valla beslenme konusunu hiç sorma arkadaşım. sıcakta hiç bişey yenmiyo. ama zorluyorum kendimi hafif şeylerde olsun yiyorum salata ızgara meyve özellikle karpuzdan vazgeçemiyorum. benimde süt içme problemim var süt içince midem bulanıyo hatta geri çıkarıyorum.
ben de genelde salata , cacık gıbı seylere dadanmıs durumdayım ve tabıı kı karpuzzz..
süt ıcın ıse sana sütlaç tavsıye edebılıırm
yapıp bol bol dolaba koy soguk soguk guzel oluyor (canınız cekmesın ama) süt kokusuna karsı sütlaç a vanılya koyarsan super olur......sırnaşık şey
merhaba güzel arkadaşlarım ve tontiş minikleria.s.
Nihancım geldim canım evet biraz iş yaptım ama önemli değil günlük sayılan işlerden.bir tek ağır iş olarak cam sildim o da beni pek yormadı bu sefer allahtan.:sm_confused:
Bugün ütüm birikmişti onu yaptım sonra da foruma bir bakayım dedim..aslında inanın forum ben de genellikle açık ama yazmaya mecalim olmuyor.okuyorum çoğunlukla.bir de aynı şeyleri yazmak istemediğimden biriktirip yazıyorum..haftasonu misafirim gelecek.ona hazırlık yapıyorum..yerimseniben
yemek konusuna gelince ben de yiyemiyorum ama çok ta korkuyorum hazır bebişim kilo almış diye sevinirken kilodan düşmesin diye..:çok üzgünüm:
Inşallah yediklerim işe yarıyordur çok zor yiyorum zorlana zorlana..yemek yapasım da gelmiyor artık..
Geceleri uyku problemim de var sizde nasıl bilmiyorum ama!bu gece döne döne uyuyamadım..:sm_confused:
Bennaycım bebişlerin kiloları farklı olması doğal canını sıkma yapısalmış bu durum aynı zamanda..benim bebiş de bana ve eşime çekmiş mesela kilosu biraz fazla..ama bu durum sağlık göstergesi sayılmaz..sağlıklı olduğu sürece kilo hiç önemli değil..
çatlaklardan bahsetmişsiniz ben de zaten genç kızlık zamanında kilo aldığım için olmuştu onları hiç önemsemiyorum.güzelliğimi bozamaz birkaç çatlakama göbişimde olmasa iyi olur..naniknanik
bebiş deterjanı ne kullanıyorsunuz kızlar ben daha almadım ne alsam diye düşünüyorum?hacışakir matik ya da dalin diyorlar ama bir de omo baby var..ne kullanıyorsunuz?
merhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir, yaa arkadaşlar bir kaç gündür canımı sıkıyolar çevremdekiler yok doğum yapıcan hastane iyi değil, yok epidural sezeryan olma yan etkisi var, bizim bi tanıdık oldu bikaçgün yürüyemedi bacakları tutmadı, beli ağrıdı, başı ağrıdı bunun gibi şeyler söylüyolar kayınvalidem de bunları duyunca illaki genel anestezi ol diyo ben de önceki doğumda genel anestezi oldum ve çok zor ayıldım olamam diyorum, bunu bile bile insanlar ama şöyleydi böyleydi diyip duruyolar doğuma az kaldı zaten iyice stres olmaya başladım bunları duyunca...
teşekkür ederim canım ilgilendiğin için dediğin gibi insanlar hep olumsuz şeyler söylemeyi seviyorlar Allah yardımcımız olsunsevgili nilal insan doğum yaklaştıkça daha bir stres oluyor sanırım bende aynını yaşıyorum ve dün başka bir konuda kibeleyede yazdığım gibi malesef insanın psikolojisini anlamadıkları gibi bir de olumsuz örnekleriniyle moralini bozmayı görev edinmiş insanlarda oluyor bu insanların içinde şaşırtıcıdırki hamile olanlarda var üstelik.yok benim yakınımda öyle doğum yaptıydıda kordonu dolandı yok ...anesteziyi seçmiştide felç kaldı bunu yemiştide sakat doğurdu vs vs..can sıkıcı şeyler .Allah kimsenin başına vermesin elbet .ama desteğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu zamanlarda bunların anlatılması herşeyi dahada zorlaştırıyor .o yüzden bende bunları takmamaya kendimi alıştırdım sende ve diğer tüm anne adaylarıda böyle düşünsün isterim tüm samimiyetimle.Allah hepimize hayırlarla doğum yapmayı sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip eder inşallah.
bende dün kan tahlil sonuçlarımı gösterdim doktora.ilk kez B -12 vit.eksik gözüküyor ama normal dediler elevit kullanıyorumda hala. ek bişey verilmedi doktor normal desede kafama takıldı bu konuda senin bir bilgin varmı? :uhm:
bu arada kızlarr bizim bugün evlilik yıldönümümüz... bu sne e allah izin veriise tam 5 kişişlk bir aile olucaz bu sene tam 4 yıl bitti 5 yıl oldu 5 senede 3 çocuk :)))))) vay bee benim herif amma çalişmiş :roflol: allahım hepimizi eşleriimizle saglıcakla mutlu ve huzurlu bir şekilde ölene kadar ayırmasın...... hayırlı evlatlar nasip etsin...anam ömür geçmiş bee düne kadar bir haftalık 2 aylık evliiym felan die hesap ederdim abooooooooo 5 sene olmuş bee :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?