ayy çok güsel nerden buldun böyle bişeye çok ihtiyacım varr
ooo canım benim bende heycanla bekliom sonuçlarınızı hadi hayırlı haberleri alır almaz yaz hemen tamammı canımaradım aradım 16:00 da yerimde olcam arıcam diyoo.
yanındaki yardımcısıda dr görmeden bana faxlamıyo sonucu ..
kurbalık koyun gibi bekliyoruummm. :sm_confused:
bu sepet nasıl kızlaaaaarr??
ben beğendim galiba:))
ilk aylarda anne odasında yatması içinmiş..
canım geldi oğluşumun patikleri çok şirinnnn biri yeşil biri turuncu bi tanesi çıngırak gibi sallayınca ses çıkarıyo diğeri ucuna bastırınca ötüyo çok güsell tavsiye ederim gitti gidiyordan aldım ben:)
al bendende okadar canım bende beceremiyorum:sm_confused:bizim ananemizde yok vefat ettsenağlamaartık teyzelerinin yaptıklarıyla idare etcek oğulcuğum
haydi elvin haydi elviin haydiii:))
burdan gördüğüm zor olan örgü modellerini bende anneme mail atıyorum:)))
oda bana örüyoo:))
canımmm benim çok şekersin teşekkür ederima.s.başın sağolsun cnm, teyzişleri örüyor ne güsel :) bizler de varız bi şey istersen bizde örer yollarız cnmcım a.s.
ben aradııım diloşumda arassssııııınn o zaman :)))
tamam cnm resimlerini çekiyorum şimdi,resimlerin buraya nasıl koyulacağını tarif eder msn?
bu sepet nasıl kızlaaaaarr??
ben beğendim galiba:))
ilk aylarda anne odasında yatması içinmiş..
ayy ayy ayyy... kızlar sonuçlarınız güzel çıkıcak bundan hiç şüphem yok... ay sonuçlarınız çıkınca burayada yazın değerlerinizi bizde fikir edinelim. benim gittiğim hastanede sonuçlar çıkınca aloıyorsun labaratuardan ama sonuçları ertesi gün gösterebiliyorsun. hiç olmazsa sizin sonuçlarınızdan fikir ediniriz dimi :)))
ayy canım çok güsel ya bi prenses daha demek hadi canım gözünaydın allah tamamını erdirsina.s.arkadaşlar herkese selamlar..yıllık izin aldım biraz o yüzden takip edemiyorum sizleri.
bu arada bebişimin cinsiyetini de öğrendim BİR PRENSESİMİZ DAHA GELİYOR..:dance::teytey::dance::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?