2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aay canım beniimm..
nolu üzülme yaaa, bende çevremden kimseye söylemedim.
annem, kayınvalidem, görümcem ve kardeşim biliyodu sadece..
inan kayınpederime bile anlatmadık anlayamayacak boşuna stress yapacak diye.
sen hiçbirşeye takfa kafanı, Allah'a şükür dr'lar herşeyi anlattılar bize, herşey hakkında yeteri kadar bilgimiz var..
kimseye anlatmak zorunda deilsinn. şurda ne kaldı bak bir haftadan az zaman...
bunuda geçirdik mi tamamdııırr.. a.s.

kızlar ne çok kaynatmışsınız yaaa...
çok sevindim sherry kızın hayırlı olsun canım
nihayet iyi sonuçlar gelmeye başladı :dance:
aylin ve asliii sonuçlarınıza çoookkkk sevindim hayırlı olsun allah uzun ömürler versin bebişlere :teytey:
şimdi sırayla bekliyoruz bütün sonuçları ben eminimki herkezin sonuçları iyi çıkacak kızlar allahın izniyle... hepinizz öpüldünüzzzzz

keşke bu kadar kolay olsa be canım.sadece eşim, ailem ve siz destek oldunuz bana.inan 3 haftaolacak işlem yapılalı.2 haftada ondan öncesi bunalım dsek toplam 5 haftadır, ne gülüyorum, ne düşünüyorum, ne konuşuyorum, uykularım kaçıyor geceleri.eşim canım benim hep yardımcı oldu.oda üzülüyor.hele ailem.

sizler sağolun arkadaşlar desteğinizi eksik etmeyin.nolur.birde siz varsınız.

Canım benim yaa üzülmeeee inş sende bize güzel müjdeli haberlerle geleceksin dua ediyorum burdaki arkadaşlara sanada inş gerçekten kulaklarını tıka güzel şeyler düşünmeye çalış bebeğinde etkilenmesin canım şunuda unutma herşey ALLAH tan bunu sende biliyorsundur ama inş güzel olacak

kızlarrr dişlerden bahsetmişsinizzz bende de diş tartarı ve diş eti kanaması varr diş temizligi yaptırsam olurmu acabaa yoksaa yaptırmayayımm mı.

sanemcim bende önemli olduğunu bildiim için ilk 3ay bişi yaptıramadım.ama artık dayanılamaz şekilde ağrıyo bendeki şansızlığa bakar mısınız hamile olduğumu öğrendiğim gün akşam dişim kırılmıştı :çok üzgünüm: eğer dişçiye gitmezsem kalan aylar zap geçecek bana off offf :a015:

sanemcim cnm benim herşey güzel olacak üzülme,üzüldüğünü bebeğin de hissediyor cnm,her zaman seninleeyiz :) a.s.
hayırlısı ile hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacağız cnmcım

ve bu daa artık sizi bıktırmıyım çift taraflı hırkamız.bi tarafı açık mavi diğer tarafı lacivert.her iki tarafında kendi renginde nazar boncuğu şeklinde düğmeleri var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…