2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bebişinizle nice mutlu yıllaraa.s.sonuçların nezaman belli olur hemen yaz bizede canım

canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bebişinizle nice mutlu yıllaraa.s.sonuçların nezaman belli olur hemen yaz bizede canım

saol canım beniiim çook teşekkür ederiimmm..
öğlene kadar arayacağım sizi dedi dr'un yanında çalışan kızcağız. bakalım bekliyorum bende..
öğrenir öğrenmez yazacağımm..

saol canım beniiim çook teşekkür ederiimmm..
öğlene kadar arayacağım sizi dedi dr'un yanında çalışan kızcağız. bakalım bekliyorum bende..
öğrenir öğrenmez yazacağımm..

aaa bak ben kaçırmışım o yazını. demek evlilik yıldönümünüz. ne güzel...:dance:
canım tebrik ederim sizi... nice mutlu senelere eşinle ve evliliğinizin verdiği meyvelerle :teytey::teytey:

aaa bak ben kaçırmışım o yazını. demek evlilik yıldönümünüz. ne güzel...:dance:
canım tebrik ederim sizi... nice mutlu senelere eşinle ve evliliğinizin verdiği meyvelerle :teytey::teytey:

evet evet evlilik yıldönümümüz bugün:)
çook teşekkür ederim.
tamda fener maçına denk geldi:)
bağıra çağıra maç izlicez bu akşam, :içelim:

ayy ben hala battaniyede kaldım :))) battaniyenin su kare olan yerlerinin bitimindeki beyaz görünen seyler inci mi yada işleme mi? ayy ben çözemedim ((

bence küçük boy çiçekler takılı orda..
inci gibi durmuyo ama bilemedim bende şimdi :) :sm_confused:

seyyy... ortada 5 adet olmak üzere ve kenarlarda çiçekler var ama diğer yerlerde görünen yuvarlak seyleri çözemedim CADIARZU çok flu görünüyo ordaki küçük şeyler anlayamadım bi türlü... aman neyse uydururuz bişeyler artık lülülülülülü

hahaah evet uydururuz bişeyler bizde:)
bende başlayayım hemen bitirmek istiyorum...
daha başlamadan bitirmekte nasıl oluyosa, neyse başlamak bitirmenin yarısıdır :dance:

hahaah evet uydururuz bişeyler bizde:)
bende başlayayım hemen bitirmek istiyorum...
daha başlamadan bitirmekte nasıl oluyosa, neyse başlamak bitirmenin yarısıdır :dance:

ha ha ha hayyyy .. ayy sabah sabah güldürdün beni yavvv :roflol: ne bu azim, ne bu hız, ne bu heyecan. sen başlarsın bize ilmek sayısını verirsin dimi :dance::dance: ayy bende su başladığım yeleği bitiriyim, bir an öncede battaniyeye başlamak istiyorum...:asigim:

Güzel Anneler gunaydınlar ,
ben yıne 2 gun gıremedım.Kaçırdıgım seyler var..
Susse mouse: canım guatr cıkmıs gecmıs olsun ınşallah hıcbır sorun cıkmadan rahatlıkla hamılelıgını tamamlayacaksın cnm.
Barzey cım sende de varmıs guatr sana da gecmıs olsun cnm. yazdıklarınla susse mouse arkadasımızı rahatlatmışsın ne guzel.

Tosbaacım ve Aslı cım bızlerın bugunlerde sonuc alma heyeceanımız var degılmı. tosbaacım okudum yazdıkalrını ne zaman ogreneceksın oglende sonraya mı kaldı .
Ben arayamıyorum dr. ı . bekle bız ararız demıstı yaa.. ooooffffffffff

ama buarada hamarat arkadaşlar masallah battanıye ormekten bahsedıyorsunuz..masallaah
hıc mı hıc nıyetım yokken benıkıskandırdıınız yaaa. ben de ıstıyommmm

dun hep gezdım sokaklarda kızlar gece cok yorgun hıssettım kendımı.
artık bugunden ıtıbaren 1-2 gun evde bahar temızlıgı vaarrrr.

ama bılgısayarımı ı kenarda hep acık bırakacagım sızlerle ırtıbat da kalıcam yanı..
hadı tosbaaa beklıyoruz guzel haberını cnmm..

kızlar brovo size ne beceriklisiniz böyle maşalah bende tık yok hiç gelmez elimden böyle şeylr neyse bende ablalarıma yaptırırm artık

Biz geldik..Buğün epey yürüyüş yaptık ama nefes darlığım oldu acaba aldığım kilodanmı kaynaklandı epey dinlenmek zorunda kaldım çünkü...

özellikle kız bebiş bekleyenlerde nefes darlığı daha çok oluyormuş canım...hamileliğin zor yanlarından biri...bende artık merdiven çıkarken nefesim kesiliyor.uzun yürüyüşler yapamıyorum.:çok üzgünüm:

dloşşşuuuuum nerelerdesin diye merak ediyodum senii, neyse iyiymişsiin.
ben aradım dr'u bugün ameliyat günü muayenehane dışındaymış, sonuçlar dr'a ulaşmış, bi göz atayım,muayenehaneye gidince arıcam dedi..
dddıdıııdddddııınn. heyecan dorukta bekliyoruz..
hepimizin hakkında hayırlısı olsunn kızlar elimizden geleni yaptık..

bende gülüyorum kendime havvacım yaaa.. daha başlamadan bitircem diyorum.
ilmek sayısına gelince şöyle yapmaya karar verdim. 140 ilmek başlayacağım. toplam 15 kutu olacak.
kutuları 8 ilmekten yapacağım. yanlardan 10 ilmekten lastik öreceğim. bilmiyorum artık ortaya ne cıkıcak:))))

mrb aylincim.evlilik yıldönümünü kutluyorum.bi yastıkta yaşlanın emiiiiiii sırnaşık şey
diloşum , asliiii ve tabiki senden çokk güzel haberler duymak istiyorum.ve inş öyle olacak.bu arada kendine dikkat et.havalar serin biraz.o yüzden üşütüyoruz farkında olmadan . bu arada benimde sonuç günüm yaklaşıyor.salı günü nasip olursa bende sonucumu alacağım.hepinizi öptüm kızlar.

gnydn güzel anneler ve minik bebeişler,hepinize güzel bir gün diliyorum.
wrose'cum ve süse2cim kontrollerinizin iyi geçmesine sevindim,Allah sağlık versin hepsine. wrose seninkinin yüzü güzel fotocenik naniknanik ki dr hep öle çekiyor cnm :)

aylin'cim evlilik yıldönümüz kutlu olsun,daha nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllar cnm eşinle,oğluşunuzla ve sevdiklerinizle :) bu arada temmuz sonu doğsa da oğluşumuz sen ağustos annesisin bizim için bırakmayız seni :teytey:

aylincim trendcim siz çıngıraklı patik ısmarlamıştınız ya geldi mi?geldiğinde sölermisiniz eğer beğendiyseniz ben de ısmarlayacağım,çok şirin duruyor resimlerinde..

kalachakra bahar temizliği yapacaksın sanırım kendini çok yorma tatlım artık ağırlaşıyoruz biliyorsun,dikkat et kendine ve bebişine :) :nazar

cnm inşallah senin diloşumun ve asliimın sonuçlarınız hayırlı gelir,sonuçlar çıkmış diye yazdığını okuyunca heyecanlandım,kalp atışım hızlandı.

bu arada annemin ördüklerinin resmini çekiyim de koyıyım buraya bari hepinize fikir verir :)

panikcim senin sonucunda güzel gelecek inş hep birlikte sevincini paylaşacağız :teytey:

aylincim bu arada unuttum geçmiş olsun,bu ara salgın sanırım herkes burnu elinde geziyo,bazen benim de fıkfık ediyo burnum ama neyseki bi şi yok,c vitamini al cnm hem sana hem oğluşuna ii gelir,korur sizi

saol elvinciimm, allah hepimize evlilik yıldönümlerini uzun uzuuuuun kutlamak nasip etsiinn. a.s.
benim çıngıraklı patikler kargoda gözüküyor henüz gelmedi.
yarın gelir belki.
yazarım yorumlarımı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…