2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

HERKESE aLLAH KOLAY DOĞUMLAR NASİP ETSİN İNŞ...HERGÜN ANNE OLANALR ARTIYOPR VALLA...BEN ÇIKIYORUM KENDİNİZ E İYİ BAKIN ARKADAŞALR...

aaa ne güzell helinaslı da mı doğum yapmışş:1shok:..ayy çok heyecanlandımm sıra yavaş yavaş bize geliyoooa.s..helinaslıcım tebrikler.a.s.allah analı babalı büyütsün canımmm.yerimseniben

arzucum, senin daha varmış ozaman, inşallah erken gelmez, her şey gönlünce olur inşallah. biz de iyi olmaya çalışıyoruz, yarın kontrole gitcez, kızımız pek hevesli görünmüyo; ama bu işler belli olmuyo biliyosun, eşim gitmeden doğsun da artık başka bi şey istemiyorum, akşamları kayınvalidemgille yürüyüşe çıkıyoz, ondan başka bi faaliyetimiz yok valla, evde ordan oraya yürüyorum, çok canım sıkılıyo çünkü.ecenası ve seni öpüyorum arzucum:1hug:

canım ben bi aksilik olmazsa vakıf hastanesinde doğum yapacağım. Doktorum Fatma Çetiner.

canım ben bi aksilik olmazsa vakıf hastanesinde doğum yapacağım. Doktorum Fatma Çetiner.

NAsıl Doktoru tavsiye edermisin? Vakıf hastanesinde fiyatlar ne durumda? Resmiyet ne onuda öğrenebilirmiyim! Çünkü emekli sandığı ve ssk lı arasında fark var aşağı yukarı 100 ytl oynyr

canım ben sağlık müdürlüğünde çalışıyorum. bizim kurumun vakıf hastanesiyle anlaşması var ücret almıyorlar. bildiğim kadarıyla muayenede 30 ytl fark alıyorlar. Normal doğum 300, sezaryen 500 epidural istiyorsan 200 daha alıyorlar.

rica ederim. benim normalde 24 ağustos. Çarşamba randevum var şekli gidince belli olur heralde. Ama ben normal doğumdan çok korkuyorum. Sezaryen istemeyi düşünüyorum. Hayırlısı...
Bu arada senin doğum nezaman az kaldı sanırım 39 hafta yazıyo resimde. Sen nerde doğum düşünüyorsun?

BEn Nakiboğlunda Suna Soydemir de dşnyrm bakalım benimde Çarşamba randevum var. 4.8 diyorlar muhtemel doğum tarihi ama bakalım. Ya 1inde yada 4ünde doğursam ya. bu Tarihi geçsin istmyrm... Hayırlısı tabii yine neyse o olsun..

Kizlar az önce kuzenimin eşi aradi oda 3 aylik anne doguma giderken aşağidaki duayi okumuş dogumu kolay olsun die onu sölemek için aradi. Anlaminn ne oldugunu bilmioruz bilen varsa bilgilendirirse sevinirim . Bu duayi sizinle paylaşmak istedim
dua;
sümme sebile yessera

BAHARcım hoşgeldin cnm ara verme bu kadar merakta bırakma bizleri,hayırlısı ile senin de doğum haberini bekliyoruz cnm :)

MEHTAPcım sonlara geldin çok yorma kendini,son zamanların tadını çıkarmaya bak tatlım

MELEKcim çok sevindim iyi olmanıza cnm,maşallah ikinize de:))

Kızlar HelinASLI ile konuştum misafirleri geldiği için konuşamadık fazla ama sesi güsel geliyordu.

DİĞER GÜSEL ANNELERİM sırada hanginiz varsınız bakalım havva ve helinaslı'dan sonra :))

CANIM BU SURENİN İÇİNDEKİ BİR AYET SADECE,TEK BUNUMU SÖYLEYECEĞİZ YOKSA HEPSİNİMİ OKUYACAĞIZ SURENİN CANIM,

Abese Suresi

kızlarrrrrrrrr havvacığımda doğurdu çok şükür ilk bilgileri nuraydan aldım 46 cm 2 kilo 550 gram doğmuş bebek şimdilik küçük olduğu için küvezdeymiş.eşini aradım havva uyuyodu herşeyin yolunda olduğunu heriksininde çok ii olduğunu söyledi maşallah yeni bebişimize

bende havvayı aradıma.s.annesi ile konuştuk.henüz kendinde değilmiş.:teselli:canım benimm.2.600 gr dedi annesi.küvezdeymişş.ayy ne bi duyguu allahımm:CüvCüv:.bebeğinle mutluluklarr canım arkadaşımmmmmmmmmm

Oh oh ne guzel haftaya 2 dogumla basladık hayırlısı olsun
havvaya ve helınaslıya da gecmıs olsun allah analı babalı buyutsunnn

normal doğum mu sezeryan mı?allah analı babalı büyütsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…