2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yook gelmemiş sonuclarım yaa..
bugün yarın gelır dedıler.. ben merak etmeyeymişim onlar benı ararmış...mış...
tamam da nasıl merak etmeyelım anacım allah allaahhh.......

aradım aradım 16:00 da yerimde olcam arıcam diyoo.
yanındaki yardımcısıda dr görmeden bana faxlamıyo sonucu ..
kurbalık koyun gibi bekliyoruummm. :sm_confused:
ooo canım benim bende heycanla bekliom sonuçlarınızı hadi hayırlı haberleri alır almaz yaz hemen tamammı canım

diloşuum bende çok beğendim bu sepeti, ama gidip yerinde görmedim.
bu hafta sonu bi gidip bakıcam. nasıl bişeymiş, burdan güzel gözüküyo ama bakalım öyle mi gerçekten.
fiyatı sepeti, ayakları, nevresim takımı falan toplam 329 ytl.
ben böyle bir sepet almayı düşünüyorum mother care'de gördüm çok benziyo buna toplam 500 ytl'ye falan çıkıyodu.
bunun fiyatı daha uygun ama dedeiğim gibi gidip bakmadım.

ayy ayy ayyy... kızlar sonuçlarınız güzel çıkıcak bundan hiç şüphem yok... ay sonuçlarınız çıkınca burayada yazın değerlerinizi bizde fikir edinelim. benim gittiğim hastanede sonuçlar çıkınca aloıyorsun labaratuardan ama sonuçları ertesi gün gösterebiliyorsun. hiç olmazsa sizin sonuçlarınızdan fikir ediniriz dimi :)))

tamam cnm sizden onay geldiyse ben de ısmarlıyorum hemen :) a.s.

al bendende okadar canım bende beceremiyorum:sm_confused:bizim ananemizde yok vefat ettsenağlamaartık teyzelerinin yaptıklarıyla idare etcek oğulcuğum

başın sağolsun cnm, teyzişleri örüyor ne güsel :) bizler de varız bi şey istersen bizde örer yollarız cnmcım a.s.

tamam cnm resimlerini çekiyorum şimdi,resimlerin buraya nasıl koyulacağını tarif eder msn?

CANIM AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLA
http://www.resim-yukle.com/

BURADAN Browse TUŞUNA BAS ve BİLGİSAYARINDA KAYITLI OLAN RESMİ BUL.
RESİMİ BULDUKTAN SONRA Yükle BUTONUNA TIKLA.
ÇIKAN SAYFADAKİ EN ALTTA ÇIKAN ADRESİ KOPYALA.
http://www.resim-yukle.com/img01 DİYE BAŞLAYAN ADRES.
SONRA SİTEDE MESAJ PENCERESİNE GEL ve Araya Resim Ekle BUTONUNA TIKLA.
KOPYALADIĞIN SATIRI BURAYA YAPIŞTIR ve GÖNDER 

ARAYA RESİM EKLE BUTONU : Dağ resmi gibi olan :)), Dünya resminin yanındaki

SENACE canım sağolasın. ben beceremedim sunu büyük yapmayı. ancak o kadar becerebiliyorum işte (((((

bu sepet nasıl kızlaaaaarr??
ben beğendim galiba:))
ilk aylarda anne odasında yatması içinmiş..

çok güzelmiş cnm sallananlardan di mi? bi arkadaşım 2 sene önce doğum yapmıştı sepetini benim için sakladı,annemde içini ve cibinliğini yapacak.cibinliği gelinliğimin duvağı sakladık :) aylincim resim koymayı tarif et de ,isterseniz duvağımın resmini de koyarım,beğenecek misiniz bakalım fikrimizi?

kızlar , cadımın örgülerinin resimlerini çekip geliyorum şimdi bekleyin anacıımmm :))))

aynen benimde öyle.laboratuardan sonuçları alıcam.ertesi gün dr a göstereceğim.o yüzden sonuçlar nasıl yazılıyor.değerler ne oluyor.bende bilmiyorum.bizede bilgi verirseniz.bizde öğreniriz.a.s.

arkadaşlar herkese selamlar..yıllık izin aldım biraz o yüzden takip edemiyorum sizleri.
bu arada bebişimin cinsiyetini de öğrendim BİR PRENSESİMİZ DAHA GELİYOR..
:dance::teytey::dance::teytey:

arkadaşlar herkese selamlar..yıllık izin aldım biraz o yüzden takip edemiyorum sizleri.
bu arada bebişimin cinsiyetini de öğrendim BİR PRENSESİMİZ DAHA GELİYOR..
:dance::teytey::dance::teytey:
ayy canım çok güsel ya bi prenses daha demek hadi canım gözünaydın allah tamamını erdirsina.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…