2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyim cnm ben boyna doğuruyorum sanıyorum ama hep elim boş dönüyorum hastaneden geridede ufak tefek ağrılar kalıyor işte onlarada alıştık zaten hepimiz iyiyiz yani çok şükür

elfidacım senin işlerde bitmiyor dediğin gibi cnm,aman dikkat et kendine.herşey bitince resimlerini görmek isterim
aslıcım hoşgeldin birtanem herşey yolunda inş,şeker sınırda demişsin.dikkat et sende cnmcım.eminönüne gittiniz mi annenlerle? hallettin mi herşeyi?

selam kızlar ben geldim ya size bişey sormak istiyorum ama bana gülmeyin:roflol: insanın poposu çatlar mı yaaaaafisfisfis.benim göbüşte hiç çatlak matlak yok.ama popomda az da olsa kırmızıklar var:teselli:.onlar çatlak mı oluyoo bilemedimm.sizlerde de var mıı???

oluyo canım çatlak .. normal yanii benim ilk hamileliigmde çatlaklarım olmuştu popomda.. :lepi:

mavişçim bende senin gibi şoktayim kalçalarimda kirmizi çizgiler var sanki bi yerde saatlerce oturmuşumda izi çikmiş gibi nasil yok edicez onlari senin fikrin varmi

mavişçim bende senin gibi şoktayim kalçalarimda kirmizi çizgiler var sanki bi yerde saatlerce oturmuşumda izi çikmiş gibi nasil yok edicez onlari senin fikrin varmi

gamzecim bende şoktayımm:1shok:.aynen sölediğin gibi sanki bi yerde oturmuşsunda izi çıkmış gibifisfisfis.hiç bi fikrim yok bool bool nemlendirici sürüyorummm.ama nasıl yok olcak bende bilmiyorum.:1no2:senin göbeğinde var mı?bende yok ama popomda görünce çok şaşırdımm :teselli:

cnm göbeğimi takmıyorumda açıkçası inince düzelir birazda olsa zaten ama kalçalarım çok canımı sıkıyor kırmızı kırmızı çatlak kırmızı olmazki selülitmi acaba sonra onlar morarmasın bide ayy vucüdumun tipi kaydı valla napıcam bilmiyorum bende hep krem sürüyorum ama geçmiyor

kayiplar araniyor
bahar - nuray - baharkadir - sinem - aylin - dina - unvere - matasoy - çilek - beyazgül - pediastrum - susemaus - gamzelina ( gittimi antalyaya acaba) ve hatirlayamadiğim arkadaşlarim nerelerdesiniz biz yavaş yavaş yola çikiyoruz ve hepinizi de merak ediyoruz acaba doğummu yaptilar diye bizi sizsiz birakmayin arkadaşlar

selam kızlarrrrr ben geldimm :sm_cool: :lepi: :sm_cool: gamyoncuiremsu
hepinizi çok özledimm yaa ee uzun ara verdimm kızlarr işlerimi toparlamaya çalışıyorum veeee cumaa günü resmen evde olanlarr kervanına katılıyorummm aayyy şimdiden çok heyecanlıyımm tabi çok geç kaldım cumartesi hemen bi temizlikk ee buhalimle pek bişey yapamayacağımdan kadın gelecek sonrada bebişimi bekleyeceğimm kısmetse inşşş canlarım inşş hepiniz iyisinizdirr bebişlerde iyidirr ayy yerim ben o bebişleriii benim içinn okşayınn onları olur mu canlarımm benim oğluşum iyi allaha şükür pazartesi kontrole gideceğizz bakalım benim tosuncuk ne kadar olmuşş meraktan ölüyorum tabii yoğunluk arasında çantamı hazırladım ama eksiklikler halaa varr ayy bitmeyecekmiş gibi geliyor bana bu hazırlıklarr inşş eve geçince bitirebilirim daha size oğlumun odasının resimlerini koyacağım yaa.. herkezden önce ben almıştım odasını çok erkenciydim yani ama en sona ben kalmışım :roflol: neyse kızlarr çok sıcak ve yorucu bir günün ardından oğluşumla dinlenmeye geçiyoruzzz hepinizii öpüyorumm kızlarrrr Şeniz

Canım bende seni merak ediyodum...valla zor çalışmak helede bu halde..canım cumdan sonra rahatlicaksın inş..

iyi olmanıza sevindim...

du bakalım kız aynı günde doğum tarihlerimiz ama senmi önce doğuracan benmii:roflol:

a.s.

kıslar çatlaklardan bahsetmişiniz..bended eolduu anammm çatlak matlak bilmezdik..bu hamilelik baya bi değişim yapıyorr:roflol:benimde bacaklarımda var:bbo:

badem yağı kullanıyorum..oda tüyleri besliyorr:bbo:

walla kübracığım ben oğluşumla anlaşma yapıyorum şimdiden işten ayrılayım bana 2 hafta ver sonra gelebilirsin diye :roflol: :roflol: inşş şimdiden annesinin sözünü dinler oğluşumgamyoncuiremsu beni gören doğum çok yakın senin diyorrr wallaaa kafamçokkarıştı

slm gamzeki benim de konuşmaya ihtiyacım var doktorum eşim ve benim aile dostumuz ben normal doğum istiyorum daha konturol olmadım ama doktorum bugün eşimin şirketine gitmiş bir iş için orda eşime sezeryan yapalım demiş oda eşini 5 ay önce sezeryan yaptı ne yapıcam bana fikir ver lütfen videoları izliyip yazılar okuyorum saatlerdir

canım annesinin sözünü dinlerr :icecream::1hug:
beni görenlerde kaç ayın var diyor..8 ay bitti diyorum inanmıyolarr:roflol:

canım hepsi vaktinde gelir inşş

bir sabah uyandım bi de ne göreyim kalça kısmımda kırmızı kırmızı çatlaklar :1shok: ben de hep bebe yağı ve krem kullandım ama nafile.moralim bozuldu valla ama bebişim için deger dedim kendimi avutmaya çalıştım.

yanlışlıkla hazırlıklar kısmına yazmışım kopyaladım tekrar buraya affolla : )

MAVİŞ ciğim , KÜBRACIĞIM,
canım elimde değil, bugün kiler dolabını düzenleyeyim dedim, vayy girmez olaydımmm , 2 saatimi aldı, onu ona devret, kavanozlara boşalt, yok tarihleri geçmişmi kontrol et, eee değdi ama ayakta çok kaldım , sanki ayak tabanıma çiviler batıyor : (

MAVİŞŞŞ , ilahi varya , doğum yaklaştıkca acaip komik olmaya başladık, öyle bişey yazmışsınki, vayy birazdan bende bakacam varmı benim popoda birşey diye, bu arada çatlak oluştuğunu nasıl anlıyoruz , kızarıklıkmı oluşuyormuşşş

KÜBRACIĞIM, canım ben badem yağın o yüzden bıraktım, göbeğim kıllandı yaaaaaaaaaaaaaa

NİHANCIĞIM , resimleyeceğim, canım , ama bitmiyor , yarın Kızçemin odası yerleşecek, ama daha Halısı ve Tül’ü yok, : ( yoruldum yaaaaaa, birinin ucunu tutayım diyorum, diğeri açıkta, dışarı bu sıcakta çıkmakta çok zor geliyorrrr, bazı şeyler için gezip dolaşmak gerekiyor, ama benim artık dermanımda kalmadı , sen neler yapıyorsun, nasıl gidiyor , neler yaptın sende boş durmassın, çıkar yakında yine ağzımızın suyunu akıtacak yeni icatların

WROSE , e nihayet belirdim, yaaa sen nerelerdesin, öldük meraktannn, iyi olmana sevindim , bu arada evde işler bitmiyor, ben kafayı yiyecem, şimdiden evdekiler kervanın, ben a katılacak olmana sevindim, ben şu an yıllık iznimi kullanıyorum (2 hafta) , haftaya salıda çalışamaz raporumu alacam, 3 haftada oradan oohh misssssssssssssssss

SEHER, bak özendiriyorsun, bi sütlaç bi tavukkk, fırına tavuk verdim akşam senin tavuğun yüzünden yaaaaaaaaaaaaa

Öptüm tüm annecikleriiii çokkkk ,

bu arada benim kız çok komik, sağa doğru gerdi kendini , hemen resmini çektimm bakınnzzzzzzzzzzzz

dark elf çim sende çok hoşsun ya evet popoda kızarıklıklar oluşmuşfisfisfis.aynen gamzekenin dediği gibi sanki bi yere saatlerce oturmuşssunda izi çıkmış gibi bende 2- 3 tane varr.:1no2:.neyse bebişler sağlıklı olsunda sorun değill...a.s
tüm anne ve bebişlerine iyi geceler ve deliksiz bir uyku diliyorum :1hug:
hepinizi çokk öpüyorummmmmmmmmmmmmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…