kızlarrr ben geldimmm nasılsınızzz sonuçlarımıda alıp geldimmm. drum herşey çok iyi dedii sizlerede yazayımm sizde yorumlayınn ben anlamıyorummdaa.
Tr.21 riski 1:2698, yaş riski 1:600
saol güldenizcim nasılsın görüşmeyeli? bebiş nsl
kızlarrr ben geldimmm nasılsınızzz sonuçlarımıda alıp geldimmm. drum herşey çok iyi dedii sizlerede yazayımm sizde yorumlayınn ben anlamıyorummdaa.
Tr.21 riski 1:2698, yaş riski 1:600
orada gözüken ikili çizgiler kromozomlar. hepsinin ikili olması gerekiyormuş, öyle olmuş.
açıklama kısmındada anamoli saptanmamıştır diyo.
kromozom haritası arkadaşlar.
inşallah net çıkar.
asliii çok sevindim senin sonuçlarınında iyi gelmesinee..
şimdddiii panikatakcım var, diloşum vaar vee sgselçuk var kalachakra vaar di mi amniyosentez sonucu beklediğimizzz...
hayırlı haberler herkesten inşallaaaahhhh:)
panikatak gördün mü raporu?
evvelsi gün bi hissettim cnm dışarıdan o kadar,dün pek hareketli değildi,sakin geçirdik dünü,benim diş ağrım vardı belki de annesini düşünüp çok hareket etmedi kızım :) , bakalım bu akşm nolacakSoal canım teşekkür ederim biz iyiyz senin bebişinde maşşallahı var dışardan farkediyomuşsun sanırım çok güzel örgüyle vakit geçiriyorum yarın samsuna anneme gideceğim pazartesi dönecem sizi çook özleyeceğim senağlamasenağlama ama annemide çook özledim :teytey: onu görecem diye mutluyum.
evvelsi gün bi hissettim cnm dışarıdan o kadar,dün pek hareketli değildi,sakin geçirdik dünü,benim diş ağrım vardı belki de annesini düşünüp çok hareket etmedi kızım :) , bakalım bu akşm nolacak
bu arada kızlar hiç dişçiye gideniniz oldu mu?hamilelikte dişler dişetleri problem çıkarıyor ya..ben hamile olduğumu öğrendiğim gün dişim kırılmıştı ve hamileyim diye gitmedim,5.ay kadar gidilmesi uygun deil diye duymuştum.bilgisi olan var mı?
bu arada haddim olmayarak ek bilgi daha vereyim size arkadaşlar
biliyorsunuz kromozom bozuklukları genelde 3 genel başlıkta toplanıyor.
trizomi 21: 21 nolu kromozom ( çift)
trizomi 18: 18 nolu kromozom ( çift)
trizomi 13: 13 nolu kromozom ( çift)
bu kromozomlar çift olmalı.1 yada 3 tane olması sorun var anlamı taşımaktadır.
ayrıca aylinciimm son kromozoma (yani 23. kromozom) nie bakmamışlar.biz belki cinsiyetinide öğrenmek istiyoruzbenneyaptımki çok mu şey istiyorum ben yaa :çok üzgünüm:
çoook mutlu oldum.darısı diloşumun başına.....
evvelsi gün bi hissettim cnm dışarıdan o kadar,dün pek hareketli değildi,sakin geçirdik dünü,benim diş ağrım vardı belki de annesini düşünüp çok hareket etmedi kızım :) , bakalım bu akşm nolacak
bu arada kızlar hiç dişçiye gideniniz oldu mu?hamilelikte dişler dişetleri problem çıkarıyor ya..ben hamile olduğumu öğrendiğim gün dişim kırılmıştı ve hamileyim diye gitmedim,5.ay kadar gidilmesi uygun deil diye duymuştum.bilgisi olan var mı?
canımcım açıklama kısmının altında cinsiyet belirlemesi için kullanılmaz diyor.
onun için yazmamışlar. ama 10 gün önce öğrendiğim expres sonuçta 13,18,21 cve cinsiyet kromozomlarından bahsedilmişti, o raporda yazıyo:)))
erkek yani genlerinde var:)
hahahahayyy
aylincim biz dr olduk burda yaaaaa....
valla herşeyi araştıra araştıra bayağ bi bilgimiz oldu. erkek yani.test edildi.onaylandı...
valla bir muaynehane mi açsam.ne yapsam CADIARZU
bu arada çok geçmiş olsun ELVİNcimm.acil şifalar diliyorum.annen içinde senin içinde.iyice dinlenin. a.s.
aay sorma canım yaaa:))
ama yaşamayan anlayamıyo iştee, konuş konuş boşuna..
havvanın hamişlerden haberlerde açtığı başlık var amniyosentezle ilgili, herkes bir doktor önermiş, ileri düzey ultsaonda çözülür iş diyolar.
ya anlatamıyorum insanlara bu sorun genetiikk, dışardan bakınca teşhis konamaz diye...
yazmıcam artık yordular beni...
aç hayatım muayenehaneni, hhep destek tam destek:)
zaten bu iş ultrasonlarla çözülebiliyorsa, niye amniosentez gibi riskli bi olayı önersinlerki?
valla başımıza geldi.allah hiç bir anneyi anne adayına bunları yaşatmasın.
etrafımdaki hrkese söylemedim.ama bazıları biliyor.ve ikide birde sakatmı olacak?özürlümü olacak diyip diyip duruyor, banada hatırlatıyorlar.millete anlatamıyorum galiba.insanlar üzerime geliyor.cahil insanlar çok.zaten benim sıkıntım bana yeter...bide onlar sorup duruyor.oofff.bende iyi sonuçlarımı bi alsam.bu dert değil, milletin soruları bunalttı beni..... :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?