kızlar kızlar benim de konuşmaya ihtiyacım var doktorum eşim ve benim aile dostumuz ben normal doğum istiyorum daha konturol olmadım ama doktorum bugün eşimin şirketine gitmiş bir iş için orda eşime sezeryan yapalım demiş oda eşini 5 ay önce sezeryan yaptı ne yapıcam bana fikir ver lütfen videoları izliyip yazılar okuyorum saatlerdir
bu arada kızlarr bizim bugün evlilik yıldönümümüz... bu sne e allah izin veriise tam 5 kişişlk bir aile olucaz bu sene tam 4 yıl bitti 5 yıl oldu 5 senede 3 çocuk :)))))) vay bee benim herif amma çalişmiş :roflol: allahım hepimizi eşleriimizle saglıcakla mutlu ve huzurlu bir şekilde ölene kadar ayırmasın...... hayırlı evlatlar nasip etsin...anam ömür geçmiş bee düne kadar bir haftalık 2 aylık evliiym felan die hesap ederdim abooooooooo 5 sene olmuş bee :roflol:
günaydın canalrım m nasılsınız bugün bakalım... ben sabah 5,30 da kalktım uykum kaçtıı saten uykular haram oldu... hiç bişi anlamıyom gecelerden .... kalktım işe güce sarıldım canım sıkıldı mutfagı topladım yerleri sildim çamaşır astım ......salonu düselttim hbaire iş yaptım...sonra pattes kısartması çektii canım onu soydum :)))))) hasırladım m birasdan kısartcam :))))))) benimkiler dünden berii yogun oynamaya başladılar yha şu kontrol günüm gelsede bend erahat etsem .. nasıllar ... artık bana şu günde gel doguma alcaz seni desinler die bekliom dua ediom saglıcaklaş gelir inş. bebişlerimiz.... artıkk ben kendimi taşıyamas oldum offff offf..... dün pazar vardı dıaşrı çıkım deidm yaa bölee herkes bana bakıyooo kendimi çok tuhaf hissettim ne bilim sanki biyerim açıkmış gibi tuhaf oldum dikkat çemkeyi hiç sevmiyorum .... yok göbegi yok karnıı herkesin dedigini duyamıyom yanalrından geçerdekn yarım yumalak laflar duyuyom ... sizde böle oluyomu... sanırım bend eki,lo yokk ve göbekte aşagıı durdugu ve sivri durdugu için... tuhaf göreünüyoo...
bu arada dün iş yapıcaz demiştim annemle ya elvin'in kıyafetlerini yıkamak için ayırıcaz vs..annem gardrobun üst raflarındakileri düzenliyim derken yatağın üstünden yere uçarak düştü resmenşimdi yatıyor.neyseki kalçasına ve başına bi şi olmadı.benim mezarlıkta düştüğüm gibi düşmüş direk. morarma ve şişme var vücudunda,gidelim film çektirelim dedik ama istemedi.ilaçlarla ovuyoruz,yatarak dinleniyor
kendimi suçluyorum ben de,istemeseydim kıyafetleri ayırmaya yıkamaya başlayalım diye düşmicektidün bütün gün ağladım,kendi acısını bıraktı benim için korktu bu sefer
bu arada dün iş yapıcaz demiştim annemle ya elvin'in kıyafetlerini yıkamak için ayırıcaz vs..annem gardrobun üst raflarındakileri düzenliyim derken yatağın üstünden yere uçarak düştü resmenşimdi yatıyor.neyseki kalçasına ve başına bi şi olmadı.benim mezarlıkta düştüğüm gibi düşmüş direk. morarma ve şişme var vücudunda,gidelim film çektirelim dedik ama istemedi.ilaçlarla ovuyoruz,yatarak dinleniyor
kendimi suçluyorum ben de,istemeseydim kıyafetleri ayırmaya yıkamaya başlayalım diye düşmicektidün bütün gün ağladım,kendi acısını bıraktı benim için korktu bu sefer
mervecim inan senin için üzüldümm canımm annen neden aramıyor kii..en desetek olucak zamanda en ihtiyaç duyulduğu anda..sen ara konuş annenle...inş doğuma kadar düzelişr aranız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?