Evet canım haklısın çarşamba şeker testi sonucunu götürdüğümde konuşayım ben en iyisi duruma göre hareket ederim sen hanqi hastaneye gidiyorsun?
KALACHAKRA bak inş o dediğin olurda...söz tombala show yapıcam.sırf bu güzel haber için :roflol:
içini ferah tut.herşey çok güzel olacak canım benimmm:1rolleyes:
KALACHAKRA bak inş o dediğin olurda...söz tombala show yapıcam.sırf bu güzel haber için :roflol:
içini ferah tut.herşey çok güzel olacak canım benimmm:1rolleyes:
öncelikle sana maaşallah diyelim.sorularım olacak sana panikciim :tansiyonu hergün ölçtürüyormusun yada hangi tansiyon aletiyle ölçüyorsun dijitalmi yoksa pompalı olanlardan mı? benim dünden beri gözümün önünden parlak noktacıklar geçiyor gibi oluyor. şimdide siyah birşeyler kayıyor sanki gözümün önünden eşim tansiyon aleti alacak bu gün galiba ben de tansiyonda çıkıyorsenağlama
lütfeeeeeeeeeen tombalanı ben görmeden yap midem hassas zaten, bak şekerim ,tansiyonum ,mansiyonumda var ona göre panikciiiiiim
olmassssss ARKİDİŞLERİM....
biara yine msn de toplanalım...söz sizler için tekrarlayacağımmm :roflol:
herzaman yapmam...kıymetini bil KALACHAKRAAAAA cımmm sırnaşık şey
aaa ne demek canım ben senin kıymetini her zaman biliyorum hahahahaaa.s.
canımcıım galiba her şey gönlünce oldu haydi hayırlısı arkadaşımyerimseniben
canım pompalı olanları kullanmak bence kolay kalp atışı başladı yer büyük tansiyon bittiği yer küçük tansiyon ve daha güvenilir pompalılar alıcaksan onlardan alaylinciim o pompalı olanları kullanmak kolaymı? sen hastenede çalıştığın için mi iyi biliyorsun kullanmayı?
baharcıım bende şeker yüksek çıktığı için meyvesuyu da yasak önceden çok içerdim ama şimdi sadece yeşil elma ve erik yiyorum bazen yarım muz o kadar...benimde haftaya 100lük yükleme var bakalım ne çıkacak?
Arkadaşlar Aranizda Babypyrin Kullanan Varmi Ben Hamileliğimin Başindan Beri Kullaniyorum Dr.um 32 Haftaya Kadar Devam Et Demişti Acaba Benim Gibi Kullananlar Varmii:uhm:
evet canım bende kullanıyorum bana dr 9 ay kullanacagımı söyledi.bu arada sen baybprin bulabiliyormusun ben baştan bulmuştum 4 kutu falan aldım sonra bulamadım onun yerine ecopirin kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?