oldu mu acaba??
gözünaydın canım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim.bende çok yoruluyorum ve artık vücudumu çok ağır hissetmeye başladımselam kızlar :))
kontrolden geldim dr herşey yolunda dedi..
bebişimi gördüm yüz üstü yatıyordu canım benim yaa kalp atışınıda dinledik..
aylinciğim yaa ne tatlı bi oğluşun varmış öyleallah nazarlardan saklasın canım yaa.. bizimkinin bir sürü resmi var ama dr hep başını çekmiş :uhm: benimki fotojenik olmayacak herhalde tatlicadiarzu
barzeyciğim bende hemen yoruluyorum sanırım bebişler enerjimizin çoğunu alıyorlar
selam kizlar ben geldim bugun doktordan doktor hersey yolunda dedi
22+4 gunluk 511gr olmus oglusum Aylincigim benim oglanin resminle ayni senin oglan ayni eli suratinda bizimkiler selam veriyor yada cok utangac suratini kapatiyolar allah hepimizinkinilardan korusun artik bu aksam rahat uyuyabilirim
şimdi özge olarak sevmek istiyorum aylincim.çok tatlı oğlun allah bağışlasın.sinser canım bu arada hallettim..umarım beğenirsin..güle güle kullan...:)
artık oğlumunda bir takvimi var :dance: bu arada eminim hepinizin bebekleri sizler gibi çok şeker örnek tosbaa8 in oğlu ve kendisi gibiyerimseniben
tebrikler canım inşallah daha nice nice yıldönümlerine:içelim:
bizim oğlan 3 gün gecikirse 20 ağustosta doğarsa bizim 3.evlilik yıldönümüne gelecek ama pek sanmıyorum yasakkelime çünkü yaza gelen doğumlar gününden erken oluyormuş sıcaktan dolayı:çok üzgünüm:
günaydınnn güzel annelerrrr...
ayy dün hiç aranıza katılamadım ben yokken neler olmuş neler...
aylincim maşallah allah bağışlasın oğluşun pek tatlıymış...
dün kontrole gidipte bebeişlerinin sağlıklı olduğunu öğrenen anneşlere maşallah diyorum. İnşallah sonuna kadar böyle olur...
kızlar bende kızıma yelek başladım... çok şeker bişi olacak herhalde... bitirince resmini yayınlarım(nasılsa aylincim öğrenmiş nasıl resim eklendiğini. ondan öğrenirim :dance:) sizlerde benden kopya çekersiniz belkim sırnaşık şeysırnaşık şey.
aylincim sende battaniyeni nasıl yapıyorsun, elinde örnek var mı yaa... varsa banada göstertsene. bende örmeyi düşünüyorum prensesime a.s.
havvac8ım hamişlerden haberler sayfasında açtığın konuya kızlar çok yazmışlar merak etmişler seni bende iyi olduğunu yazdımm. bilgin olsun canımcımm..
temmuz ağustos farketmez burada hepimiz bir yüreğiz hem seni temmuzda doğursanda bırakmıyoruza.ssaol canım amiin inşallah hepimiiiiz uzun uzuun yıldönümleri kutlarızz. :teytey:
bu arada benim doğum 04.08 gözüküyo yaa dr 20 temmuzdan sonraki bir gün olur ağustosa kalmayabilir dedii:)
olmaaaaaaaaz dedim içimden benim ağustos annesi olmam lazıımm, arkadaşlarım var benim yaa a.s. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?