2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kezbancım canım yaaaaaaaa gitmeeeeeeeeeeeeee!!!yani git de bizi habersiz bırakma.o zaman kendine iyi bak canım mümkün ounca bize yaz..özlerim vallla.sana da tatlı rüyalar canım yeğenlerimi öpüyorum kokluyorm..

çok teşekkür ederim fıstıklar hepinizee..
kezbancım güzel güzel gezdim bursayı.
havada çok güzeldi, değişiklik oldu iyi oldu:))
pedicim çook teşekkür ederim canım benimm.
elvincim, senin güzelliğin o canım yaa, tüm fotolar facebookta valla, ne var ne yok ekledik:))
herkese iyi geceler diyorummm, görüşmek üzere...

ben iyiyim özgecim, tüm gün evdeyim bi şi yaptığım yok. bugün eşimin gömleklerini ütüledim. elvin'e netten aldığım polar mont geldi bugün.hazırlıklar kısmına koymuştum.bi de bugün nike eşofman takımı aldım gittigidiyorda açık arttırma ile :))
kezbancım kendine dikkat et,merakta bırakma bizi.odanın boyası falan bitti mi?yoksa onun için mi gidiyosun arkadaşına?

günaydın güzellerrrr Şeniz
cnm tosbaaa gelmiş herşeyin yolunda gitmesi güzel cnmm hadi hayırlısı inş güzel haberini alacağız allahın izniyle..
kezbancığım özletme kendini sana çok alıştık bak habersiz bırakma bizi :1hug:
pediciğim tahlil sonuçlarına sevndim hayırlı olsun cnmcığım

Kızlaaaarrr Günaydınlarrrr....Nasılsınız bakıyım prens ve prenseslerimiz sizi üzüyormu???
Özgecim sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim canım benim...
Nihancım aldığın esofman takımını Elvinimiz güle güle giysin... :teytey:
Kezbancım yaa bizi habersiz koymaaaaaaa... Muhakkak yaz bizlere ((
Aylincim hoş geldin tekrar aramıza... Demek 2 ay sonra güzel haberlerl bekleyebiliriz senden... Ayyy çok sevindim canım yaaaa :teytey:
Sanemcim dün akşam üzeri kayboldun neredesin yaaaaa...
Arzucum sende girmiyorsun artık pek foruma... Hayırdır kuzummmm....
Aylincim dün seni rüyamda gördüm kızzz...Çok ilginçti valla :)))
Zrynepcim eşin nasıl oldu..Bugünde uykusuzmusunuz yoksaa...:))
Veee diğer anneleriiimmmm...Hepinizi çok öpüyorum... a.s.

günaydın güzel annişlerŞenizvee benim tatlı yigenlerim nasılsınız bakim bugün a.s.ben vallla sabahları erken kalkar oldum açlık hissiyle uyanıyorum gece yatana kadar yiyorum sabahta erkenden açım die kalkıyorum :roflol:

benimi gördün havvacım hayırdır inşş.nasıl gördün anlatsana kıss

günaydın arkadaşlarımm değerli bebek taşıyıcıları a.s. herkese güzel bir gün diliyorum. havvacım evet yine uykusuzum. eşim halen hasta iğne falan vermiş doktor ama o biraz geç iyileşiyor. onu dün kayınvalideme gönderdim evde yanlız yatmasın diye. akşam bende oraya gittim birde ne göreyimfisfisfis hepsi hastaaaaaaaakafamçokkarıştı

senin ikizler pek bi iştahlılar baksana anneyi aç bırakıyorlar

havvaa ayy canımcım tio ver azıcık be kötümü gördün yoksa dayanamam akşama kadar bennn

SANEM nerelerdesin canım bu saat olmuş hala yoksun forumda haberiniz varmı kıslar sanemdenfisfisfis

havvaa ayy canımcım tio ver azıcık be kötümü gördün yoksa dayanamam akşama kadar bennn

AYY CANIM YAAA :)) VALLA KÖTÜ Bİ RÜYA DEĞİLDİ YAAA. SADECE BİŞEYLERİN ETKİSİNDE KALDIM DÜN (NEYİN ETKİSİNDE KALDIĞIMI AZ ÇOK TAHMİN ETMİŞSİNDİR ) DOĞAL OLARAK RÜYAMDA SENDE VARDIN AMA KÖTÜ DEĞİLDİ KUZUUUUUU... :enbuyukkk:

AYY VALLA SANEM EN SON DÜN SABAH GİRDİ AKŞAM ÜZERİ KAYBOLDU... BENİMDE DİKKATİMİ ÇEKTİ. NERDE Kİ BU KIZZZZ :benneyaptimki:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…