a.s.günaydın güzel anneler ve dünya tatlısı bebişleri;a.s.
umarım bugün daha da iyiyisiniz.benimki beni hep yalancı çıkarıyor..hareketlerini babasına söylüyorum hemen duruyor..bir daha ne tekme ne yer değiştirme.dün nerdeyse hep usluydu bir kez gece pıt yaptıbaşka da yapmadı:sm_confused:
sizinkiler nasıl canlarım onlar da böyle yalancı yapıyor mu sizleri?naniknanik
canim benimkinin massallahi var 3 gundur hic durmuyor issallah dogunca uslu olur yoksa yandik :) ama diyolarki erkek cocuklari daha haraketli olurlarmis benimkide oglan belki ondan bukadar haraketli.bugun cok heyecanliyim doktor randavumuz var oglusumu gorucem yine bir yandanda korkuyorum umarim hersey yolundadir eskiden bukadar cok korkmuyordum buyudukce daha cok korkmaya basladim allahim ona bir sey olmasin annesi yer onun poposunu :) bana sans dileyin kizlar
ne güzel bebişlerinize ciciler almışsınız.ben daha almadım bişi sadece örgü örüyorum onun için.amniyosentez sonucumu bekliyorum.inşallah herşey yolunda gider.güzel günlerde giydirin bebişlerinizi umarım hiç hasta olmazlar sağlıkla doğup sağlıkla büyürler
mrb arkadaşım.benim bebişim çok hareketli.bi tekmeler atıyor bi görsen teyzesi.bazı günlerde pek hareket etmiyor.bi korkuyorum, acaba niye diye? :çok üzgünüm:
şu kordon dolanması olayı varya beni çok korkutuyor kızlar.bide bebişimde hareketli.
ayyy hayırlısıyla bi doğum yapsaydıkta, kucağımıza alıp sevseydik bebişlerimizi
ama artık çözdüm olayı.benim moralim bozuksa bebişimde annesine üzülüyor.oda pek hareket etmiyor.bide arabaya binince çok hareketleniyor.korkuyormu acaba:uhm:
canım doktorun kötü bişey olsa söyllerdi herhalde her guatr kötü değildir çeşitleri var benim bir tanıdığımın da guatrı vardı tedavi oluyordu bebeği omuyordu tedaviyi değiştirdiler maaşallah zeki akıllı bir çocukları var şmdi büyüdü bile...:dance:kizlar bende guatr cikti doktorum bana guatr hormonu verdi ama fazla birsey soylemedi almanyadaki doktorlar fazla aciklama yapmíyorlar anne pasaportu diye bir defter var oraya yaziyorlar yaptiklari testleri ne testi yaptiklarinida soylemiyorlar sadece kotu birsey cikarsa o zaman soyluyorlar.ben internetten baktim hamileyken guatr olan kisilerin bebeklerinde zeka geriligi oluyormus acaba aranizda guatr olan varmi ben cok korkuyorum acaba tedavi edilmezsemi oluyor bugun doktora sorucam benim icin dua edin
kizlar bende guatr cikti doktorum bana guatr hormonu verdi ama fazla birsey soylemedi almanyadaki doktorlar fazla aciklama yapmíyorlar anne pasaportu diye bir defter var oraya yaziyorlar yaptiklari testleri ne testi yaptiklarinida soylemiyorlar sadece kotu birsey cikarsa o zaman soyluyorlar.ben internetten baktim hamileyken guatr olan kisilerin bebeklerinde zeka geriligi oluyormus acaba aranizda guatr olan varmi ben cok korkuyorum acaba tedavi edilmezsemi oluyor bugun doktora sorucam benim icin dua edin
saol canim benimki dusukmus galiba dedigim gibi burda aciklama yapmiyolar 75mg lik hormon verdiler gecen ay gittim normal seviyeye cikmis dediler fakat ilacimi 100mg cikardilar anlamdim gitti
kizlar bende guatr cikti doktorum bana guatr hormonu verdi ama fazla birsey soylemedi almanyadaki doktorlar fazla aciklama yapmíyorlar anne pasaportu diye bir defter var oraya yaziyorlar yaptiklari testleri ne testi yaptiklarinida soylemiyorlar sadece kotu birsey cikarsa o zaman soyluyorlar.ben internetten baktim hamileyken guatr olan kisilerin bebeklerinde zeka geriligi oluyormus acaba aranizda guatr olan varmi ben cok korkuyorum acaba tedavi edilmezsemi oluyor bugun doktora sorucam benim icin dua edin
Canım çok yararlı bilğiler teşekkürler...Bende kabızlık yok tam tersi ishal var..Her sabah üstelik çok fena oluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?