2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla artik hazir olucaz bunlara seherim benimkide boyna aşağiya vuruyor ama 10 günden önce gitmek istemiyorum dr.takmiş çünkü 19 temmuza bakalim o zaman bi gidelim ne olcak
kişgüneşi evet canim dün hastanede bende mahsur kalcaktim sicaktan hiççikmak istemedim hastaneden benimde bebeğim 2538 olmuş doğduktan sonra tombiş yapariz çikmadan olmasinlar :)

Günaydin kizlar.sehercim geçmiş olsun senin yaramazlar içerde şimdiden oyun oynamaya başladilar herhalde.benim bebeğimde o kadar çok hareket ediyorki nerdeyse hiç durmuyo.benimkide göğsümün altina çok vuruyo ayaği orada sanirim.
Sicak demişsiniz kizlar ya biz ne yapalim antalyada çok bunaliyorum gece klima olmadan uyunmuyo

yhaa mehtapcigim valla allahım sanada yardım etsin hakket ora daha beter.... kıs benim neremd eoldukalrı belli deilki ... bunlar valla tam bi afacan..kaburga agrıalrımı hesaba katmıyom saten bide sag bacagm da sag tarafıma yatınca bi agrı oluyoo varya ne kötü yaaaaaa ... bittim valla ben

Günaydın kızlar
sehercim gecmiş olsun
Havva dan haberi olan var mı? Nasıl?

Ben dun itibarı ile artık evdeyim.
Surekli uyuyorum kızlar.
Yorgun ve halsizim.

Sanırım bundan sonra boyle yaslı kadınları oynayacagız :))))

Günaydın Güzel anneler,
Ben dün dr gittim ama sadece testlerimi yaptırdım haftaya perşembe bi daha gidicez, ozaman nts,ultrason test sonuclarına bakıcak doktorumuz,
sehercim gecmiş olsun canım,
İlkbebeğim senin adına sevindim ne güzel evdesin,
gamzecim nasılsın canım,
dark_elf gecekuşu koyalım mı senin adını,
bugun temizlik var yine, öpüyorum hepinizi,

Nasıl olsun canım,
dün gittik dr, fakat gecen hafta gittiğimiz için kadın bi daha bakmaya gerek duymadı usg ye ve nts ye
bizde testleri yaptırıp geri geldik haftaya perşembe cağırdı haftaya gidicez,bende kızımı göremedim diye sinnir oldum,

SLM GÜSEL ANNELERİMMMM VE MİNİK KUZULARIM
HAVVAcım çok sevindim cnmcım prensesinin dönmesine.duyduğun sancı ondanmış demek ki.zilli neler yaptıysa içerde :) gözün aydın kuşum
KÜBRAcım maşallah oğluşuna cnm benim sağlıklı olsunlarda kilo doğduktan sonra da hızla alıyorlar nasıl olsa :) seninki de dönmüş ne güsel.bekleyin anneler geliyoruz diyolar teker teker hepsi :) doğum tarihi ortalama ne dedi dr normal için? Biz iyiyiz teyzesi elvin'le bi hareketli bi sakin kızım.geceleri zor geçiyor artık kramplar ağrılar,onun dışında sorun yok şükür
ELFİDAcım hoşgeldin evine cnm,aman ev işlerine çok dalıp yorma kendini.kuzunun hazırlıkları bitince bize de göstermeyi unutma bu arada cnm. bu arada inş dr konusunda herşey istediğim gibi olur cnm
SEHERcim geçmiş olsun cnm,geçmedi mi senin şu kusmaların?yorma kendini berkaydan fırsat bulduğun anda otur dinlen,bırak iş yapmayı falan cnm
KIŞGÜNEŞİ maşallah bebişine cnmcım,sağlıkla gelsin ohh gram gram büyüyo minikler
MELEKcim o yorgunluk ve uyuma hissi bende de var devamlı,geceleri zor geçiyor bi de artık sonlara yaklaştık ondan herhalde
YAAA AYLİN SANEM SÜSE ve diğer girmeyen anneler ne alemdeler hiç haber alan konuşan var mı kızlar?

selam kızlar nasılsınız bakalımmmm:1hug:
bebekler nasıllll
sehercim geçmiş olsunnn...a.s.
ecenas sende fazla kendi yorma hayatımma.s
herkese iyi günler diliyorum ..kendinize iyi bakınnnnnnnnnnnnnnnnn:teytey:

canım senin yazını görünce çok şaşırdım. çünkü dün bebişimi rüyamda gördüm. hamileyiz ya duamız kabul oluyo heralde. annemlerle aramız bozuldu, doğumuma da gelmicekler galiba. o yüzden pek neşem yok, ama kızım için kendimi üzmemeye çalışıyorum. rüyamda o kadar şirindi ki onu emziriyodum. inanın sanki gerçek gibi dudaklarını hissettim. coksekeriremsu çok usluydu maşallah. inşallah öyle olur. sonra onu kucağıma alıp pışpışladım, aaaay hemencecik uyuyuverdi. ay sanki gerçekti ya. inşallah hayırlısıyla gerçek olur. kızlar hepiniz rüyada da olsa şimdiden bunları yaşarsınız inşallah. en azından moral olur. :teytey:

geçmiş olsun sehercim. Allah sana iki kat kolaylık versin. biz bi taneyi taşıyamıyoz. sen ikisinin birden tekmesini yiyosun. senin yaşadığın bazen bana da oluyodu, özellikle ayakları aşağıdayken. nasıl bi şey oolduğunu iyi bilirim. Allah sabır versin.a.s.

Canım ne güzel bebişini görmen...kıs bu aralar bişey diyorum oluyor...:bbo:bol bol dua edelim...

aa annenlerle niye aranız bozuk canım üzüldüm..inş düzelir o ana kadar..sende üzülme prenseste üzülmesin annesiii:teselli:

kızlar sona yaklaştıkça işler daha da zorlaşıyor ya, ağrılar, uykusuzluklar, halsizlikler... ben 35-36. haftasında olanlara ne güzel ya diyorum azcık kalmış, 32-33 de olanlara acıyorum. halbuki 1-2 hafta var arada ama, inanın sanki o süre çok uzunmuş gibi geliyo. bizimki bakalım ne zman gelecek. gününde gelse babişkosu askerde olacak. 10 ağustosta inşallah askere gidecek. asker öğretmen çıkmazsa bizim işimiz çok zor olcak. Merak ettim bizim gibi olan var mı? Kocası askere gidecek olan? Allah sabır versin benim gibi olnalara. ama biz zaten bunları da hesap ettik. o askerdeyken bebişimle uğraşırım diye düşünmştüm. Bize dua edin hamişler, hamilelerin duası kabul olur. eşime asker öğretmenlik çııksın kendi okulunda.

slm canımma.s.

evet sağlılı olsunlar yeter.doktorda .doğduktan sonra kilo alır dediii:1closedeyes:
evet bizimki doğum doğum pozisyonunda inş öyle olur...doğum tarihi içinde bişey dmedi 6a ğustosu beklicez sanırım:bbo:
aman iyi olun annesi..benimki çok yaramz teyzesii hiç durmuyoo..artık tekmeledikçe acıyo..çıksın hele bi ben ona sorarımmsırnaşık şey

evet bendede oluyo kramplar,bel ağrısı son aylardayızya ondanmış..artık katlanıcaz doğana kadar :teytey:

cnm inş annenlerle aranız düzelir.gelmezler diye düşünme,ne olursa olsun ana yüreği seni yalnız bırakmaz böle bi durumda tatlım di mi?

teşekkür ederim canım, inşallah düzelir. ama bu aralar düşünüp de canımı sıkarsam Allah korusun erken merken gelir. onun için her şeyi akışına bıraktım. inşallah sizler hamile hamile bu tür şeylerle uğraşmazsınız. sorunu annem çok büyütüyo, benim hamileliğimin olumsuz etkileneceğini hiç düşünmüyo, ben de en çok buna kırıldım zaten. neyse inşallah hepinizin son ayı mutlu ve huzurlu geçer..:teytey:

canım nihanın dediği gibi ana yüreği dayanmaz...:çok üzgünüm:inş düzelir aranızz.üzülmee

kızlar yürüyüş yapıyo musunuz düzenli olarak? ben artık daha da düzenli yapmaya çalışıyorum, gündüz dışarı çıkmak imkansız burada malum türkiyenin en sıcak şehirindeyim. gece yürüyoruz. eşim biraz mızmızlanıyo; ama nasıl doğururum yoksa diyorum. çok önemliymiş yürüyüş diyorum ikna ediyorum. yürümek bile bana bir iş gibi geliyo, sanki bütün gün temizlik yapmış gibi oluyorum. bebişim kolay doğsun istiyorum. inşallah normal isteyen herkesin doğumu da kolay olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…