merhaba kızlarrr
oğlumla birlikte biz geldikk :teytey: herşey çok güzel ama hala ben sarhoş gibiyim rüyadayım ama canlı canlı yaşıyorumm :asigim: allahım hepinizi tez zamanda kurtarsın ve bu mutluluğu yaşayın kızlarr benimle bilikte aynı gün gamzeciğimde doğum yapmışş cnmm yaaelfidacığım cnmm sende almışsın bebişini kucağına allah analı babalı büyütsün kızlarr mutluluğunuz daim olsunn ayy çok tatlılar yarabbim ben bakmaya bile doyamıyorumm hala en kısa zamanda doğum hikayemi yazacağım inşş..
dilekciğim cnmm doğum çantama herşeyi almıştım ama çoğuna gerek bile kalmadı hastane herşeyi veriyor muhakkak hastane ile görüş ki cnm fazla yük taşıma yanında.. ben herkezi çokk öpüyorumm Murattımla birlikte oğlumm azar azar ama sık emmiyor teyzelerii oda benim gibi hiç ayrılmak istemiyor yanımdann
merhaba kızlarrr
oğlumla birlikte biz geldikk :teytey: herşey çok güzel ama hala ben sarhoş gibiyim rüyadayım ama canlı canlı yaşıyorumm :asigim: allahım hepinizi tez zamanda kurtarsın ve bu mutluluğu yaşayın kızlarr benimle bilikte aynı gün gamzeciğimde doğum yapmışş cnmm yaaelfidacığım cnmm sende almışsın bebişini kucağına allah analı babalı büyütsün kızlarr mutluluğunuz daim olsunn ayy çok tatlılar yarabbim ben bakmaya bile doyamıyorumm hala en kısa zamanda doğum hikayemi yazacağım inşş..
dilekciğim cnmm doğum çantama herşeyi almıştım ama çoğuna gerek bile kalmadı hastane herşeyi veriyor muhakkak hastane ile görüş ki cnm fazla yük taşıma yanında.. ben herkezi çokk öpüyorumm Murattımla birlikte oğlumm azar azar ama sık emmiyor teyzelerii oda benim gibi hiç ayrılmak istemiyor yanımdann
selam kızlarrrra.s.
wrosecim tebrikler hayatım:1hug: .allah analı babalı büyütsün bebeğini canımmma.s.
diğer arkadaşlarım sizler nasılsınızzz bakalımmm:CüvCüv:
mavişcigim biz iyiz çok şükür sen nasılsı?beni fena halde dogum korkusu sardı.doktor normal yapabilirsin dediği günden beri bunalımlardayım.:1no2:sezryan mı istesem?:bbo::uhm:
bende iyim canım.valla bende çok tırsıyodum normalden:1no2:.dr sezeryanı uygun gördüü.CADIARZUşu an bi korku yokkkyerimseniben
nuraycım tebrikler canım allah analı babalı büyütsüna.s.
ya arkadaşlar genelde normalden korkan sezeryan istiyor ama ilginçtirki ben asıl sezeryandan çok korkuyorumkafamçokkarıştı anlamadım walla normal değilim artık korkudan galiba:1no2:
canım benim de bebişim biraz önden gidiyo a.s..sanırım bebeğimin kilosuyla alakalıııı:CüvCüv:bende iyim canım.valla bende çok tırsıyodum normalden:1no2:.dr sezeryanı uygun gördüü.CADIARZUşu an bi korku yokkkyerimseniben
nuraycım hoşgeldin canım kader arkadaşım :) aynı günde mutluluğu tatmışız bi kızımız bi oğlumuz oldu umarım iyisinizdir allahım anneli babalı büyütsün hepsini inş. bizlere bağışlasın
Diloşum sen sormuştun sanırım evet canım ya göğüslerimi ilk çekerken çok acı hissediyorum sonradan alışıyorumda başta baya acı duyuyorum dr. krem verdi ama oda çok zor oluyor hep silmem lazım emzirirken bazen ağladımı hemen veriyorum yada buse hanım kızıyor beklemeyi sevmiyor o yüzden zorlanıyorum baya napıcam bilmiyorum inş. gün geçtikçe alışırlarda iyiye gider yoksa sonumuzkötü allahım korusun
günaydın kızlar bende bayadır giremiyodum işler falan hazırlıklar derken baya yoruldum az kaldı artık.benim kızım olacak ama son zamanlarda kim görse karnımı senin oğlun olacak demeye başladı hayırlısıyla doğsunlarda oğlan yada kız gerçi herşeyi pembe aldıklaelaelaelaelae
hepiniz iyisinizdir umarım kocaman öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?