2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gamzecim gözünaydın, bebişinin sağlıklı olmasına sevindim. kilosu da yerinde maşallah. sıcaklara dikkat et, biliyosun bizler için tehlikeli. doktorlar 11 ile 16 arası dışarda olmayın diyolar. kendine iyi bak.

canımm inanki çok üzüldüm...

sende kendini fazla üzmee...:teselli:kardeşlerin neden öyle yapıyorr:uhm:

aynı şehirdemisiniz..

yhaa canım hayırdır inş. ama baya güldüm kıı :1hug: saten ben tetikte bekliom :)) benimkiler hadii çıkak die yer arıyo valla.. allah yardımcımız olsun :))) bizde dün küboşla bunun gece şakasını yapıyoduk kıs bide en son ben doguruyomuşum diodum ... ama oda ilk sen dogurusun dioduu.. canım inş. hepimiz hayırlısıyla saglıcakla doguruz.. ŞenizŞeniz

nihancıgım canım büyük geçmiş olsun annecigine canım.. verilmiş sadakası varmış .. canım send ekendini sakın suçlama ... üzme canım kendini...

canım bak arkadaşımız rüyasındada grmüş senin doğum yakınnnjeyyar

Allah hepsine vaktinde gelmeyi nasip etsin canımmyerimseniben

havvacıgım valla eşim saten kzı delisi bisde doktor erkek desede allah büüytür dioz saglıklı olsunda dioz kıs erkek fark etmes dioz.. geçen mesela şeyy oldu doktora gişttigimisde ben ben digerinide erkek demiştim dimi dedi evetd edik öle gözüne bakıyoz :)))) yoksa deilmi deidk yok erkek erkek dio :))) bakalım dogunca ak kara belli olucak :)))

kıs kü braa dünde gece senle bu dogumun lafını ediodukya a havva da bugün diince baya komik geldi yaa :roflol:

canımm inanki çok üzüldüm...

sende kendini fazla üzmee...:teselli:kardeşlerin neden öyle yapıyorr:uhm:

aynı şehirdemisiniz..

kübracım erkek kardeşim eskişhirde okuyo, annmelr de ankarada, kızkardeşlerim annemin yanındalr . kardeşlerim de bizi pek umursamıyolar, ben de bebişim büyüsün anlatıcam ona her şeyi, bilsin ki ona göre davransın. açık açık söylediler bile bana, bizden uzakta biz göremicez ki, bizi ilgilendirmiyo falan dediler. annem de aynı kafadan, siz gelmezsiniz ki dedi. niye biliyo musun? düşük tehlikesi olduuğu için bu sene anka. ya hiç gidemedik, onlar da hiçbir zaman gelmicemizi düşündüler. canım bunları anlatıyorum, çünkü siz anne-babanızın kıymetini bilin, her anne-baba aynı olmuyo işte.zaten kübracım benim en çok alındığım nokta, hamileyken beni umursamıyo olmaları. neyse canım kafanı şişirdim iyice.

canım ... üzülme sıkma canını olan lara çok züüldüm hemde en ihtiyacın oldugu şu dönemelrde.. allahım yardımcın olsun canım .. yakın da bebişin olunca onla oynarsın gesersin boş ver artrık sende anne olucaksıon onlarda hatalarını eminmki bigün anlıcakalrdır... üzme sen o tatlı yigenimiiz ve kendini..

mervecim ya durumuna gerçekten çok üzüldüm ama annen dayanamaz yaaaaaa!anne o da sonuçta.çok mu ciddi birşeyden böyle oldu aranız..düzelmeyecek bişey değilse düzeltmeye çalış..kardeşlerin annenden mi etkileniyor yoksa onlarla da mı problem aynı?valla güzelim sen de bebişini düşün madem onlar düşünmüyor..sanki bunlar yok gibi düşün herşey yolunda gibi en azından birkaç hafta daha!çıksın zaten herşey bir yana olacak..eşin de bu duruma sıkılıyordur sen üzülüyorsun diye.üstelik askere de gidecek aklı kalır onunda.!canım benim ne zaman konuşmaya ihtiyacın olursa dinlerim ben..msn adresimi de yollayayım özelden canım..yapabileceğim tek şey seni dinlemek ve belki görüşlerimi paylaşmak..farklı açıdan bakabilmek..

kıs kü braa dünde gece senle bu dogumun lafını ediodukya a havva da bugün diince baya komik geldi yaa :roflol:

evet dün konuşmuştukk:roflol:

canımm est..ne demek..

kardeşlerinde hatalı doğrusu...inş hatalarını anlayacaklar.:1hug:bak bebeğin gelecek seni yanlız bırakmaz annesiiiii

kıslar ben biras bişeyler atıştırayımmm..karpuz falannn sıcakta iyi oluyoooo

geirim yineeee

selam kızlar ben geldim iyiyiz çok şükür anneme geldim işi bıraktım artık bi bakayım dedim eve de bağlıcaklar inş. daha illa kırk kere telefon edicem
Nihancım çok geçmiş olsun canım annene inş. çabuk iyileşir ağrısı falan olmaz
Sehercim nice mutlu huzurlu yıllara canım çocuklarınla birlikte inş. Her geçen yıl daha da iyi günlere götürsün inş.
Mervecim üzülme sende bebişin olsun dayanamaz annenlerde gelirler merak etme hem bebeğini de sıkıntıya sokma üzülüpte
Havvacım ben ne zaman doğurucam acaba :) çok istiyorum artık doğurmak eşim her gece geldiğinde sen daha doğurmucanmı diye soruyor yok biz böyle iyiyiz diyorum bazen de bak kızım baba seni soruyor gelmeye niyetin yokmu diyorum hemen bacaklarla itmeler başlıyor bi doğsunda inş. ben onun bacaklarına napçam bak
Gamzecim sende kavuşmuşsun annene iyi hadi doğumun içinde hayırlısı neyse o olsun cnm sevindim doktorunu beğenmene
Hatırlayamadığım diğer arkadaşlar sizlerde iyisinizdir inş. hepinizi öptüm Allaha emanet olun

kızlar selamlar yıne sıcak bırgun yıne eeve kapandık kaldık.
Mervecım aılenın tavırlarına kafanı takma arkadaşım
bebgın olsun bak hıc kımseyı dusunecek kafana takacak zamanın olmayacak o sana yeter..
bu arada Dalın deterjanı soranlar olmus ben dun aksam e-bebek sıtesınden buldum ve sıparrişini verdım
deterjan ve yumusatıcısı ..ben de sımdı eksık olarak kzımın odasına tul perde kaldı
bu sıcaklarda dısarı cıkıp arayamıyorum da ..aranızda nerden alabılecegımı bılen var mı kızlar?

diloşum canım migrosta ayın 16sına kadar dalin 2lt deterjan 11.90 sen kaça aldın?ben orada indirime girmiş ondan gördüm size de söyleyeyim dedim.dün gördüm..almak isteyen varsa aklında bulunsun..

gamzeciigm saol canımm allahım hepimize mutlu bir yuva da huzurlu yıllar nasip etsin inş. bebişleimizle:)
anam 4 yıl içinde bend eoldu inş. 3 çocuk :roflol:

canım gerçekten çok sağol. ben de kafama takmayım diyorum, ama bi bakıyorum yine kendi kendime söylenmeye başlamışım. inşallah bebişim sağlıklı doğsun da, ben de şu anda bu sorunlarla uğraşmak istemiyorum. teşekkür ederim iyi dileklerin içina.s.

Valla bence 3 çocuk adamin çalişkanliğindan değil senden kaynaklanmasin kiz

anna ben nasıl etcem kııı kendi başima sen bilion heral bu işlerii :roflol: herif önceden derdiki ilk hamileligimde ben kusunca atama canım ikinciyi ben yapıcam diodu :roflol: sonra yine ben hamile kaldım ama dedim busefer 3 yü ben yaparım dioduu oda bend eolunca ama hayatım sen bana hiç fırsat vermionki dedi :roflol: :roflol:

çok teşekkür ederim canım, hepiniz de çok iyisiniz gerçekten. aslında mesele çok ciddi değil, ama annem çok abrtıyo işte. yapısı öyledir onun. biraz da inatçıdır ve konuyu uzatmayı sever. gerçekten en iyisi senin dediğini yapmak, eşim de öyle diyor zaten onlar bebeği düşünmüyor sen düşün diyor. msn den konuşuruz inşallah. çok sağol arkadaşım.:1hug:

sağolasın gamzecim, iyi olmana sevindim. hamilelikte moral çok önemli gerçekten. ben de sizlerin sayesinde moral buluyorum. insanın paylaştıkça sıkıntısı azalıyo. inşallah artık eskisi kadar kafama takmam.:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…