2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben de daha hiç bişey vermiyorum sadece öğrenmek için arkadaşlara soruyorum ki sonra zorlanmayayım

Bende öyle yapıyorum şimdiden alışmak gerek bu yedirme içirme temposuna.Şuan rahatız biz aslında öyle yemek hazırlama,mama hazırlama faslı başlamadı.

merhaba kızlar....
yazılanları okuyamadan bizimle ilgili haberler vermek istiyorum...malesef biz hiç iyi değiliz. canım kızım beren geceleri bağıra bağıra uyanıyor üstelik uykusunda yapıyor bunları ve ne yaparsam yapıyım bi türlü uyandıramıyorum ve susturamıyorum.3 gündür sürekli böyle uyanıyor. bağırmaktan ve ağlamaktan sesi kısıldı yavrumun (( ateşi yok, bi sıkıntısı olduğunu da sanmıyorum ama neden böyle oluyor anlamadım. herkes korkutuyorlardır diyor ama 3 gündür mü korkutulur bi bebek...sadece fazla ağlamaktan soğuk soğuk terliyor.ben bi yerlei ağrıyordur dşüncesiyle ağrı kesici veriyorum ama bunu da yapmam yanlış sanırım. yarın doktora götürcem meleğimi ama sizinde fikrinizi almak istedim. kızım neden böyle ağlıyor olabilir. üstelik gündüz uykusu tam tersi çok güzel..herhangi bi huysuzluğu falan da yok kuzumun...kızlar akıl verin nesi var acaba kızımın...

Bende öyle yapıyorum şimdiden alışmak gerek bu yedirme içirme temposuna.Şuan rahatız biz aslında öyle yemek hazırlama,mama hazırlama faslı başlamadı.

benim ki çokta başladı :) beğenip beğenmemeleri bile var zillinin.2 gündür benim yaptığım sebze püresini yemedi,sulandırınca içmedi de.dün akşam babası bebelac'ın sevdiği püresini aldı.onu yedirdim bugün.az önce gene uyudu,uyansın saat 8 gibi meyve püresini vericem.hanımefendinin uyku düzeni değişince yeme durumları da değişti tabii.mamasını daha geç vericem. kafamçokkarıştı

slm havvacım elvin de öle uyanıyor bazen,sanırım rüyalarında korkuyorlar cnm.bir ara beren gibi her uykusundan öle uyanırdı ama geçti

havvacım bişeyi olsa gündüzde ağlar canım dr götür yine de için rahata etsin ... benimde oğlum öle yapardı özellikle yazları olurdu evimiz çok sıcak oluyo bunaldığı için die düşünürdüm geçmiş olsun inş önemli bişeyi yoktur .. nihan canım bi bacağım bi kolum bi belim heryerim ağrıyo bilmiyorum ama galiba aşırı yorgunluktann sağlık olsun koşturuyorum çok ama sağlıkda gidiyo gibi ( .
kezban canım inşallah yavruların bir an önce iyi olurlar dua edicem ... Allah bütün yavrulara iyilik şifalık versin inşallahh

slm havvacım elvin de öle uyanıyor bazen,sanırım rüyalarında korkuyorlar cnm.bir ara beren gibi her uykusundan öle uyanırdı ama geçti

ama canım sürekli böyle uyanması anormal değil mi?? bağırmaktan sesi kısıldı kuzumun ((( ne yaparsam yapıyım susturamıyorum gözleri kapalı ağlıyor.evin içinde dört dönüyoruz susturmak için ((( sonrada halsiz düşüyor tam tamam uyudu bi daha uyanmaz derken 1 saat sonra yine aynısı oluyor...

yok canım korkma bence egede bir ara aynı bahsettiğin gibi yapıyordu ama bu aralar iyi arada tutuyo yine ama eskiisi kadar değil anneannem derdiki rüyasında zebani anneni ascaz kescez diyomuş:)))))))ama bizimkinde heralde kesiyoduki katılıyordu kıyamam

dönemsel demek ki havvacım haklısın içi prçalanıyo insanın sanki bir şey varmış gibi ağlıyo ama yok yani.sen gene de git dra için rahat eder kuzum.ben de şimdi uyumamasından şikayetçiyim,ne yapsam olmuyo her gece askerim anlayacağın

havva'cım Eylül'de aynıydı öyle bir korkardıki ağlayarak uyanırdı ve kendinde olmazdı 10 dk uyandıramazdık uzun süre gözleri açık korkardı. bende sürekli ağlardım . cnm ayetel kürsi oku sürekli ondan sonra kesildi bizimki. ( ben çok inanırım dualara)

slm kızlar okumadan yazıyorum okup tekrar yazarım canlarım yeni geldik dr amcasından numune mama aldık sütümün bittiğini söyledim sebzelerin önce suyunu sonra püresini dedi bende çok oldu onları yaptık dedim ne güzel ya herkes senin gibi olsa süper olur dedi bu arada 70 gr almışız 6,870 olmuşuz normaldir diş çıkarıyo dedi soldakide çıkmak üzre dedi dentinox diye diş ilacı verdi sabah akşam 1 er defa sür dedi bu çok iyiymiş caljelide sür yine dedi bu arada 6 aylık yazan bütün mamalarıda yedirecekmişim hergün yoğurt dedi mutlaka yicek dedi diş için çokda önemliymiş öptüüüm herkesi ertuğun karnını doyuracam bende yicem bide içimiz rahat etsin diye idrar tahlili yaptrdık yarın alcaz altı için krem verdi bez işi bitene kadar hep ara ara olcakmış yara verdiği doğal tozu yine kullanın dedi vücudu zamanla atıcakmış dermatitini ay kaçtım

[/B]Gamzeyle konuştum akşam üstü, Lina ayılmış, ama Anestezinin etkisiyle gündüz uyumuş, yarın bandajıj açılacakmış, ameliyat çok başarılı geçmiş. inşallah yarın bandaj açıldıktan sonra eve gidebilirler , 1 hafta sonra sanırım herşey yoluna girecek, Allahım Linamıza acısız ve ağrısız geçirt ne olursun
NİHANCIĞIM; biz Demirkapı daki mobilyacılar çaşısından aldık, Zeki Bebe mağazanın adı, isteğe göre siparişi yapıyorlar, Pazarlık ta yapabiliyorsun. biz oda yaptırdık, ama tek yatakta yapıyorlar, sonra orda bile devamını yaptırabilirsiniz. hatırlıyorsun değilmi yatağını, hazırlıklar kısmında vardı, çekmece sonra komodin oluyor, arka kısmındakide, sandık, ayrı bir sandık oluyor, alttada çekmecesi var oda yatak olabiliyor ayrıca ,, dur ben sana resmini bulu ekleyeyim.
bu arada ben ece yi file ile tek başıma yıkıyorum, sorunum yok, baba evdeyse o havlu tutuyor :) yüzüzstü çevirdiğimde, içindeki pis suya elini sokuyor, cesret edemedim k.validemle, filesiz deneyeyim dedim, 2 kişi zaptedenük gelmeye başladı, hareketlendi, kafasını boşlıktan atıyor, kavrıyor bırakmıyor, y
ECENAS , evett eeee ler sarmış dört bir yanı, senin kızçeyle benimki zaten Adaşşş, Ece ler ayrıca cilveli oluyor sanki, ne dersin ?

CEKO, benimki 4. ayda başaldı ama çok yadırgamadı, muhallebiyi çok sevmişti ama şimdi muhallebiden nefret ediyor. 40. çıktıktan sonra, biberonla kendi sütümü alırdı, ama kaşığa alışınca biberonu red ediyor, ne yapıcam bilmiyorum, çalışmaya başlarsam yandım

HAVVAcığım,ece de korkardı 2 aylıktı, nazar ve korku için Dua yazdırdım, bu onun adına özel yazılıyor, muska halinde, çok şükür rahatladı ondan sonra, Cekonun Anneannesinin dediğine yakın şeyler dediler acaip korktum, yani bebek annesini kaybettiğini görürmüş ruyasında ben dualar çok inanırım, oku , 7 şer kez, fatiha, Kulhuvallau ehad, Kuleuzu birabinnası, felak suresini, ayetel kürsüyü, 7 şer kez okurdum ona

saol elfidacım resmini de koyarsan eşime babamlara gösteririm cnm.elvin'i filede yıkamıyoruz oturtup yıkıyoruz :) o yüzden tek yıkayamıyorum ben.

tuğba maşallah oğluşuma aman da aman diğer dişi de geliyormuş :) ben de dün başladım 6 aylık sonrası mamasına.yoğurt yediriyim ben bari mamasından sonra.ay bu uyku yüzünden yemek düzeni de şaştı m.püresini yarın veririm bari

biraz önce Eylül emziğini eliyle çıkardı elindeyken 10 sn falan baktı ve tekrar yerine taktı :ecrin_bebek::ecrin_bebek: gülmekten öldüümmmm:roflol: ay halini görseydiniz ... hergün yeni bişey yapıyor cadım benim

bu arada LİNA'nın iyi olmasına sevindim inşallah en kısa zaman atlatır kuzum benim :Saruboceq::Saruboceq:
tuğba kıs diş çıkarıyor ya ertuğ kilo almaması normal tabi. inşallah yaralarıda düzelir üzülme annesi toparlar benim yoğuytt canavarım.. cokacimcoook

Nihan kıs adam yarın gelcekmiş :1no2::1no2: yarın bidaha arıcam kuşum

selam arkadaşlar okudum yazılanları herkesin bir sıkıntısı var Rabbim iyiliklerle karşılaştırsın herkesi inş.
Havvacım Buse de dün akşam başladı aynısını yapmaya tam uyuyor diyorum gözlerinden yaş gelerek yeniden başlıyor çığlığa bende hemen okuyorum ama gene de yapıyor hayır olsun inş. insan üzülüyor dediğin gibi içim parçalanıyor valla
Nurcancım geçmiş olsun Erenimize canım
Gamzecim çok şükür atlatmışsınız Allahım bi daha yaşatmasın inş.
Kezbancım özlüyoruz seni valla öp yavrularımızı bizim içinde
Seher kıs banada özendirdin banyo işini bende yıkıcam şimdi bebeğimi babası yok tek başına yıkıcam arkasını yıkayamasamda pisliği gider en azından
Ayy öteki arkadaşlarımı unuttum valla kafa kalmadı hiç kıslar bu arada yarın eşimin doğumgünü maddi olarak kötü durumdayız manevi sürpriz yapıcaktım ama yarında eltimler geliyorlar napsam acaba
Bide teyzeleri kısmetse c.tesi günü Busemin 6 ay kınasını yapıcaz hepinizi bekleriz :)
Hepinizi öpüyoruz Allahıma emanet olun

mrb kızlar oncelıkle linadan haber verdıgın ıcın tsk ıyı olduguna sevındım ins kolay atlatırlar tugbacım neguzel dr detaylı bılgı vermıs canım bızım ertug nekadar zamanda 70 gr aldı masallah kılosu cok ıyı daha beterlerıde var yanı:)) havvacım sen gene bı dr gotur emın ol bseyı olmadıgına bıde ben kızımın yatagında sureklı kucuk kuranı kerım ve cevsen vardır onların yararı oldugunada emınım sende bulundur daha onlar melek canım bıde arkadasların dedıgı gıbı oku ayetel kuruyu felak naz surelerını ozelllıkle oku ins duzelır

buarda bende bugun saglık ocagına goturdum kuzumu kılosuna baktırdım nekadar dogruysa artık 15 gun once 6100 gr dı 6bucuk kılo olmus nasıl sevındım bır bılsenız kuzum ek gıdalara baslayınca bıraz toparlıyor galıba hmm bıde demır damlasıda ıstedım onada baslıcaz artık

tabi canım üzülmüyorum çünkü sebebini biliyorum diş çıkarıyo oğluşum teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…