2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum yapan arkadaşlarımmmmmmmm!bebişlerinize kaç numara bez kullanıyorsunuz?ve hangi markayı tercih ettiniz?ben hazırlık yapıyorum merak ettim...

ÖZGEcim cnm benim çok saol çektikçe resimlerini ekleyeceğim elvin'in :)) her anını çekmek istiyor insan,senin kuzun nasıl annesi? yeni gelen cicilerini de güsel günlerde giysin bakalım :) bu arada hazırlıkların son durumunun resmini de koymayı unutma cnm.Özgecim kampanya var diye molfix yenidoğan bezini almıştım,o bitti dün.eşimin teyzesi prima yenidoğan getirmiş 3-6 kg.onu kullanmaya başladım.molfixten daha yumuşak,bi tanıdığımızda hediye getirmek istedi,gerekli bir şey olsun dedi ben de gene primayı söyledim,sağolsun bir pakette o getirdi.bence prima al cnm

ASLIcım maşallah cnm epey büyümüş senin ki,Allah nazarlardan saklasın miniğimi :)

GAMZEcim cnm h.sonları pc kardeşimin tekelinde,h.içi de babamla dönüşümlü oturuyoruz cnm inş karşılaşırız msn de,özledim walla

KÜBRAcım ELİFcim gözünüzaydın canlarım anneleriniz geliyormuş ohh ne güsel,sizin adınıza çok sevindim şekerler

DİLEKcim hastane çantamı suyumun geldiği sabah hazırladım.2 tane gecelik,2 sabahlık,ıslak mendil,makyaj malzemesi,1 tane yastık kılıfı(hastanedekileri kullanamam da),1 çorap(ama kullanmadım),göğüs pedi kendim için aldıklarım. (hastanede gazlı beze sarılı büyük bir pamuğu kanamam olduğu için hastane verdi.yatağa geçmesini önlemek için de büyük yeşil bi be-muşamba tarzı bi şi verdiler cnm)
kızım için; 1 hastane çıkışı,gene küçük hastane çıkış setine benzer takım,15tane bez,çorap,pişik kremi,ıslak mendil,2 penye battaniye,ertesi gün de 1 tane daha takım aldık yakın mağazadan sıcakta terleyince değiştirdim.yani 3-4 takım götürsen bebeğin için yeter cnm.

allah analı babalı büyütsün canım.

Canim allah anali babali buyutsun,tebrik ederim... banada doktorum 1 hafta icinde gelir dedi bakalim bekliyoruz...

selam kızlarrrra.s.
wrosecim tebrikler hayatım:1hug: .allah analı babalı büyütsün bebeğini canımmma.s.
diğer arkadaşlarım sizler nasılsınızzz bakalımmm:CüvCüv:

selam kızlarrrra.s.
wrosecim tebrikler hayatım:1hug: .allah analı babalı büyütsün bebeğini canımmma.s.
diğer arkadaşlarım sizler nasılsınızzz bakalımmm:CüvCüv:

mavişcigim biz iyiz çok şükür sen nasılsı?beni fena halde dogum korkusu sardı.doktor normal yapabilirsin dediği günden beri bunalımlardayım.:1no2:sezryan mı istesem?:bbo::uhm:

mavişcigim biz iyiz çok şükür sen nasılsı?beni fena halde dogum korkusu sardı.doktor normal yapabilirsin dediği günden beri bunalımlardayım.:1no2:sezryan mı istesem?:bbo::uhm:

bende iyim canım.valla bende çok tırsıyodum normalden:1no2:.dr sezeryanı uygun gördüü.CADIARZUşu an bi korku yokkkyerimseniben

nuraycım tebrikler canım allah analı babalı büyütsüna.s.

ya arkadaşlar genelde normalden korkan sezeryan istiyor ama ilginçtirki ben asıl sezeryandan çok korkuyorumkafamçokkarıştı anlamadım walla normal değilim artık korkudan galiba:1no2:

canlarımmmmmmmmmmmmmm merhabaaaaaaaalaaarr a.s.
sizleri ve yiğenlerimi çok özledimm uzun zamandır giremiyordum bugün net bağlantısı düzelince yeniden aranızdayımm
elvin,kezban aylin dark elff gamze doğum yapmışsınızzz rabbimm miniklerinize sağlıkklı ömürler anneli babalıı mutlu bi yaşam nasip etsinndarısı bizim başımıza inşallahh..doğum yapmayı bekleyen tüm ağustos annelerinin başınaaa
Ben şu birkaç gündür aşırı terliyorum doktor kontrolünde normal doğumu uıygun gördü doktorum çatı muayenesinden sonra..5inde gel dedi.nst de sancılarım başlamış görülüyordu ama açılma yoktu rahmimde henüz heyecanla bekliyorum anlayacağınızz
:dance:a.s.a.s.

valla ne yapcaz biz bööyle?:uhm:

ayyy kızlar istanbulda patlama olmuş:1no2:haberleri izledim..sinirlerim bozulduubenneyaptımki..bombaa bide yaa.bir sürü yaralı ve ölü varrr:a015:

ay mavişş cim hiç sorma bende izledim halada izliyorum uyku falan kalmadı bu haberin üzerine allah belalarını versin ya yeter artık tükenmediler bi türlü caniler.allahım yaralıların yardımcısı vefat edenlerinde mekanları ceenneeet olsun dicek bişe bulamıyorum valla.hepinize hayırlı geceler hamişler ve bebişler öptüm

günaydın kızlar bende bayadır giremiyodum işler falan hazırlıklar derken baya yoruldum az kaldı artık.benim kızım olacak ama son zamanlarda kim görse karnımı senin oğlun olacak demeye başladı hayırlısıyla doğsunlarda oğlan yada kız gerçi herşeyi pembe aldıklaelaelaelaelae
hepiniz iyisinizdir umarım kocaman öptüm

günaydın arkadaşlar herkes iyidir umarım biz şimdi gidicez dr. kontrolüne babamızı bekliyoruz gelene kadar sizlere bakmak istedim anne kız kontrolümüz var bugün hayırlarla döneriz inş.
baharcım nerelerdesin merak ediyordum seni aklım sendeydi hep iyimişsiniz çok şükür benimde öyleydi canım bide 2 cm açılmam vardı aradan 4 gün geçtikten sonra 5 cm ile gittim dr. a seninde yakındır inş.
kızlar bende sezeryandan korkuyordum ya bide bebeğimi göremicem ya doğduğu gibi o düşüncevardı ama normal yaptığım için çıktığı gibi gördüm hatta o psikoloji ile elimi götürmüştüm kafasına ellemiştim onca dr. arasında :) Allahım hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin kucağınıza aldığınızda hepsi unutuluyor hamilelik bile inanın

herkese günaydınn. gamzecimm bebişinle birlikte drunuzdan güzel haberlerle dönersiniz inşllah.
kötü birgün ülkemizde allahım yapanların cezasını versinn tez zamanda.
herkese güzel günler diliyorumm arkadaşlar umarım iyisinizdir bebişlerinizle.

gamzecım merhaba cnm
evet göğüs ucu acısını sormustum cevp ıcın sagol
bakalım bz nasıl gecırecegız bu defa olmasa memeucu kullanmayı dusunuyorum

gunaydın anneler anne adayları ve bebıslerrrrrrr
herkese guzel ve serın bır gun dılerım
Mehtapcım aynı sıkıntı bende de varrrr.
kızım olacak ancak bır karnım var kı dimdik
kım görse erkek dıyor kac defa dr a sordummm.
emınım dıyorr dr. herdefasında ...
benım de bu sabah kafama takıldı ya bır de erkek olrsa dıye herseymız kızlara uygun renk de .. ve erkek ısmı nerden bulcaz:bbo:

gercı dr. eger erkek cıkarsa hazırlıklarınızı ben öderım dedı .(şaka olarak)

bakalım ne olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…