canım bizi bilgilendirirmisin.işlemi nasıl yapıyorlar?
neden yapıyorlar?
sonuçlar ne zaman çıkıyor?
ben ve benim gibi bir çok arkadaşımızın bu konuda bilgisi pek yok.yardım edersen çok sevinirim? a.s.
canım 50 gr.glukoz yarım lt suyla karıştırıp içiriyolar iğrençççççççç bişey sonra parmaktan kan alıp şeker ölçme cihazıyla ölçüyolarcanım bizi bilgilendirirmisin.işlemi nasıl yapıyorlar?
neden yapıyorlar?
sonuçlar ne zaman çıkıyor?
ben ve benim gibi bir çok arkadaşımızın bu konuda bilgisi pek yok.yardım edersen çok sevinirim? a.s.
canım 50 gr.glukoz yarım lt suyla karıştırıp içiriyolar iğrençççççççç bişey sonra parmaktan kan alıp şeker ölçme cihazıyla ölçüyolar
aayyy canım yaaaa.beklemek ne zor şeymiş.bekle bekle.valla 1 ay içinde vercez sonuçları dedi hastane.daha 1 ay olmasına 8 gün var hemen hemen.ay bana 4 ay gibi geldi.ve daha 8 günüm var. :çok üzgünüm: ...
senin ne güzel azalmış sonuç günün.güzel haberler getir bize... bende moral bulayım
inşallah süper haberlerle döneceksin
aylinciğimden sonra sana sevinelim...:hooray:
BENDE KIZIM OLACAK DİYE ÇOK SEVİNDİM.ÇOK ŞEKER OLUYORLAR.
KALACHAKRACIIMMM GEBELİK TAKVİMİNDEN BANADA YAPARMISIN CANIM YAAAAAAA... NE ZAMANDIR DİL DÖKÜYORUM.ARKADAŞLAR MEŞGUL GALİBA...
BENİM SAT : 2 KASIM
CİNSİYETİ : % 90 KIZ. AMA SEN PEMBE YADA MAVİ YAPMA...NOLUR NOLMAZ.ŞU RENKLİLERDEN İSTİYORUM BENNNNNN...CİNSİYETİ % 100 KESİNLİK KAZANMADI YAAA.
( seninki gibi sonra benim bebişte fikrini değiştirirse:uhm:)
şimdiden çok teşekkürler canım... a.s.
Kızlaarrr bakınız lütfeeennnn
Sanıırım cetvelım alt da cıkıyordur.
Barzeycım yaptı cok saolsunn.....
Harıkaaaaaaaaaaaaa
Merhaba bütün annişlere ve bebişlere;a.s.Günaydın annişler.... Güzel haberlerle tekrar aranıza döndüm... Ve yazımın sonunda size bir süprizim var :))) Öncelikle amniyosentez çok başarılı geçti... ve ben hiç ama hiç acı hissetmedim. Hiç bişey korktuğum gibi değildi... Boşu boşuna o kadar stres yapmışım kendimi vede bebeğimi üzmüşüm... ::))) Öncelikle 4 boyutlu ultrosonda bebeğimi gördüm. Kızlar bebeğim aynı ben :))) Burnu dudakları kafa yapısı aynı ben :))) Eşim kıskandı görünce :))) Saçları falan o kadar çok ki. Meğer sabahki mide bulantılarım, mide yanmalarım bu yüzdenmiş... :))) Doktor bebeğimin çok tombul olduğunu söyledi... gidişatının Herseyiyle güzel vede normal olduğunu söyledi... Çok rahatladım... ondan sonra da o sevinçle amniyosenteze girdim. Benimle beraber amniyosenteze gircek birsürü anne adayları vardı... Herkes o kadar endişeliydi ki... Korku dolu gözlerle millet sıranın kendilerine gelmesini bekliyordu... Sıra bana geldi ve doktor .ok cesur olduğumu söyledi. Gerçektende hiç korku yoktu... Gözlerimi kapattım, doktor işlemin bittiğini söyledi. Çok şaşırmıştım. Hiç bişey hissetmedim gerçekten. Sonra kalçamdan bir iğne vurdular bunu hissedersin merak etme dediler ama onu bile hissetmedim inanın...Gülerek odadan çıktım, benden sonra girecek annişlere de cesaret vermeye çalıştım... Ve başardım da sanırım... :)))) 25 gün sonra sonuçlarımın cıkacağını söyulediler. Ben inanıyorum ki güzel neticeler alacağım. VE SÜPRİİİİİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Kızım olucakmış canlarım.:))) Ayy ne kadar neşeliyim.... 4 boyutluda kızımın minik pıtını gördüm :))) Sonra amniyosentezdeki uzman da kızımın olacağını söyledi... Eşim biraz bu duruma bozuldu ama sonra o da alıştı... :) hemen öğrenir öğrenmez kayınvalidem ve annem ( Allah razı olsun biricik annemden, hep yanımdaydı, beni hiç yanlız bırakmadı. canım annem benim :)) pembe pembe kıyafetler almışlar... Öyle işte kızlar... Sizlerle paylaşmak istedim bu güzel haberleri... Şuan çok iyiyim, hiç bir şikayetim olmadı çok şükür.... :)))
Minik kızım seni çok seviyorum...
canım ya bende senin gebelik takviminden istiyorum mavi olanından zahmet olmassa banada yaparsan çok sevinirim sat 5 kasım erkekGünaydın annişler.... Güzel haberlerle tekrar aranıza döndüm... Ve yazımın sonunda size bir süprizim var :))) Öncelikle amniyosentez çok başarılı geçti... ve ben hiç ama hiç acı hissetmedim. Hiç bişey korktuğum gibi değildi... Boşu boşuna o kadar stres yapmışım kendimi vede bebeğimi üzmüşüm... ::))) Öncelikle 4 boyutlu ultrosonda bebeğimi gördüm. Kızlar bebeğim aynı ben :))) Burnu dudakları kafa yapısı aynı ben :))) Eşim kıskandı görünce :))) Saçları falan o kadar çok ki. Meğer sabahki mide bulantılarım, mide yanmalarım bu yüzdenmiş... :))) Doktor bebeğimin çok tombul olduğunu söyledi... gidişatının Herseyiyle güzel vede normal olduğunu söyledi... Çok rahatladım... ondan sonra da o sevinçle amniyosenteze girdim. Benimle beraber amniyosenteze gircek birsürü anne adayları vardı... Herkes o kadar endişeliydi ki... Korku dolu gözlerle millet sıranın kendilerine gelmesini bekliyordu... Sıra bana geldi ve doktor .ok cesur olduğumu söyledi. Gerçektende hiç korku yoktu... Gözlerimi kapattım, doktor işlemin bittiğini söyledi. Çok şaşırmıştım. Hiç bişey hissetmedim gerçekten. Sonra kalçamdan bir iğne vurdular bunu hissedersin merak etme dediler ama onu bile hissetmedim inanın...Gülerek odadan çıktım, benden sonra girecek annişlere de cesaret vermeye çalıştım... Ve başardım da sanırım... :)))) 25 gün sonra sonuçlarımın cıkacağını söyulediler. Ben inanıyorum ki güzel neticeler alacağım. VE SÜPRİİİİİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Kızım olucakmış canlarım.:))) Ayy ne kadar neşeliyim.... 4 boyutluda kızımın minik pıtını gördüm :))) Sonra amniyosentezdeki uzman da kızımın olacağını söyledi... Eşim biraz bu duruma bozuldu ama sonra o da alıştı... :) hemen öğrenir öğrenmez kayınvalidem ve annem ( Allah razı olsun biricik annemden, hep yanımdaydı, beni hiç yanlız bırakmadı. canım annem benim :)) pembe pembe kıyafetler almışlar... Öyle işte kızlar... Sizlerle paylaşmak istedim bu güzel haberleri... Şuan çok iyiyim, hiç bir şikayetim olmadı çok şükür.... :)))
Minik kızım seni çok seviyorum...
ben de takvimi yapmaya çalışıyorum ama beceremiyorum sat 11 kasım erkek
ben de takvimi yapmaya çalışıyorum ama beceremiyorum sat 11 kasım erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?