2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler canım, inşallah artık çok takılmıcam bu meseleye. şunun şurasında doğuma ne kaldı. kendimi değil bebişimi düşünmeliyim.

mervecim hiç canını sıkma hayatım.inşallah herşey düzelira.s.ama sen ve bebeğin üzüldüğünüzle kalırsın.o yüzden kendini ve bebişini üzme canım:teselli:.hamilelikte insan bi garip oluyo.ufacık şeylere bile takıyo.fisfisfisbebeğini düşün sen canım.kucağına alınca tüm sıkıntıların geçicekkka.s.

sağol mavişcim. inan sizlerin desteğinizle biraz daha iyi hissettim kendimi. sanki içim rahatladı. senin de dediğin gibi bebişimi bi kucağıma alsam zaten her şeyi unuturum eminim. kendime sıkıntı yapıp onu rahatsız etmeye hiç hakkım yok gerçekten.

hurmanın yararlarını okuduysanız, eminim sizler de hurma alırsınız. eşim dün bulamamış, daha gelmemiş buraya. küçük bir yerde her şey istediğin zaman bulunmuyo işte. haftaya merkeze kontrole gittiğimizde bakıcaz, inşallah buluruz. artık son çare, çevrede hacca umreye gidenlerden bakarız ne yapalım. hurmayı yemezsem olmaz valla. içim rahat etmez.

ben de gideyim biraz uzanayım, forum bile benden sıkıldı ayol:) her yer benim msjlarımla doldu. size iyi vakit geçirmeler. biz biraz kestirecez, şekerleme yapcaz. hepinizi öptük

diloşum canım migrosta ayın 16sına kadar dalin 2lt deterjan 11.90 sen kaça aldın?ben orada indirime girmiş ondan gördüm size de söyleyeyim dedim.dün gördüm..almak isteyen varsa aklında bulunsun..

hay allah.. ben maalesef 16 ytl ye sıparıs verdım
ne yapalım bır tane de mogrosdan alaırım artık ne de olsa hep lazım olacak bırsey ..saol cnm yıne de

merhaba arkadaşlar, umarım hepiniz ve tüm bebişler iyisinizdir ben bu gece rüyamda doğurmuştum sezeryan olduğumu bile gördüm, ay ne kolay oldu dedim kendi kendime,
nihancım geçmiş olsun canım annen için çok üzüldüm ama Allahtan kırık falan yok sen de üzme kendini olacağı varmış olmuş, mervecim sen de lütfen kafana takma annedir dayanamaz bak görürsün en sonunda illaki gelicek biraz sana naz yapıyo anlaşılan üzülmeki bebeğin de üzülmesin...

nihancımmm çok geçmiş olsun annene bitanem. sehercim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nicee uzun mutlu senelere.

oooooo maşallah valla ne ile beslemişlere bu bebegii .. valla anasıı ii bakmış .. ama yazık yaa o çocugun halii ve ailenin haliii allah yardımcısı olsun valla..

Selam kızlar
Doktordan geldin. Sarp beyler iyilermiş.2 kg ı geçmişler.
Doktor meme ucları için krem başladı ve emzirme alıstırmalarına başlamamı soyledi.
bol bol uyu sonra uyuyamayacaksın nasılsa dede.
emzirme konusundada onemli bişi paylaşmak istiyorum sizinle.
süt en cok uyurken üretiliyormui bu sebeple bebek her uyudugunda biz de uyuyacakmısız.

hepınızı optum
ablanız

maşallah bebişine nazar değmesin bende duymuştum uyku gibisi varmı inşallah uyuya biliriz benzen uyuman gerek uyuyamıyorsun allah bol süt verirde emizirirsin canım

ah canım benim bazen büyükler böyle hatalar yapabiliyorlar benimde babişim kırgın küs deyil ama kırgın konuşuyor tartıştıklarında annem haklı dedim diye benle konuşmuyor memlekete gittiğimde hiç birşey olmamış gibi davrandı geldim gene aynı soğuk davranıyor ama emin ol bebişini görürlerse dayanamazlar bende üzülüyordum ama boş ver üzülme gerçekten annen babanda olsa yavrumun üzülmesine izin vermem ama şundan da eminin senin annende benim babamda çok sevdiklerinden böyle yapıyorlar inşallah yaptıkları hatayı en kısa zamanda anlarlar ve düzeltirler aslında ben bundan kendime bir ders çıkardım ben yavrumu daha çok sarmalayıp kucaklıycam onların yaptığı hataları biz yapmıycaz allahın izniyle canımklava:

KIZLAR size bir sorum olcak lohusa geceliği alanınız var mı?ben daha almadım nasıl birşeyde alcam bilmiyorum fiyatalar da çok pahalı alanlar nerden kaça aldıklarını yazarlarsa sevinirim

Kızlarrr , nihayet gelebildim, k.validem 16,30 gibi gitti : ( ya yanında forumada giemedim
Bugün kızçemi gördüm yine nst ye bağlandık çok iyi idi, yüzünü artık göremiyoruz , hanım hala dönmemiş , ve 1 haftada kızım 300 gr almış. 2500 gr olmuşuz . bakalım , en az 3000 gr ile gelecek sanırım, eğer 39. Haftayı beklerse

ECENAS, gece kuşu oldm sanırım bu gidişle baksana gündüz insan kalabalığından bir gelemiyorum, valide gitti, ablam yardıma geldi, işten çıkınca, mutfağımı komple indirdik, iş yorgunluğunun üzerine canım ablam b irde evimin yorgunluğunu çekti sonra eşide geldi, bizdeler bu gece , neyse onlara yattıda bende foruma gelebildimm

SEHERCİĞİM EVLİLİK YILDÖNÜMÜN KUTLU OLSUN; kızımdan haberler yukarıda inşallah sende oğluşlarından güzel haberlerini alırsın inşallah, kontrol günün çabuk gelir inşallah,benim doğuma yaklaşık 3 hafa kaldığından artık haftalık kontrollere gidiyoruz, haftaya Perşembe yinenst ye bağlanacağız ve muayene olacağız.
Evin kalabalığının biraz suyu çıktı, ben kapris yapacağıma, kapris çekiyorum, sadee biraz yalnız kalmak istiyorum, yoğun iş temposundan sonra, bebek gelene kadar biraz kafayı dinlemek istiyorum, ama ne mümkün ?
Oh patateslerde kızartılmı, varya sen ne fena şeysin, neyse akşam bend biraz yedim en azından, canım çekmedi o yüzden

BAMBOO geçmiş olsun canım

MEHTAPBAYGUS, sezeryan dr ların işine geliyor, kesiyorlar bebeği alıyorlar ve dikiyorlar diğer türlü uğraşmak istiyoe, ve uğraşmadan sezeryana yönelen doktorlar bu işi hakkı ile yapmıyor bence

MAVİŞCİĞİM, benim doktor, mümkün olduğunca normal doğumdan yana, Ama benim kız dönmesse biraz zor tabii.

PEDİASTRUM , canım bilmiyordum o deterjnı sağol bilgilendirdiğin için , bu arada benim dr test istemiyor benden, sen neden yaptırmak istiyorsun .?
Amaaannn bende dalini arıyordum sağol alayım madem mgrosta var : ) tşkler

KALACHAKRA, Hayırlara vesile olsun Ruyan , canım bakalım, kim önce doğuracak, yolumuzu Kezban açacak gibi, hepimiz ona odaklandık, aradan bir tane süpriz çıkarsa devamı pıt pıt gelecek gibi : ) ben doğurmayayım hemen, dur daha 3 hafa tatil yapacam, yoksa ssk yakacak o 3 haftayı, beni sonra doğrt oldumu arkadaşım. Seher doğursun önce, doğurmassa patlayacak, yok sütlaçlar , yok, tavuklar , patates kızartmaları hihihihi, şak şakas, kimse vaktinden evvel doğurmasın canımmm

KÜBRACIĞIM, 300 gr almışız 1 haftada , ne yapsamda bu kızı daha çok ona kilo almaya yönelik beslesem ?

NİHANCIĞIM; halı tül, olayını halledeyimde hayırlısıyla, bu arada sanki bissürü eşyası vardı kızmın, ama yerleştirmeye kalkınca sanki kocaman odada kaybolduda hiçbirşey kalmadı yaaaaaaaaaaa
Ahhh be canım, nazar mı var bukadar üzerinizde bu kaçıncı yaaaaaaaa, bir sen bir annenn , geçmiş olsun ? şimdi nasıl , Bepanthen kullanın , morarmaları alıyor... off dikkati olun neolur yaaaaaaaa

MERVEZEYNEPNUR sa canını sen şu an sadec bebişini düşün , oki canımm, bazen insan ailesini tanıymıyor, senin kendi çekirdek ailen ouşuyor, bebişinle tam olacak ltf üzme kendini oki?

BEYAZGÜL; canım, gecelikler genelde pahalı ama önü düğmeli alman yeterli, 30 da aldım, 80 ‘de aldım,fiyatlar değişiyor, hem gecelik hem pijamalarım var, ama çok para vermemeye çalış, benimkilerin resmini koyarım hazırlıklar kısmına ordan bak canım, arzu edersen, fikir olur. Ama özel lohusalık için almaya kalkarsan giydiriyorlar fiyata , sen önü bol düğmeli almaya çalış , o da işini görecektir.

dark elf Canım senin ve kızımızın sağlıklı olduğunu bilelim de o bize yeter,Artık coğumuz çok giremiyoruz sanırım herkez pc başında oturmaktan müzdarip sanırım, ee artık ağırlaştık ve cok az kaldı zamanımız,:sm_cool:

beyazgül1986 Canım Bende pijama takım aldım önden 4 düğmeli, iyi bir mağazadan aldım 15 ytl kumaşı felan oldukca kaliteli, bencede gidip özellikle loğusa için alıcam deme,gerci ne kadar demezsen deme anlayan anlıyor zaten göbişlerden
Ayrıca hastanede normal gecelikler daha iyi oluyormuş,pijama takımını sanırım evde giyeceğim,böyle gelen giden olursa, ama hastanede giymeyi cok istiyorum çünkü kırmızı ve gri tonlarda takım ee Kurdelamızda kırmızı ya takım olacak o bakımdan yani,laelaelaelaelae

ilk bebeğim Çok sevindim canım ne güzel beslemişsin oğluşunu, bu arada doktor meme ucu için kreme başladı demişsinde, doktor kendimi yazdı kremi yoksa eczanelerde satılıyor al kullan mı dedi, benim doktora sordum ben o kremler kozmetiğe giriyor o yüzden yazmıyoruz kendiniz alabilirsiniz dedi bana, ama bende bepanten yazdırıyorum her defasında onu kullanıyorum hem göbüşüme hem göğüslerime, şimdiye kadar her gece yatarken sürdüm,

Seher nerlerdesin kıss? bu sabah yoksun yoksa doğurmaya mı gittin..:1shok: yada sabah kalktın şöyle bi sütlaç yapim mi dedin laelaelaelaelae

nilal Hayırlara vesile olsun canım rüyan,

Bizde yine kalktık kızımla ilacımızı içtik yatmaya gidiyoruz, Hepinizi öptük,

Son düzenleme:
arkadaşlar bebişlerimiz için yaptığımız hazırlıklar konu başlığına ne oldu?

günaydın güzel annişlera.s.hepinize iihaftasonları.kızlar bir süredir giremiyodum foruma ama aklım hep sizdeydi doğumuma 16 gün kaldı evde tatlı bi telaş ablamlar yanımda yardıma geldiler saolsunlar onlarda olmasa geçmezdi bu son günler sanırım şimdi fırsat bulmuşken geçmişe dönük yazılarınıza bakıcam kızlar hepinizi öpüyorum artık sık giremiyorum haberiniz olsun ara ara bakarım foruma kendinize ve mizik kuzucuklarınıza ii bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…