2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok valla canim, hep kontrole gidiyorum bebek cok iyiymis normal dogum yapmami istiyor doktorlar.. aha 13 gun gecti daha dogum olmadi.. bide 3 cm acilmam var

ZESEZE cnm sezeryan doğum yaptığım için gaz çıkarana ve büyük abdestimi yapana kadar su,kayısı suyu içmeme ve yemek saatlerinde sadece petibör büskivi yememe izin verdiler cnm. dediklerimi yaptıktan sonra normal yemek düzenine geçtim ama gene de bağırsaklarım çalışsın diye çok katı yemekler yemedim ilk zamanlarda.sezeryan aylin'in de dediği gibi korkulacak bi şi deil cnm,dikişlerim lazer olduğu için alınmaya gerek yoktu ama hastaneden çıkarken bandajımı yenilediler 1 hafta sonraki kontrolümde drum açtı.ancak su geçirmeyen bandaj olduğu için 4 gün sonra banyo yaptım rahat rahat tatlım.ilk gün akşam 8de ayağa kaldırmalarından sonra da sadece elvin uyurken ben de dinlenmek için yattım cnm. ilk 2 gün sütüm az geldi ama sonradan biraz daha çoğaldı.şimdi de çoğalması için bol bol su ve taze meyve suyu içiyorum cnm.bir de humana'nın emziren anneler için bi çayı var(hastaneden çıkarken önerdiler?onu içiyorum.

,ELİFcim hayırlısı olsun tatlım,devlet hastanesinde işlemler zor ve sıkıcı ama dediğin gibi bebeişin için en iyisi olsun inş tatlım

arzu dediğin testi ben de yaptım 25 çıktı,ben daha kötü sonuç bekliyordum ama gene de iyi bu kadar sorunun sıkıntının içinde walla :)

seher canım benim 18 yaşındayken bembeyaz oldu saçlarım nedense.ecenas cım eşim 4 te geliyo işten.biraz vakit geçirdik yeni gördüm yazını açtım hayatım mesaj bölümünü.bu arada albüm yaptım kendime bakarsınız artık hamişler öptüm
a.s.

canlarım ben olayı anlamamışım.eşim nasıl yaptın bulmacayı anlat dedi bende rasgele bastım dedim.öyle olmicak küçükten büyüge dogru sırala kafanda ve tıkla dedi oda güldü ben nasıl yaptımı anlatınca bu arada tekrar yaptrdı eşim 28 çıktı ben anlamadan yapmışım hihiiii

:roflol::roflol::roflol:

İyi bak sen en GENÇ BEYİNLİLERİMİZDEN cıktın...:roflol:

Son düzenleme:
ertuğcum baktım resimlerine ne güsel çıkmışsın maşallah cnmcım :)
bu arada en genç beyinli ben çıktım nasıl çıktıysam :))) 25 çıktı sonuç bende

selam güzel anneler hepiniz iyisiniz sanırım aynı zamanda akıllı kadınlar :) Kandiliniz mübarek olsun Rabbim evlerimize huzur sağlık kimseye muhtaç etmicek kadarda para versin inş. hamiş annelerinde kucaklarını dolu çıkarsın bebişlerimize uzun sağlıklı ömür versin Rabbim inş.

Dün gecemiz hastanede geçti arkadaşlar busem sarılık testinde sınırda çıktı bi gece ışın tedavisi gördü dün koca günüm ağlamakla geçti hiç kıyamadım kızıma ama şimdi evimize geldik çok şükür Rabbim sağlık versin hepsine inş. çok zor ben dayanıklıydım ama dün hayata küstüm resmen hani diyorlarya hamilelere şimdi iyisiniz keşke hep içinizde kalsa diye dün kızıma başkaları elleyince ben de bu lafı dedim onu veremedim hiç kimselere

Geçmiş olsun GAMZEKİcim Neyseki atlatmış oldunuz. Tüm iyi dileklerin için tşk ediyor aynısını ve daha fazlasını tüm inanlar adına diliyorum bende.
Allah bu gecenin hürmetine günahlarımızı af eylesin. Bizi kulluğuna kabul eylesin inşallah. Rabbim dileğene bebiş hamişlerede kolay doğum nasip etsin. Rabbim yuvalarımızdan huzuru afiyeti eksik etmesin inşallah.
Herkesi öpüyoruumm....

gamzeki çok geçmiş olsun canım eminim çok zordr insan kıyamaz ki.canım kendine ve bebegine çok iyi bak.ELVİNCİM çok sagol canım ekliceklerim var bi ara onlarıda eklerim.elvincik nasıl inş.iyidir annesi öptüm koklaya koklaya.ECENAS cım o bulmacayla alkalı bişe yazdınızda direk gülme krizine giriyorum canım.hepinizi öptüm hamişler ve bebeişler.ELVİNCİM bide yeni dogandan kaç paket alayım hemen büyüyorlar mı hanifazla alıp kalmasın sen tecrübelisin artık

herkesin kandili mubarek olsun
bugun cok yorgun hissettim kendimi ancak nete girebildim ama yazılanları da okuyacak halim yok
hepinizi opuyorum

aslicim bu mesaji inş. Okursun,canim bahsettiğim daire 15 gün içinde boşalacak canim,ev sahibini de taniyoruz emlakci felan sorun olmaz,senden haber bekliyorum canim,olmadi haftasonu gelirsiniz bakarsiniz,

canım çok geçmiş olsun.üzülme artık kızın güçlü senin bak göreceksin hemen sarılığı atlatıverecek.

gamzekicim canım alah analı babalı büyütsün canım.güzel bir ömür versin allah sizlerle birlikte yavruna...tekrar hayırlı kandiller...şimdi geldim eve bir dua edeyim gece bitmeden inaşllah...öptüm hepinizi

canım yaaaaaa gamzecim allah buseni bir daha böyle hastanelerde yatırmasın sağlık versin..kimsenin bebişi böyle sağlık problemi yaşamasın inşallah...msjını yeni okudum ondan ilk msjda yazamadım geçmiş olsun dileklerimi...

Hepinize hayırlı Kandiller diliyorum Arkadaşlar ,
okuyamadım forumu, fazla kalamayacağımda kızımı sundum ssize az önce.
Sadcee Gamzeki kızını okudum , çok üzüldüm içim parçalandı, Allah şifalar versin , sanada dayanma gücü versin , kızımdan bugün kan alılar , 2 saat ağladım, çk zor hiç dayanılmıyor.
kendinize iyi bakın
biraz daha rahatlayıp toparlanayım yine foruma rahat gelebileceğim inşallahhh

sevgilerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…