2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet çok doğru söylüyorsun canım..
yaa aylincim bişi sorcam sana... plesentadaki su ne kadar zamanda kendini tamamlıyormuş bilgin varmı? ben bunu doktora sormayı unuttum. benden 20 cc aldılar ama sanki daha fazla almışlar gibi karnım baya bi indi. ::)))) birde doktor bana ıstırahat edeceksin ve bol su içeceksin dedi başkada bişey söylemedi... bunlar dışında neler yapmam yada yapmamam gerekiyor?:uhm:

canım çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine eminim sonuçlarında tertemiz çıkacak bende cuma günü oğluşumu 4 boyutluda gördüm çok güzel bi duygu bizimkide aynı babası:)canım benim kızın olmasıda çok güzel haber tebrik edrim seni

canım bende dr'a alınan suyu yerine koymak için benim ne yapmam gerekli demiştim.
oda bana bebeğin idrar yapacak, sen bişey yapmayacaksın demişti :))
bol bol su içmem gerektiğini banada söylediler, netten okuduğum ve bildğim kadarıyla bebeklerimiz alınan sıvıyı en fazla 3 saat içinde tamamlıyorlarmış..
bu hafta biraz dikkat edersin, çok fazla ayakta kalma, uzanma, eğilme o kadar..

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inanamıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuum
hatırlıyormusun geçen günlerde senle beraber öylesine espri yapmıştık.ben erkek hissettim hep.ama dr %90 kız demişti.bende artık kızım diye seviyordum bebişimi.eğer erkekse bana ne kadar kızıyordur dedğimde sende bana katılmıştın.evet bende oğlum diye seviyorum - ya kızsa diye...valla tuttu seninki.:hooray: hala şoktayım.artık kızım die sevmeyeceğim ,bebeğim diye seveceğim.nolur nolmaz dimi ama.

sen yokken çok merak ettik burdaki arkadaşlarla.çok sevindim.cesaretli olduğun için kolay atlatacağınıda söylemiştim.inş temiz sonuçlarınıda alacaksın bebeğinin arkadaşım....

çoooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim...:sm_cool:

çok sevindim canım allah prensesini kucağına almayı nasip etsin

Sevgili Agustos Annelerii Merhabalar, İyi haftalar ve de Gunaydınlaarr
1-2 gün oldu açmıyordum siteyi bayağı konular geçmiş.

Amnıosentes olacak arkadaşlarımız olmuş çok ama çok sevındım basarılı gecmıs. Insallah sonucları da oyle cıkacaktır.
Kalachakra cım cnm hayırlı olsun sneın de kızın olacakmış supeerr.. Allah analı babalı büyütsünn....
Ve yenı kaltılan arkadaşlara da merhaba demek ısterım Aslında herkese tek tek cvp lar yazmak ısterdım ama o kadar cok sayfa olmuş kı okuduklarımı unutur oldum. Toplu yazı yazmak daha kolay geldı ...yerimseniben

Örgü den bahsetmıişsiniz ben de cınsıyetını öğrendıgım ılk saat de hemen yün aldım ve yeleğe başladım.. Akıllı yun aldım cok guzel desenler cıkıyor supe rbırsey tam benım gıbı fazla orgu bılmeyenlere göre.....:dance:

Kızlar bılıyorsunuz işyerımden ayrılıyorum. Bugün son günüm. artık yarından ıtıbaren evde olucam ..
Çok işim varrr çoookk.
Önce bahar temızlıgı , sonra bebısımın alışverısı , oğlan ıle bebeği ılk zamanlarda aynı odada yatırmayı planlıyorum .Bıraz kardeşlik duygusu gelişsin dıye.. ne dersınız ?
Bakalım ne kadar başarılı olucaz ...
Hepınızı öpüyorumm.......

selam kızlar bugun şeker yüklemesi yapıldı bana iğrenç bişey hala başım dönüyo sonuçta yüksek çıktı 148 off ya normal çıksa şaşrdım zaten cuma günü tekrar yapılcak bu sefer 100 gr yüklenecek bakalım neolcak sizler nezaman yaptırıyosunuz yada yaptıran varmı?

Tosbaacım senın Amnıosentes sonucu ıcın tarıhın neydı cnm ben atladım mı acaba ..
Benım kı 02.04 de gelecek hayırlısı ılee...

ben yaptırmadım. bişey sorcam doktor gerekli gördüğündemi yapılıyo yoksa herkes yaptırıyomu. hiç bilgim yok bu konudafisfisfis

canım bizi bilgilendirirmisin.işlemi nasıl yapıyorlar?
neden yapıyorlar?
sonuçlar ne zaman çıkıyor?

ben ve benim gibi bir çok arkadaşımızın bu konuda bilgisi pek yok.yardım edersen çok sevinirim? a.s.

hee yaaa... valla ben unuttuydum o dediklerimi hatırlattığın için saol sekerim :dance::dance: ayy ben çok sevindim kızım olucak diye yaaa...

Canlarım benim... Hepinizi çok seviyorum... İyiki varsınız...

diloşum nerde yaptırdın sen amniosentezini???
ben 8 yada 9 unda alacağım sonucumu?

Cnm gunaydınlaarrr
Ben amnıosentesımı Antalya da Jinefem de yaptrdım Dr. um yaptı ..
Off daha bır kac gun var sonuc almayaaa
Merakla beklemekteyımmm
Senınkıne de varmıs bayagııı
Beklıyecez artık ne yapalım

Tosbaacım senın Amnıosentes sonucu ıcın tarıhın neydı cnm ben atladım mı acaba ..
Benım kı 02.04 de gelecek hayırlısı ılee...

diloşuumm benim amniosentez için 10 günde ilk sonuçları verdiler, diğer sonuçlarıda 3 hafta içinde alırız dediler.
bugün laboratuarı arayıp soracağım tekrar..
senin sonuçlarınada az kalmış canımm yaaa, inşallah güzel gelicek hepsii.. a.s.

aayyy canım yaaaa.beklemek ne zor şeymiş.bekle bekle.valla 1 ay içinde vercez sonuçları dedi hastane.daha 1 ay olmasına 8 gün var hemen hemen.ay bana 4 ay gibi geldi.ve daha 8 günüm var. :çok üzgünüm: ...
senin ne güzel azalmış sonuç günün.güzel haberler getir bize... bende moral bulayım
inşallah süper haberlerle döneceksin

aylinciğimden sonra sana sevinelim...:hooray:

Çok saol cnm yaaa..İnşallaahhhh ıyı sonuclar geelcektır.
İlk yaptırdıgımda Dr. a kacgun surer demiştim.Dr benım nıyetımı anladı galıba hemen önümü kesti ve dedıkı sız aramayın bız sonuclar gelınce ararız heheheh
Devamlı arayıp duracagımı düşündü galibaaaa...hehehehehe

hee yaaa... valla ben unuttuydum o dediklerimi hatırlattığın için saol sekerim :dance::dance: ayy ben çok sevindim kızım olucak diye yaaa...

Canlarım benim... Hepinizi çok seviyorum... İyiki varsınız...

BENDE KIZIM OLACAK DİYE ÇOK SEVİNDİM.ÇOK ŞEKER OLUYORLAR.

KALACHAKRACIIMMM GEBELİK TAKVİMİNDEN BANADA YAPARMISIN CANIM YAAAAAAA... NE ZAMANDIR DİL DÖKÜYORUM.ARKADAŞLAR MEŞGUL GALİBA...

BENİM SAT : 2 KASIM
CİNSİYETİ : % 90 KIZ. AMA SEN PEMBE YADA MAVİ YAPMA...NOLUR NOLMAZ.ŞU RENKLİLERDEN İSTİYORUM BENNNNNN...CİNSİYETİ % 100 KESİNLİK KAZANMADI YAAA.
( seninki gibi sonra benim bebişte fikrini değiştirirse:uhm:)

şimdiden çok teşekkürler canım... a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…