canım ben aradığımda çok kırıcı konuşuyo, aradım bebeği sormadan başladı beni ateşe tutmaya. moralim çok bozuldu. o gün bugündür ben de aramıyorum. nerdeyse 1 ay olacak. geçen kızkardeşime msj çektim. annemin beni aramaya niyeti yokmuş. ben de daha fazla üzülmemek için aramıyorum. bildiğin gibi değil. mesele de çok abartılacak bi şey değil halbuki, annem abartıyo. artık doğumdan sonra ilgilenebilirim. canım çünkü ben de çok alındım. ne ablam ne kızkardeşim, ne erkek kardeşim kimse aramıyo, hadi annem kızgın diyelim onlar hiç mi merak etmiyolar öldüm mü kaldım mı diye. geçen teyzem aradı. 8 yaşındaki kızı demiş merve ablamı arayalım diye. kübracım durum böyle. eşimin askere gideceğini de biliyolar, ona rağmen hiç umurlarında değilim sanki. en son çektiğim msja cevap bile vermediler.senağlama her şeyin hayırlısı olsun bakalım.
kızlar günaydın...
nasılsınız bakalım..bugün rüyamda forumdan bazı arkadaşların doğurduğunu gördüm ne ilginç dimi :)))
ilk başta seher doğuruyormuş...rüya bu ya bebeklerinin birisi kız, birisi erkekmiş ve çok şaşırıyormuşuzDD ondan sonra tek tek doğum haberleri geliyor, seherden sonra aylinin doğum haberini alıyoruz falan filan ....ayy söylemeden geçmiyim dedim... sabah kalktım ki hemen foruma girdim gerçekten doğum haberleri var mı diye belkide kezbancım doğurmuştur dedim ama ondan da haber yok :)))
işte böyle kızlar.. ay ne ilginç dimi??? suan bunları yazarken bi yandan da gülümsüyorum...
canımm inanki çok üzüldüm...
sende kendini fazla üzmee...:teselli:kardeşlerin neden öyle yapıyorr:uhm:
aynı şehirdemisiniz..
kıs kü braa dünde gece senle bu dogumun lafını ediodukya a havva da bugün diince baya komik geldi yaa :roflol:
kübracım erkek kardeşim eskişhirde okuyo, annmelr de ankarada, kızkardeşlerim annemin yanındalr . kardeşlerim de bizi pek umursamıyolar, ben de bebişim büyüsün anlatıcam ona her şeyi, bilsin ki ona göre davransın. açık açık söylediler bile bana, bizden uzakta biz göremicez ki, bizi ilgilendirmiyo falan dediler. annem de aynı kafadan, siz gelmezsiniz ki dedi. niye biliyo musun? düşük tehlikesi olduuğu için bu sene anka. ya hiç gidemedik, onlar da hiçbir zaman gelmicemizi düşündüler. canım bunları anlatıyorum, çünkü siz anne-babanızın kıymetini bilin, her anne-baba aynı olmuyo işte.zaten kübracım benim en çok alındığım nokta, hamileyken beni umursamıyo olmaları. neyse canım kafanı şişirdim iyice.
canım ... üzülme sıkma canını olan lara çok züüldüm hemde en ihtiyacın oldugu şu dönemelrde.. allahım yardımcın olsun canım .. yakın da bebişin olunca onla oynarsın gesersin boş ver artrık sende anne olucaksıon onlarda hatalarını eminmki bigün anlıcakalrdır... üzme sen o tatlı yigenimiiz ve kendini..
Valla bence 3 çocuk adamin çalişkanliğindan değil senden kaynaklanmasin kiz
mervecim ya durumuna gerçekten çok üzüldüm ama annen dayanamaz yaaaaaa!anne o da sonuçta.çok mu ciddi birşeyden böyle oldu aranız..düzelmeyecek bişey değilse düzeltmeye çalış..kardeşlerin annenden mi etkileniyor yoksa onlarla da mı problem aynı?valla güzelim sen de bebişini düşün madem onlar düşünmüyor..sanki bunlar yok gibi düşün herşey yolunda gibi en azından birkaç hafta daha!çıksın zaten herşey bir yana olacak..eşin de bu duruma sıkılıyordur sen üzülüyorsun diye.üstelik askere de gidecek aklı kalır onunda.!canım benim ne zaman konuşmaya ihtiyacın olursa dinlerim ben..msn adresimi de yollayayım özelden canım..yapabileceğim tek şey seni dinlemek ve belki görüşlerimi paylaşmak..farklı açıdan bakabilmek..
selam kızlar ben geldim iyiyiz çok şükür anneme geldim işi bıraktım artık bi bakayım dedim eve de bağlıcaklar inş. daha illa kırk kere telefon edicem
Nihancım çok geçmiş olsun canım annene inş. çabuk iyileşir ağrısı falan olmaz
Sehercim nice mutlu huzurlu yıllara canım çocuklarınla birlikte inş. Her geçen yıl daha da iyi günlere götürsün inş.
Mervecim üzülme sende bebişin olsun dayanamaz annenlerde gelirler merak etme hem bebeğini de sıkıntıya sokma üzülüpte
Havvacım ben ne zaman doğurucam acaba :) çok istiyorum artık doğurmak eşim her gece geldiğinde sen daha doğurmucanmı diye soruyor yok biz böyle iyiyiz diyorum bazen de bak kızım baba seni soruyor gelmeye niyetin yokmu diyorum hemen bacaklarla itmeler başlıyor bi doğsunda inş. ben onun bacaklarına napçam bak
Gamzecim sende kavuşmuşsun annene iyi hadi doğumun içinde hayırlısı neyse o olsun cnm sevindim doktorunu beğenmene
Hatırlayamadığım diğer arkadaşlar sizlerde iyisinizdir inş. hepinizi öptüm Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?