2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlarr nasılsınızz... hepinizin mübarek miraç kandilini kutlarım..
bizde doktordan gedlik teyzelerii.. benim afacanlar iimiş.. çook yaramaslar işte ama .. allahıma şükür kilolarıda ii çıktıı.. 2700 gr biri 2800 de digeriydi... dokt. iki hafta daha dayan dedii çok ii olur dedi sanırım sen 3000 kilo çıkarcan bunalrı dedi:)))... agustos 13 üne dogum verdii ozman alabiliriz dedi ne kadar kalırlarsa okadar ii olur dedi... ahh bid eben dayana bilsem ... inşaat bi bitseydii bid etaşınma işiğ çıktı evi topluyorum yavaş yavaş bu hafta taşıncaz artık ... allah yardımcımız olsun hepinzii seviyorum ve oo minik yigenlerimide öpüyorum canlarım...

canım sakın sen kendini yorma taşınırken..azıcık ayakta dursan belin kopuyordur zaten..sakın birşey yapmaki bebişlerin bşraz daha dursunlar annelerininkarnında....

canım yormuyoyorum ama yinede duramıyorum işte zaten nefs alsam bile yoruluyorum.. naocaz böle bakalım allah yardımcımız olsun..

herkese merhabalarrr. hayırlı kandiller allah herkesin bu mübarek günde dualarını kabul etsin arkadaşlar. bol bol dua edelim biz hamişlerin duaları kabul olurmuşş.
arzucumm sorma güzelim uykusuzluk benide mahvediyor. sabahı ettim yine ama eşimi gönderdikten sonra bugün bir güzel uyumuşumki yeni uyandım.
sehercimm maşallah bebişlerimize, hadi hayırlısı ile yeni evinize taşınırsınız. 13 agustos benim dogum günüm canımm bebişlerin dogum tarihi olacak demekki hadi hayırlısı ile kucagına almak nasip olsunn. tabi allahım hepimize bebişlerimizi saglıcakla zamanında kucaklarımıza almak nasip etsin.

aslliicigim snein msnvar bende ama hiç online görmüyorum senii.. kıs yoks a kabul etmedinmi, benii döferim heee :))))

herkese selamlarr kandiliniz mübarek olsun kızlar bugün daha da çokk dua edelim hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alıp evimize dönelim inşallahh aminnn seher kız ben evde bile yürüyemiyorum evmi taşıycan yorma kendini yazık bi tane değil iki tane birden taşıyosun bacım az dinlen doğumdan sonra zaten güzel ama bi o kadar da yorucu günler bizi bekliyo bende 13 de doğurabilirim bu arada aynı gün doğurcaz oğlanlarıı galiba bi aksilik olmassa inşallah

canım napim valla mecbur kalıyoz basen... inşaatt bii bitsydii o var bid eev toplama napcaz bakak baya yorucu oldu valla... alllah yhardımcımız olsun..

Merhaba güzel anneler her gün biraz daha miniklere yaklaşırken heyecanlar eminim doruktadırr..

geçen haftanın sonlarındayken lohusa yatağımıda hazırladık evi temizledk camlar bile silinmişken bugün aksi gibi yağmur yağdı:1closedeyes:

bu hafta ve doğuma kadar kaynanamda kalıcaz gerçi evler yakın olduğu için hergün eve çıkıyorum hem yürüyüş oluyor..

Sizde durumlar nasıl hazırlıklar bittimi??
(unutmadan minikleri ve sizi kocccaaman öpüyorum:1hug:)

slm güseller ve miniklerimmmm hepinizin kandili mübarek olsun!!!

SÜSEcim maşallah oğluşuna senin de güsel haberini bekliyoruz cnm,Allah kolay doğum nasip etsin tatlım

MERVEcim ve MESLİMİNAcım dr dönüşü bizi bilgilendirin güsel haberlerle bekliyoruz sizi cnm

NAZOCAN maşallah senin afacana cnm,herşeyin yolunda olmasına sevindim. normal doğum mu olacak senin?ben sezeryan doğum yaptım.çıkışını göremedim ama bebeğim odaya gittikten yaklaşık 20 dk sonra ben de gittim ve emzirdim,ağrılar oluyor ama zaten sabah akşam ağrı kesici veriliyor cnm,o yüzden çokta sorun olmuyor,yani benim olmadı açıkçası

ELFİDAcım bezi aynen ben de senin gibi kullandım kuşum.benim cadıya da büyük geliyo bezler :) göbek düşene kadar molfix kullandım tam da yetti zaten,sonrasına primaya döndüm

ECENAZ07 VE CYILDIZ canlarım herkesin doğumu farklı oluyor.sezeryandan uyanmak zor deil ama herkesin narkozdan çıkışı farklıdır kızlar. ama korkulacak bir şey de yok,Allah kolay doğum nasip etsin sizlere de

SEHERcim maşallah afacanlara :) topaç olacaklar. gelsin bakalım 13 ağustos di mi? bu arada ev taşıcam diye çok yorma kendini kuşum

BAHARcım yorma kendini sen de temizlik diye,aman dikkat et.kayınvalidene geçtiğinde nete girebilecek misin?irtibatı kesmeyelim de..

slm hamişler kandiliniz mübarek olsun allahım hepinizin muradını ve gönlünüzdekileri versin.saglık mutluluk huzur bereket dolu nice kandillere.hepimizin dogumu çabuk jızlı ve agrısız geçsin aammmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn.iyi günler:lepi:a.s.

merhaba canlarrrrrrrrr !!!ve güzel kokulu miniklerim...a.s.
öncelikle miraç kandilinizi kutlarım bu mübarek gecede allah herkesin dualarını kabul etsin..sağlıklı sıhhatli bebebkler dünyaya getirmemizi nasip etsin..hayırlı bir doğumla tabiiii...yerimseniben
ayrıca terör saldırılarının tamamı için allah belalarını versin..yazık onlarda evlat kaybediyor biz de!!bu zihniyeti aşılayan herkesin allah belasını versin..sonuçta ölen hep insan...benim eşim asker ne demek olduğunu yakından biliyorum yazık günah bunca insana...
elfidacım,nihancım verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim..tavsiyelerinizi dinleyeceğim...:1hug:
dün temizlik yaptık valla kendim yapsam daha az yorulurdum iki anne bende valla böyle çok zormuş..bir daha tecrübe oldu ikinci bebişte çağırmayacağım kimseyi...
havvacım,nuraycım allah analı babalı büyütsün..sağlıklı ömürler versin evlatlarınıza bebişlerinizle birlikte..
unuttuğum bişey varsa kusura bakmayın kızlar..inanın okuyorum aklımda kalanları cevaplamaya çalışıyorum daha şimdiden böyle sonra ne olurum..ama kafam çok karışık evde iki anne bir eş,bir kuş,bende iki can valla yoruldum..:sm_confused:.çok öptüm hepiniziŞenizgörüşmek üzere

BENİM İLGİMİ CEKTİ DENEYİN,naniknanik

BEYİN İÇİN SÜPER !!!
Procedure of Flash Fabrica Game: 1. 'start' a bas 2. 3, 2, 1 i bekle. 3. ekranda rakamların yerlerini ezberle, en küçükten başlayarak en büyüğe doğru yuvarlakları tıkla. 4. oyunun sonunda, beyninin kaç yaşında olduğunu bilgisayar sana söyleyecek.

http://flashfabrica.com/f_learning/brain/brain.html

Herkese saglikli mutlu gunler bebislerinizle birlikte,tum hamislerin mirac kandili mubarek olsun,allah dualarimizi bu gece kabul eylesin,bebislerimizi saglikli dogurmamizi nasip eder insallah,sayili gun cabuk gecer derler ama bi turlu zaman gecmek bilmiyor,bir yandan uykusuzluk bir yandan halsizlik yorgunluk bakalim atlaticaz allahin izniyle... Herkese kucak dolusu sevgiler....

herkesin MİRAÇ KANDİLİ mübarek olsun. bu mübarek günün hürmetine ALLAH hepimizi kolayca kurtarsın.

sezeryan yapan arkadaşlara bir sorum olacak. bebişler doğduktan sonra ilk ne zaman ve ne ile beslediniz? süt gelmezse mama almamız gerekecek mi? cevaplarsanız sevinirim.

ecenas canım senin ki kaç çıktı .iyimi kötümü bilmiyorum ama 120 çıktı nasıl benim beynin durumu

canım ben sezeryan oldum ve bebeğimi hemen emzirmeye çalıştım ememedi zaten küveze alındı hemşireler göğsümden kaşıkla alıp bebeğime verdiler ama şimdi çok şükür gayet güzel emiyor sütümde yeterli zaten dr.lar mama tavsiye etmiyorlar enazından benim dr.um öyle

A: algılama gücü ve mantık yürütme kabiliyeti yüksek kişiliği temsil eder.
B: Ön sezileri kuvvetli, en olumsuz olaylarda dahi umutlarını yitirmeyen kişilik.
C-Ç; Güzel sanatlara yatkınlığı, temsil eden duygusal kişiliği ifade eder.
D; Zevk ve sefa düşkünü kişiliği ifade eder.
E; Ruhsal karışıklığı temsil eder, yani üzüntü ve sevinci birarada yaşayan ve ruhsal gel-gitleri olan
kişiliği ifade eder.
F; Sakinliği temsil eder, uysal ve güvenilir kişiliğin işaretidir.
G-Ğ;İnatçı kişilik, gerginlik ve üstün güçlere sahip olma arzusunu ifade eder.
H ;Sakin ve durağan bir kişiliği ifade eder.
I-İ; Hasas ve duygusal kırılgan kişilik.
J; Kapsisli ve kıskanç kişilik.
K; Başarılı ünvan sahibi ve daima yükselen kişiliği ifade eder.
L; Sanatsal yönleri olan kabiliyetli.
M; Ticarete yatkınlık ve yüksek zeka seviyeli kişiliği temsil eder.
N; Üstün güçlere sahip. sağduyulu kişilik
O-Ö; Gizemliliği sever ve duygularını açığa vurmaktan kaçınan kişilik tipidir.
P; Kendinden emin kişilik, girdikleri ortamda kendine güvenli tavırlarıyla dikkat çeken kişiliktir.
R; Tereddütlü kişilik demektir. Karar vermede zorlanmalar yaşar.
S-Ş; Hayal perestliği sembolize eder. Aşırı hayal kuran kişilik.
Y; Oldukça ketum tavırlı ve duygularını karşısındakine açmayı zor başarabilen kişiliği ifade eder.
U,Ü; Durgun görünümlü, çok ağır hareket eden, işlerini ağırdan alan bir profil çizen kişiliktir.
V; Kendi içine dönük, umursamaz bir kişiliği ifade eder. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın
felsefresiyle hareket eden kişilik.
Y; Geçmişteki izleri, üzüntü ve diğer olayları sürekli yaşarlar, geçmişlerini asla unutmazlar ve
güçlü bir kişilik yapısını gösterir.
Z; Bilimsel açıdan başarılı, okumayı seven, akademik anlamda başarılı kişiliği ifade eder.
İNTERNETTE DOLAŞIRKEN RAStLADIM İLGİNÇ GELDİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.
yalnız bu kadar olsun adımın baş harfi yok hiihihi yani tnaniknanik

slm arkadaşlar bayadır yoktum yazlıktaydım nasılsınız neler olmuş böyle maşşallah meleklerini kucaklarına almış anneler tebrik ederim benimde 7 günüm kaldı çok sıkıldım artım meleğim olsada onu öpüp koklayabilsem bugün nst çekildi hastanede bir kız vardı yıktı ortalığı normal doğum yaptı bende normal doğum istiyorum ama çok korktum onu görünce hemşirelerin kızı tokatlama sesleri bile geliyordu dr. sezeryan yapalım diyor zaten acı çekmim diye beklicez bakalım cuma yine gidicem nst için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…