2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

panikcim :) çalışırken ben de özenirdim evde oturanlara veya sokakta gezenlere ama öle olmuyo işte,şartlar çalış diyor ama iş yok düşündükçe sıkıntı yapıyor tabi..izne ne zaman ayrılacaksın ki?

hayırlı olsun ela gözlüm :)) çok sevindim

evt tosbaacım aynen öle :) şimdide değişiklik olsun diye kahvaltı için bana bi şi yapıyo,ismini vermicem senin gibi canlarınız çeker sonra :teytey:
bugün ben de ataköye gideceğim,eşimin iş yerine. oradan da bi evli arkadaşımıza gideceğiz maç muhabbetine malum bugün derbi var :):dance:

trendçim herşeyin yolunda gitmesine v bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim cnmcım Allah bundan sonra da rahat bi hamilelik nasip etsin a.s.
bende sabırsızlanıyorum 22.haftayı bekliyorum 2.düzey usg için,bakalım benim ki kime benziyor :) :teytey:

yaa üüf böyle şeyleri nasıl atlıyo dr'lar.. kafamçokkarıştı
neyse şimdide olsa bilginin olması gayet iyi canım yaa. öğrenmiş oldun en azından.

drlar böle farketmedi mi sinir oluyorum,insanı korkutuyor bu durumlar ama neyseki sen ve oğluşun iyisiniz canım benim

Merhaba,teşekkür ederim.Bu aralar sık giremiyorum o yüzden geç yazabildim.Hastane,kontrol derken ancak fırsat buldum.
İyi bir doktor demişsin,bende aynı dertten muzdariptim ama artık benim doktorum ve hastenem kesinleşti.Ben kardiyolojik sebeplerden dolayı tam teşekküllü bir hastane ile randevularımı belirledim(üniv.hastenesi+Prof.muayenesi)
Senin hamileliğinde bir problem yoksa sana Bakırköy de çok tatlı,tecrübeli ir doktor önerebilirim.
Doğumun tarihinide ultrason ve hesaplayıcılar arasında tahmini bir karar veriyorlar sanırım.Benim sezeryan olacağı için şu tarihte alalımdedi doktor.
Eğer doktora ihtiyacın varsa sana özelden önerebilirim önceki doktorumu...
Sevgiyle kal arkadaşım...

aa geçmiş olsun,şaşılacak şey walla cnmcım neyseki şimdi sen ve bebeğin iyisiniz şükür :)

:smiley-cool:erdekteyim ben..eşimin işi nedeniyle burada yaşıyoruz..:sm_confused:yazlığınız ne tarafta?

elvincim dün gece ben çıktıktan sonra yazmışsın iyi geceler diyemedim sana sonrasında...

erdekte çok arkadaşım var.benim yazlık ocaklarda...erdek çok güzel bir yer.

evet o listeyi kastediyorum. panikatağa da teşekkürler. hepinize iyi hafta sonları arkadaşlar görüşmek üzerea.s.

çilekçim benim de belim ağrıyo.dr lar biz hamileler için normal diyolar çünkü vücudumuz alışık olmadığı değişimleri yşıyo ve taşıdığımız ağırlık bel ve sırta baskı yapıyo,bu nedenle fırsat buldukça dinlenmeye çalış cnm a.s.

kızlar bende de polikistik over var,bu nedenle bebeğim olmuyordu. haziranda inş 3.senemiz dolacak evleneli.evlendikten sonra hiç korunmadım ve bebekle ilgili bi şi yoktu.polikistik over olması ve bebek olmasını etkileyen hormonlarımdan biri çok düşükmüş. normal bi kadında en alt değer 80 iken mesela, ben de32 falan çıkmıştı.
geçen sene martta aşılama yaptırmıştık,tutmamıştı. canım da çok acımıştı.yaz da geliyo diyo ben tedaviye ara verdim. işte o zaman kullandığım ilaçlar bana kg aldırdı. neyse ben düşünüyordum ki bu sene işte tekrar tedaviye başlarız bişiler yaparız vs.. aa bi baktık işte aralık başı hamileyim :) kendiiliğinden oluverdi. polikistik over'im duruyo hala ,doğumdan sonra kontrole gidicem bi sorun yoksa bana bi zararı yok onun olmasının..

ben 7.ayda ssk dan iş geçici işgöremezlik raporu alacağım.ama eğer bi sorun olmazsa 8.aya kadar çalışacağım ki. 1 ay doğum öncesi - 3 ay doğum sonrası izin almak istiyorum ama, eşime kalsa çık diyorrr...normalde 2 ay önce - 2 ay sonra veriliyor yaa.gerçi ben o 3 aylık izini 4 aya kadar uzatırımda ...çünkü müdürümüzle konuştum bana bebeğin 4 - 5 ay olana kadar bak ona dedi...bir stajer yeterli çünkü benimişlerimin görülmesine...
valla kafam çok karışık.son 1 ay kalana kadar çalışmak istiyorum ki, sonra sizler gibi yatacağım bebişimle...

aynı dertleri paylaşıyoruz.bende tıpkı senin gibiyim.tüm gün oturuyorumda. öööf napıcas bu bel ağrısını kızlar ya:1no2:

kızlar biliyor msnz 7.ayımızda ssk'ya başvurunca süt parası veriyorlarmış,bu konuda bilgisi olan var mı? lülülülülülü

saol cnm tşkkr ederim a.s.,iyi olur bi bakarım dr için ama sanırım özelim açık değil ve nsl oluyor blmiyorum,daha önce trend de denemişti özelden msg atmayı olmamıştı

günaydın kızlar.iyi hafta sonları.bugün bana ne oldu anlamadım yeni uyandım.annem zorla kaldırdı kızına sarıldında uyuyosun diyo:)))))))))))))))

trendcim canım çok sevindim sonuçlarının iyi olmasına.ben sana demiştim hatırlıyosan bebeğini orda görmek çok güzel oluyo diye.hadi darısı benim gibi sonuç bekleyenlere.

elacım seninde gözün aydın.bi kerede kurtaracaksın 3 bebiş birden ne güzel :)))) bu arada allah kolaylık versin ben bir taneyi zor taşıyorum:)))))))))))

tünaydın sgselçukcum :) vücudun dinlenmek istemiş boşver ii yapmışsın,ben de çok severim uykuyu, hamileliğimin başlarında devamlı uyurken şimdi o kadar uyuyamıyorum nedense.bu arada senin göbek deliğindeki ağrın ne oldu cnm? a.s.

tünaydın.ben hala uykucuyum.devam ediyor.eşim bugün yok oyüzden yarın doktora gidicem.tatlı tatlı kaşınıyo sızıda var.elimi sürmek istemiyorum.bide amniyosentez den sonra iğne tarafımda şişlik oldu sanırım iltihap aldı.bakalım yarın acildeymiş doktorum.tahlil falan vercem

elvincim bu arada seni arkadaş listeme ekledim de olmuşmu bilmiyorum.bide o listeyi nasıl kullanıyoruz.site içeriği hakkında pek bilgim yokta

geçmiş olsun cnm acının geçmesine sevindim tatlı kaşınma bende de oluyo bazen sanırım karnımızın giderek büyümesinden oluyo velet yüzünden :)

kızlar annem'in elvin'e ördüğü çeşitli jırka ve yelekler için şirin düğmeler almaya gidiyorum. yarın akşam girebilirim nete sanırım tekrar hepinize ii tatiller a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…