2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bebişin hayırlı olsun cnmm sezaryandan çok korkuyorumm günler yaklaştıkça korkum çoğalıyor

canım hiç ama hiç korkma,ben ameliyathaneye girerken ğlamak üzereydim eşimle ellerimiz ayıldı sedye ondan uzaklaşırken bağırmak istedim , tam ağlicaktim kapıda doktorum beni karşıladı ve acaip mutlu oldum, bütün korkularım kaboldu, ameliyathane ler ürkütücü olur derler hiç deildi, anestezi uzmanı ve diğer görevliler beni karşıladı , sohbet ettik, espriler yapıyorlardı en son hatırladığım , ve boşuna korkmuşum ama çok düşünmedim ameliyatı sabahında ve gecesinde, korkmadığın müddetçe daha rahat ve daha az sancılı oluyor emin oll... Ltf korkmayın,

canım çok teşekkür ederim, sağoll
doğum yaan arkadaşları gördükçe bir taraftan korkuda sarardı beni, aslında zamanın bir an önce geçmesi için Dua etmek lazımmış, olsun be canım , üzülme, bak benim eşiminde kız kardeşi yok, ben onların eve gelin değil kız oldum, şimdi kızmla beraber bir evin 2 kızı olduk. :sm_cool: sende K.validem gibi gelinlerini kız yerine koyarsın,

canım dark elf allah analı babalı saglıkla mutlulukla sevgi dolu büyütsün kızını.darısı benim ve tüm hamişlerin başına allahım kolay dogumlar nasip eylesin.amin.hayırlı geceler

elfidacımm hoşgeldinn canımm yaa kusura bakma tatlım iki gündür arayacagım seni bir fırsat olmadı tatlımm başıma bir sürü iş çıktı biz kirada oturuyoruz ev sahibi evi satacakmış o yüzden ev arayışına girdim hemen çıkın demiyor ama ben bebiş dogmadan taşınalım istiyorum bakalım artık. umarım bebişinde sende iyisinizdir.
bu arada kimse varmıı benim gibi nöbet tutann. diger uyuyan arkadaşlarıma allah rahatlık versin tatlı rüyalar.

canım pc nin başında değilim, ama forum açık , online görünüyorum
kızçem gece nöbetinede tutuyorr yaaa, olsun yeterki iyi olsun :asigim:

Elifdacim hayirli ugurlu olsun bebegin,tebrik ederim seni ve esini allah anali babali buyutsun insallah,,ne guzel bebegine kavustun,allah saglik sihhatli buyutmen dilegiyle...

Günaydın Güzel anneler,:1hug:
Bu güzel günün sabahında erken uyanmak istedim,(Aslıcım Uykusuzluk mafediyo beni)
Allahım bugun Herkezin duasını kabul etsin,bebek bekleyenlere bebek versin,bebeği olanlara sağlık bizim gibi gün sayanlarada kolay doğumlar versin inş.
Ben ilaç içmeye kalktım şimdi yatağım beni çağırıyor,hepinizi öpüyorum,

MİRAÇ KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN,DUALARINIZ KABUL OLSUN,ALLAHIM BEBEKLERİNİZ,AİLENİZ,SEVDİKLERİNİZLE SAĞLIKLI,MUTLU,HUZURLU UZUN ÖMÜRLER VERSİN SİZLERE,

günaydın tombişler kandiliniz mübarek olsun....
bugün dr gitcem çok merak ediyorum .atı yapımı kalça yapımı inceleyecek hangi doğum pozisyonuna uygunsa söyleyecek....allah herkese kolay doğumlar nasip etsin...bu haftalara dikkat etmek gerekiyormuş bana 2 saat oynamazsa hemen gel,günde en az 10 defa oynaması gerekiyor buna da dikkat dedi saymalısın bu haftaları dinlenerek geçirmelisin,bacaklarımızı dinlendirmeliyiz varislere dikkat,vücut ödemine dikkat tuz falan yememek lazım çok hızlı ödem topluyoruz,çok su içmeliyiz doğumumuza yararı var ve protein almamız lazım son haftalar,sol tarafa yatmamız lazım,gögüs kremi kesinlikle kullnmak gerekiyor ,kan ilaçlarımız,vitaminlerimize dikkat edelim ayyyyyy sabah sabah gevezeliğim tuttu konu doğum olunca çenem açılıoo heyecanlanıyorum...

belki sizin de ilginizi çeker ben böyle şeylere çok önem verenlerdenim....
mesela dr gidiyorum onu çok iyi dinliyorum soru da çok sorarım ewe gelince ajan da yaptım en başından beri dr dediklerini aynen yazıyorum,tahlillerimi bir dosyada hep tuttum ama defterimede yine de yazıyorum tarih hangi hastane hangi dr bunlar da önemli kendimle ilgili hamilelikle alakalı olmasa da hastalığımı,tahlillerimi kullandığım ilaçları yazarım...hastane de çalıştığım da buna dikkat etmeye başladım inanın iler de çok önemliymiş kullanılan ilaçlar falan çoğu kişiler bilmiyor bence bebeklerimize ilk uygulamadan ilerisine kadar bunları kaydedelim bilinçli bireyler olmakta yarar var düşüncemi paylaşmak istedim sewgiler hepinizi öpüyorum göbüşlerinizi de....

:lepi:günaydın millet
nabersiniz bakem son demlerini nasıl yaşıyorsunuz hamişliğin yeni anne olanlar bebişleriniz hayırlı olsun allah onlara hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin darısı başımza inş.bizde kucağımıza sağlıkla alırız inş. bakalım temmuzun son anneleri kimler olacak yada bu gün kimse doğuracakmııııı ayyyy ne heyecan verici ayrıca herkesin kandilini kutluyorum bol bol dua edelim bu geceler allahın bize ikramı inş. dualarımız kabul olur birbirimiz için de edelim haaa bencillik yokk herkesi öpüyorummmmmmmmmmmmmmmŞeniz
:icecream::lepi:şakkıdınaniknanik:teselli:

günaydınn kızlarrrr....a.s.
bende hepinizin kandilini kutluyorumm.a.ssevdilkerinizle ve bebişlerinizle nice kandillere.:1hug:.
hepimiz birbirimize dua edelimmmyerimseniben
herkese güzel bir gün olsun inşallahyerimseniben
hepinizi ve kuzucuklarınızı öptümmmmmmmmmmmŞeniz

herkese günaydın.....
herkesin kandili kutlu olsun rabbim dualarımızı etsin inş hayırlı kolay doğum nasip etsin inş ammmiiiiiinnn
hayırlı mutlu huzurlu bir gün diliiyorum ...

günaydın arkadaşlar...nasılsınız bakalım bugün..herkese güzel,sakin,huzurlu bir gün diliyorum..hepimizin kandili mübarek olsun....Allah tüm dualarımızı kabul etsin,sağlıkla mutluluıkla bebeklerişmizi kucağımıza verip büyütmek nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…