2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

T : Oldukça ketum tavırlı ve duygularını karşısındakine açmayı zor başarabilen kişiliği temsil eder.

buldum kızlar.rejene kullananları araştrrken buldum bu isim analizini öptüm

ayyyyyyyyyy bahar nasıl yani bide tokatlıyolar mıydı valla benim eşim hastaneyi kafalarına yıkar amaaaaaaaaaannnnnnnnn allahım sen iyilere düşür amin.

MAŞALLAH ARKADAŞIM, DAHA KÖTÜ YAŞADIĞIN, DUYDUĞUN SEZERYAN ÖRNEKLERİ VARSA ONLARI DA EKLE BİR ZAHMET.
İYİCE PSİKOLOJİM BOZULSUN,VAR OLAN BİR KATRELİK CESARETİM DE GİTSİNKötü Kazen
canım inanki sezeryan hiçde korkulcak gibi deil enazından benim öyle oldu ben preklampsi olduğum için zorlu bir operasyon geçirdim buna rağmen anlatıldığı gibi ağrılarım olmadı çok çabuk toparlandım dikişlerim bile belli deil ameliyattan iki gün sonra banyoda yapabildim sanırım bünyeden bünyeye değişiyo olabilir olumsuz şeyleri düşünme bence allah kolaylık versin

ecenas canım senin ki kaç çıktı .iyimi kötümü bilmiyorum ama 120 çıktı nasıl benim beynin durumu

Canım ne kadar yüksek cıkarsa beynin o kadar yıpranmış oluyor,yani kafanı boş şeylere yorma,herşeyi kafana takma,nekarar yüksek cıkarsa beyin yaşın o kadar büyük cıkıyor,Benimde 50lerde lülülülülülü

Merhaba kizlar ,nasilsiniz bugün?
Hepinizin kandili mübarek olsun rabbim böle bi gecede hepinizin dualrini kabul etsin bu arada dualarinizda bizleride unutmayin....

Bizde yeni geldik hastaneden ayyyyyyy çok bunaldim sabahtan beri hastanedeyiz.o hast. Ilk defa gidiyoruz dr ariyoruz odasini bulamiyoruz biri dio sagda öbürü 3. Katta diğeri altta ayyy walla deli olacaktik eşim çok sinirlendi illa özel hast. Gidelim die tutturdu zor sakinleştirdim ( sanki biz oraya parasizliktanmi gittik bebeğimizin sağligi için oraya mecburduk) neyse zor olsada çocuk dr. Bulduk oda bizim şuan yapacak bişeyimiz yok dedi dogum yaptigin gün kim nöbetçi olursa o ilgilenir falan dedi. Ordan çiktik kadin dog. Dr. Ile görüelim dedik onu da zor bulduk randevumuz yok die baya ugraştirdilar tam işlemler bitti öğle saati geldi neyseki ögleden sonra ilk bizi aldilar nst ye baglandim cuma günü tekrar nst için çağirdi dr.a bebeğimin durumundan bahsettim sezeryan olacagi için önceden gün belirleyelim dedik dr. önceki dr. Ne zaman dogurtturackti dedi bende 08.08 de dedim ozaman o gün dogurursun dedi ama daha önce sancin olursa yada suyun gelirse hemen gel doguma alinirsin dedi. Ee tabi biz özel hast. Ilgisine alişinca bu hast. Bizim pek hoşumuza gitmedi ama bebeğimiz için oraya mecburuz...

arzucum benim 20 çikti bu iii mi?

merhabalar
hepinizin miraç kandili mübarek olsun.. Bu mübarek günde dua edelim Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin. Bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
Doğum yapan Elfida ve Havva arkadaşlarımızada geçmiş olsun bebişleri hayırlı olsun inş.

Elifcim canım hayırlısı olsun hakkınızda canım,inş istediğin gibi gider herşey yoluna girer canım,özle hastanelerde de artık kalite düştü canım hatta bazı ssk hastaneleri daha iyi,neyse canım bebişinin iyi olmasına sevindim, hadi bakalım sende benim gibi haftaya cumayı mı bekliyorsun şimdi,bizim bu perşembe kontrolümüz var bakalım 08.08.08 e gün alıcaz doktordan,bu arada süper cıkmışsın canım demek sennin beynin baya genc kalmış bize göre benim 50 lerde cıktı :)

elifcimm hadi hayırlısı tatlımm. bakıyorum çogu annemiz 08.08 düşünüyor dogumlarıı ohh ne güzel az kaldı kızlarr. arzucum benimde 28 çıktı iyi o zaman demekki yaşıma göre beynim genç :)))

ayyyyyyyyyyy kızlar utandım valla ben tam beyinsizmişim aayyyyy gülmekten zor yazdım.oglumda tekmeliyo onunda hoşuna gitti galiba.

ayyyyyyyyyyy kızlar utandım valla ben tam beyinsizmişim aayyyyy gülmekten zor yazdım.oglumda tekmeliyo onunda hoşuna gitti galiba.

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Senin kaçtı benim 50lerde sırnaşık şey

Yok yok hamileliktek kaynaklanıyo bence :dilcikar:

Aslıcım senin iyi cıkmayacakta kimin cıkcan anacım öğretmen olan sensin naniknanik

Ayy ne güzel oldu bu yavvv moral oldu baya güldük laelaelaelaelae

est. beyinsiz de neymiş. çok düşünenlerdensin sen ince eleyip sık dokuyanlardan. öyleysen boşver takma gül geç hayat değmezzzzz.
ben de 33 çıktım

120 çıkmıştı galiba .sagolun kızlar valla iyi güldüm ben .şu günlerde iyi oldu buyazışmalar.evet ben çok düşünen biriyim başak burcuyum tozu bile kafama takarım inanınki ama hamilelikte gitti biraz düşünmemeye çalışıyorum.biraz da olsa törpülendim valla çok da iyi oldu :dance::dance:öptüüüm

Canım benim cok sevindim,ama takma bu kadar bak 120 den yukarısı yok galiba, dikkat et Şeniz
Benimde beynim gelip gidiyo galiba bi 50 cıkıyo bi 20 allah allah, bunakmı oluyorum yani ben şimdiiii :roflol:

Ertuğ canım sana özel mesaj atacaktım ama sen özel mesaj ikonunu acmamışsın,kontrol panelinden özel mesajlaşmayı açarsan göndereceğim canım,

ertug canım bende başagım en büüyk sorun ols agerek bu düşünce herşeyii kafama takıyom bende yhaaaa valla saçlarıma ak düştüü ama görünmüyo allahtan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…