bu arada halen benim gebelik takvimim gözükmüyor:1no2: bütün söylenenleri uyguladığım haldefisfisfis
Günaydın annişler.... Güzel haberlerle tekrar aranıza döndüm... Ve yazımın sonunda size bir süprizim var :))) Öncelikle amniyosentez çok başarılı geçti... ve ben hiç ama hiç acı hissetmedim. Hiç bişey korktuğum gibi değildi... Boşu boşuna o kadar stres yapmışım kendimi vede bebeğimi üzmüşüm... ::))) Öncelikle 4 boyutlu ultrosonda bebeğimi gördüm. Kızlar bebeğim aynı ben :))) Burnu dudakları kafa yapısı aynı ben :))) Eşim kıskandı görünce :))) Saçları falan o kadar çok ki. Meğer sabahki mide bulantılarım, mide yanmalarım bu yüzdenmiş... :))) Doktor bebeğimin çok tombul olduğunu söyledi... gidişatının Herseyiyle güzel vede normal olduğunu söyledi... Çok rahatladım... ondan sonra da o sevinçle amniyosenteze girdim. Benimle beraber amniyosenteze gircek birsürü anne adayları vardı... Herkes o kadar endişeliydi ki... Korku dolu gözlerle millet sıranın kendilerine gelmesini bekliyordu... Sıra bana geldi ve doktor .ok cesur olduğumu söyledi. Gerçektende hiç korku yoktu... Gözlerimi kapattım, doktor işlemin bittiğini söyledi. Çok şaşırmıştım. Hiç bişey hissetmedim gerçekten. Sonra kalçamdan bir iğne vurdular bunu hissedersin merak etme dediler ama onu bile hissetmedim inanın...Gülerek odadan çıktım, benden sonra girecek annişlere de cesaret vermeye çalıştım... Ve başardım da sanırım... :)))) 25 gün sonra sonuçlarımın cıkacağını söyulediler. Ben inanıyorum ki güzel neticeler alacağım. VE SÜPRİİİİİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Kızım olucakmış canlarım.:))) Ayy ne kadar neşeliyim.... 4 boyutluda kızımın minik pıtını gördüm :))) Sonra amniyosentezdeki uzman da kızımın olacağını söyledi... Eşim biraz bu duruma bozuldu ama sonra o da alıştı... :) hemen öğrenir öğrenmez kayınvalidem ve annem ( Allah razı olsun biricik annemden, hep yanımdaydı, beni hiç yanlız bırakmadı. canım annem benim :)) pembe pembe kıyafetler almışlar... Öyle işte kızlar... Sizlerle paylaşmak istedim bu güzel haberleri... Şuan çok iyiyim, hiç bir şikayetim olmadı çok şükür.... :)))
Minik kızım seni çok seviyorum...
oanikcim ben daha bu cmrts hissettim tam olarak 2 hafta önce bi dürtmüştü,o zamandan beri bişi yoktu.cmrts babamın doğum günüydü.dedeye hediye olsun diye oynamaya başladı kızım :)şimdi hergün hissediyorum,özellikle akşamları yemekten sonra. yani tam 20. haftada başladı hareketleri,kızların geç olur derler,benim ki de ona uydu herhalde :teytey:
bugün de benim doğum günüm akşam daha fazla oynamasını bekliyorum kızımın bana hediye olsun diye a.s.
günaydın kızkardeşleriiim, naparsınız bakalımmm..
hepinize iyi günler diliyorrruum tee o kaaa:))
yaa izlediniz mi akşam elveda rumeliyi???
bayıldım yine, vahideye ağla ağla içim çıktı :)))))
kızlaarrr dün akşam ilk defa babamız bebeğimizin hareketlerini farkettii... eli karnımda bekliyoruz bi tekmeler bi yer değiştirmeler şov yaptı babasına resmen:))
çok güzeldiiii:))
sizler naptınız bakalıııımmm??
merhaba canım.bizimkide eli karnımda yatıyo.önceden çok hissedemiyodu ben onu kızdırıyodum ben duyuyorum sen duymuyosun diye şimdi o beni kızdırıyo ben artık duyuyorum ama sen onu öpemiyorsun diye jeyyar gıcık ediyo beni
günaydınlar hem size hem bebişlere :)))
benim oğlumda dün ilk defa babasına tekme attı aylinciğim :dance:
çok heycanlıyım bugün oğlumu göreceğiz dr randevum var kızlar saat 4 olsada gitsem diyorum
günaydın güzel anneler minik bebişler.canım o kadar çok sevindimki herşeyin yolunda gitmesine.inan senin için çok dua ettim.aynı yoldan geçince insan daha iyi anlıyo.ben sana demiştim o kadar korkacak bişi yok stres yapma diye.gördünmü herşey geçti.hayırlısıyla güzel sonuçlarımızıda alıcaz.kızın olacakmış benim kıza arkadaş hayırlı olsun canım.ama çok dikkat et.ben dün doktora gittim amniyo sentez yerim iltiap kapmış ağrım var.çok karnını kasacak şeyler yapma.bi,de işlem sonrası iğne yaptılar demişsin o niye yapıldı.bana öyle bişi yapmadılar.
HERKESE SLMM.
aman sgselcuk çok dikkat etmelisin.o bölgeye su falan değmesin.çok hareket etme.çok su iç.nolur dikkat et kendine.bu iş ihmale gelmez.çok ağrın olursa dr a gitmeyi ihmal etme canım arkadaşım...:1hug:
canım benim çok sağol.çok fazla değil dedi ama yinede antibiyotik verdi.yatıyorum zaten sürekli.kayınvaldemlerdeydim dün geldim sadece yemek yapıp bulaşık yıkıyorum.annem gelip temizlik yapıyo zaten.
merhaba güzell annelerrr nasılsınızz.elvincimm dogum günün kutlu olsun daha nice uzunn senelere bebişinle sevdiklerinle sevenlerinle birlikte. arkadaşlar aminiyosentez yaptıranlara birşey soracagım sizin aminiyosentez neden sonra yapılmasına karar verildi 2li,3lü testlerin sonuçlarına mı göre bakılsın dediler.
barzeycimm tşkler bizim daha 3lü test sonucumuz çıkmadı bu hafta çarşamba günü çıkacakk inşllah hayırlısı ile herşey iyi çıkarr.
bu arada halen benim gebelik takvimim gözükmüyor:1no2: bütün söylenenleri uyguladığım haldefisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?