2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

zeynepcim hoşgeldin canım..inşallah güzel dileklerin senin içinde geçerli olur..güzel haberlerini bekliyoruz tabi tam olarak kendini toparla öyle hazır hissettiğinde nasip etsin allah sanada!
aylinin de güzel haberlerini bekliyoruz..allah gönlünüze göre versin canlarım..
çok öptüm seni..dikkat et kendine şeker...

barzeyciim hoşgeldin canım yaz geldi bence güzel bir tatil yap eşinle.. bizim yerimize de eğlen -gez arkadaşım. seneye de kısmetse bebişini alırsın kucağına acele etme canımcıım... nerii ve aylinde seninle birlikte inşallah aynı dönemin anneleri olursunuz

unvercim sen de hoşgeldin canım. ağrıların hafifler inşallah, bu arada dikişle uzun süre ilgilenirsen belini ağrıtabilir. kolay gelsin canııım

özgecim dinleniyor olman güzel. eee ne yapalım bu sene böyle beylerin işi zor. eşine selam kolaygelsin..

kizzzlaaaaaaaaarrrr gününüz aydin olsu, hepinize bol bol tekmeli
bir gün diliyorum..:dance::dance:
umarim bugün hepiniz iyisinizdir..
burda cok berbat bir hava var, kapali ve yagmurlu..tipik isvicre havasi yani:roflol:

özgecim bu arada eslerimiz adas galiba sırnaşık şey

öptüm sizi ve bebislerinizi

kizzzlaaaaaaaaarrrr gününüz aydin olsu, hepinize bol bol tekmeli
bir gün diliyorum..:dance::dance:
umarim bugün hepiniz iyisinizdir..
burda cok berbat bir hava var, kapali ve yagmurlu..tipik isvicre havasi yani:roflol:

özgecim bu arada eslerimiz adas galiba sırnaşık şey

öptüm sizi ve bebislerinizi

canımcıım slm sen buraya geeeeeel güneş yakıyor ama o kadar güzel esiyorki iki gündür canım şöööööyle bir çeşme çekiyor ama aaahhhh ah yaz sonu belki hııyerimseniben

canımcıım slm sen buraya geeeeeel güneş yakıyor ama o kadar güzel esiyorki iki gündür canım şöööööyle bir çeşme çekiyor ama aaahhhh ah yaz sonu belki hııyerimseniben

ah bitanesiiiiii öyle gel gel diye diye iyice kafama soktun bende barisin kafasina tabii:roflol::roflol:, baya bi plan yapmaya basladik, sırnaşık şey
ama tarih yok tabiiii daha.. önce bir is yerimle konusmam lazim..
ooofff vallaha dedigin gibi söyle bir cesme ilica ooohhh mis gibi püfür püfür dür oralar....
birlikte gideriz tatlikom benim..insallah nasip eder allahim bize o günleriii...
bak simdi cok kötü oldum...cok özlemisiiiiim yasenağlama
öptümm

ah bitanesiiiiii öyle gel gel diye diye iyice kafama soktun bende barisin kafasina tabii:roflol::roflol:, baya bi plan yapmaya basladik, sırnaşık şey
ama tarih yok tabiiii daha.. önce bir is yerimle konusmam lazim..
ooofff vallaha dedigin gibi söyle bir cesme ilica ooohhh mis gibi püfür püfür dür oralar....
birlikte gideriz tatlikom benim..insallah nasip eder allahim bize o günleriii...
bak simdi cok kötü oldum...cok özlemisiiiiim yasenağlama
öptümm

sen ağlama dayanamam güzel teyzoooş. gideriz tabiii forumdaki arkadaşlar sizler de gelin şöyle bir stres atar dinleniriz bıcırıklar izin verirse :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

nericimmmmmmm evet canım eşimin adı barış seninde öyle!
bu arada senin de güzel haberlerini alacağız inşallah canım arkadaşım..ama bu sene ameliyatta oldun sen biraz dinlen bakalım gelecek seneye hepiniz kucaklarınıza alırsınız inşallah hayırlısı ile..bizde o zaman size hem önceden kısmetse örnek olur tavsiyelerde bulunabiliriz...valla benimde canım denize girmeyi çok istiyor ama malesef marmarada hiç girmek istemem şimdi..ege ya da akdeniz olsaydı girerdim ne güzel...gel türkiyeye canım hava burda pek güzel şu aralar..erdek yani güzel kendi adıma söyleyeyim..
kezboşum canım ben şu anda sadece yemek yapıyorum ve çamaşır yıkandı çamaşır astım..valla beni sonrasında temizlik bekliyor:(((aman olsun fazla kirletmemiş bu sefer temizlerim kolayca..

o tarih karmaşası bende de var. benim sat28.10 ancak döllenme 06.11 bu tarihe göre hesaplıyor doktor her şeyi. gelişmde öle.:sm_confused:
antalya'ya ha?? eyvah çooooook sıcak dimi canımkafamçokkarıştı

merhabalarrr güzell annelerimmm nasılsınızzz canlarımm ve canlarıı. rahatsız olan arkadaşlara çok geçmiş olsunn. özgecim sende de oluyormu agrılar bazen hani seninle aynı zamanlardayız ya tatlım.birde kendini çok yorma tatlımm. bizde bugün eşimin işyerinin piknigi vardı oraya gidecektik ilk defa sabah erkenden kalktım duşumu aldım kuaföre gidecektim bir tlf şirketten arıyorlar hava yagmurlu oldugu için piknik iptal olmuş gecede çok geç yatıp çok uyanmıştım sabahta erken kalktıgımdan sonra geri yattım ama bu seferde ne uyumuşum yeni kalktımm. şimdide kendime gelmekten zorluk çekiyorum.
kezbancım,nericimm,beyza,gamzelina,zeynep(zeseze),özgecim,elif(ünvere) umarım iyisinizdir arkadaşlarr.bazı arkadaşlarımız uzun zamandır görünmüyor inşllah iyilerdir. ismini sayamadıgımm arkadaşlarımmm herkesss iyidir inşllah.
zeynepp(zeseze) nerede oturuyorsunuz canım.bizde bu hafta rahatlıyoruz inşllah okullar kapanıyor artık.

Son düzenleme:
nericimmmmmmm evet canım eşimin adı barış seninde öyle!
bu arada senin de güzel haberlerini alacağız inşallah canım arkadaşım..ama bu sene ameliyatta oldun sen biraz dinlen bakalım gelecek seneye hepiniz kucaklarınıza alırsınız inşallah hayırlısı ile..bizde o zaman size hem önceden kısmetse örnek olur tavsiyelerde bulunabiliriz...valla benimde canım denize girmeyi çok istiyor ama malesef marmarada hiç girmek istemem şimdi..ege ya da akdeniz olsaydı girerdim ne güzel...gel türkiyeye canım hava burda pek güzel şu aralar..erdek yani güzel kendi adıma söyleyeyim..
kezboşum canım ben şu anda sadece yemek yapıyorum ve çamaşır yıkandı çamaşır astım..valla beni sonrasında temizlik bekliyor:(((aman olsun fazla kirletmemiş bu sefer temizlerim kolayca..

evet ya özgecimmm bunaldik burda iyice...hamilelikti dogumdu belim ameliyatim falan derken cok yorulduk, ihtiyacimiz yok degil yani...
bakalim kismet bu sene gitmeyiz diyorduk ama yaz iyice geldikce duramiyo insan burdaa.s....
erdege ben hic gitmedim..ama burda bi arkadaslarimiz var erdek de yazliklari var, her sene illa gelin diye yalvarirlar ama bir türlü kismet olmadi ( yurtdisinda olunca tatilin cogu aile ziyaretiyle geciyobenneyaptımki) eh kayinvalidemler de izmir de onlarda cok özlüyorlar, bizde gönül yapiyoruz iste.ama fotograflarini gördüm erdegin, cok güzel..
insallah bir gün gelirim de sana ugrarim BERIL :nazar:i de severim hem ayyyy yer onu teyzesi yer..
haklisin canim dr um 6 ay falan dedi..muhtemelen hemen tutarsa kismetse agustos annesi olucam herhalde sırnaşık şeysırnaşık şey
ama hic de belli olmaz iste esim cok zabirsizlaniyo, belki de haziran annesi olurum..
bakalim zaman ne gösterecek.. cabuk iyileseyim diye bana cok iyi bakiyorlar sagolsunlar...eee biri cocuk istiyo biri de torun istiyo :roflol::nazar:

KEZBANIIIIIMMM BENIM tabiiki de gideriz kismetse, ah ah vallahi ne özledim, ben bukadar özledim ise sen artik barisi düsün... adamin burnunda tütüyodur..
ayyy minnoslarim la kumda kaleler de yaprizzz insallah..
cok heyecanlaniyorum ya onlari düsününce...:nazar::nazar:

anaaaaa cenem düstü...
kizlar ben biraz iceriye anni$imin yanina gideyim...kadincagiz can sikintisanmidir nedir, bu havada cam siliyooo...
kocamaaaaan öptümmmmmmm

aslıcıım merhaba biz iyiyiz tatlım seni de hep böyle son anda değişiklikler, hayalkırıklığı buluyor be arkadaşımmmmm. olsun bak ne güzel bebişinle uyumuşsunuz keyif yapmışsınız.

nericiim anneciğine, kocacığına selamlar...

aslıcıım merhaba biz iyiyiz tatlım seni de hep böyle son anda değişiklikler, hayalkırıklığı buluyor be arkadaşımmmmm. olsun bak ne güzel bebişinle uyumuşsunuz keyif yapmışsınız.

nericiim anneciğine, kocacığına selamlar...

evt kezbancımm yaa aslında bir yerde iyi oldu hava burda gerçekten kötü kapalı yagmur yagacak gibi duruyor ama yagmadı. alıştımm canım yaa şimdi sabırsızlıkla eşimin kalkmasını bekliyorumki onu dışarıya çıkarabileyimm. jeyyar
kezbancım ve diger arkadaşlarım ben geceleri birşey örtmedigim halde çok sıcaklıyorum havalarda iyi aslında gögüs aralarım kendim çok terliyorum özellikle gögüs aram suçuk gibi ter içinde uyanıyorum sizlerde de oluyormu.

evt kezbancımm yaa aslında bir yerde iyi oldu hava burda gerçekten kötü kapalı yagmur yagacak gibi duruyor ama yagmadı. alıştımm canım yaa şimdi sabırsızlıkla eşimin kalkmasını bekliyorumki onu dışarıya çıkarabileyimm. jeyyar
kezbancım ve diger arkadaşlarım ben geceleri birşey örtmedigim halde çok sıcaklıyorum havalarda iyi aslında gögüs aralarım kendim çok terliyorum özellikle gögüs aram suçuk gibi ter içinde uyanıyorum sizlerde de oluyormu.

aynen aslı bende bu konuda dertliyim. teninin birbirine değmesini engelle bence pişik olur yoksa. penye emzirme sütyenleri gece rahat oluyor sıkmıyor tavsiye ederim.

aynen aslı bende bu konuda dertliyim. teninin birbirine değmesini engelle bence pişik olur yoksa. penye emzirme sütyenleri gece rahat oluyor sıkmıyor tavsiye ederim.

kezbancımm uzun süre sütyen takmanın iyi olmadıgını söylüyorlar,hatta geçen gün Esra Ceyhanda Erkan hoca kanser riski taşıdıgını uzun süre takılmasının iyi olmadıgını söyledi bende evde sütyen takmıyrum tatlım.

Son düzenleme:
kezbancımm uzun süre sütyen takmanın iyi olmadıgını söylüyorlar,hatta geçen gün Esra Ceyhanda Erkan Mumcu kanser riski taşıdıgını uzun süre takılmasının iyi olmadıgını söyledi bende evde sütyen takmıyrum tatlım.

bunu bilmiyordum iyi oldu söylediğinCADIARZU ama ben hep evdeyim takmasam belime inerler herhalde:roflol:

bunu bilmiyordum iyi oldu söylediğinCADIARZU ama ben hep evdeyim takmasam belime inerler herhalde:roflol:

kezbancım yok inmezler güzelimm ona bakarsan ben ögleye kadar okulda oluyorum sonra hep evdeyimm benimkilerde çogu zaman serbest kalıyorlar. bedenimde büyüdü gerçi 75 takardım şimdi 100 oldularr daha sonraları ne olacak hiç bilmiyorum. tatlicadiarzu

BİR DE BİRŞEY SORACAKTIM BEN. doktorum 15 hazirandan itibaren (33.haftam olacak) pekçok şeyi kesinlikle yasakladı. ilişki yolculuk iş yürüyüş vs. sizlerde böyle yasaklamalar var mı arkadaşlar

selam zeseze benim Dr. hiç yasakalrdan bahsetmedi.bu konularda bişey söylemedi.zaten doktor yasaklamasa bile benim kocişim bu saydıklarını daha ilk aylardan yasak ilan etti a.s
kasılmalarında oluyormuş madem dikkat et kendine..bol bol dinlen arkadaşım..:1hug:

selammmmmmm arkadaşlarrrrrrrrrrrrr................

nasılsınız bugün pek siteye girme fırsatım olmadıııfisfisfisnasılsınız bebişleriniz nasıll bakalımm.bugün benim için çok güzel bi gündü:dance:doğum günüm ve çok farklı duygular yaşadım bebeğim ise en büyük hediyeeeŞenizeşim süpriz yaptı bize evde hala misafirlerimiz varrr:içelim:annemler,kayınvalidemlerr anlıyacağınız baya kalabalıkta.s.hepinize iyi geceler..:teytey:minik bebişleride öpüyoruzzzzzzzzzzzzzŞeniz:nazar:

Back
X