selam kızlar ben geldim ya size bişey sormak istiyorum ama bana gülmeyin:roflol: insanın poposu çatlar mı yaaaaafisfisfis.benim göbüşte hiç çatlak matlak yok.ama popomda az da olsa kırmızıklar var:teselli:.onlar çatlak mı oluyoo bilemedimm.sizlerde de var mıı???
selam kızlar ben geldim ya size bişey sormak istiyorum ama bana gülmeyin:roflol: Insanın poposu çatlar mı yaaaaafisfisfis.benim göbüşte hiç çatlak matlak yok.ama popomda az da olsa kırmızıklar var:teselli:.onlar çatlak mı oluyoo bilemedimm.sizlerde de var mıı???
mavişçim bende senin gibi şoktayim kalçalarimda kirmizi çizgiler var sanki bi yerde saatlerce oturmuşumda izi çikmiş gibi nasil yok edicez onlari senin fikrin varmi
walla kübracığım ben oğluşumla anlaşma yapıyorum şimdiden işten ayrılayım bana 2 hafta ver sonra gelebilirsin diye :roflol: :roflol: inşş şimdiden annesinin sözünü dinler oğluşumgamyoncuiremsu beni gören doğum çok yakın senin diyorrr wallaaa kafamçokkarıştı
cnm göbeğimi takmıyorumda açıkçası inince düzelir birazda olsa zaten ama kalçalarım çok canımı sıkıyor kırmızı kırmızı çatlak kırmızı olmazki selülitmi acaba sonra onlar morarmasın bide ayy vucüdumun tipi kaydı valla napıcam bilmiyorum bende hep krem sürüyorum ama geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?