canım inanki sezeryan hiçde korkulcak gibi deil enazından benim öyle oldu ben preklampsi olduğum için zorlu bir operasyon geçirdim buna rağmen anlatıldığı gibi ağrılarım olmadı çok çabuk toparlandım dikişlerim bile belli deil ameliyattan iki gün sonra banyoda yapabildim sanırım bünyeden bünyeye değişiyo olabilir olumsuz şeyleri düşünme bence allah kolaylık versinMAŞALLAH ARKADAŞIM, DAHA KÖTÜ YAŞADIĞIN, DUYDUĞUN SEZERYAN ÖRNEKLERİ VARSA ONLARI DA EKLE BİR ZAHMET.
İYİCE PSİKOLOJİM BOZULSUN,VAR OLAN BİR KATRELİK CESARETİM DE GİTSİNKötü Kazen
ecenas canım senin ki kaç çıktı .iyimi kötümü bilmiyorum ama 120 çıktı nasıl benim beynin durumu
canım ne kadar yüksek cıkarsa beynin o kadar yıpranmış oluyor,yani kafanı boş şeylere yorma,herşeyi kafana takma,nekarar yüksek cıkarsa beyin yaşın o kadar büyük cıkıyor,benimde 50lerde lülülülülülü
ayyyyyyyyyyy kızlar utandım valla ben tam beyinsizmişim aayyyyy gülmekten zor yazdım.oglumda tekmeliyo onunda hoşuna gitti galiba.
ayyyyyyyyyyy kızlar utandım valla ben tam beyinsizmişim aayyyyy gülmekten zor yazdım.oglumda tekmeliyo onunda hoşuna gitti galiba.
120 çıkmıştı galiba .sagolun kızlar valla iyi güldüm ben .şu günlerde iyi oldu buyazışmalar.evet ben çok düşünen biriyim başak burcuyum tozu bile kafama takarım inanınki ama hamilelikte gitti biraz düşünmemeye çalışıyorum.biraz da olsa törpülendim valla çok da iyi oldu :dance::dance:öptüüüm
Anam sen hurdaya cıkmışsın,:roflol:arzuu :))) bend e 51 çıktı nolcek şimci :))) :roflol: benim beyin nolmuş :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?