2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah . Ne bereketlı ay bu ay hem temmuz hem agustos annelerı dogum yapıyor
havvacıma allah yardım etsın hayırlısı ıle tez zamanda kurtulur ınsallaaahh

ayyy inanmıyorumm ben doğurucam sıra bende diye diye doğuma gitti yaa.:dance:canım benim allah yardımcın olsunnnn:1hug:....dualarımız seninle canımmyerimseniben.bebişinle iyi haberlerini bekliyoruza.s..bu arada ağustos anneleri temmuz annesi olduuu yaaaaaaaaaasırnaşık şey

arzucum sen nasılsın canım, cuma doğuma gidiyosun di mi???inan hep aklımdasın, iyice sabırsızlanıyosundur artık, bi ağustosa girseydik ben de rahatlıcaktım.

Saol canım iyi olmaya calışıyoruz işte,bu haberlerden sonra ne kadar iyi olunursa,yollada yürümekten korkar oldum artık inan,benim doğum haftaya cuma canım bi terslik olmazsa kızım erken davranmazsa,bakalım hayırlısı bu perşembe yine kontrole gidicem o gün kararlaştıracağız artık doktorum ile,doktorum bi sorun olmadığı taktirde 39 dan önce almıyorum dedi,sen nasılsın canım?

aaa havva dogumamı gitti mavişcim dogru diyorsun valla sıra bende diye diye kendine geldi sıra. allahım kolaylık versin arkadaşımıza hayırlı dogumlar nasip etsin sagsalim bebişini kucagına alsın.

ayyy ne güzel havvacımızda bebişinie kavuşuyo darısı başımıza inşşşş.... rabbim havvanın yardımcısı olsun inş. kolay bi dogum olur ve bebişiyle sağlıkla hastaneden çıkar....

arzucum aynen bende korkuyorum heran bişi olcak dogurcam die. daha önceki dr. 08.08 de alırız diodu ama şimdi o dr. bıraktık başka dr. da ayarlamadık benim korkumda dr. ayarlamadan kızımın gelmesi ... bakalım eşim bugün göztepenin başhekimiyle konuşmuş yarın çocuk dr. bizi görüşmeye çağırmış hazır gitmişken kadın dog. dr . da ayarlarız inşşş..

:dance:KIZLARRRRRRRRRRRR MÜJDEEEEEEEEEEE:dance:

:sm_cool::sm_cool:HELİNASLI DOĞUM YAPMIŞŞŞŞŞ:sm_cool::sm_cool:

OĞLUŞU DEMİR KOLLARINDAYMIŞ MESAJ ATTI ŞİMDİ DETAYLI BİLGİ ALIRSAM HABER VERİRİM KIZLARRR ŞİMDİLİK BU KADAR,

Son düzenleme:
ayy çok sevindimmm ve şaşırdımm ayyy ne güzel ogluşuna kavuşmuşş darısı başımıza...maşaallah agustos annelerinee yakında agustosta doguracak kimse kalmayacak...

nasılsınız hamişler ve bebişleri inş.iyisinizdr.2 tane annemiz daha oldu he.allahım helinaslıya ve bebegine saglık versin hayırlı ugurlu olsun bebegi.havvacım bebegini sag salim dogurursun inş.saglıkla kucagına alırsın inş.haber alan arkadaşlar siteye yazsın noooooooooooluuuuuuuuuuuur.ay çok heycanlandım darısı dogumunu bekleyenlere ve bana saglıkla inş.hepinizi öptüüüm

ecenas canım sen kendin mi sezeryan istedin?

slm kızlarr nasılsınız.. şöle bi az çok forma bakmaya çaliştim...
dogum yapan arkadaşlar. hepinizin gözü aydın allahım analı babalı büyütsün bebeklerinziii .. allahım inş. bizlerede saglıcakla bebklerimizi kucaklarımıza almayı nasip eder...
havvacııgım da doguma giriyomuşşş allahım inş. bir avaz da kurtarır inş.. çok sevindim .. inş.. hepimzi kurtuluruz saglıcakla artık dayanılcak gibi olmuyo valla.. hergün başka sorun çıkıyo valla... hepimiz bi kurtulsak hayırlıyla inş.... amin...

kızlarr bu ne yaaa valla maşallah yaaa aslıcımda doğurmuş demekk havvada doğumda maşşalllahh kızlar gayrett sayımız iice azaldıı darısıı bizee zaman geçmek bilmio benim için 12 ağustos muhtemel doğum tarihim 15 gün kaldı ama geçmiyo çantamı hazır gel oğlum gell diyorum artık

anammmmmmm helinciigmde mi kurtulduu çok şükür yaa canım ne çok zorlanıyodu valla adı gibi maşallah demir gibi bii tosun taşıyodu... allahım analı babalı büyütsün bebişini.. inş...

inşallah bir avazda doğuruverir.allah kolaylık versin.

HELİNASLıyı çoook tebrik ediyorum
KALACHAKRA havvamızında Allah cc yardımcısı olsun inşallah

TUBA83 sen nerde doğum dşnyrsn???

Diğer annişler ve hamişler hakikaten auğustos etmeden doğurcak gibiyizzzzz

helindemi doğum yapmış aaaaa. arkadaşlar biz topluca temmuz anneleri bölümüne geçiş yapalım en iyisi. benimde sancılarım var dr yarın sabahtan gel dedi bakalım nolcak. valla korkmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…