2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

al bendende o kadar.aramızda amniosentez önerilmeyen anne sayısı çok az...gerçeği söylemek gerekirse amniosentez olanlarda başarılı geçti.ama korkusuda bize yetti.umarım senin bi sorunun yoktur LIFEBLOOD...sorunsuz bir hamilelik geçirmeni dilerim arkadaşım...:içelim:

Merhaba kızlar nasılsınız?hafta sonu pek giremiyorsunuz herhalde fazla giren olmadı (

çok geçmiş olsun canım yaa, ilk zamanlar zor geçmiştir eminim.
şimdi iyi olmana sevindiimm, inşallah böyle devam eder...
kilo konusunda burda en başarılı arkadaşımız panikatakk.
21 haftalık ama 3 kilo aldı kendisi
bende 22 haftalığım dün tartıldım 9 kilo almışııııııımmm a.s. a.s.
birde ben yemek seçiyorum bişey yiyemiyorum güyaaaaa, ama ayaklarım çok şiş benimde vucudum su tutuyoo.
3 litre su içiyorum ama çıkan bişey yok söylemesi ayıp :teytey: :teytey:
napalım öyle böle geçeceekk..

canım ben 18. haftamda hissetmeye başladım. babasıda benle beraber hissetmeye başladı :))) ama ben hep oğlum olacak sanıyordum herkes de oğlun olacak diyordu... karnım sipsivri ve güzelleşmiştim son zamanlarda... kalçamdan ve basenlerimden hiç kilo almadım... eğer kızımın kukusunu görmeseydim hala oğlum olacak diye tuttururdum

kızlar internetten oğluşuma çıngıraklı patik siparişi verdim çok şirinler sizde bi bakın isterseniz

Cnmcım , benım ıkıncı hamılelık olmasına rağmen o kadar erken hıssedemedım .
Ancak 18. haftada ufak ufak hıssettım ..
Ama sımdı maşallah rahatlıkla hıssedıyorum...
ama daha babası dısardan hıssedecek kadar hızlı degıl

ben daha yeni hissediyorum tekmelerini canım aslında erkeklerde çabuk hissedilirmiş ama dr. tombul olduğum için hissedemediğimi söylemişti.bende aylina katılıyorum bence seninki erkek biliyosun banada %90 küsür kız demişlerdi sonra erkek olduğu anlaşıldı detaylı usg de kesin öğrenirsin canım

ben gayet iyim güldenizcim.
sen ve bebişin nasılsınızz??
evet canım ben bu hafta sonu hiç bakamadım, bütün işler haftasonuna kalınca soluğu sokaklarda alıyoruz...

Bizde iyiyizz teşekkür ederiz:dance:hafta sonu genel böyle herhalde?Amniyosentez yaptırmıştın sanırım sonucu çıktımı merak ettim.Umarım iyisindir alp dea.s.

Panik atak canım bende çok geç hissetmedim ama devamlı olmuyordu 16. haftada hissettim ama babası sadece hareketlerini anlayabiliyor tekmeye daha o şahit olamadı(bu arada sanırım sen liste yapıyorsun ben muhtemel doğumum 12.08.2008 kız benide listeye eklermisin canım .

Bizde iyiyizz teşekkür ederiz:dance:hafta sonu genel böyle herhalde?Amniyosentez yaptırmıştın sanırım sonucu çıktımı merak ettim.Umarım iyisindir alp dea.s.

oooh ooh negüzelll.
hep böyle iyi geçer inşallahhh..
benim amniyosentezin ilk sonuçları temiz çıktı, genel sonuçları yarın öğreneceğim.
asıl down sendromu şüphesi vardıya testlerde amniyosentezde ilk onu çalışmışlar sorun çıkmamış..
inşallah genelide iyidir..
yarın öğrenicez.. a.s.

GÜLDENİZcim slm.hafta sonu kaynatmışsınız.ben dinlendim, gezdim biraz.bu arada kıyafette aldım.bakırköyde ebru giyimin karşısında ve yanındaki mağazada kot pantalon 50 ytl - kumaşlar 40 ytl...çok uygun geldi bana.alacak olanlara bildireyim.

LIFEBLOOD iyi dileklerin için çok tşk.senin sonuçların için çok sevindim.kilolara gelince hamileliği yarıladığımızı düşünürsen 8 kg aslında çok abartılacak bir kilo değil.serumun etkisi büyüktür bu kiloda.serum , pekmez ve vitamin ilaçları çok kilo yapıyor bence.ama bebişlerimizin sağlığı yerinde olsunda, geri kalan kilolar verilir.

AYLİNciiiiimmmmm.ya içimden hep erkek geldi.hala öyle geliyor.kızlar daha sempatik geliyor bana ama, kız erkek farketmez.sağlıklı olsunda.dr%90 kız dedi.ben hala inanamıyorum.herkes erkek diyor , anneme kızım olcak dedim.o bile mavi kıyafet alıyor,hayır erkek seninki diyor.belkide hislerim yanılıyordur.belkide kızdır...artık haftaya %100 anlaşılır sanırım...
kilolara gelince 3.750 gr omuşum aylincim.yani toparlak hesap 4 kg diyorum kendime...
58 oldum kızlaaaarrrrrrr.dün dışardaydım.millet gözüme incecik gelmeye mi başladı.ben mi kalınlaşıyorummmm? ANLAMADIMMM :uhm:

Baştan beri çok şükür sıkıntısız bi hamilelik geçirdim geçiriyorum :teytey: inş herkesin öğle olur.Testin sonucu iyi çıkacak inş bi problem olmaz Allahın izniyle inş hayırlısı artık a.s.

Kızlar ben az kilo almışım 2 buçuk kilo aldım yaa en fazla desen 3 yokta neyse diyelim 20. haftadayız bebek sağlıklı demişti dr önümüzdeki hafta randövüm var merak ettim şimdi çok mu az benim kii yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…