faxladılaar rapor elimde.
kendime mail atıp
buraya eklemeye çalışıyoruummm...
10 dk verin bana:))
boşver ilaçları sen arkadaşım mümkün olduğunca ilaç kullanmamaya gayret edelim ben 2 haftadır ölüyorum yanmalarddan dşün artık gece uykumdan uyandırdı beni ama hiç bi çözüm bulamıyorum süt iyi gelir diolar ama ben onunda faydasını göremedim:sm_confused:tosbaa8 gözün aydın.
ya arkadaşlar mideniz nasıl?
ben ölüyorum iki gündür inanılmaz bir yanma ya. gaviscon likit kullanıyorum hiçbi halta yaramıyo ne yapmalı doğal bişiyler bilen var mı nolurrrrrrrrrrrrrr yardım ya.
iki gündür sütle duruyorum kilo verdim valla yadr. aradım bi ilaç verdi onda da hamilelere sakıncalı yazıyo nası doktorsun arkadaş
Herkese merhabalar AYYLLİİNN CANIM ÇOOOOK SEVİMDİM YAA artık stressis rahat bi hamilelik geçirmen dileyiyle.Darısı diyer sonuç bekleyen annelere dualarımızla.yaazdıklarınızı okuyorum ki saattir nasıl kaynatmışsınız maaşallah..
Örgüden de bahsetmişsiniz battaniye bende yapmak istiyorum ama aylin anlatırsan bende yaparım inş bu arada pembe battaniyeye bayıldım çok güzel yaaa....Bende istiyooomm acil yapmam lazim tabi şu elimde ki yeleyi bi bitirebildsem inş.
Elvin canım geçmiş doğum günün kutlu olsun uzun zamandır görüşemiyorduk özledim valla..
burdaki arkadaşlar bebek saçlanıyodur demişlerdi ama bilemiyorum artık ama dayanılcak gibi deilde napalım artık bebişlerimiz için katlancazyandık valla iki haftadır sürüyo ha. abuuuuuuuuuuuuu sürekli bişiy bu geçmiyo demek. anam anam yandımmmmmmmm
tosbaa8 gözün aydın.
ya arkadaşlar mideniz nasıl?
ben ölüyorum iki gündür inanılmaz bir yanma ya. gaviscon likit kullanıyorum hiçbi halta yaramıyo ne yapmalı doğal bişiyler bilen var mı nolurrrrrrrrrrrrrr yardım ya.
iki gündür sütle duruyorum kilo verdim valla yadr. aradım bi ilaç verdi onda da hamilelere sakıncalı yazıyo nası doktorsun arkadaş
gözünaydın canım çok sevindim sonuçlarının ii çıkmasına allah tamamına erdirsina.s.kızlarrr ben geldimmm nasılsınızzz sonuçlarımıda alıp geldimmm. drum herşey çok iyi dedii sizlerede yazayımm sizde yorumlayınn ben anlamıyorummdaa.
Tr.21 riski 1:2698, yaş riski 1:600
yandık valla iki haftadır sürüyo ha. abuuuuuuuuuuuuu sürekli bişiy bu geçmiyo demek. anam anam yandımmmmmmmm
kızlarrr ben geldimmm nasılsınızzz sonuçlarımıda alıp geldimmm. drum herşey çok iyi dedii sizlerede yazayımm sizde yorumlayınn ben anlamıyorummdaa.
Tr.21 riski 1:2698, yaş riski 1:600
canım arkadaşlarım, ben amniyosentez sonuçlarımı aldıım..
bi sorun yok, temiz çıkmışş..
darısı tüüm sonuç bekleyenlerin başına, bu zorlu günlerimde hep yanımda olduğunuz ve bana hep destek olduğunuz için çok teşekkür ederimm.
inanın hep kalbim sizlerle, dualarım sizlerle...
hepinizin yeri çook ayrıı, hepinizi çook seviyorumm..
Allah hepimize bundan sonrası için sağlıklı günler nasip etsiinn ...
hoşgeldin ASLİİİcım ya ..güzel haberler ardarda geliyor.:teytey: çok güzel sonuçların.çok sevindim.bundan sonrası içinde mutlu bir hamilelik diliyorum sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?