yaptım ama olmadı kopyalamayı yapıyorum ama çıkmıyor
bana hiç yapılmadı bi şi de sölenmedi trendcim belli bi haftası mı var yoksa ,başka testine bakarak mı istedi dr yüklemeyi?
biliirm çalışırken kadın doğumda istenirdi aç karnına olduğu için şekerli su içince de mide bulandırıyor,geçmiş olsun cnm
bana hiç yapılmadı bi şi de sölenmedi trendcim belli bi haftası mı var yoksa ,başka testine bakarak mı istedi dr yüklemeyi?
biliirm çalışırken kadın doğumda istenirdi aç karnına olduğu için şekerli su içince de mide bulandırıyor,geçmiş olsun cnm
sana kendiminkinden yapmıştım..ben de aynısı çıkıyor acaba nasıl yapsak ya?_çözüm önerisi olan var mı?
1 süse maus-------01.08.08------erkek
2 tosbaa8 --------- 04.08.08--------erkek
3 olciş------------04.08.08------------
4 Wrose --------- 06.08.08--------erkek
5 bahar-kadir--------------06.08.08---------------erkek
6 panikatak --------- 08.08.08--------kız
7 shery456 --------- 08.08.08--------
8 ünal -------------08.08.08-----------erkek
9 trend-------------08.08.08---------erkek
10 tugbiş------------08.8.08-----------------erkek
11 mesıimina---------------09.08.08--------------erkek
12 dalin2------------10.08.08----------erkek
13 wes---------------10.08.08----------erkek
14 dalin-2--------------------10.08.08
15 bahar --------- 11.08.08 ---------kız
16 …dilek…---------11.08ç08----------kız
17 kışgüneşi-------------11.08.08----------
18 Realistgirl---------------12.08.08-----------------
19 Chandra-----------------12.08.08-------------erkek
20 Pıtpıt--------15.08.08---------erkek
21 tulayagun --------- 15.08.08 -----------erkek- ( ilk prenssss)
22 Nerde---------------15.08.08------------------kız
23 Elvin--------------15.08.08-----------------kız
24 mehtapbaygus --------- 16.08.08 ------------kız
25 Sinser-------------17.08.08-------------------erkek
26 Sgselçuk----------------17.08.08-----------------kız
27 balkız-------------------17.08.08--------------------erkek
28 kalachakra --------- 18.08.08 --------kız
29 nazocan25--------18.08.08----------
30 Nil1299 --------- 19.08.08 --------
31 unvere --------- 20.08.08 -------------kız.
32 mavişşş --------- 20.08.08 --------
33 elagözlüm --------- 20.08.08 ----------erkek+ kız + erkek
34 Beril82 --------- 22.08.08 --------kız
35 Çilek79---------22.08.08--------------kız
36 brn----------23.08.08------------
37 süer --------- 25.08.08 --------
38 İlayna ------ 25.08.08
39 Diloşum------------23.08.08-------------Kız
40 Eylülüm127 --------- 26.08.08 --------
41 Neslihan1983---------------26.08.08--------------
42 cicek35---------------------26.08.08------------------erkek
43 etki-----------------27.08.08----------------erkek
44 asliiii ---- 29.08.08 -----erkek.--(eylüle sarkabilirmiş doğum.ama bırakmayız seniii
45 pediastrum----29.08.08------kız
46 mavigun-82-------29.08.08----erkek
47 barzey --------- 30.08.08------kız
48 Dilek286---------------30.08.08----------------
49 İlkbebeğim-----------------31.08.08------erkek
seherb----------------ikiz
güldeniz-----------kız
melekcik
mededyarabbi
arkadaşlar sizde tarihinizi bildirirseniz listeye ekleyelim sizide
BARZEY cim.kız bebişlerde ne kadar tatlı oluyor değilmiii.benim %100 cinsiyeti 2.düzeyde belli olur sanırım.haftaya salı günü 2.düzeye gireceğim.iyi sonuçlarla gelirim inşallah.dr % 90 kız dedi.çok sevindim.ama hep içimden erkek geliyor.ne zaman kızım diye sevsem sanki erkekmiş gibi hissediyorum.erkek bebişlerde çok güzel.sağlıklı olsunlarda...ama artık kesin isim koymak istiyorum bebişimeeeeee.çokta erken hareket etti.15.haftada hissettim hareketlerini...
ŞİMDİ KIZ ANNELERİNE SORUYORUMMMMM
kaçıncı haftalarda hareketlerini hissettiniz.erken mi? geçmi?
deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. tşk.a.s.
oanikcim ben daha bu cmrts hissettim tam olarak 2 hafta önce bi dürtmüştü,o zamandan beri bişi yoktu.cmrts babamın doğum günüydü.dedeye hediye olsun diye oynamaya başladı kızım :)şimdi hergün hissediyorum,özellikle akşamları yemekten sonra. yani tam 20. haftada başladı hareketleri,kızların geç olur derler,benim ki de ona uydu herhalde :teytey:
bugün de benim doğum günüm akşam daha fazla oynamasını bekliyorum kızımın bana hediye olsun diye a.s.
oanikcim ben daha bu cmrts hissettim tam olarak 2 hafta önce bi dürtmüştü,o zamandan beri bişi yoktu.cmrts babamın doğum günüydü.dedeye hediye olsun diye oynamaya başladı kızım :)şimdi hergün hissediyorum,özellikle akşamları yemekten sonra. yani tam 20. haftada başladı hareketleri,kızların geç olur derler,benim ki de ona uydu herhalde :teytey:
bugün de benim doğum günüm akşam daha fazla oynamasını bekliyorum kızımın bana hediye olsun diye a.s.
doğumgünün kutlu olsun arkadaşım kızınla birlikte nice mutlu yıllaraa.s.oanikcim ben daha bu cmrts hissettim tam olarak 2 hafta önce bi dürtmüştü,o zamandan beri bişi yoktu.cmrts babamın doğum günüydü.dedeye hediye olsun diye oynamaya başladı kızım :)şimdi hergün hissediyorum,özellikle akşamları yemekten sonra. yani tam 20. haftada başladı hareketleri,kızların geç olur derler,benim ki de ona uydu herhalde :teytey:
20 ila 24 haftalar arası yapılıyo die biliorum ayrıca tüm hamişlere yapılıyo canım dr.görüş itersenbana hiç yapılmadı bi şi de sölenmedi trendcim belli bi haftası mı var yoksa ,başka testine bakarak mı istedi dr yüklemeyi?
Kızlar çarşıdan geldim çok hoş şeyler var yaa..Kendime çok güzel tam sezonluk bir hamile bluzu ve pantolon aldım..Kızımada etekli ve kendindne tulumlu bir cicik ile kulaklı şapka aldım:) ayy deli oldum öyle güzel şeyler varki..
Bu arada ben bebeğimi 2 haftadır çok net hissediyorum...özellikle bu hafta ya geriniyor ya dönüyor karnıma bakınca bile görüyorum öyle tuhat oldumki ilk gördüğümde gözlerim dolmuştu..
özellikle yemekten sonra yada eger hissetmek istersem tatlı yada çikolata yiyorum uzanıyorum hemen başlıyor prenses kıpır kıpır öyle kelebek gibi falan değil resmen hissediyorum ben:)
Bu arada detaylı ultrason 21 ve 22 haftada gel dedi doktorum bir radyoloji uzmanıyla beraber bakacaklarmış..Tetenoz aşısınıda ben öneriyorum dedi..Sağlık ocaklarında olacaksın onu dedi:)
birde gebeliğim den itibaren 5 kiloya yakın aldım..doktorum azarladı:) bende boyum var benim hıhh demişim:)
zaten bebeişim 250gr suyu eşi vs birde okadar çok su içiyorumki artık onunda etkisi vardır diyorum..
herşey çok güzel kıyafet almayada başladım...Daha bir başka oldum:)
Birde park yataklara baktık çok güzeller çok kullanışlı fiyatları 150 ila 200 arası değişiyor bilğinize...
Minik cadım ve annesi öpüyorr sizleri:)
20 ila 24 haftalar arası yapılıyo die biliorum ayrıca tüm hamişlere yapılıyo canım dr.görüş itersen
Canım inanamassın öyle şekerki kulakları uzun birde ucunda püskül var..Üstelik sadece 2ytl ye aldım:) 3 tane aldık birde saç bandı yanında..kıramadılar beni..Satıcı armağan etti:teytey:özendim şimdi sana barzey :)) oğluşuma birşeyler almaya bayılıyorum o kulaklı şapkalara deli oluyorumm yaa sırnaşık şey..
Hg canım ne güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim:dance:bende haftaya gideceğim bakalım inş bende güzel şeyler duyarım jeyyarhayırlısı ben çok fazla su içemiyorum yaa ne olacak bilmiyorum inş bi zararı olmazz.Yeni kıyafetlerinde hayırlı olsun burda arkadaşlar anlatıyo heveslendim valla aciiil alışveriş yapmam lazım.
bugün de benim doğum günüm akşam daha fazla oynamasını bekliyorum kızımın bana hediye olsun diye a.s.[/QUOT
mutlu yıllar elviiinn ... mutlu yıllar elviiinnn... mutlu yıllar , mutlu yıllar mutlu yıllar elviiiiiiiiinn:teytey:
ye güzel.yeni yaşında sağlık,mutluluk,huzur,bol kazançlar diliyorum :1rolleyes:...bide bebişini hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı diliyorum:1rolleyes:...bide eşinle çocuğunla mutlu bir hayat diliyorum:1rolleyes:... bide senin gibi evde oturmak istiyorum benneyaptımkisonuncu isteğim bana ait tabiiii jeyyar
öptüm canım nice mutlu senelere sevdiklerinle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?