2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Panikatak canım ne güzel yapmışsın alışveriş sen şimdi şık şık geziyorsundur Hayırlı olsun üstünde paralansın:))))bende en kısa zaman da yapacağım inş

AYLİNCİM bu arada yarın güzel sonuçlarını 4 gözle bekliyorum canım arkadaşım.senle aynı gün amniosentez yaptırmıştık.ne stresli günlerdiii.ama geçti.gitti.şimdi iyi haber alma zamanı.inşallahhhhhh müjdelersin bize burdan yakışıklımızın sonuçlarını....bizde sevinir , kutlarız.:içelim:

yanlış hatırlamıyorsam SGSELCUK arkadaşımız hiç kg almamıştı sanırım.En az kg alan arkadaşımız sanırım o.KALACHAKRA da az alanlardan.sende az almışsın arkadaşım.bende 4 kg aldım.ama çok şişmanlamış hissediyorum kendimi.maşallah göbeğim almış başını gidiyor fisfisfis....bu saatten sonra arkadaşlar frenlememiz gerekiyor.sadece yararlı olan besinleri tercih edelim.haftada 400 gr almamız gerekiyormuş.biraz dikkat edersek formda bi gebelik geçirir, rahat doğum yaparız...

ben hissetmiştim şeker 17-18 de hissetmiştim şimdi daha belirgin hissediyorum.benimki biraz hareketli bir kız olacak sanırım:dance:annemin dediğine göre ben de öyleymişim ve herkes beni erkek olarak bekliyormuş.:sm_confused:amaaaaaaaa ben gelmişim aratmadım erkek çocuğunu o ayrınaniknanik
SİNSER canım detaylı bilgilerinin kilo boy takip yazan yerini buluyorsun ama linki kopyalayıp yapıştıramıyorsun öyle mi?doğru anlıyorum değil mi?link kopyalanmıyorse ben bir tane daha yapayım sana tekrar dene istersen.ok?:sm_confused:

tosbaacım ilk sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim.inşallah genelde böyle iyi sonuçlarla gelir..:dance:
tüm sonuç bekleyen arkadaşlar dualarım sizinle.inşallah müjdeli haberlerinizi duyacağız..:içelim:
şimdi kuşku düştü içime yoksa benimki de kız olmayabilir mi?ben daha ayrıntılı ultrasona girmedim.normal ultrasonda gördü doktor.valla kızım diye sevmeye başladım bile..çocuğum bunalıma girmesinyasakkelime
lifeblood arkadaşım hoşgeldin allah bebişine ve sana sağlık versin...

bebişler sağlıklı olsunlarda artık önemli değil alalım dr aydaa1.5 kilo alabilirsin fazlası yok demişti bakalım bundan sonra daha çok alınıyormuş hayırlısı ama genede dikkat edeelim bebişlere yaracak şeyler yiyelim ben öğle yapmaya çalışıyorum hayırlısıyla bi doğsalar tabi zamanında çok merak ediyorum kızımı:)

çok teşekkür ederim peki buraya nasıl kopyalayacam
kısayolu kopyala dedin mi linkin üzerine gelip sonra onu gidip detaylı bilgilerimdeki bahsettiğimiz yere yapıştır diyeceksin.bence kopyalanmadığı için yapıştır çıkmamıştır..kopyaladığına emin ol canım.. linki tekrar yolluyorum.

http://bd.lilypie.com/rGFhp3.png

cnm benim hayırlı olsun minik cadımız kontrolünün de güzel geçmesine ve kızının sağlıklı olmasına çoookkkk sevindim :) bak ne güsel hayırlı haberler oldu .. sağlıkla kucağına alacaksın inş..
ben de merak ediyorum seninki sana benziyor,benim ki kime benziyor acaba.ben de 2 hafta sonra gireceğim usg ye,heyecanlanıyorum :)

evet çok sevinirim a.s
bu arada biz 20+1 olduk tam 4 kilo aldım bebğin adınıda kısmet olursa kein olarak Yunus Emre koyacağız:teytey:

selam herkese
iyi haber alan arkadaşlar allah dan korusun. bekleyenler de inşallaahhhhhhhhhhhh güzel haberler alacak.
yeni gelen arkadaşıma selamlar

bana hiç yapılmadı bi şi de sölenmedi trendcim belli bi haftası mı var yoksa ,başka testine bakarak mı istedi dr yüklemeyi?
biliirm çalışırken kadın doğumda istenirdi aç karnına olduğu için şekerli su içince de mide bulandırıyor,geçmiş olsun cnm

Kalahaçkara çook sevindim valla güzel haberine seninde güzel çıkacak inş sonucun kızı olanlar kervanına sende katıldın:))hayırlı olsun canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…