Kızlarrrr bakın gündüzleride girebiliyorum , Hihihihihhii
Yahu ben sabah 10’dan beri ayaktayım, biraz geldim forumu okudum ama, tam yazacam, toz belirdi gözüme, Haydaaaaaaaaaaaaa bütü evi sildim, ev hanımlığı bana göre değil, çalışırken bişeycik görmezdim, ev haftada 1 vileda görünce valz yapıyordu, oysa şimdi tam tersi.
Kızımın ana kucağını sözktüm ne var ne yok attım makinaya, teyzemiz geldi öğle yemeğine bana, yemeğinide yanında getirmiş, Dostlar başına böylesi :.:) Kızçeme Nevresim takımı almış, çooookkk tatlı, resmini çekip koyarım hazırlıklar kısmına, eee nihayet valizimi hazırladım, amaaannn o da sırtımda yüktü kurtuldum.
SEHERCİĞİM canım benim, ne güzel resimler koymuşsun öyleee, bebişlerini sahile mi götürdünnn oyyy yeim onlarııı , kız sen kaç yaşındasın, ben senin yaşını daha büyük tahmin etmiştim, kocamanda oğluşun olunca ne bileyim öyle bağdaştırmışım, maşallahhh oğluna, Heyy aslanım, Yiğidin malı böyle meydanda olur dimi, maşallahhh, seneye inşallah 3 oğlunla beraberrr denizlere girersiniz.
İLK BEBEĞİM ,maşallahhh ne güzel dinlenmeye başlamışsın, ben 1.5 haftadır evdeyimama hala oturamadım, yaaa işler hazırlıklarda bitmiyor birtürlü yaaaaaaaaaaa
ECENAS , canımmm gece nihayet oturmaya yeltendiğimden ancak yazabiliyorum ya : ) bak şimdi sırf gece yazıyorsun demeyin diye azcıkın dinlenmeye çekildim : )
Demek haftaya nst ye giriyorsun, hadi gözün aydın. Sendemi ev temizliğine giriyorsunn . ?kolay gelsin canım
NİHANCIĞIM, ahh be bendemi var bir terslik, yahuuu iş bitmiyorr , eksik bitmiyorrrrrr, yaa bu kız biti batıracak : ) daha odasına halı da bulamadıkk, yarıninşallah k.validem kapitoneleri getirirse, serip odasını nihayet yerleştireceğiz, canım Doktor olayın için dualarm seninleeee
Senin hamileliğin biraz zor geçti, ağrılar, kramplar, düşmeler, ama az kaldı, canımmm, inşallah tüm bu sıkıntıları unutacağızzz
Ayyy ninni sitesi için çok teşekkür ederim, ben Kızçeme (ECE’me) şimdiden dinletmeye başladım .
MERVEZEYNEPNUR, canım benimm yaaaaaaaaaa, ne güzel yavrunu ruyanda görmüşsün, hayırlara yor, ne güzel Allah bizde belki yavrularımızı ruyamızda görmeye nasip eder.
Eşin askerliğine çok üzüldüm, dileri istediğiniz gibi kedi okuluna askeri öğretmen çkarrr
KALACHAKRA nice yıldönümlerinecanım, seneye bebişinle beraber kutlarsınız inşallahhh
Hepinizşi öpüyorummm kızlarrr, bebişlerinizide okşayın benim için