2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tosbaa8 gözün aydın.
ya arkadaşlar mideniz nasıl?
ben ölüyorum iki gündür inanılmaz bir yanma ya. gaviscon likit kullanıyorum hiçbi halta yaramıyo ne yapmalı doğal bişiyler bilen var mı nolurrrrrrrrrrrrrr yardım ya.
iki gündür sütle duruyorum kilo verdim valla ya dr. aradım bi ilaç verdi onda da hamilelere sakıncalı yazıyo nası doktorsun arkadaş

orada gözüken ikili çizgiler kromozomlar. hepsinin ikili olması gerekiyormuş, öyle olmuş.
açıklama kısmındada anamoli saptanmamıştır diyo.
kromozom haritası arkadaşlar.
inşallah net çıkar.

Panikatak canım listeye eklediğin için teşekkür ederim.
Kalahaçkara seninde sonuçların hayırlısıyla güzel çıkacak inş
Sherry456 tebrik ederim canım sende kızı olanlar kervanına katıldın bizim kızlara bi arkadaş daha oldu:)))

hehe kocaman bişi bu yavv D ben pcye kaydettim ordanda çıktısını aldım... benim sonuclar çıkana kadar senin sonuçlara bakar dururum artık hehehe

boşver ilaçları sen arkadaşım mümkün olduğunca ilaç kullanmamaya gayret edelim ben 2 haftadır ölüyorum yanmalarddan dşün artık gece uykumdan uyandırdı beni ama hiç bi çözüm bulamıyorum süt iyi gelir diolar ama ben onunda faydasını göremedim:sm_confused:

yandık valla iki haftadır sürüyo ha. abuuuuuuuuuuuuu sürekli bişiy bu geçmiyo demek. anam anam yandımmmmmmmm

saol güldenizcim nasılsın görüşmeyeli? bebiş nsl

kızlarrr ben geldimmm nasılsınızzz sonuçlarımıda alıp geldimmm. drum herşey çok iyi dedii sizlerede yazayımm sizde yorumlayınn ben anlamıyorummdaa.
Tr.21 riski 1:2698, yaş riski 1:600

yandık valla iki haftadır sürüyo ha. abuuuuuuuuuuuuu sürekli bişiy bu geçmiyo demek. anam anam yandımmmmmmmm
burdaki arkadaşlar bebek saçlanıyodur demişlerdi ama bilemiyorum artık ama dayanılcak gibi deilde napalım artık bebişlerimiz için katlancaz

bence ilaç kullanma çok fazla canım.akşam yemeğini çok geç yeme.salçalı-soğanlı yemekleri yeme şu aralar.genelde akşamları tost - ekmek peynir kahvaltı türü hafif gıdalar al.çok fazla yemek yeme.yemekten sonra hemen uzanıp uyuma.yastığını dik tutupta yat.kepekli - lifli bisküvi ve gıdalar tüket.bolbol su iç.3 - 4 gün böyle devam et.biraz rahatlatır seni.ahh ben neler çektim midemin elinden.yatamıyordum geceleri.geçmiş olsun.reflü hamilelikte sık karşılaşılan bir durum.bunlar mide yanmasını biraz rahatlatır.
tekrar geçmiş olsun canım

aylinn canımm sonuçların iyi çıkmış çok sevindimm bir tekk diloşumuzunki kaldı galiba onunda güzel haberlerini alacagızz inşllahh..

kızlarrr ben geldimmm nasılsınızzz sonuçlarımıda alıp geldimmm. drum herşey çok iyi dedii sizlerede yazayımm sizde yorumlayınn ben anlamıyorummdaa.
gözünaydın canım çok sevindim sonuçlarının ii çıkmasına allah tamamına erdirsina.s.

pıtpıtcım ilaç kullanmamaya bak,bana da önceki doktorum ilaç vermişti,onun da prospektüsünde hamilelere uygun gibi bi şey yazmıyordu kullanmadım,sonra gittiğim doktor hiç ilaç vermedi,sakız çiğne yemekleri ii çiğne vs. dedi.mideyi yormayan yemekler ye cnm ve soda içebilirsin,geğirmek rahatlatıyor.ilaç içmedim sabrettim,bebişlerimiz için en az ilaçsız geçirmemiz gereken zamanlar cnm.
3 gün önce de diş ağrım tuttu,sabaha kadar uyumadım öldüm ağrıdan ama inat ettim ilaç almadım :)

hoşgeldin ASLİİİcım ya ..güzel haberler ardarda geliyor.:teytey: çok güzel sonuçların.çok sevindim.bundan sonrası içinde mutlu bir hamilelik diliyorum sana...

aylinn canım sonuçlarınn çok güzell çıkmışş çok sevindimm hadi hayırlısı ile diloşcugumuzun sonuçlarınıda alacagız inşllah.

SUPEERRR harıkaaa, gözünaydın aylıncımm.. ınsallah saglıkla bebısını kucagına alacaksınnnn. amııınn..Darısı bekleyenlerın basınaa..

hadı gecmişler olsun

hoşgeldin ASLİİİcım ya ..güzel haberler ardarda geliyor.:teytey: çok güzel sonuçların.çok sevindim.bundan sonrası içinde mutlu bir hamilelik diliyorum sana...

hepinize çok tşk ediyorumm arkadaşlar ilgi ve alakanızdann dolayıı iyiki varsınızzz. panikçim çok teşekkür ederimm umarım hepimiz mutlu bir hamilelik geçirir ve bebişlerimizi hayırlısı ile kucaklarımıza alırızz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…