2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar doğum yapacağım hastanede başkalarının girmesine izin verilmiyor,o yüzden biz bi yerle anlaşamıyoruz.eşimde kamera aldı bunun üzerine bugün geldi :)
sizin doğum yapacağını hastanede doğum çekimine veya fotosuna izin veren hastaneler olur diye siteyi size yolluyorum.1-2 tane daha var,onlarında linkini koyarım

http://www.dogumfotosu.com/02-paketler_ingaamidi.php

mervecim eskisi gibi yürüyemiyorum walla otururken bile kalçam ve belim ağrıyo,napıcam bilmem,bu akşam eşimi kandırıyım da yürüyelim...

Canlarım nasılsınız???
Bugün bizim 2. evlilik yıldönümümüz kocitomla.... Nasıl mutluyum anlatamam...Bana en büyükhediyeyi dün kızım verdi, babasından önce davrandı :)))
Geçen sene 1. evlilik yıldönümümüzü kutlayamamıştık.Çünkü eşim başka bi şehirdeydi...( Bu sene için çok dua ettim Allahıma bi aksilik çıkmasın diye...Sonunda dualarım kabul oldu...Bisürü aksiliğe, tersliğe rağmen çok şükürki akşam kutlama yapıcaz :)))
Ben akşam için hazırlıklara başlıyım... :))) ancak hazırlanırız kızımla...Sizleri çok öpüyoruz... a.s.

Daha nice senelere sağlik huzur mutlulukla girmeniz dileğimle canim bu sene son 2 kişi oluşunuz allah nasip ederse seneye 3 kişi olucaksiniz bu akşamin tadini iyi çikarin ailenin 3. Ferdine az kaldi kismetse

havavcıgım nice mutlu senelre alalhım hiç bozmasın mutlulugunuz her daim pekiştirsin canım... benimde ayın 11 inde evlilik yıl dönümüm.. artık 4 senyi deviriyorus çok şükür... hayırlısyla bide bebişleirmizi alsak kucaklarımıza:)

mervecigim üzülme canım ... inş annenle aranız düzelir..a nneler evlatlarına kıyams buna emin ol.. onlar seni her daim düşünüyodur... kimse evladı olmadan yaşayamas kzıgınalrı geçer bi kaç zmaan içinde skaın üzülme taam...

valla benimde görümcem geldi saolsun şimdii evi temsilio.. anam yapamıyom allah razı olsun gedlii işlerimi görüyoo.. kaburgalarım agrıyooo...

az önce emzirme videosunu izledimde.. kıs ne çok agzına alıyo bebk o ucu öle boşa gögüs uçları yara olmuyo baksana..a nam maşallah :)))
yaaaaaaaa bu arada nerdesiz kı hepoiz mutfagamı gittiniz ne kimsede tık yok... furcam hepinizide dua edin hamilesiniz ...

yada furmasamdaa.. döverim yaada bii sag göbek bi sol göbek valla ezerim büzerim sizi :lepi::roflol::roflol:

Kızlarrrr bakın gündüzleride girebiliyorum , Hihihihihhii
Yahu ben sabah 10’dan beri ayaktayım, biraz geldim forumu okudum ama, tam yazacam, toz belirdi gözüme, Haydaaaaaaaaaaaaa bütü evi sildim, ev hanımlığı bana göre değil, çalışırken bişeycik görmezdim, ev haftada 1 vileda görünce valz yapıyordu, oysa şimdi tam tersi.
Kızımın ana kucağını sözktüm ne var ne yok attım makinaya, teyzemiz geldi öğle yemeğine bana, yemeğinide yanında getirmiş, Dostlar başına böylesi :.:) Kızçeme Nevresim takımı almış, çooookkk tatlı, resmini çekip koyarım hazırlıklar kısmına, eee nihayet valizimi hazırladım, amaaannn o da sırtımda yüktü kurtuldum.
SEHERCİĞİM canım benim, ne güzel resimler koymuşsun öyleee, bebişlerini sahile mi götürdünnn oyyy yeim onlarııı , kız sen kaç yaşındasın, ben senin yaşını daha büyük tahmin etmiştim, kocamanda oğluşun olunca ne bileyim öyle bağdaştırmışım, maşallahhh oğluna, Heyy aslanım, Yiğidin malı böyle meydanda olur dimi, maşallahhh, seneye inşallah 3 oğlunla beraberrr denizlere girersiniz.

İLK BEBEĞİM ,maşallahhh ne güzel dinlenmeye başlamışsın, ben 1.5 haftadır evdeyimama hala oturamadım, yaaa işler hazırlıklarda bitmiyor birtürlü yaaaaaaaaaaa

ECENAS , canımmm gece nihayet oturmaya yeltendiğimden ancak yazabiliyorum ya : ) bak şimdi sırf gece yazıyorsun demeyin diye azcıkın dinlenmeye çekildim : )
Demek haftaya nst ye giriyorsun, hadi gözün aydın. Sendemi ev temizliğine giriyorsunn . ?kolay gelsin canım

NİHANCIĞIM, ahh be bendemi var bir terslik, yahuuu iş bitmiyorr , eksik bitmiyorrrrrr, yaa bu kız biti batıracak : ) daha odasına halı da bulamadıkk, yarıninşallah k.validem kapitoneleri getirirse, serip odasını nihayet yerleştireceğiz, canım Doktor olayın için dualarm seninleeee
Senin hamileliğin biraz zor geçti, ağrılar, kramplar, düşmeler, ama az kaldı, canımmm, inşallah tüm bu sıkıntıları unutacağızzz
Ayyy ninni sitesi için çok teşekkür ederim, ben Kızçeme (ECE’me) şimdiden dinletmeye başladım .

MERVEZEYNEPNUR, canım benimm yaaaaaaaaaa, ne güzel yavrunu ruyanda görmüşsün, hayırlara yor, ne güzel Allah bizde belki yavrularımızı ruyamızda görmeye nasip eder.
Eşin askerliğine çok üzüldüm, dileri istediğiniz gibi kedi okuluna askeri öğretmen çkarrr

KALACHAKRA nice yıldönümlerinecanım, seneye bebişinle beraber kutlarsınız inşallahhh
Hepinizşi öpüyorummm kızlarrr, bebişlerinizide okşayın benim için

slmm kızlarr nasılsınızza.s.
kalachakracım nice mutlu senelere eşinle ve bebişinle mutluluklar sana canıım..:1hug:
darelfçim evde olunca insan öle oluyo bende iş yapmadan duramıyorum a.shastanede hemşire dinlen yorulma diyo.:1no2:.bi de ben çok hareketliyimm.sende yorma kendini hayatımmmyerimseniben
ecenasçım sana da kolay gelsin yorma kendinia.s
diğer güzel anneler sizleride öpüyorummŞeniz
sehercim bende izledim valla o neydi öle ya çocuk boğulmaz mı:1shok:

slmm kızlarr nasılsınızza.s.
kalachakracım nice mutlu senelere eşinle ve bebişinle mutluluklar sana canıım..:1hug:
darelfçim evde olunca insan öle oluyo bende iş yapmadan duramıyorum a.shastanede hemşire dinlen yorulma diyo.:1no2:.bi de ben çok hareketliyimm.sende yorma kendini hayatımmmyerimseniben
ecenasçım sana da kolay gelsin yorma kendinia.s
diğer güzel anneler sizleride öpüyorummŞeniz
sehercim bende izledim valla o neydi öle ya çocuk boğulmaz mı:1shok:

herkese merhaba güzel annelerimmm ve miniklerimizzz. havvacımm evlilik yıldönümünüz kutlu olsunn daha nice mutlu,saglıklı,huzur dolu nice senelere bebişinizle birlikte. bende 2 gündür hastanedeydim dr şeker testini yenilemek istedi kan tahlili istedi onları yaptırdım şeker sınıra yakın oldugu için şekerli şeyler fazla yeme dikkat et dedi. artık kontrole 2 haftada bir çagırdı. dogum izni ile ilgili çalışabilir raporunu yazıp tahlillere baktı bu hafta.
bütün annelerimiz melekleri herkes inşllah iyidir. annemler burda oldugu için çok fazla giremiyorum nete.onlar gittikten sonra yalnız kalacagım bir haftadır alıştım kardeşim annem yegenlerim hepsi burdalar ve 3-4 güne gidecekler. benim için zor olacak. sizleride özledim arkadaşlarım.
herkesii çoook çook öpüyorum görüşmek dilegiyle.

arkadaşlar yazım iki kere çıkmışş neden anlamadımmm. o yüzden bu yazıyı düzelttimm.

Son düzenleme:
elifçim evde olunca hiç boş durmuyosun işte.mutlaka biyerden bi iş çıkıyorr...hele bide çocuklar olsun..:bbo:

hoşgeldin Aslıcım bugün aklımdan geçtin vallaha annesini buldu bizi unuttu dedim ama günahını almışım neden annenler gidiyor canım doğumuna beklemiceklermiydi kendine iyi bak şekeri azalt madem sorun varsa öptüm canım

gamzecimm haklısın geçen hafta sana annemler gelsede girebilirim demiştim ama yegenlerde olunca bilgisayar başına oturamadım. annemler şimdi evi düzenlemek ve bebişin kıyafetlerini hazırlamak için geldiler. annem doguma yakın gelecek,kızkardeşim çocugun okulu oldugu için tekrar gelememe ihtimali var.umarım iyisinizdir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…