elvin ciiim deme böyle spor ayakkabılar eşofmanlar falannnnn... özeniyorum valla sizeee...çıkacam bak işten...ne güzel hamileliğin tadını çıkarıyorsunuz...bide bana baktatlicadiarzu .işimle sorunum yok, memnunum ama yatmak gezmek daha cazip geliyor şu an...özeniyorum valla senaaa:çok üzgünüm:
günayın panikatak nasılsın?
bugün açılışı ben yapayım dedim ama sen daha erkencisin.
listeden sorumlu güzel annemiz benim bebişlerin cinsiyetleride belli oldu .rica etsem onları eklermisin
2 erkek 1 kızımız olucakmış.
elvincim ne kadar güzel yaaa annenin yanında olman...
benimde en çok isteyeceğim şey herhalde hamileliğimde annemin yanımda olması olurdu.
bende panikatakcım gibi amniyosentez sonrasını annemde geçirdim çook güzeldi:), bebekler gibi bakıyo anneler.
ama işte işe başlayınca mecbur eve dönmek zorunda kaldım evimle işim 5dk bile değil çünkü.. annem haftada 2 gün geliyo akşamları kalıyo bana yemek falan yapıyo sağolsun, sonra kendi evine gidiyo babama, kardeşime bakıyoo..
anneler gerçekten cennetlikk.
aay özledim annemi bi arıyımde günaydın diyeyim bari:)
Günaydin Kizlar Hepinize Ii Haftasonlari Diliyorum Dün Akşam Okadar Yorgundumki Pc Başina Hiç Geçemedim.kizlar Dün 2.düzey Usg Vardi Biliyosunuz şükürler Olsun Allahima Herşey Yolunda çok Tatli Bi Hocaydi Mehmet Bey Saolsun çok Bilgilendirdi Bebeğimde Herhengi Bi Bulguya Rastlanmadi şükürler Olsun Zaten Ikili Testimde Benim şöyle Yaziyodu Ikili Test 1/131 Kombine Risk 1/630 Yanii Ikilitest Sadece Kan Değeri Kombine Risk Hem Ense ölçümü Hem Kan Değerinin Birlikte Değerlendirmesiymiş 1/131 Belirtmemeleri Gerekiyomuş Sonucumda Bu Durumda Amniosentes önermiyoruz Dedi Ben Bugune Kadar Boşuna üzülmüşüm Kizlar Ya Dr.um Neden Atladi Böyle Bişey Anlamadim üçlü Testimde Sorun çikmamişti Hepsinin Sonucuna 1/700 Risk Taşiyosun Bu Durumda Amniosentes Yaptirmak Istersen Düşük Riski 1/200 Dedi Yani Hangisini Tercih Edersin Dedi Ee Tabiki Bende Amniosentes önerilmediği Içinde Istemedim Kizlar Oğluşum Buarada Aynii Babasi Ben Duruma çok Bozuldum Hoca Da Farketti Eşinle Birbirinize çok Benziyosunuz Kizim üzülme Dedi:)) Yani Kislar Kisacasi şükürler Olsun Allahima Herşey Yolunda Dualariniz Için Hepinize Tek Tek Teşekkür Ederim Darisi Tüm Arkadaşlarimin Başina Emin Olun Sizlerin Herşey Yolunda Gidecek
yaa üüf böyle şeyleri nasıl atlıyo dr'lar.. kafamçokkarıştı
neyse şimdide olsa bilginin olması gayet iyi canım yaa. öğrenmiş oldun en azından.
SLM HOŞGELDİN :) BAZILARINIZ TAM TARİH VERİYO GÜN KONUSUNDA BAZILARINIZDA TARİH ARALIĞI.DR MU SÖLÜYOR BUNU?BANA Bİ Şİ DEMEMİŞTİ DRUM
HOŞ BEN MEMNUN KALMADIM 2Lİ VE 3LÜ TESTMİ HİÇ AÇIKLAMA YAPMADAN NORMAL DİYİP ELİME TUTUŞTURUNCA DRUMU DEĞİŞTİRDİM.BAŞKA BİRİNE GİTTİM GEÇEN GÜN,O DA NORMAL DOĞUMA GİRMİYORMUŞ GENE DR ARIYORUM.ÖNERECEĞİNİZ BİRİ VAR MI,SSK ANLAŞMALI BİR YER OLMASI UYGUN OLUR KIZLAR RİCA ETSEM benneyaptımki
benim myon ile ilgili bi anım var anlatimde gülün biraz:)))
evlendikten sonra ben hiç dr kontrolune falan gitmediim, önce zaten gidemiyordum..
bi kilo almaya başladım inanamazsınız, karnım şişiyo, her gören beni kilo almış sanıyo. spora gidiyorum, diet yapıyorum yok veremiyorum, karnım inmiyo..
evlendikten bir sene sonra dedmki ben bir kadın hastalıkları dr'una gideyim bi bakayım u karnım niye şişti....
kadıncağız karnımdan bi baktııı kocaman bir myon kist karışımı bişey.
bağırsaklarım, rahmim hiçbişey gözükmüyoo. 40 cm kist duydunuz mu hiç, 5 kilo :sm_confused:
2 gün sonra ameliyat oldum, aldılar kisti..
yaa öyle işte tabii kistle birlikte sağ yumurtalığımda gitti ama sol taraf iyi çalışıyomuş demek kiii :bbo:
tıp dergilerine falan çıktı ameliyatım, meşhur oldum yaniii :teytey:
:smiley-cool:erdekteyim ben..eşimin işi nedeniyle burada yaşıyoruz..:sm_confused:yazlığınız ne tarafta?
elvincim dün gece ben çıktıktan sonra yazmışsın iyi geceler diyemedim sana sonrasında...
evet o listeyi kastediyorum. panikatağa da teşekkürler. hepinize iyi hafta sonları arkadaşlar görüşmek üzerea.s.
panikcim :) çalışırken ben de özenirdim evde oturanlara veya sokakta gezenlere ama öle olmuyo işte,şartlar çalış diyor ama iş yokdüşündükçe sıkıntı yapıyor tabi..izne ne zaman ayrılacaksın ki?
ağustos anneleri bişey sorcam sizin beliniz özellikle sol tarafınız ve sırtınız ağrıyomu. benim çok ağrıyo doktoruma kalsiyumun azalmıştır dedi söledim d vitamini verdi ve sütü çoğaltmamı söyledi ilk bir iki gün ağrım hafifledi rahatladım fakat üç dört gündür yine ağrım var. tabi sanırım sandalyede oturuyorum bütün gün işim sebebiyle onunda etkisi var. sizin böyle probleminiz oluyomu :1no2:
ben 7.ayda ssk dan iş geçici işgöremezlik raporu alacağım.ama eğer bi sorun olmazsa 8.aya kadar çalışacağım ki. 1 ay doğum öncesi - 3 ay doğum sonrası izin almak istiyorum ama, eşime kalsa çık diyorrr...normalde 2 ay önce - 2 ay sonra veriliyor yaa.gerçi ben o 3 aylık izini 4 aya kadar uzatırımda ...çünkü müdürümüzle konuştum bana bebeğin 4 - 5 ay olana kadar bak ona dedi...bir stajer yeterli çünkü benimişlerimin görülmesine...
valla kafam çok karışık.son 1 ay kalana kadar çalışmak istiyorum ki, sonra sizler gibi yatacağım bebişimle...
Merhaba,teşekkür ederim.Bu aralar sık giremiyorum o yüzden geç yazabildim.Hastane,kontrol derken ancak fırsat buldum.
İyi bir doktor demişsin,bende aynı dertten muzdariptim ama artık benim doktorum ve hastenem kesinleşti.Ben kardiyolojik sebeplerden dolayı tam teşekküllü bir hastane ile randevularımı belirledim(üniv.hastenesi+Prof.muayenesi)
Senin hamileliğinde bir problem yoksa sana Bakırköy de çok tatlı,tecrübeli ir doktor önerebilirim.
Doğumun tarihinide ultrason ve hesaplayıcılar arasında tahmini bir karar veriyorlar sanırım.Benim sezeryan olacağı için şu tarihte alalımdedi doktor.
Eğer doktora ihtiyacın varsa sana özelden önerebilirim önceki doktorumu...
Sevgiyle kal arkadaşım...
günaydın kızlar.iyi hafta sonları.bugün bana ne oldu anlamadım yeni uyandım.annem zorla kaldırdı kızına sarıldında uyuyosun diyo:)))))))))))))))
trendcim canım çok sevindim sonuçlarının iyi olmasına.ben sana demiştim hatırlıyosan bebeğini orda görmek çok güzel oluyo diye.hadi darısı benim gibi sonuç bekleyenlere.
elacım seninde gözün aydın.bi kerede kurtaracaksın 3 bebiş birden ne güzel :)))) bu arada allah kolaylık versin ben bir taneyi zor taşıyorum:)))))))))))
tünaydın sgselçukcum :) vücudun dinlenmek istemiş boşver ii yapmışsın,ben de çok severim uykuyu, hamileliğimin başlarında devamlı uyurken şimdi o kadar uyuyamıyorum nedense.bu arada senin göbek deliğindeki ağrın ne oldu cnm? a.s.
tünaydın.ben hala uykucuyum.devam ediyor.eşim bugün yok oyüzden yarın doktora gidicem.tatlı tatlı kaşınıyo sızıda var.elimi sürmek istemiyorum.bide amniyosentez den sonra iğne tarafımda şişlik oldu sanırım iltihap aldı.bakalım yarın acildeymiş doktorum.tahlil falan vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?