2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy benim oğlumda yapıyo aynısını çok komik oluyoa.s.sanki biryere toplanıyoo gibiyerimseniben...valla benim hep sağ göğsümün altında bi sertlik var sanırım ayağı.bazen canımı bile acıtıyorrrCADIARZU

elifciigm ver kıs yee valla ama ben hamileyken yiyemiom tavuk kıı malesef midemni bulandırıyoo anca evde eşimle oglum yiiyo:)) kıs yerim ben onun o duruş şeklini ne güsel poz vermiş sana:)) maşallah.. benim karnı hiç görme oratsı çukur yanlara dogru bi şekil anam maf ediolar belime vuruyo ozmana agrısıı... öptüm kızlar sizlerii ben yatcam şimdi :))) bzim uykumus geldii...

mavişçim benim oğlanda hep sağ tarafımda.bazen çok acıyoo

bi bakıp kaçayım dedimm...hade hepinize miniklerede iyi geceler..tatlı rüyalar....

babamız bizi çağrıyoooooooo:1closedeyes:sırnaşık şey

günaydınnnnnnnnnn güzel agustos annelerim benimmmŞeniz bu sabah nasılsınız bakam ...
yaaaa şöle formu bii dolaştımda ne güsell yaa temmzu annelerii dfouma gidiooo allahım darısını bizlere nasip etsin artık dogum yapanlar neler yaşadıklarını yazan yazana:icecream: yaa varya artık masaya otuamıyom sanki bacaklarımın üstünde benden ayrıı bii şey var sankim top gibi :roflol: git gide göbekle r sıgmamaya başlıyoo kapılara sıgamıcas :lepi: ye ye ye nereeye kadar kardeşim jeyyar doymak bilmiyoz :roflol:

Günaydın kızlar,
Bizde şimdi kalktık kan ilacımızı alıp hemen yatağa koşucaz kızımla, daha doymadık uykuya, öpüyoruz hepinizii,,
a.s.

Günaydın anneler,
Bu sabah maiallah uykumuzu almıs uyandık. Bakalım kac saat dayanacagız.
Dark elf benim oglumda oyle geriniyor. sag tarafta yerleşte tutmuş durumda.
Bu sabah hıckırıdıgını dusundugum bir seri hareketler yaptı bana.
Ama geceleri karnımın içi ve kasıklarım cok agrıyor.

Evde iş yapamıyorum ve canım sıkılıyor sizler ne yapıyorsunuz kızlar.
Internet basında da uzun sure duramıyorum sandalyede bacaklarım agrıyor.

Bu arada 2 gun once Balgattaki ana çocuk sağlığı merkezindeki diyetisyenle görüşmeye gittim emzirme döneminde neler yapacagımla ilgili cok güzel bilgiler verdi. Dogumdan once sizlerde en yakın AÇS ye muhakkak gidin derim kızlar.

operim herkesleri

günaydınn arkadaşlar bebişler nasıl bakalım.
umarım hepiniz çok iyisinizdirra.s
sizi ve bebişlerinizi öpüyorum.hepimize sağlıklı mutlu bir gün olsuunnnn:teytey:

günaydınn güzel agustos anneleri,nasılsınız bugün?
bizde yeni kahvaltımızı ettik şimdi ütü yapıcam. kayınvaldem burda dogumdan 20 gün sonra felan gider. bi kaç gündür giremiyodum foruma dün akşam oturdum baya sayfa birikmiş hepsini okudum ama geç oldugu için yazamadım zaman yaklaştıkça rahatsızlanan arkadaşlarımız var hepsine geçmiş olsunn dogum tarihi belli olanlara hayırlı olsun rabbim inş. sağlıkla bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin. bzde bugün sema hast. gidecektik bide ordaki dr. la görüşmek istedik ama oda yarın öğleden sonra müsaitmiş yarında malumunuz kız kardeşimin kınası var onun yanında olmam lazım dr işmiz bu durumda haftaya kaldı. dünde kızımın odası ve tülü geldi annem kız kardeşim kayın valdem saolsunlar evimi temizlediler kızımın odasını sildiler çekmeceleri kapıları açtım havalandırıyrum çok fazla kokuyo çekmeceyi 1 saat kapalı bıraksak açtıgımızda çok kokuyo 1 ayda da kokunun çıkacagını sanmıyorum . bu arada emzirme koltuguma herkes bayıldı bi oturan bi daha kalkmak istemio :) yatagını uyku setini daha açmadık oda iyice havalansın ondan sonra yerleştirecegim ozman resmini çekip eklerim. dün bide odanın gelmesinden kurulumu bitene kadar kızım çok şıkıştırdı beni karnım çok sert ve gergindi sanırım kızımda odasının geldiğini hissedip heyecanlandı...bu arada ben 1 kilo daha aldım toplam 8 kg almış oldum inş. doguma kadar 2 kg. dan fazla almam çünkü bu halde bile karnım çok kötüü biraz daha alırsam nolur bilmiom ... kızlar benden şidilik bu kadar arada bi girmeye çalışırım ... hepinizi ve bebişlerinizi kocaman öpüyorum... yiğenlerime ii bakın

kızlarrrrr bu sabah ben yatak odasındaydım eşim birden bağırdı deprem oldu diyeee.:1shok:.ben hissetmedim.ama gerçekten balıkkesir gönende 4.9 şiddetinde deprem olmuş:1no2:.bursada da hissedildi.allahtan ben duymadım.eşimde dışarı çıktı duşa giricem korkuyorum vallaaafisfisfis

kızlarrrrr bu sabah ben yatak odasındaydım eşim birden bağırdı deprem oldu diyeee..ben hissetmedim.ama gerçekten balıkkesir gönende 4.9 şiddetinde deprem olmuş.bursada da hissedildi.allahtan ben duymadım.eşimde dışarı çıktı duşa giricem korkuyorum vallaaa

canım inş. böle bişi daha yaşamazsınız... dikkat et canım kendine allahım korusun szi.. bence gire banyoya nolur nolmas...

evet mavişcim ben de hissetmedim ama balıkesirde deprem olmuş.zaten hissetseydim acayip panik yapardım.

kızlar hemen hemen hepiniz nettesiniz nolur cvp verin ben biraz önce anneler ve bebeklerin kilolarını okudum ben şuan 32+6 dayım ve benim bebeğimin kilosu 1950 ama okuduğumda hemen hemen herkez 2.50 lardan bahsetmiişşş benimkimi az kilolu yoksa kızlarınkimi kilolu karar veremedim nolur cvp yazın bilginiz varsa..

GNYDN AĞUSTOS ANNELERİM VE KUZULARIMMMMM

NURAYcım cnm nihayet sana kavuştuk tatlım.ohh cumadan sonra da evdesin artık ne güsel,rahat rahat yaparsın hazırlıklarını,oğluşunda izin verir annesi :) hazırlıklar bitince resimlerini koymayı unutma ve bizi merakta bırakma tatlım
ELFİDAcım walla biz de farklı bir hazırlık yok henüz :) duvağım kuru temizlemede.gelsin sepetini hazırlıcaz.annem kılıfını dikti biliyosun bi üstüne kelebeklerini dikecek o kadar. evelsi gün de kızımı üstünde taşıyacağımız yastığı dikmiş :) kenarı fistolu.yorgancıya vercez içine pamuk doldursun diye. bi akşamda eşimle cevahirdeki koçtaşa gidip 2 tane duvar rafı bakıcam.babam onları güzel bir kaplakaplıcak.duvara monteleyip oyuncaklarını falan koymayı düşünüyorum :)bugün de çekmeceleri falan yerleştiriyoruz gene annemle.elvin'e gelen ve aldığımız kıyafetleri falan küçük büyük diye ayırıyoruz yıkamak için.işte böle cnmcım.bu arada kızçenin gerinmiş halini yerim ben annesi :))))
MELEKcim mrb cnm benimki de gün içinde defalarca hıçkırıp duruyo çok komik :)) geceleri de uyumak zor dediğin gibi,dönerken ağlıyorum nerdeyse.saçma sapan bi uyku düzenim oldu yani
ELİFcim hayırlı olsun kızının odası tatlım,sağlıkla kullansın herşeyini. sen elbiseni bitirdin mi?bi resmini isteriz görmek ona göre :) kız kardeşine de şimdiden hayırlı olsun cnm,Allah mutluluklarını daim etsin
MAVİŞcim ben de hissettim depremi sabah 10.51de oldu. annem yok olmadı sana öle gelmiştir dedi ama sonra haberler söledi,annem dedi haklıymışsın :) Allah korusun hepimizi ailelerimizi kızlar.mavişim eşini bekle cnm,tekken duşa girme.sadece deprem için deil her ihtimale karşı tatlım
ÖZGEEE gene işlere mi gömüldün?
DİNAAAAA sesin çıkmıyor yahuu
ASLI bugün napıyosun cnm?

canım kaygılanma benim bebeğimde o haftada seninki gibiydi...35+6 da gittik 2.500 olmuş..sağlıklı olsunlarda yeter

canım kaygılanma benim bebeğimde o haftada seninki gibiydi...35+6 da gittik 2.500 olmuş..sağlıklı olsunlarda yeter

cnm benim doktorda bana normal dedi internettende takip ettiğinde normal aralıkda ne biliyim kızların hepsi hemen hemen kiloları böle diyince panik yaptımm biraz içimi rahatlattın çok teşekkür ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…