2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrr...günaydın tosbacım..:)))
bugün kapalı havaya rağmen içimde öyle bir sevinç varki anlatamam...
sizler nasılsınız bakalım???
ben dün izleyemedim elveda rumeliyi ((
aylincim demek babasıda farkediyor artık bebişinin hareketlerini. ne güzel... bizim kızın hareketlerini babası 2 hafta önce hissetmeye başladı. maşallah gecesi gündüzü yok, pek bi hareketli... hele bugün hiç uyutmadı prensesim beni... olsun uykularım ona feda olsun :)))
neyse kızlar ben işlerime bakam... hadin sizlerede kolay geleeeee
öpüyorum hepiniziii....

günaydın arkadaşlarr herkese mutlu bi gün diliyorum. bebişleriniz nasıl siz nasılsınız keyfiniz yerindedir umarım. :dance:

bu arada halen benim gebelik takvimim gözükmüyor:1no2: bütün söylenenleri uyguladığım haldefisfisfis

günaydın güzel anneler minik bebişler.canım o kadar çok sevindimki herşeyin yolunda gitmesine.inan senin için çok dua ettim.aynı yoldan geçince insan daha iyi anlıyo.ben sana demiştim o kadar korkacak bişi yok stres yapma diye.gördünmü herşey geçti.hayırlısıyla güzel sonuçlarımızıda alıcaz.kızın olacakmış benim kıza arkadaş hayırlı olsun canım.ama çok dikkat et.ben dün doktora gittim amniyo sentez yerim iltiap kapmış ağrım var.çok karnını kasacak şeyler yapma.bi,de işlem sonrası iğne yaptılar demişsin o niye yapıldı.bana öyle bişi yapmadılar.

canım doğum günün kutlu olsun geç oldu ama olsun yeni açabildim

benim bebeğimde kız ama ben 16. haftadan itibaren hissediyorum.21.haftaya girdim şimdi iyice kudurdu.zaten karnımda birden büyüdü kocaman oldu karın zarım inceymiş o yüzden eliylemi,ayağı ilemi, vuruyo hepsini anlayabiliyorum:teytey:şimdi bile vuruyo futbolcu olacak kızım

merhaba canım.bizimkide eli karnımda yatıyo.önceden çok hissedemiyodu ben onu kızdırıyodum ben duyuyorum sen duymuyosun diye şimdi o beni kızdırıyo ben artık duyuyorum ama sen onu öpemiyorsun diye jeyyar gıcık ediyo beni

günaydınlar hem size hem bebişlere :)))
benim oğlumda dün ilk defa babasına tekme attı aylinciğim :dance:
çok heycanlıyım bugün oğlumu göreceğiz dr randevum var kızlar saat 4 olsada gitsem diyorum

ne güzel bebişlerinize ciciler almışsınız.ben daha almadım bişi sadece örgü örüyorum onun için.amniyosentez sonucumu bekliyorum.inşallah herşey yolunda gider.güzel günlerde giydirin bebişlerinizi umarım hiç hasta olmazlar sağlıkla doğup sağlıkla büyürler

yaaa gerçekten nerden geliyo di mi akıllarına...
sen yukardasın senin sesini duyamazz, bek benim sesimi daha iyi duyuyo, ve ben onu öpüyorum diyo:)))
desinler bakalımmm:))

günaydınlar hem size hem bebişlere :)))
benim oğlumda dün ilk defa babasına tekme attı aylinciğim :dance:
çok heycanlıyım bugün oğlumu göreceğiz dr randevum var kızlar saat 4 olsada gitsem diyorum

aay ne güzel yaaa..
inanamadı bizimkii.. nası yani nası yani diyip duruyoodu akşam:)
benim randevumda c.tesi günü..
hadi bakalım inşallah güzel haberlerle dönersin kontrolden:)

HERKESE SLMM.
aman sgselcuk çok dikkat etmelisin.o bölgeye su falan değmesin.çok hareket etme.çok su iç.nolur dikkat et kendine.bu iş ihmale gelmez.çok ağrın olursa dr a gitmeyi ihmal etme canım arkadaşım...:1hug:

canım benim çok sağol.çok fazla değil dedi ama yinede antibiyotik verdi.yatıyorum zaten sürekli.kayınvaldemlerdeydim dün geldim sadece yemek yapıp bulaşık yıkıyorum.annem gelip temizlik yapıyo zaten.

canım benim çok sağol.çok fazla değil dedi ama yinede antibiyotik verdi.yatıyorum zaten sürekli.kayınvaldemlerdeydim dün geldim sadece yemek yapıp bulaşık yıkıyorum.annem gelip temizlik yapıyo zaten.

hay allaah yaa nerden çıktı acaba bu iltihab.
antibiyotik iyi gelir inşallahh. istirahatten başka yol yok zatenn. bol bol dinlen canım benimmm.

mrb ASLİİİİcim.bende amniosentez olanlardanım.ben ikili test yaptırmadım.3lü daha detaylı dedi dr lar.bende 3 lü yaptırdım.3lü testimde tri 21 : 146 / 1 çıktı.bunun en düşük limiti 270/1 olmasıymış.hangi dr a gittiysem mutlaka yaptır dediler.ben ultrasonlara falan gireyim dedim.down sendromunu hiç bir ultrason % 100 saptayamaz dediler.bunun tek doğru sonucu amniosentezmiş.%99 kesin sonuç veriyormuş.bizde herşeyi göze alıp yaptırdık.şimdi içim rahat.
benim 3lü test değerim düşüktü yani.o yüzden önerdi drlar.

barzeycimm tşkler bizim daha 3lü test sonucumuz çıkmadı bu hafta çarşamba günü çıkacakk inşllah hayırlısı ile herşey iyi çıkarr.

2li yaptırdın mı canım?o aslında çok daha iyi diye duydum.ense kalınlığı falan ölçülüyormuş.umarım 3lü sonuçların çok güzel çıkar...ne zaman belli olacak canım?
güzel haberlerini bekliyorum..

a.s.günaydın güzel anneler ve dünya tatlısı bebişleri;a.s.
umarım bugün daha da iyiyisiniz.benimki beni hep yalancı çıkarıyor..hareketlerini babasına söylüyorum hemen duruyor..bir daha ne tekme ne yer değiştirme.dün nerdeyse hep usluydu bir kez gece pıt yaptıbaşka da yapmadı:sm_confused:
sizinkiler nasıl canlarım onlar da böyle yalancı yapıyor mu sizleri?naniknanik

bu arada halen benim gebelik takvimim gözükmüyor:1no2: bütün söylenenleri uyguladığım haldefisfisfis

inan ben de anlamadım ama dediğim gibi istersen şifreni ver yapayım snra sen şifreni tekrar değiştirirsin..tabi sen bilirsin canım..ben seni zorlamayayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…