kızlar selamlar yıne sıcak bırgun yıne eeve kapandık kaldık.
Mervecım aılenın tavırlarına kafanı takma arkadaşım
bebgın olsun bak hıc kımseyı dusunecek kafana takacak zamanın olmayacak o sana yeter..
bu arada Dalın deterjanı soranlar olmus ben dun aksam e-bebek sıtesınden buldum ve sıparrişini verdım
deterjan ve yumusatıcısı ..ben de sımdı eksık olarak kzımın odasına tul perde kaldı
bu sıcaklarda dısarı cıkıp arayamıyorum da ..aranızda nerden alabılecegımı bılen var mı kızlar?
diloşum canım migrosta ayın 16sına kadar dalin 2lt deterjan 11.90 sen kaça aldın?ben orada indirime girmiş ondan gördüm size de söyleyeyim dedim.dün gördüm..almak isteyen varsa aklında bulunsun..
Selam kızlar
Doktordan geldin. Sarp beyler iyilermiş.2 kg ı geçmişler.
Doktor meme ucları için krem başladı ve emzirme alıstırmalarına başlamamı soyledi.
bol bol uyu sonra uyuyamayacaksın nasılsa dede.
emzirme konusundada onemli bişi paylaşmak istiyorum sizinle.
süt en cok uyurken üretiliyormui bu sebeple bebek her uyudugunda biz de uyuyacakmısız.
hepınızı optum
ablanız
çok geçmiş olsun nihancım. annenin kıymetini bil, her anne seninki kadar fedakar olmuyor, benimki beni aramıyor, sormuyor, doğumuma gelmeyecek bile. bi de seninkine bak, canla başla senin ve torunu için çalışıyor. işin kötü tarafı kaynanam da tatilde, sen doğurmadan gelirim demişti; ama doğum bu artık sona yaklaştık, dur kızım babaannen gelsin ondan sonra çıkarsın mı dicem. kafamçokkarıştı benim durumum çok fena gerçekten. her şeyin hayırlısı bakalım. nihancım benim için annenin elini öp, geçmiş olsun dileklerimi ilet. onu çok takdir ettim gerçekten.a.s.
Burda canımarkadaşlar bebişlerimiz için yaptığımız hazırlıklar konu başlığına ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?