Kızlarr akşamda kimsecikler olmuyor...nerdesiniz...artık ağırlaştık ya bende pek oturamıyorum netin başındaa:bbo:
dark_elf,wrose nerde kızlar bu aralar göremiyorummfisfisfis
hadin hepinize iyi geceler.rüyanızda bebişlerinizi görün inş..Şeniz
günaydın canalrım nasılsınız... benim melek yigenelrim nasıl bakalım.. allah hepinize saglık versin canlarım...
elifciigm kıs sende gece kuşu gibi gecelerii göre biliyos seni canım gerçi gündüx açınca göree biliyos gece geldigini .. canım herşey yolundaysa sorun yok gerçi:)
yaa ben varya napcam böle bilmiom ... dün akşam dedim heral taam ben doguma giderim nasıl oynuyolar tam aşagıda resemen orayaı açmak için tekme atılıyo gibi hissettim aglıcaktım acıdan yanii.. bid ebele agrı vurmasın .. dedim en iis ben şuraları toplim nolur nolmas belki doguma gider,m dedimö yanii.. okadar endişe ettim.. bid eonalrın üstüne istifar ettim... maf oldum yaa gece.. allahım sen bzie yardım et yarabbim diom başka bişi dmeiom .. temmuz sonud erken ortrasındamı çıkacak bunlar nedir anlamadım .. allahım vaktinden önce gelmesler inş. bebişleirmzi.. anam bu zamane çocuklarıda ne sabırsız oluyomuş yhaa....
canım senin yazını görünce çok şaşırdım. çünkü dün bebişimi rüyamda gördüm. hamileyiz ya duamız kabul oluyo heralde. annemlerle aramız bozuldu, doğumuma da gelmicekler galiba. o yüzden pek neşem yok, ama kızım için kendimi üzmemeye çalışıyorum. rüyamda o kadar şirindi kionu emziriyodum. inanın sanki gerçek gibi dudaklarını hissettim. coksekeriremsu çok usluydu maşallah. inşallah öyle olur. sonra onu kucağıma alıp pışpışladım, aaaay hemencecik uyuyuverdi. ay sanki gerçekti ya. inşallah hayırlısıyla gerçek olur. kızlar hepiniz rüyada da olsa şimdiden bunları yaşarsınız inşallah. en azından moral olur. :teytey:
SLM GÜSEL ANNELERİMMMM VE KÜBRAcım maşallah oğluşuna cnm benim sağlıklı olsunlarda kilo doğduktan sonra da hızla alıyorlar nasıl olsa :) seninki de dönmüş ne güsel.bekleyin anneler geliyoruz diyolar teker teker hepsi :) doğum tarihi ortalama ne dedi dr normal için? Biz iyiyiz teyzesi elvin'le bi hareketli bi sakin kızım.geceleri zor geçiyor artık kramplar ağrılar,onun dışında sorun yok şükür
canım senin yazını görünce çok şaşırdım. çünkü dün bebişimi rüyamda gördüm. hamileyiz ya duamız kabul oluyo heralde. annemlerle aramız bozuldu, doğumuma da gelmicekler galiba. o yüzden pek neşem yok, ama kızım için kendimi üzmemeye çalışıyorum. rüyamda o kadar şirindi kionu emziriyodum. inanın sanki gerçek gibi dudaklarını hissettim. coksekeriremsu çok usluydu maşallah. inşallah öyle olur. sonra onu kucağıma alıp pışpışladım, aaaay hemencecik uyuyuverdi. ay sanki gerçekti ya. inşallah hayırlısıyla gerçek olur. kızlar hepiniz rüyada da olsa şimdiden bunları yaşarsınız inşallah. en azından moral olur. :teytey:
Canım ne güzel bebişini görmen...kıs bu aralar bişey diyorum oluyor...:bbo:bol bol dua edelim...
aa annenlerle niye aranız bozuk canım üzüldüm..inş düzelir o ana kadar..sende üzülme prenseste üzülmesin annesiii:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?