2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gamzecım merhaba cnm
evet göğüs ucu acısını sormustum cevp ıcın sagol
bakalım bz nasıl gecırecegız bu defa olmasa memeucu kullanmayı dusunuyorum

arkadaşlarr daha önce gögüs ucunun acımaması için birşeyler yazmıştım ama buraya yazdımmı bilmiyorum denenmiş birşey ama yapıp yapmamak size kalmış birşey. dogumdan sonra odaya geldiginizde soganı kesip kırıp nasıl yaparsanız farketmez iki gögüsünüze sürüyorsunuz biraz durduktan sonra silip emzirebiliyormuşsunuz. kız kardeşim ilk dogumunda yapmamış acısı çok olmuş,ikincisinde yapmış acı denen birşey olmamış. eltime söylemiştik yap diye o yapmamış acısı,yaraları oldu,ama yine ikiz dogum yapan bir akrabaya söyledik acı ve yaradan eser yoktu. işin içinde sogan oldugu için yapıp yapmamak size kalmış ama test edilip onaylanmış arkadaşlar.

selam kızlar nasılsınız .a.s.
umarım iyisinizdir bebişlerinizde tabia.s
gamzecim güzel haberlerle dönersin inşllh canımm:1hug:
herkese güzel bir gün diliyorumm:CüvCüv:
kendinize ve bebişlerinize ii bakınnnn:teytey:

Günaydın Güzel anneler,
Kötü bir gecenin sabahında her ne kadar iyi olmaya çalışsamda Ülkemdeki bu terör olayı yüzünden moralim sıfır, Lanet olsun ki bu insanlık dışı vahşeti yapan pislikleri allah ıslah etsin,onca masum insanın canına kast edip onları hayatlarının baharında yok etmek, herhalde allah katında bu pislikler cezalarını cekeceklerdir, Ne acıki ne kadar aciz bir devletimiz ve bir o kadar aciz yöneticilerimiz var, Durum sonrasında Oturdukları yerden Taziye mesajı vermek kınamak ne kadar kolay, Bunu bizlerde yapıyoruz,Ama onları oraya oturup taziye mesajı vermek için getirmedi herhalde bu halk,
Dün gece ki o görüntülerden sonra inanın böyle aciz bir ülkede yaşadığıma sinnir oldum,ne kadar kolay dimi cumhurbaşkanı otuduğu yerden taziye mesajı göndermiş aaa cok saolsun,Umarım en kısa zamanda Bu yönetim ve millet doğru yolu bulur da bu halka mal edilen olaylar için bir çözüm bulurlar,Buradan tüm Terör olaylarını tekrar tekrar lanetlemek istiyorum,
Ölenlere Allah rahmet eylesin,geride kalanlara sabır versin,Yaralı vatandaşlarımıza kardeşlerimize abilerimize cocuklarımıza Allah acil şifalar Versin,

Hepinizi Öpüyorum arkadaşlar Allah böyle olayları bir daha yaşatmasın,

ayyy kızlar istanbulda patlama olmuş:1no2:haberleri izledim..sinirlerim bozulduubenneyaptımki..bombaa bide yaa.bir sürü yaralı ve ölü varrr:a015:

evet canım ya allah belalarını versin onların.olur mu ya?masum insanlara bunlar yapılır mı?içim gitti izlerken.ölenlere allahtan rahmet diliyorum.mekanları cennet olur inşallah.allah yakınlarına sabırlar versin.

canım benim bebiş de bir hafta önde gidiyo ama yine de normal yapabilirsin dedi.tabi 2 hafta sonra daha bi netlik kazanır.tekrar kontrolüm var da.

Son düzenleme:
canım benim bebiş de bir hafta önde gidiyo ama yine de normal yapabilirsin dedi.tabi 2 hafta sonra daha bi netlik kazanır.tekrar kontrolüm var da.

ne yapalım canım hakkımızda hayırlısı olsun normal yada sezeryann:teselli:.bebişlerimiz sağlıklı olsunda da ikiside kolay değil zorluklarıı varfisfisfis.çevremdede ne hikmetse çok normal isteyipte son anda sezeryan olan arkadaşlarım varCADIARZU.bişeyi çok istememek lazım

Günaydın güzel anneler minikler ve sizleri kocaman öpüyorummm:1hug:

havalardan mıdır bilemiorum ama felaket terliorum :CüvCüv:

gunaydın herkeslere
nasılsınız
biz iyiyiz oglumla. CT dr randevumuz vardı hersey yolunda imiş.

hepinizi opuyoruz anneler ve bebişler

herkese merhaba arkadaşlar.
mümkün mertebe bugün haberleri seyretmeyin arkadaşlar. terörü bende lanetliyorum. masum insanlara kıyan kişileri allah bildiği gibi yapsın.

günaydın güzeelller,nasılsınız bugün
ben çok bunalıyorumm ayyyy çok sıcaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkk(

kızlarr herkeze selamlarr
kalachakra yani Havvamız doğuma girmiş bugün bebeği geliyormuş hayırlısıyla eşi mesaj atmış eşime dua edin diyor bol bol, aradım hastanedelermiş suni sancı veriyorlarmış Havvaya saat 4 gibi bekliyorlarmış hayırlısıyla inşş cnmm ayy kızlar dua edelimm kolay atlatsınn veee tüm hamişlerrr sizde bir an önce alın bebişlerinizi kucağınıza hayırlısıyla inş...

ayyy canim havvacimm. çok sevindimm. çok heycanlandimm..

mrb kızlar, dünki terör olayı beni de çok kötü etkiledi, Allah belalarını versin inşallah. yani böyle bi eylem yaptılar da başları göğe mi erdi, o masumların ne suçu vardı ki, davaları kiminleyse onunla uğraşsınlar.
bizim bu tür haberleri izlemememiz gerekiyo, olumsuz etkileniyoruz çünkü, ben olabildiğince haber izlemiyorum artık, şehit hberi, terör saldırsı beni çok üzüyo çünkü. zaten elimden glen tek şey üzülmek..
Allah herkese sabır versin.

bugün doğuracak anne adayımız havva oldu demek. ondan bekliyoduk zaten, inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alır bebişini, Allah yardımcısı olsun.

arzucum sen nasılsın canım, cuma doğuma gidiyosun di mi???inan hep aklımdasın, iyice sabırsızlanıyosundur artık, bi ağustosa girseydik ben de rahatlıcaktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…