2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım haklısın çarşamba şeker testi sonucunu götürdüğümde konuşayım ben en iyisi duruma göre hareket ederim sen hanqi hastaneye gidiyorsun?

ben özeline gidiyorum haznedar hospitalium hastenesi dru orda olacak doğumda allah nasip ederse inşş

aylinciim o pompalı olanları kullanmak kolaymı? sen hastenede çalıştığın için mi iyi biliyorsun kullanmayı?

baharcıım bende şeker yüksek çıktığı için meyvesuyu da yasak önceden çok içerdim ama şimdi sadece yeşil elma ve erik yiyorum bazen yarım muz o kadar...benimde haftaya 100lük yükleme var bakalım ne çıkacak?

KALACHAKRA bak inş o dediğin olurda...söz tombala show yapıcam.sırf bu güzel haber için :roflol:
içini ferah tut.herşey çok güzel olacak canım benimmm:1rolleyes:

lütfeeeeeeeeeen tombalanı ben görmeden yap midem hassas zaten, bak şekerim ,tansiyonum ,mansiyonumda var ona göre panikciiiiiim :roflol:

kezbancım
tansiyonumu 2 günde bir ölçtürüyorum.işten çıkışta.eczanede pompalılar gerçek sonucu verdiği için ondan ölçtürüyorum.bence o daha güvenli..dijital olan insanı yanıltabiliyor çünkü

şekerimide babamın şeker ölçüm cihazıyla ölçüyorum. mümkün mertebe 2 - 3 günde bir ölçeceğim.o cihaz dijital.onun yanılma payı yok.yani tansiyonun dijital olanını tercih etmiyorum.ama şeker cihazının dijitalleri çok iyi.aslında her evde bulunması gereken aletler bunlar.bizim için çok önemli...

lütfeeeeeeeeeen tombalanı ben görmeden yap midem hassas zaten, bak şekerim ,tansiyonum ,mansiyonumda var ona göre panikciiiiiim

olmassssss ARKİDİŞLERİM....
biara yine msn de toplanalım...söz sizler için tekrarlayacağımmm :roflol::roflol::roflol:

herzaman yapmam...kıymetini bil KALACHAKRAAAAA cımmm sırnaşık şey

olmassssss ARKİDİŞLERİM....
biara yine msn de toplanalım...söz sizler için tekrarlayacağımmm :roflol:

herzaman yapmam...kıymetini bil KALACHAKRAAAAA cımmm sırnaşık şey

aaa ne demek canım ben senin kıymetini her zaman biliyorum hahahahaaa.s.

kızlar hepinize iyi akşamlarrrr.... tombalaklarınıza ve kendinize iyi bakınnn.... öpüyorum canlarım a.s. a.s.

canım pompalı olanları kullanmak bence kolay kalp atışı başladı yer büyük tansiyon bittiği yer küçük tansiyon ve daha güvenilir pompalılar alıcaksan onlardan al

herkese merhabalarrr güzell annelerrr tatlı bebişlerii biz geldikk bebişimle teyzelerii. aylincimm maşallahh bebişee ne güzel bir haberr. başka kaçırdıgım bir haber varmı yada unuttugum arkadaşlar umarım herkes iyidir hepinizi çokk öpüyoruzzz.

trentcım bebegının masallahı var canım ne guzell artık kiloya gecmısınız kezbancım bendede tansıyon cıkdı hatta hap kullanıyorumm netten arastırdım dijital olanlar ozellıklle hamılelerde gercek sonucu gosstermıyormuss en guvenılırı koldan pompalı olalar enıyısı cok kolay ve bast canım

Arkadaşlar Aranizda Babypyrin Kullanan Varmi Ben Hamileliğimin Başindan Beri Kullaniyorum Dr.um 32 Haftaya Kadar Devam Et Demişti Acaba Benim Gibi Kullananlar Varmii:uhm:

evet canım bende kullanıyorum bana dr 9 ay kullanacagımı söyledi.bu arada sen baybprin bulabiliyormusun ben baştan bulmuştum 4 kutu falan aldım sonra bulamadım onun yerine ecopirin kullanıyorum

evet canım bende kullanıyorum bana dr 9 ay kullanacagımı söyledi.bu arada sen baybprin bulabiliyormusun ben baştan bulmuştum 4 kutu falan aldım sonra bulamadım onun yerine ecopirin kullanıyorum

ben baya bi almıştım canım piyasada kalmıcanı duymuştum ama şimdi elimde 2 kutu kaldı sana ne amaçla verdi dr.ne için kullanıyosun

merhaba kızlarrrrrrrrrr napıyorsunuz?
ben geldim..ya ne çok konu konuşmuşsunuz..havvacım valla ben meraklının tekiyim..ne bu sevinçli bekleyiş mrak ettim..inşallah işle ilgilidir de rahat edersin..yani ben yazılanlardan öyle bişey olabilir diye düşündüm
canım arkadaşlarım babam iyi yarın ameliyat olacakmış..ablam yanında zaten önemli bir durum yok..
elvincim çok sağol çok düşüncelisin..yerimseniben
ayyy aylincim bebişine çok sevindim..ne güzel büyümüşşşşşşşş maşallah allah nazarlardan korusun..yerim senin bebişini ben...
kızlar ben beril koymaya karar verdim ismini eşime de kabul ettirdim sayılır..siz ne dersiniz?Şeniz
kezbancım canımcım napıyorsun sesin çıkmamış bugün pek fazla...?

pediciim ben iyiyim hem aşk olsun sen bana geveze mi demek istedin:dilcikarkesinlikle alınmadım canımcıım ben hep derim çenem düşüyor diye)

babacığın hemen randevu alabilmiş ameliyat için sevindim arkadaşım.inşallah ameliyatı kolay, iyileşmesi çabuk olur

akşam haberlerde izledim bir dr. hamile olanlar ve evinde küçük çocuğu olanlar kablosuz internet kullanmasın diyor.beyne zarar veriyormuş ben de kablosuz kullanıyorum hemen değiştiriceem panikledim yine.

kezbancm canım valla geveze demek istemedim sadece senden alışmışım uzun yazılara göremeyince panik oldum bu kız niye yazmamış diye?yerimseniben
canım ya sadece evlerimizdeki kablosuzu engelesek de etrafta o kadar çok alan var ki kaçmak mümkün değil...hiç canını sıkma...bişey olmaz allahın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…