slm kızlarr nasılsınızz... hepinizin mübarek miraç kandilini kutlarım..
bizde doktordan gedlik teyzelerii.. benim afacanlar iimiş.. çook yaramaslar işte ama .. allahıma şükür kilolarıda ii çıktıı.. 2700 gr biri 2800 de digeriydi... dokt. iki hafta daha dayan dedii çok ii olur dedi sanırım sen 3000 kilo çıkarcan bunalrı dedi:)))... agustos 13 üne dogum verdii ozman alabiliriz dedi ne kadar kalırlarsa okadar ii olur dedi... ahh bid eben dayana bilsem ... inşaat bi bitseydii bid etaşınma işiğ çıktı evi topluyorum yavaş yavaş bu hafta taşıncaz artık ... allah yardımcımız olsun hepinzii seviyorum ve oo minik yigenlerimide öpüyorum canlarım...
canım ben sezeryan oldum ve bebeğimi hemen emzirmeye çalıştım ememedi zaten küveze alındı hemşireler göğsümden kaşıkla alıp bebeğime verdiler ama şimdi çok şükür gayet güzel emiyor sütümde yeterli zaten dr.lar mama tavsiye etmiyorlar enazından benim dr.um öyleherkesin MİRAÇ KANDİLİ mübarek olsun. bu mübarek günün hürmetine ALLAH hepimizi kolayca kurtarsın.
sezeryan yapan arkadaşlara bir sorum olacak. bebişler doğduktan sonra ilk ne zaman ve ne ile beslediniz? süt gelmezse mama almamız gerekecek mi? cevaplarsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?