Kızlar çarşıdan geldim çok hoş şeyler var yaa..Kendime çok güzel tam sezonluk bir hamile bluzu ve pantolon aldım..Kızımada etekli ve kendindne tulumlu bir cicik ile kulaklı şapka aldım:) ayy deli oldum öyle güzel şeyler varki..
Bu arada ben bebeğimi 2 haftadır çok net hissediyorum...özellikle bu hafta ya geriniyor ya dönüyor karnıma bakınca bile görüyorum öyle tuhat oldumki ilk gördüğümde gözlerim dolmuştu..
özellikle yemekten sonra yada eger hissetmek istersem tatlı yada çikolata yiyorum uzanıyorum hemen başlıyor prenses kıpır kıpır öyle kelebek gibi falan değil resmen hissediyorum ben:)
Bu arada detaylı ultrason 21 ve 22 haftada gel dedi doktorum bir radyoloji uzmanıyla beraber bakacaklarmış..Tetenoz aşısınıda ben öneriyorum dedi..Sağlık ocaklarında olacaksın onu dedi:)
birde gebeliğim den itibaren 5 kiloya yakın aldım..doktorum azarladı:) bende boyum var benim hıhh demişim:)
zaten bebeişim 250gr suyu eşi vs birde okadar çok su içiyorumki artık onunda etkisi vardır diyorum..
herşey çok güzel kıyafet almayada başladım...Daha bir başka oldum:)
Birde park yataklara baktık çok güzeller çok kullanışlı fiyatları 150 ila 200 arası değişiyor bilğinize...
Minik cadım ve annesi öpüyorr sizleri:)
BARZEYcimmm ne güzel bebişin için alışveriş yapmışsııınn.ben geeçen hafta sonu kendim için yaptım.oda hiç almamıştım gebe kıyafeti.ondan aldım.
bebişime daha bi çorap bile almadım.sonuçları alayımda , ondan sonra bende senin gibi alışveriş yapıcam.allah nasip ederse.
bu arada yanlış mı okudum. 5 kg aldın diye dr kızdı mı? :uhm: normali kaçmışki.hep diyorum.bizler yolu yarıladık, bence iyi gidiyor ağustos anneleri... sonuçta bebişimizde aşağı yukarı 500 gr civarında.suyu falanda var...aldığın kilo çok değil ki? neden böle bişey dedi acaba:uhm:
merhaba güzell annelerrr nasılsınızz.elvincimm dogum günün kutlu olsun daha nice uzunn senelere bebişinle sevdiklerinle sevenlerinle birlikte. arkadaşlar aminiyosentez yaptıranlara birşey soracagım sizin aminiyosentez neden sonra yapılmasına karar verildi 2li,3lü testlerin sonuçlarına mı göre bakılsın dediler.
İyi akşamlar aslı..amiyosentez 3lü testten sonra karra veriliyor eger risk varsa canım..
barzeycimm tşkler bizim daha 3lü test sonucumuz çıkmadı bu hafta çarşamba günü çıkacakk inşllah hayırlısı ile herşey iyi çıkarr.
herkese merhabalar...
benide listeye eklerseniz sevinirim.sat 04.11.07 tahminen doğum tarihi 12.08.08
ve benimde bi kızım olucak yerimseniben
amin tabi önce sağlıkları yerinde olsun gerisi işin esprisi.
valla benim ilk üç ayım kabus gibi geçti.hiç bir şey yiyemeden serumlarla yaşadım.ama allah şükür şimdi çok iyiyim.kızımda da şimdilik bi sorun yok.21+1 günlük olduk.
ben daha önce bu sitede başka bi bölümdeki arkadaşlarla görüşüyodum.ozamanlar hamile değildim ve pko vardı.sonunda hamile kaldım.ama bu hastalık bana fazla kilolara neden oldu.şimdiye kadar 8 kilo aldım.hem hamile kalmadan önce kullandığım ilaçlar hemde serumlar bana kilo yapmış.dr öyle söylüyo.aslında çok bişeyde yemiyorum nerden geliyo bu kilolar bilmiyorum.şimdilik tek şikayetim bu
yaptım ama olmadı kopyalamayı yapıyorum ama çıkmıyor
elvincim 24. haftaya kadar şeker yüklemesi yapılabiliniyor.
banada bu hafta sonu yapılacakmış.
banada söylemedi şeker yüklemesi falan usg ne elvin bilmiyorum yaaaayrıntılı ultrason mu ne zaman giriliyo kaçıncı haftada offf bizmi söyleyecez dr a yaa canım sıkıldı niye söylemiiyoosenağlama
Bu arada elvinciğim doğum günün kutlu olsun canım...Kızınd aoynamaya başlamış ohh ne güzel..bu haftalar en güzel dönemlerimizmiz..Bol bol yürüyüş yapın diyorlar birse çok su içmeliymişiz...
merhaba güzell annelerrr nasılsınızz.elvincimm dogum günün kutlu olsun daha nice uzunn senelere bebişinle sevdiklerinle sevenlerinle birlikte. arkadaşlar aminiyosentez yaptıranlara birşey soracagım sizin aminiyosentez neden sonra yapılmasına karar verildi 2li,3lü testlerin sonuçlarına mı göre bakılsın dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?