kızlar daha doğmadan kapışılıyo valla:)))
sağ salim kucağımıza alalımda, gerisi önemli değill..
nası geçiyo hamileliğin canım..
bizim ağustos anneleri hamilelik açısından pek şanslı deilde :sm_confused:
amin tabi önce sağlıkları yerinde olsun gerisi işin esprisi.
valla benim ilk üç ayım kabus gibi geçti.hiç bir şey yiyemeden serumlarla yaşadım.ama allah şükür şimdi çok iyiyim.kızımda da şimdilik bi sorun yok.21+1 günlük olduk.
ben daha önce bu sitede başka bi bölümdeki arkadaşlarla görüşüyodum.ozamanlar hamile değildim ve pko vardı.sonunda hamile kaldım.ama bu hastalık bana fazla kilolara neden oldu.şimdiye kadar 8 kilo aldım.hem hamile kalmadan önce kullandığım ilaçlar hemde serumlar bana kilo yapmış.dr öyle söylüyo.aslında çok bişeyde yemiyorum nerden geliyo bu kilolar bilmiyorum.şimdilik tek şikayetim bu
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar aranızda ülker çikolatalı gofret sevmeyen varmııııııııııııııııı?
oh beee....
güzel annecikler, sizler hazır cinsiyetlerini öğrenmişken kaçıncı haftada hissettiniz bebişlerinizin hareketlerini....
KIZ BEBİŞ BEKLEYEN GÜZEL ANNELERRRR....
15 - 16.Haftada hareketleri hisseden varmıı?
Merhaba kızlar nasılsınız?hafta sonu pek giremiyorsunuz herhalde fazla giren olmadı(
kızlar internetten oğluşuma çıngıraklı patik siparişi verdim çok şirinler sizde bi bakın isterseniz
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar aranızda ülker çikolatalı gofret sevmeyen varmııııııııııııııııı?
oh beee....
güzel annecikler, sizler hazır cinsiyetlerini öğrenmişken kaçıncı haftada hissettiniz bebişlerinizin hareketlerini....
ben daha yeni hissediyorum tekmelerini canım aslında erkeklerde çabuk hissedilirmiş ama dr. tombul olduğum için hissedemediğimi söylemişti.bende aylina katılıyorum bence seninki erkek biliyosun banada %90 küsür kız demişlerdi sonra erkek olduğu anlaşıldı detaylı usg de kesin öğrenirsin canımkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar aranızda ülker çikolatalı gofret sevmeyen varmııııııııııııııııı?
oh beee....
ben gayet iyim güldenizcim.
sen ve bebişin nasılsınızz??
evet canım ben bu hafta sonu hiç bakamadım, bütün işler haftasonuna kalınca soluğu sokaklarda alıyoruz...
gitti gidiyora bak canım arama butonuna yaz çıngıraklı patik die çıkacak google ye yazıncada direk çıkıyo çok şirinlerrrnası çıngıraklı patikk.
linkini yollayabilir misin canım ya bende bakayımm:)
Bizde iyiyizz teşekkür ederiz:dance:hafta sonu genel böyle herhalde?Amniyosentez yaptırmıştın sanırım sonucu çıktımı merak ettim.Umarım iyisindir alp dea.s.
gitti gidiyora bak canım arama butonuna yaz çıngıraklı patik die çıkacak google ye yazıncada direk çıkıyo çok şirinlerrr
tamam canım bakıyorum hemen.. :dance:
oooh ooh negüzelll.
hep böyle iyi geçer inşallahhh..
benim amniyosentezin ilk sonuçları temiz çıktı, genel sonuçları yarın öğreneceğim.
asıl down sendromu şüphesi vardıya testlerde amniyosentezde ilk onu çalışmışlar sorun çıkmamış..
inşallah genelide iyidir..
yarın öğrenicez.. a.s.
buldunmu aylin çok şirinler dimi canımm bayıldım ben
buldunmu aylin çok şirinler dimi canımm bayıldım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?