2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlarr örgü yapmayı biliyormusunuz bebe yelegi patik falan ben bilmiyorum ve bebişime birşeyler örmek istiyorum nasıl örecegimm.

arkadaşlarr örgü yapmayı biliyormusunuz bebe yelegi patik falan ben bilmiyorum ve bebişime birşeyler örmek istiyorum nasıl örecegimm.

canım benim küçük bitane başla öğrenirsin.yakınlarından bilen yokmu.ben çok güzel şeyler yaptım kızıma.şimdide oklavada yelek yapıyorum.çok zevkli oluyo.

canım benim küçük bitane başla öğrenirsin.yakınlarından bilen yokmu.ben çok güzel şeyler yaptım kızıma.şimdide oklavada yelek yapıyorum.çok zevkli oluyo.

Merhaba sgselçuk nasıl yapıyorsun oklavada çok enteresan bende örgü kursuna gidiyorum yapmaya çalışıyorum bi beceremedim yaaabenneyaptımki

merhaba canım.çok kolay.kursta anlatmadılarmı.yapacağın yelek boyu kadar zincir çek.sonra tek tek zincirlere batarak oklavanın başına geçir.zincirin dolana kadar devam et sonra 5 tanesini oklavadan çıkar elinle ilmekleri tutup sağa doğru yatır arasına 6 tane dolgu yap.böyle devam ediliyoda ne kadar anlatabildim bilmem.yada netten oklava işi örgü diye yazarsanda çıkıyo ordanda anlayabilirsin

İyi anlatmışsında canım ben yapamam herhalde geç başladım kursa yeni öğreniyorum o yüzden çok acemiyim birdaha ki ay kursda bitiyor bakalım inş bişeyler yapabilirim çok yapmak istiyorum ama bakalım.

günaydınnnn güzelll annelerrr ve tatlı bebişleriii. sanırım daha kimseler uyanmadıı. hayırlı pazarlarr herkese güzel bir gün geçirmenizi diliyorum.

Tünaydın kızlar iyi pazarlar....Buğün misafirim gelcekmiş son anda öğrendim bende:) evimizi topaldık bekliyoruz..
Bu arada bende battaniye ördüm.kenarınada pembe kurdele geçirdik:) çok hoş oldu..

Tünaydın kızlar iyi pazarlar....Buğün misafirim gelcekmiş son anda öğrendim bende:) evimizi topaldık bekliyoruz..
Bu arada bende battaniye ördüm.kenarınada pembe kurdele geçirdik:) çok hoş oldu..

kızlar annem hamarattır benim habire örüyo şimdiden 17 tane hırka yelek vs.. var kızımın ve onlara uygun patik ve şapka :) ben de bi tane hırka ördüm annemin yardımıyla :teytey:

bu arada kızlar herkese tünaydın.ben sabah 9da kalktım. şu facebook sayesinde ilkokul arkadaşları buluştuk 22 yıl sonra ilk defa. kahvaltı ettik.yarım saat önce geldim eve çok güzeldi yaa gene çocuk olduk :) öğretmenimizde vardı,çocuğu olnlar vardı,yeni evlenenler,eşi hamile olanlar :)

günaydııınn..
iyi haftalar, iyi çalışmalar herkeseee..
nasılsınız güzel anneler ,nasıl geçti hafta sonu???

günaydııınn..
iyi haftalar, iyi çalışmalar herkeseee..
nasılsınız güzel anneler ,nasıl geçti hafta sonu???

Günaydınn iyi haftalar. saatlerden dolayı zor uyandım sabah ve bugün stresli bi gün olucak. havada kapalı offf offkafamçokkarıştı

Günaydınn iyi haftalar. saatlerden dolayı zor uyandım sabah ve bugün stresli bi gün olucak. havada kapalı offf offkafamçokkarıştı

sorma çilekçim, saatler beni etkilemiyorda bende çook zor uyanıyorum gerçekten..
hala uykum varr.
bugünün stresini bebeğini düşünerek azaltabilirsin canımcım, onada yansımasııınn.. a.s.

Günaydın annişler.... Güzel haberlerle tekrar aranıza döndüm... Ve yazımın sonunda size bir süprizim var :))) Öncelikle amniyosentez çok başarılı geçti... ve ben hiç ama hiç acı hissetmedim. Hiç bişey korktuğum gibi değildi... Boşu boşuna o kadar stres yapmışım kendimi vede bebeğimi üzmüşüm... ::))) Öncelikle 4 boyutlu ultrosonda bebeğimi gördüm. Kızlar bebeğim aynı ben :))) Burnu dudakları kafa yapısı aynı ben :))) Eşim kıskandı görünce :))) Saçları falan o kadar çok ki. Meğer sabahki mide bulantılarım, mide yanmalarım bu yüzdenmiş... :))) Doktor bebeğimin çok tombul olduğunu söyledi... gidişatının Herseyiyle güzel vede normal olduğunu söyledi... Çok rahatladım... ondan sonra da o sevinçle amniyosenteze girdim. Benimle beraber amniyosenteze gircek birsürü anne adayları vardı... Herkes o kadar endişeliydi ki... Korku dolu gözlerle millet sıranın kendilerine gelmesini bekliyordu... Sıra bana geldi ve doktor .ok cesur olduğumu söyledi. Gerçektende hiç korku yoktu... Gözlerimi kapattım, doktor işlemin bittiğini söyledi. Çok şaşırmıştım. Hiç bişey hissetmedim gerçekten. Sonra kalçamdan bir iğne vurdular bunu hissedersin merak etme dediler ama onu bile hissetmedim inanın...Gülerek odadan çıktım, benden sonra girecek annişlere de cesaret vermeye çalıştım... Ve başardım da sanırım... :)))) 25 gün sonra sonuçlarımın cıkacağını söyulediler. Ben inanıyorum ki güzel neticeler alacağım. VE SÜPRİİİİİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Kızım olucakmış canlarım.:))) Ayy ne kadar neşeliyim.... 4 boyutluda kızımın minik pıtını gördüm :))) Sonra amniyosentezdeki uzman da kızımın olacağını söyledi... Eşim biraz bu duruma bozuldu ama sonra o da alıştı... :) hemen öğrenir öğrenmez kayınvalidem ve annem ( Allah razı olsun biricik annemden, hep yanımdaydı, beni hiç yanlız bırakmadı. canım annem benim :)) pembe pembe kıyafetler almışlar... Öyle işte kızlar... Sizlerle paylaşmak istedim bu güzel haberleri... Şuan çok iyiyim, hiç bir şikayetim olmadı çok şükür.... :)))

Minik kızım seni çok seviyorum...

sorma çilekçim, saatler beni etkilemiyorda bende çook zor uyanıyorum gerçekten..
hala uykum varr.
bugünün stresini bebeğini düşünerek azaltabilirsin canımcım, onada yansımasııınn.. a.s.

ya evet tosbaacım tek motivasyonum kızım. Yavaş yavaş kendime geldim zatena.s.

havvacım hoşgeldiiinn. okadar rahatladım ki anlatamam.. senden gelicek haberleri bekliyordum bende..
amniyosentezin iyi geçmesine, bebeğinin sağlıklı olmasına, kızın olmasına ve bebeğin sana benzemesine çoooooook sevindiim canımcımm.
inşallah sonuçlarında iyi gelicek, kızını sağlıkla kucağına alacaksınn.
canım yaaa artık stress yeter tamam mı??? daha bişeyi takmıyoruz kafamıza:)) a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…