2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben prensesimle gezmeye gidiyorum ordanda babanın yanına uğrucaz kızlar..Öpüyorum sizi..

BARZEYcim sana iyi gezmeler prensesinle...yerimseniben

kızlar bu aralar iştahım çok açıldı.:1closedeyes:sabahtan beri bişeyler yiyorumkafamçokkarıştı.üstelik 1 haftadır böyle.ve hep çikolata - bisküvi -cips türü abur cubur yiyorum.bide öğün aralarında tost - hamburgerr v.s. sonum kötü kızlarrrrbenneyaptımki... tam hızımı aldım yaniii....fisfisfis
zaten işyerindekilerde bölgesel şişko diye takılmaya başladılarsenağlama
sizde iştah durumu nasıl bu arada...:uhm:

ya buraya fotoğraf nasıl ekleneiyo acaba yaa bulamıyorummmm..
metinin üzerindeki fotoğraf ekleyi tıklayınca resmin adresini yazın diyo.
o ne kii acaba:)

Selam kızlar nasıl kaynatmışsınız öğle şimdi çoğuda gitmiş sanırım benneyaptımkiNasılsınız kızlar iyimisiniz.Aylin senin sonuçlar çıktımı canım:uhm:müjdeli haberler bekliyoruz a.s.

Panikatak canım muhtemel doğum tarihim 12.08.2008 kız beni de listeye eklermisin canım .

slm canımmmm.hoşgeldin.biz iyiyiz.napalım işte okuduğun gibiyiz.:dance:

hoşgeldiin güldeniz.
benim sonuçlar yarına kaldı.
yarın sabah söyleyebiliriz dediler.
bekliyorum bende...
biz iyiyiz sen nasılsın??

hoşgeldiin güldeniz.
benim sonuçlar yarına kaldı.
yarın sabah söyleyebiliriz dediler.
bekliyorum bende...
biz iyiyiz sen nasılsın??

Canım iyi olmana sevindim sonuçlarda güzel olacak inş sende bize güzel habeller verirsin :dance:bizde iyiyiz canım teşekkür ederiz:smiley-cool:

hahahahahhahah:)))
kızlaaaaarr gördünüz müüü oğlumuuuu:)))))))))
tamam öğrendiim nasıl resim yüklendiğini:)

Ayy çook şeker yaa alp mi bu çok tatlı benim kızımda elini alnına koymuştu slm veriyo demişti dr:))) kızımı çook özledim

üüf yaaa ben bugün hiiç çalışmak istemiyorummm.
eve gitmek istiyorummm. canım sıkıldı yaaaa :))))))))

Canım izin al yorgunum dinlenmem lazım de bişeyler uydur inş gdebilirsin.Bende örgümün başına gideceğim eşim dalga geçip duruyor sök sök yap :))) yeni öğreniyorum da çok komik oluyoo oda dalga geçiyoo bana ne zaman yapacaksın diyoo kıskanıyo yanii

Sİze iyi sohbetler kızlar ben örgümün başına gidiyorum hepinizi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…