havvacım hoşgeldiiinn. okadar rahatladım ki anlatamam.. senden gelicek haberleri bekliyordum bende..
amniyosentezin iyi geçmesine, bebeğinin sağlıklı olmasına, kızın olmasına ve bebeğin sana benzemesine çoooooook sevindiim canımcımm.
inşallah sonuçlarında iyi gelicek, kızını sağlıkla kucağına alacaksınn.
canım yaaa artık stress yeter tamam mı??? daha bişeyi takmıyoruz kafamıza:)) a.s.
canım çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine eminim sonuçlarında tertemiz çıkacak bende cuma günü oğluşumu 4 boyutluda gördüm çok güzel bi duygu bizimkide aynı babası:)canım benim kızın olmasıda çok güzel haber tebrik edrim seniGünaydın annişler.... Güzel haberlerle tekrar aranıza döndüm... Ve yazımın sonunda size bir süprizim var :))) Öncelikle amniyosentez çok başarılı geçti... ve ben hiç ama hiç acı hissetmedim. Hiç bişey korktuğum gibi değildi... Boşu boşuna o kadar stres yapmışım kendimi vede bebeğimi üzmüşüm... ::))) Öncelikle 4 boyutlu ultrosonda bebeğimi gördüm. Kızlar bebeğim aynı ben :))) Burnu dudakları kafa yapısı aynı ben :))) Eşim kıskandı görünce :))) Saçları falan o kadar çok ki. Meğer sabahki mide bulantılarım, mide yanmalarım bu yüzdenmiş... :))) Doktor bebeğimin çok tombul olduğunu söyledi... gidişatının Herseyiyle güzel vede normal olduğunu söyledi... Çok rahatladım... ondan sonra da o sevinçle amniyosenteze girdim. Benimle beraber amniyosenteze gircek birsürü anne adayları vardı... Herkes o kadar endişeliydi ki... Korku dolu gözlerle millet sıranın kendilerine gelmesini bekliyordu... Sıra bana geldi ve doktor .ok cesur olduğumu söyledi. Gerçektende hiç korku yoktu... Gözlerimi kapattım, doktor işlemin bittiğini söyledi. Çok şaşırmıştım. Hiç bişey hissetmedim gerçekten. Sonra kalçamdan bir iğne vurdular bunu hissedersin merak etme dediler ama onu bile hissetmedim inanın...Gülerek odadan çıktım, benden sonra girecek annişlere de cesaret vermeye çalıştım... Ve başardım da sanırım... :)))) 25 gün sonra sonuçlarımın cıkacağını söyulediler. Ben inanıyorum ki güzel neticeler alacağım. VE SÜPRİİİİİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Kızım olucakmış canlarım.:))) Ayy ne kadar neşeliyim.... 4 boyutluda kızımın minik pıtını gördüm :))) Sonra amniyosentezdeki uzman da kızımın olacağını söyledi... Eşim biraz bu duruma bozuldu ama sonra o da alıştı... :) hemen öğrenir öğrenmez kayınvalidem ve annem ( Allah razı olsun biricik annemden, hep yanımdaydı, beni hiç yanlız bırakmadı. canım annem benim :)) pembe pembe kıyafetler almışlar... Öyle işte kızlar... Sizlerle paylaşmak istedim bu güzel haberleri... Şuan çok iyiyim, hiç bir şikayetim olmadı çok şükür.... :)))
Minik kızım seni çok seviyorum...
evet çok doğru söylüyorsun canım..
yaa aylincim bişi sorcam sana... plesentadaki su ne kadar zamanda kendini tamamlıyormuş bilgin varmı? ben bunu doktora sormayı unuttum. benden 20 cc aldılar ama sanki daha fazla almışlar gibi karnım baya bi indi. ::)))) birde doktor bana ıstırahat edeceksin ve bol su içeceksin dedi başkada bişey söylemedi... bunlar dışında neler yapmam yada yapmamam gerekiyor?:uhm:
Günaydın annişler.... Güzel haberlerle tekrar aranıza döndüm... Ve yazımın sonunda size bir süprizim var :))) Öncelikle amniyosentez çok başarılı geçti... ve ben hiç ama hiç acı hissetmedim. Hiç bişey korktuğum gibi değildi... Boşu boşuna o kadar stres yapmışım kendimi vede bebeğimi üzmüşüm... ::))) Öncelikle 4 boyutlu ultrosonda bebeğimi gördüm. Kızlar bebeğim aynı ben :))) Burnu dudakları kafa yapısı aynı ben :))) Eşim kıskandı görünce :))) Saçları falan o kadar çok ki. Meğer sabahki mide bulantılarım, mide yanmalarım bu yüzdenmiş... :))) Doktor bebeğimin çok tombul olduğunu söyledi... gidişatının Herseyiyle güzel vede normal olduğunu söyledi... Çok rahatladım... ondan sonra da o sevinçle amniyosenteze girdim. Benimle beraber amniyosenteze gircek birsürü anne adayları vardı... Herkes o kadar endişeliydi ki... Korku dolu gözlerle millet sıranın kendilerine gelmesini bekliyordu... Sıra bana geldi ve doktor .ok cesur olduğumu söyledi. Gerçektende hiç korku yoktu... Gözlerimi kapattım, doktor işlemin bittiğini söyledi. Çok şaşırmıştım. Hiç bişey hissetmedim gerçekten. Sonra kalçamdan bir iğne vurdular bunu hissedersin merak etme dediler ama onu bile hissetmedim inanın...Gülerek odadan çıktım, benden sonra girecek annişlere de cesaret vermeye çalıştım... Ve başardım da sanırım... :)))) 25 gün sonra sonuçlarımın cıkacağını söyulediler. Ben inanıyorum ki güzel neticeler alacağım. VE SÜPRİİİİİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Kızım olucakmış canlarım.:))) Ayy ne kadar neşeliyim.... 4 boyutluda kızımın minik pıtını gördüm :))) Sonra amniyosentezdeki uzman da kızımın olacağını söyledi... Eşim biraz bu duruma bozuldu ama sonra o da alıştı... :) hemen öğrenir öğrenmez kayınvalidem ve annem ( Allah razı olsun biricik annemden, hep yanımdaydı, beni hiç yanlız bırakmadı. canım annem benim :)) pembe pembe kıyafetler almışlar... Öyle işte kızlar... Sizlerle paylaşmak istedim bu güzel haberleri... Şuan çok iyiyim, hiç bir şikayetim olmadı çok şükür.... :)))
çok sevindim canım allah prensesini kucağına almayı nasip etsinGünaydın annişler.... Güzel haberlerle tekrar aranıza döndüm... Ve yazımın sonunda size bir süprizim var :))) Öncelikle amniyosentez çok başarılı geçti... ve ben hiç ama hiç acı hissetmedim. Hiç bişey korktuğum gibi değildi... Boşu boşuna o kadar stres yapmışım kendimi vede bebeğimi üzmüşüm... ::))) Öncelikle 4 boyutlu ultrosonda bebeğimi gördüm. Kızlar bebeğim aynı ben :))) Burnu dudakları kafa yapısı aynı ben :))) Eşim kıskandı görünce :))) Saçları falan o kadar çok ki. Meğer sabahki mide bulantılarım, mide yanmalarım bu yüzdenmiş... :))) Doktor bebeğimin çok tombul olduğunu söyledi... gidişatının Herseyiyle güzel vede normal olduğunu söyledi... Çok rahatladım... ondan sonra da o sevinçle amniyosenteze girdim. Benimle beraber amniyosenteze gircek birsürü anne adayları vardı... Herkes o kadar endişeliydi ki... Korku dolu gözlerle millet sıranın kendilerine gelmesini bekliyordu... Sıra bana geldi ve doktor .ok cesur olduğumu söyledi. Gerçektende hiç korku yoktu... Gözlerimi kapattım, doktor işlemin bittiğini söyledi. Çok şaşırmıştım. Hiç bişey hissetmedim gerçekten. Sonra kalçamdan bir iğne vurdular bunu hissedersin merak etme dediler ama onu bile hissetmedim inanın...Gülerek odadan çıktım, benden sonra girecek annişlere de cesaret vermeye çalıştım... Ve başardım da sanırım... :)))) 25 gün sonra sonuçlarımın cıkacağını söyulediler. Ben inanıyorum ki güzel neticeler alacağım. VE SÜPRİİİİİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
selam kızlar bugun şeker yüklemesi yapıldı bana iğrenç bişey hala başım dönüyo sonuçta yüksek çıktı 148 off ya normal çıksa şaşrdım zaten cuma günü tekrar yapılcak bu sefer 100 gr yüklenecek bakalım neolcak sizler nezaman yaptırıyosunuz yada yaptıran varmı?
bütün gebelerden istiyolar canımben yaptırmadım. bişey sorcam doktor gerekli gördüğündemi yapılıyo yoksa herkes yaptırıyomu. hiç bilgim yok bu konudafisfisfis
Tosbaacım senın Amnıosentes sonucu ıcın tarıhın neydı cnm ben atladım mı acaba ..
Benım kı 02.04 de gelecek hayırlısı ılee...
selam kızlar bugun şeker yüklemesi yapıldı bana iğrenç bişey hala başım dönüyo sonuçta yüksek çıktı 148 off ya normal çıksa şaşrdım zaten cuma günü tekrar yapılcak bu sefer 100 gr yüklenecek bakalım neolcak sizler nezaman yaptırıyosunuz yada yaptıran varmı?
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inanamıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuum
hatırlıyormusun geçen günlerde senle beraber öylesine espri yapmıştık.ben erkek hissettim hep.ama dr %90 kız demişti.bende artık kızım diye seviyordum bebişimi.eğer erkekse bana ne kadar kızıyordur dedğimde sende bana katılmıştın.evet bende oğlum diye seviyorum - ya kızsa diye...valla tuttu seninki.:hooray: hala şoktayım.artık kızım die sevmeyeceğim ,bebeğim diye seveceğim.nolur nolmaz dimi ama.
sen yokken çok merak ettik burdaki arkadaşlarla.çok sevindim.cesaretli olduğun için kolay atlatacağınıda söylemiştim.inş temiz sonuçlarınıda alacaksın bebeğinin arkadaşım....
çoooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim...:sm_cool:
diloşum nerde yaptırdın sen amniosentezini???
ben 8 yada 9 unda alacağım sonucumu?
bütün gebelerden istiyolar canım
Tosbaacım senın Amnıosentes sonucu ıcın tarıhın neydı cnm ben atladım mı acaba ..
Benım kı 02.04 de gelecek hayırlısı ılee...
bütün gebelerden istiyolar canım
Cnm gunaydınlaarrr
Ben amnıosentesımı Antalya da Jinefem de yaptrdım Dr. um yaptı ..
Off daha bır kac gun var sonuc almayaaa
Merakla beklemekteyımmm
Senınkıne de varmıs bayagııı
Beklıyecez artık ne yapalım
hee yaaa... valla ben unuttuydum o dediklerimi hatırlattığın için saol sekerim :dance::dance: ayy ben çok sevindim kızım olucak diye yaaa...
Canlarım benim... Hepinizi çok seviyorum... İyiki varsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?