2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım arkadaşım haklısın aslında bu dr lar bizi delirtiyor yavaş yavaşkafamçokkarıştı

elvinciim bu gün ortalarda görünmedi annen geldi bizi unuttun elllllllviiiiinyerimseniben

kezbancım resim yerine bebişlerinin resmini koysana..ikisi de birbirinden tatlı nasılsa!onları görelim senin resmin olarak..

kezbancım resim yerine bebişlerinin resmini koysana..ikisi de birbirinden tatlı nasılsa!onları görelim senin resmin olarak..

alemsin yani :roflol::roflol:telepati kurdun vallahi benimle şimdi aynı şeyi düşündüm eşime söylüyordum. ama ikisini de nasıl sığdırırım bilmem bir deniyceem

elvincim gece kuşu hep biz çıkınca giriyor netenaniknanik
annen geldi değil mi nihancım?gözün aydın canım benim..annenin ellerinden öpüyorum..çok selam söyle..deli bir kız var bizim forumda dersinyerimseniben
kezboş sen ve ben varız bu gece herhalde...?

ben de kaçıyorum iyi geceler tatlı rüyalar.şafaklar bir gün daha azaldıııııı

kızlar ben geldim ama herkes yatmış.sabah okursunuz yazdıklarımı :)
öncelikle hepnize ve kuzucuklarınıza tatlı rüyalar ve ardından günün ilk GÜNAYDIN'ı benden olsun :))) :teytey:
evt ÖZGEcim annem geldi,sölerim yarın öptüğünü.iki deli kızım vardı bir tane daha oldu dicek :))bu arada baban nsl,ameliyat oldu mu?bi de BERİL ismi ve anlamı çok güsel hayatım,karar verdiyseniz miniğimize öyle seslenelim artık :)
ben de özge gibi meraklıyım HAVVA'cım nedir bu beklenen güsel haber? fisfisfis
SANEMcim tansiyon ve şekerinin iyi olmasına sevindim.benim henüz şeker yüklemesi yapılmadı. bu yeni soğuk gelen bayan doktor vardı ya ona gittiğimde sorıyım bari. gene soğuk davranırsa napcam bilmiyorum tabii.. CADIARZU
BAHARcım doktorundan memnunsan hastane olayını çok takma derim cnm. ama içine sinmeyecekse değiştir tabii ki. özel sigortan varsa metropolitan florence nightingale i öneririm,orada harika iki doktor tanıyorum cnm.orada çalışmıştım.

kezbancım annem geldi ama unutur muyum seni ve sizi,canlarım benim
annemle bugün bütün dlaplardakileri indirdik,düzenledik tekrar.elvin'in sepet süslemesi için malzeme araştırdık evde :) bugün eşimin izin günü olduğu içinde akşam üzeri kayınvalideme gittik.geldiğimde kardeşimin pc de işi vardı giremedim. yatmadan önce yazdıklarınızı okuyım dedim. hepiciğinizi öpüyorum Şeniz

ay unutmadan aslıcım senin de yoğun günündü herhalde,seni de unutmadım şeker

veee kezbancım ben o resmini koyduğun minikleri yerimmmmmm :))

Günaydin Arkadaşlar a.s.Huzurlu Bir Gün Geçirelim INŞ.BUGUN İÇİM KIPIR KIPIR KIZLAR TARİF EDİLMEZ BİR COŞKU VAR :dance:KEZBAN YERİM BEN SENİN KUZUCUKLARINI AYY ÇOK TATLILARKIZLAR HADİ HEPİMİZE KOLAY GELSİNN

Günaydın kızlar ve onların minik yavru kurtları :))))
Özgecim Beril ismi gerçekten çok hoş... Eşinede kabul ettirmişsin ohh ne alaaa:)))
Kezbancım bu resimdekiler senin minikler mi? Ayyy yerim ben onlarıı çok şekerlerr....Sağdaki erkek olan herhalde... gülümsemiş bizlere:))))
Elvincim sende kızının beşiğini süsleyeceğin gelinlik duğağını bizlere bi göstertmedin gittii:)))
Aylincim hayırdır bu neşeni neye borçluyuz...Aman hep böyle neşeli ve sevinçli ol canım benim...
Ayy daha aklıma gelmeyen bisürü sey var kızlar....
Hadi güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle... Sizleri çok öpüyrum a.s. a.s.

HAVVACIM BİLMİYORUM AMA BUGUN ÇOK MUTLUYUM ALLAH BOZMASIN.BUARADA EVET ÖZGECİM ÇOK GÜSEL DÜŞÜNMÜŞ BERİL ÇOK GÜSEL BİR İSİM SİZ KARARINIZI TAM VEREBİLDİNİZMİ HAVVACIM BERENDE YOKSA DEĞİŞİKLİK VARMI

canım yaa Beren diye kararımızı verdik ama Elifsu da olabilir diye düşünüyorum ben... Babamız kalın harflerden oluşmasında hangi isim olursa olsun dedi ve topu bana attı... simdiye kadar hiç ismimle hitap etmemiştir bana.Çok kabaymış ismim ona göre :))) kocamın kalın harfli isimlere karşı bi antipatisi var...Çok ilginç dimiii :)))):icecream:

:)ELİFSU DA ÇOK GÜZELMİŞ CANIM BENİM EŞİMDE KESİNLİKLE İÇİNDE Ğ GEÇMİCEK DEDİ BİZDE TAHA KAANA KARAR VERMİŞTİK AMA SANIRIM BİR DEĞİŞİKLİK YAPICAZ CANIM.BENİM ABLAM 17 AĞUSTOS DEPREMİNDE OĞLUNU KAYBETTİ ADI GÖKHAN DİĞER ABLAMLA DÜN TELDE KONUŞMUŞLAR BİR ADINI GÖKHAN KOYARSAK ÇOK MUTLU OLACAĞINI SÖYLEMİŞ BİZDE HAKANLA KONUŞTUK GÖKHAN KAANA KARAR VERDİK AMA HERİKİSİDE BİRBİRİNE ÇOK BENZİYOR BENİM PEK İÇİME SİNMEDİ AÇIKCASI AMA HAKAN KENDİ İSMİNE BENZEDİĞİ İÇİN GÖKHAN KAAN A SICAK BAKTI SİZLERİN FİKRİNİDE ALAYIM DEDİM

ayy canım yaaa.... çok üzüldüm ablanın oğlunu kaybetmesineee ((çok üzgünüm: ama eşinin böye bir karar vermesi gerçekten çok güzel... gökhan kaan ismi de güzel olmuş bence... sonuçta iki ismi birden kullanmıcaksınız dimi?

YOKK KAANI KULLANICAZ AYY KULAĞA İKİSİ BİRDEN KÖTÜ GELMİYO DİMİ CANIM.AVATARDAKİ RESİM NE HAVVA BEN ÇÖZEMEDİM:uhm:

YOKK KAANI KULLANICAZ AYY KULAĞA İKİSİ BİRDEN KÖTÜ GELMİYO DİMİ CANIM.AVATARDAKİ RESİM NE HAVVA BEN ÇÖZEMEDİM:uhm:

ayy canım yok kulağa gayet uyumlu ve hoş geliyor... gökhan ismini bende severim ama kötü anıları var bende (utangac:

avatardaki resimde ben ve kızım demek belli olmuyor ((( otururken çekmiştim. senağlama

ayy canım yok kulağa gayet uyumlu ve hoş geliyor... gökhan ismini bende severim ama kötü anıları var bende (utangac:

avatardaki resimde ben ve kızım demek belli olmuyor ((( otururken çekmiştim. senağlama

DEMEK SENDE KÖTÜ ANILARI VAR HAAA:):)YAA KUSURA BAKMA VALLA BEN ANLAMADIM HAVVA DİKKATLİ BAKINCA ANLAYABİLDİM SANIRIM OTURARAK ÇEKTİĞİN İÇİN BEN ANLAYAMADIM

DEMEK SENDE KÖTÜ ANILARI VAR HAAA:):)YAA KUSURA BAKMA VALLA BEN ANLAMADIM HAVVA DİKKATLİ BAKINCA ANLAYABİLDİM SANIRIM OTURARAK ÇEKTİĞİN İÇİN BEN ANLAYAMADIM

hühühühühühüühühühühühühühüsenağlamasenağlama

şaka şakaaa :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…