2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ne guzel seyler hazırlıyorsunuz oyle yaaa
bızım buralarda cok sıcak olmuyor yaa sanırım cok fazla yunlu seylere ıhtıyacımız olmayacak ama tabııkı yelek batannıye patık gıbı olmazsa olmazlarımız da var.

tosbaacım hadı beklıyoruz haberını arkdasım hayırlısı ılee..

ayyyy kalachakraaa , bittim ben şu resimdeki örneğe yaaaa.ay ne güzelde yakışır pembiş pembiş.senden takvimi rica ettim , çok sağol ki yaptın...şimdi şunuda istesemmmmm tatlicadiarzu çok şey istemiş olurum dimiiii. sırnaşık şey

ayy şimdi gelde kız bebiş isteme.valla çok güzel.bayıldım...güle güle yapın, gülelgüle kullansın bebişleriniz kızlarrr...

bu dr beni aramıyooor ben arayayım mı acabaaaaaa:)))

aylincim durduğun kabahat.valla ben sabahtan dikilirdim kapısına.çok merak edilecek bir durum.beklemekte bir o kadar sinir bozucu ve zorrrr....geçmez zaman geçmez... bir söz vardır ya...
- ZAMAN BÜYÜK BİR ÖĞRETMENDİR.AMA NE YAZIKKİ BÜTÜN ÖĞRENCİLERİNİ ÖLDÜRÜR. diye
valla sizi bilemem ama beni öldürecek bu gidişle. :a015:

sen yeterki iste canım senim... anneme söylerim birde senin prensesine yapar heheehehehe

alper gitti sabahtan kapısına ama işte bugün ameliyat günü ve muayenehanede değil.
laboratuvarı aradım ama söylemiyolar dr'unuz verebilir bilgiyi diyolar...
neyse gelicek inşallah saat 16:00 gibi arar beni o zamannn..
zaten gribim ya sesimi böylee ağlıyomuş gibi yaptım yemedi laboratuvardaki kızz :)))

bitanesin kalachakracım.söylemen bile yeter... valla kızın sana benziyorsa, bide bu kıyafetlerleeeeeeee yandıı erkek bebişlerrrrr... bak benden söylemesi :1rolleyes:

:roflol::roflol::roflol::roflol: ayy ilahi aylin bugün çok güldürdün beni.... ağlıyormuş gibi yapmışda yememiş :roflol::roflol:,

buarada panikatakcım çok teşekkür ederim iltifatların için.. canım benim ne demek sen yeterki iste... anneme yaptırır gönderirim istanbula hehe a.s.

cnm valla benım de aklımdan gecıyor bır rahatsız etsem mı su dr. u dıye ama cesaret edemedım. dur ben de bır arayyaım ..

hahahah valla yaptıımm havva yaaa ama ne vicdansızlaarr.
ben duramazdım valla hemen söylerdim tamam ağlamayın sonuç şöyle şöyle diye..
soğukkanlı insanlar bunlar:)))

dlooş dilllooooooşşş:)
müjdeyi bekliyoruzzz:)

aylin aradınmı ne zaman belli olcak ya arasana hadiiiiiii

diloşuuuuumm hadi yaaa ...bide sen ara ... haber bekliyoruz sizlerdennn.... ben sizden çok heyecan yaptım.
bu arada sepet harika.benim evim çok geniş değil.ilk aylar için çok ideal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…