebişlerimizin gelişimi çok iyi oluyor.o yüzden artık yüzdük kuyruğuna geldik.canımızın hiçbirşeye sıkılmasına izin vermeyelim....trend darısı bizlerin başına canım arkadaşım..ççokkkk öptüm Şeniz

BU HAFTA EN KÖTÜ HABERİMİZ BÖYLE OLSUN İNŞALLAAAAAHHHHHHHH

çok haklısın cnm ama dr dan memnunsan bu durumları dr ile görüşmelisin.. eğer dr dan memnun değilsen başka hastanelere bak derim bende, içinin rahat olması lazım çok önemli bu konu

Evet canım haklısın çarşamba şeker testi sonucunu götürdüğümde konuşayım ben en iyisi duruma göre hareket ederim sen hanqi hastaneye gidiyorsun?

KALACHAKRA bak inş o dediğin olurda...söz tombala show yapıcam.sırf bu güzel haber için :roflol:
içini ferah tut.herşey çok güzel olacak canım benimmm:1rolleyes:

CANIM SANEMCİM DARISI HEPİNİZİN BAŞINA İNŞŞ ARKADAŞIMM EVET ARTIK BİZİM MİNİKLER HIZLA BÜYÜYORLAR SİZDE KENDİNİZİ HAZIRLAYIN BİRDAHAKİ KONTROLLERİNİZDE ARTIK KG DAN BAHSETCEK DR.LARINIZa.s.

KALACHAKRA bak inş o dediğin olurda...söz tombala show yapıcam.sırf bu güzel haber için :roflol:
içini ferah tut.herşey çok güzel olacak canım benimmm:1rolleyes:

SANIRIM HAVVA İÇİN TAHMİN ETTİĞİM ŞEY OLMUŞ HADİ BAKALIM EVE GİTMEK İÇİN SABIRSIZLANDIM BENİMDE MESAİ BİTTİ KIZLAR EVDEN GÖRÜŞÜRÜZ YARIMM SAATE EVDEYİM CANLARIMa.s.

sonuçların güzel çıkacak canım.hiç endişelenme dualarımız seninle.bu haftada full güzel haberler bekliyorum.hepinizin bebişleri TOMBALAK olacak inşşşşşş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…