2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar bugün gündüz giremedim ama hepinizi çok özledim Şeniz
wrose'cum ve süse'cim inş kontrolleriniz çok güzel geçmiş ve içiniz rahatlamıştır.

tosbaa,aslii ve diloşum hayırlısı ile yarın güzel haberlerinizi bekliyoruz,herşey çok güzel olacak :teytey:

pediastrum cnm kendini çok yorma yakın olsakta ben de bişiler yapardım günün için fazla işin olmazdı :dance: ellerine sağlık şimdiden cnm

sgselçuk'cum geçmiş olsun cnm,dinlenmeye bak ve endişelenme cnm,kısa sürede düzelecek iltihabın inş sdece kızların dedikleri gibi su değdirme ve çıplak elle dokunma cnm

hepinizi öpüyorum kızlar akşam girebilirsem görüşürüz

elvincim çok teşekkür ederim canım..söylemen bile yeter
gerçekten sanki hepimiz yıllardır tanışıyormuşuz gibi hissediyorum.çok teşekkür ederim bugüne kadar verdiğiniz her türlü destek ve ilgi için..ve verecekleriniz için:çok umarım ben de sizlere yardımcı olabilirim..a.s
hepinizi çok seviyorum allah herşeyi gönlünüze göre versin..
sonuç bekleyen canlarım inşallah herşey yolunda gidecek ve güzel haberlerle yazacaksınız..a.s.
çok öpüyorum sizleri ve miniklerinizi..Şeniz

Biz geldik..Buğün epey yürüyüş yaptık ama nefes darlığım oldu acaba aldığım kilodanmı kaynaklandı epey dinlenmek zorunda kaldım çünkü...

selam kızlar :))
kontrolden geldim dr herşey yolunda dedi..
bebişimi gördüm yüz üstü yatıyordu canım benim yaa kalp atışınıda dinledik..
aylinciğim yaa ne tatlı bi oğluşun varmış öyle allah nazarlardan saklasın canım yaa.. bizimkinin bir sürü resmi var ama dr hep başını çekmiş :uhm: benimki fotojenik olmayacak herhalde tatlicadiarzu
barzeyciğim bende hemen yoruluyorum sanırım bebişler enerjimizin çoğunu alıyorlar

selam kizlar ben geldim bugun doktordan doktor hersey yolunda dedi
22+4 gunluk 511gr olmus oglusum Aylincigim benim oglanin resminle ayni senin oglan ayni eli suratinda bizimkiler selam veriyor yada cok utangac suratini kapatiyolar allah hepimizinkini lardan korusun artik bu aksam rahat uyuyabilirim

gözünaydın canım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim.bende çok yoruluyorum ve artık vücudumu çok ağır hissetmeye başladım

canım çok sevindim kontrolünün güzel geçmesine allah nazarlardan saklasın oğluşunu

günaydııın herkeseee..
bütün anneleri öpüyorumm, bebişlerinizi seviyorrruum kızlaaaaarrrr:)))

trendcim dün akşam misafir geldi bizeee onun için battaniyeyi başlayamadımm. ama annemle konuştuk 140 tek başlayıp yanlardan 10'ar ilmek lastik öreceğim(bir ters bir düz)..
ben bi başlım daha ayrıntılı anlatırım canım sana..
aay kızlaar yaaa 1 haftadır nezle grip arası dolaşıyorumm, geçmiyor dikkat edin kendinize, leyla gibi dolaşıyoruumm.
bu aradaa bugün bizim evlilik yıldönümümüüüüzzz:)
2. senemizi kuıtluyoruz...
diloşuum ve asliii bugün test sonucu kardeşliği yaşıcaz ve inşallah hepimizin sonuçları iyi gelicekk...
biraz işlere bakıyorum şimdi görüşürüz yinee:)

artık oğlumunda bir takvimi var :dance: bu arada eminim hepinizin bebekleri sizler gibi çok şeker örnek tosbaa8 in oğlu ve kendisi gibiyerimseniben

artık oğlumunda bir takvimi var :dance: bu arada eminim hepinizin bebekleri sizler gibi çok şeker örnek tosbaa8 in oğlu ve kendisi gibiyerimseniben

:teytey: :teytey: evet evet yaşasın artık seninde takvimin vaarr.
çok güzeel yaa 20 haftalık olmuş bile annesi:)
hepimizin bebişleri çoook tatlı, bebek işte adı üstünde şirin şirinn:) a.s.
bir doğsalarda sağ salim kucaklarımza alsak...

tebrikler canım inşallah daha nice nice yıldönümlerine:içelim:
bizim oğlan 3 gün gecikirse 20 ağustosta doğarsa bizim 3.evlilik yıldönümüne gelecek ama pek sanmıyorum yasakkelime çünkü yaza gelen doğumlar gününden erken oluyormuş sıcaktan dolayı:çok üzgünüm:

saol canım amiin inşallah hepimiiiiz uzun uzuun yıldönümleri kutlarızz. :teytey:
bu arada benim doğum 04.08 gözüküyo yaa dr 20 temmuzdan sonraki bir gün olur ağustosa kalmayabilir dedii:)
olmaaaaaaaaz dedim içimden benim ağustos annesi olmam lazıımm, arkadaşlarım var benim yaa a.s. a.s.

günaydınnn güzel annelerrrr...
ayy dün hiç aranıza katılamadım ben yokken neler olmuş neler...
aylincim maşallah allah bağışlasın oğluşun pek tatlıymış...
dün kontrole gidipte bebeişlerinin sağlıklı olduğunu öğrenen anneşlere maşallah diyorum. İnşallah sonuna kadar böyle olur...
kızlar bende kızıma yelek başladım... çok şeker bişi olacak herhalde... bitirince resmini yayınlarım(nasılsa aylincim öğrenmiş nasıl resim eklendiğini. ondan öğrenirim :dance:) sizlerde benden kopya çekersiniz belkim sırnaşık şeysırnaşık şey.
aylincim sende battaniyeni nasıl yapıyorsun, elinde örnek var mı yaa... varsa banada göstertsene. bende örmeyi düşünüyorum prensesime a.s.

havvacım temmuz annelerinin sayfasında bir arkadaş örmüş bunu çok hoşuma gitti, bende beyazını öreceğim, çiçek koyulan yerlerede mavi kurdela koymayı düşündümm.

havvac8ım hamişlerden haberler sayfasında açtığın konuya kızlar çok yazmışlar merak etmişler seni bende iyi olduğunu yazdımm. bilgin olsun canımcımm..

havvac8ım hamişlerden haberler sayfasında açtığın konuya kızlar çok yazmışlar merak etmişler seni bende iyi olduğunu yazdımm. bilgin olsun canımcımm..

canım gördüm :))) saolasın sende meraklarını gidermişsin...senden sonra bende cvp yazdım:)))
yaa canım battaniyeyi başladığında banada saysısını söylermisin... çok hoş olmuş cidden... bende beyaz üzerine pembe kurdelalı yaparım :icecream:

temmuz ağustos farketmez burada hepimiz bir yüreğiz hem seni temmuzda doğursanda bırakmıyoruza.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…