[/B]Gamzeyle konuştum akşam üstü, Lina ayılmış, ama Anestezinin etkisiyle gündüz uyumuş, yarın bandajıj açılacakmış, ameliyat çok başarılı geçmiş. inşallah yarın bandaj açıldıktan sonra eve gidebilirler , 1 hafta sonra sanırım herşey yoluna girecek, Allahım Linamıza acısız ve ağrısız geçirt ne olursun
NİHANCIĞIM; biz Demirkapı daki mobilyacılar çaşısından aldık, Zeki Bebe mağazanın adı, isteğe göre siparişi yapıyorlar, Pazarlık ta yapabiliyorsun. biz oda yaptırdık, ama tek yatakta yapıyorlar, sonra orda bile devamını yaptırabilirsiniz. hatırlıyorsun değilmi yatağını, hazırlıklar kısmında vardı, çekmece sonra komodin oluyor, arka kısmındakide, sandık, ayrı bir sandık oluyor, alttada çekmecesi var oda yatak olabiliyor ayrıca ,, dur ben sana resmini bulu ekleyeyim.
bu arada ben ece yi file ile tek başıma yıkıyorum, sorunum yok, baba evdeyse o havlu tutuyor :) yüzüzstü çevirdiğimde, içindeki pis suya elini sokuyor, cesret edemedim k.validemle, filesiz deneyeyim dedim, 2 kişi zaptedenük gelmeye başladı, hareketlendi, kafasını boşlıktan atıyor, kavrıyor bırakmıyor, y
ECENAS , evett eeee ler sarmış dört bir yanı, senin kızçeyle benimki zaten Adaşşş, Ece ler ayrıca cilveli oluyor sanki, ne dersin ?
CEKO, benimki 4. ayda başaldı ama çok yadırgamadı, muhallebiyi çok sevmişti ama şimdi muhallebiden nefret ediyor. 40. çıktıktan sonra, biberonla kendi sütümü alırdı, ama kaşığa alışınca biberonu red ediyor, ne yapıcam bilmiyorum, çalışmaya başlarsam yandım
HAVVAcığım,ece de korkardı 2 aylıktı, nazar ve korku için Dua yazdırdım, bu onun adına özel yazılıyor, muska halinde, çok şükür rahatladı ondan sonra, Cekonun Anneannesinin dediğine yakın şeyler dediler acaip korktum, yani bebek annesini kaybettiğini görürmüş ruyasında
ben dualar çok inanırım, oku , 7 şer kez, fatiha, Kulhuvallau ehad, Kuleuzu birabinnası, felak suresini, ayetel kürsüyü, 7 şer kez okurdum ona