2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

öncelikle günaydınlar güzel anneler.canım bilmiyorum ama benim şimdiye kadar gittiğim 2 doktorda sezeryan yapalım bence dedi halbuki normal doğum için bişey yok.kendi doktorumda sezeryan yapalım boşver normal doğumu ben kendi karımıda sezeryan yaptım falan diyo ona çok güveniyorum başarılı bir doçent.ama sanırım doktorların çoğu sezeryandan yana neden bunuda bilmiyorum.belkide riske girmek istemiyorlar.hayırlısı olsun bebeklerimize sağ sağlim kavusalımda.öylede ağrı çekicez böylede tatlicadiarzu
sehercim evet akşamları artık işkence gibi geliyor banada uyuyamıyorum zaten en az 3 kere kalkıyorum kalkıncada birdaha uyumak çok zor oluyor.tabi hala çalısıyorum buda çok daha zor oluyo uykulu işe gelmek hiç çekilmiyo.sabrediyoruz az kaldı diye.şimdiden afiyet olsun yarasın bebişlerine kızartmalar annesi:teytey: fazla yorma kendini iş yapıcam diye

bir ömür boyu bebeklerinizle mutluluklar dilerim.bu akşam kocana güzel yemekler yaparsın artık.sırnaşık şey bizde gelsekmiki yemeğe lülülülülülü

günaydın güzel annişler ve minik yavrucuklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:1hug:
dark elfçim hadi bakalım ii haberkerini bekliyoruz canımma.s
sehercim evlilik yıldönümünüzü kutluyorum hayatım.bebişlerinle ve küçük afacanla nice mutlu senelereea.s.
sehercim dışarda banada herkes dik dik bakıyo.çoğu ise bi gülümseme bi tebbessümma.s
gerçekten kızlar dr hepsi sezeryan yapmak istiyo bende anlamadım.bi arkadaşım doğum evinde çalışıyo.tüm bayan doktorlar kendilerine sezeryan yaptırıyorlar diyo.hatta bi tane erkek dr varmış kadın olsam kesinlikle sezeryanla doğururdum demişş:roflol:.çekmezdim hiç normali demiş:sm_confused:
ecenasçım sende benim gibi kan ilacını içip yatıyosun.bende hem wc hemde ilacımı içmeye kalkıyorum .sonra yine uykuyaaayerimseniben
hepinize güzel bi gün diliyorum kızlarrrrrrŞeniz

mehtapcıgım öle beleşçilik yok ben kocacıgımla baş başa yemekler yicem bide 3 çocugumla :roflol: ama önce tüp gelmesii lasım çünkü tüp bitti :roflol:
şöle yapam börekler çörekelr :roflol: anam bu hale hiç bi halt yapamamya ben :roflol:

günaydın arkadaşlar. cnm bende dışarı çıktığım zaman karnıma çok bakıyolar hatta eşim bile artık sinir olmaya başladı insanlar sanki hiç hamile görmemiş gibi bakıyolar. hayır bişey değil gözü kalıcak milletin.

canım benimkiisii sankii çok tuhafmış gibi hissediyommm bide basen abartıyolaryaa... arkalarını dönerek yürürken bile bakılıyoo .. ne bilim yani belki deben dikkat çekmeyiii sevmediigm için bana rahatsızlık verio ama napam göbegimide biyerime saklayamam ki :)

günaydınnnnnnnn canlarım...a.s.
nasılsınız bakalım?
dark elifcimsa8 amway'i biliyor musun onun doğal deterjanı! yani en az kimyasal içeren çevre dostu bir deterjan..
ben daha hiç deterjan almadım..:sm_confused:
yarın misafirim gelecek onun için iki gün yine bakamam gibi geliyor..gelecek hafta doktora gideceğiz bizde bakalım kızım kaç kilo olmuş..ne durumdaymış yaramazım..kan tahlili yaptıracağım pztside..uzun zamandır yaptırmıyorum..doktorumda istemiyor işin ilginç tarafı..sizden istiyor mu?:uhm:
öpüyorum hepiniziŞenizgörüşürüz..
bu arada kezbancımla konuştum dün..şeker hepinizi doğurucaksınız ben kalacağım dediyerimsenibenhala doğurmamış doktorlar da henüz doğurmasın diye konuşuyorlarmış..hatta normal doğum yaptıracam sana diyen bile varmış..:roflol:ama kezban kendi hastanesine doktoruna gidecek bu hafta ve sezaryenle alacaklar inşallah minnoşları...

kızlar günaydın...
nasılsınız bakalım..bugün rüyamda forumdan bazı arkadaşların doğurduğunu gördüm ne ilginç dimi :)))
ilk başta seher doğuruyormuş...rüya bu ya bebeklerinin birisi kız, birisi erkekmiş ve çok şaşırıyormuşuz DD ondan sonra tek tek doğum haberleri geliyor, seherden sonra aylinin doğum haberini alıyoruz falan filan ....ayy söylemeden geçmiyim dedim... sabah kalktım ki hemen foruma girdim gerçekten doğum haberleri var mı diye belkide kezbancım doğurmuştur dedim ama ondan da haber yok :)))
işte böyle kızlar.. ay ne ilginç dimi??? suan bunları yazarken bi yandan da gülümsüyorum...

günaydınnn şekerlerr..herkese hayırlı cumalar..nasılsınız bugünnn minikler nasıll az kaldı gelmelerine...

sehercim nice sağlıklı mutlu senelere bebişlerinle..Allah ayırmasın..
elifçim güzel haberlerini bekliyoruz.inş herşey yolundadır..

KIZLAR dediğiniz gibi sıcaklarda yemek yenmiyor pek,ben de kendimi karpuza verdim.serinletiyo hem de...
ÖZGEcim aman cam falan siliyorum diyosun dikkat et tatlım,misafir gelecek diye de çok yorma kendini.Annem hacı şakir almış.e-bbekten de bana dalin'in deterjanı ve yumuşatıcısı hediye geldi.ikisini de kullanacağım.ne de olsa hergün yıkanacak miniklerimizin kıyafetleri :)
NİLALcim çevrendekilerin sölediklerine kulak asma cnm.her ameliyat veya doğumda uygulanan anestezi kişiye uygun olarak dr karar veriyor.herkeste aynı etkiyi vermiyo sonuçta uygulanan yöntem.o yüzden canını sıkma cnm.benim çevremde bir sürü epidural sezeryan doğum yapan var,hepsi de çok memnun kalmışlar cnm.
ELFİDAcım ohh ne güsel birçok şeyi halletmişsiniz.bitir de herşeyi resimlerini koy,sabırsızlandım walla görmek için :)
SEHERcim cnm benim daha nice mutlu sağlıklı senelere tatlım eşinle ve çocuklarınızla,Allah mutluluğunuzu bozmasın.ve dediğin gibi dışarıda çok garip bakıyorlar,sanki tek hamile biziz anasını satıyım,bazen eşime soruyorum ben de bi şi mi var neden böle direk bakıyolar siye.sinir oluyorum ben de.
HAVVAcım hiç belli olmaz hamilelerin içine doğarmış belki rüyan çıkar cnm,Allah hepimize sağlıklı rahat doğum nasip etsin de.sen nasılsın,ağrıların nasıl oldu?

bu arada dün iş yapıcaz demiştim annemle ya elvin'in kıyafetlerini yıkamak için ayırıcaz vs..annem gardrobun üst raflarındakileri düzenliyim derken yatağın üstünden yere uçarak düştü resmen şimdi yatıyor.neyseki kalçasına ve başına bi şi olmadı.benim mezarlıkta düştüğüm gibi düşmüş direk. morarma ve şişme var vücudunda,gidelim film çektirelim dedik ama istemedi.ilaçlarla ovuyoruz,yatarak dinleniyor
kendimi suçluyorum ben de,istemeseydim kıyafetleri ayırmaya yıkamaya başlayalım diye düşmicekti dün bütün gün ağladım,kendi acısını bıraktı benim için korktu bu sefer

canım benim yaaa çok geçmiş olsun :çok üzgünüm: sakın kendini suçlama, yeğenimi de üzme... anneciğinin başına gelenler gerçekten çok üzücü, üzülmemek elde değil ama senin yapabileceğin bişey yoktu ki tatlım... keşke hastaneye götürmek için ikna etseniz..:çok üzgünüm:

ayy nihancım allah korumuş canımm .çok geçmiş olsun canımm.aman bişey yi yokmuş çok şükür...dikkat edelim arkadaşlar artık.bende dümn mutfakta üst raftan bişey alıcaktım eşim salondaydı hadi kendim alayım dedim.sandalyenin üstüne çıktım.sandalye bi ileri bi geri gitmesin mi:1shok:allah korudu az kalsın düşüyordum bende.tekrar geçmiş olsun arkadaşımmma.s.

saolun kızlar,ev 6.katta havvacım zaten bu acıyla henüz aşağı inip yürüyemez annem.yatarak dinlenecek,bi de ovuyoruz işte.ben biraz yanına gidiyim gelirim gene..öpüyorum hepinizi

çok geçmiş olsun nihancım. annenin kıymetini bil, her anne seninki kadar fedakar olmuyor, benimki beni aramıyor, sormuyor, doğumuma gelmeyecek bile. bi de seninkine bak, canla başla senin ve torunu için çalışıyor. işin kötü tarafı kaynanam da tatilde, sen doğurmadan gelirim demişti; ama doğum bu artık sona yaklaştık, dur kızım babaannen gelsin ondan sonra çıkarsın mı dicem. kafamçokkarıştı benim durumum çok fena gerçekten. her şeyin hayırlısı bakalım. nihancım benim için annenin elini öp, geçmiş olsun dileklerimi ilet. onu çok takdir ettim gerçekten.a.s.

mervecim inan senin için üzüldümm canımm annen neden aramıyor kii..en desetek olucak zamanda en ihtiyaç duyulduğu anda..sen ara konuş annenle...inş doğuma kadar düzelişr aranız..

Kızlar merhaba, 1 haftadır girmiyorum o kadar sayfa birikmişki ama okuyamıyorum, vaktim yok malesef. Kışlık eve geldik hemen kendimden haberler vereyim dedim. Önceki gün Antalyaya geldik, oldukça yorucu oluyormuş hamileyken seyahat ama güzeldi. Burası inanılmaz sıcak, klima falan idare ediyoruz. Dün yeni doktorumuzla randevumuz vardı. Yaşam hastanesi Cemil Karakuş. Ben doktorumu ve hastaneyi çok sevdim. Doktor oldukça sempatik ve ilgiliydi. Doğum şeklini düşündünmü, sen karar vereceksin dedi. Bende belimdeki sorunu söyledim ve sezeryana karar verdik. Şimdilik 26 ağustosa gün verdi ama 35. haftadan itibaren her hafta nst ye bağlanacakmışım o zaman net karar veririz dedi. Bir dahaki kontrolde odaları gösterecekler, ben özel oda istiyorum dedim. Bakalım hayırlısı olsun. Kızım 2 kilo olmuş teyzeleri, ayrıca saçlarının çıktığınıda söyledi doktorumuz. Maşallah çok güzeldi kızım, yanakları tombik tombikti. Kızımla her sabah erkenden kalkıp havuzda 15 dakika yüzüyoruz, daha fazla girmiyorum çünkü klor kokutuyor beni. Doktorda temizliğine eminsen gir dedi, sabahları benden başka yüzen olmuyor zaten. Deniz sezonunu henüz açmadım vakit olmadı ama artık denizede giderim. İşte böyle kızlar ara ara böyle girer size haber veririm inşallah. Kezbandanda haberler aldım çok sevindim, minikler hala gelmemişler ve tehlike geçmiş. Canlarım Allah sağlıkla doğurmak nasip etsin hepimize. Hepinizi öpüyorum arkadaşlarım. Kendinize iyi bakın.

mervecim inan senin için üzüldümm canımm annen neden aramıyor kii..en desetek olucak zamanda en ihtiyaç duyulduğu anda..sen ara konuş annenle...inş doğuma kadar düzelişr aranız..

canım ben aradığımda çok kırıcı konuşuyo, aradım bebeği sormadan başladı beni ateşe tutmaya. moralim çok bozuldu. o gün bugündür ben de aramıyorum. nerdeyse 1 ay olacak. geçen kızkardeşime msj çektim. annemin beni aramaya niyeti yokmuş. ben de daha fazla üzülmemek için aramıyorum. bildiğin gibi değil. mesele de çok abartılacak bi şey değil halbuki, annem abartıyo. artık doğumdan sonra ilgilenebilirim. canım çünkü ben de çok alındım. ne ablam ne kızkardeşim, ne erkek kardeşim kimse aramıyo, hadi annem kızgın diyelim onlar hiç mi merak etmiyolar öldüm mü kaldım mı diye. geçen teyzem aradı. 8 yaşındaki kızı demiş merve ablamı arayalım diye. kübracım durum böyle. eşimin askere gideceğini de biliyolar, ona rağmen hiç umurlarında değilim sanki. en son çektiğim msja cevap bile vermediler.senağlama her şeyin hayırlısı olsun bakalım.

nihancımmmmmmmm canım annene çok geçmiş olsun allah korumuş da kırılmamış kalçası bacağı..çok geçmiş olsun.lütfen kendini suçlama herşey bir sebebpten olur zaten..sen istemesen başka bişeyden yine olurdu.olacağı varmış.ayrıca bişeyi yok allahtan kırık olmadığına sevindim..lütfen kendini ve elvini üzme canım...
sehercim şimdi farkettim evlilik yıldönümünüz kutlu ve mutlu olsun allah mutluluğunuzu çocuklarınızla daim etsin canım...
herkese tekrar merhaba bu arada.
havvacım ben de doğurdum mu?valla bu gidişle sıcaklardan patır patır doğuracağız..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…