selam arkadaşlarım,
Nihancım çok geçmiş olsun canım annanene. İnşallah bir an önce düzelir.
öznurcum kaka olayını çok takma kafana arada oluyor öyle bebişlerde. Benim kızımda bazen yeşil ve sümüksü yapıyor hatta kan pıhtıları bile oluyor ama ertesi gün düzeliyor. Şimdi demir kullandığımız için rengi koyu kahve gibi çıkıyor. Sonucu bizede bildir canım. Yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz. Deryacım kızım göz kapağı ameliyatı olacak göz kapağı düşük görmesini engelliyor onu kaldıracaklar. Bebişi hasta olan arkadaşlarım çok geçmiş olsun. Zeynepcim maşallah oğluşuna tam patitis olmuş :)
Ben artık bir süre giremeyebilirim kızlar. Yarın hastaneye yatıyoruz ve pazartesi saat 11 civarı ameliyata girecek kızım. Çok korkuyorum gerçekten ama geçecek biliyorum. Burada atlattık diye birlikte sevincide paylaşacağız inşallah. Ben mesaj atıp bildirmeye çalışırım gerek Nihana gerek Tuğbaya siz onlardan haber alırsınız. Eve dönüncede yazarım size inşallah. Zor bir dönem daha bekliyor beni ama sonrasında inşallah herşey çok güzel olacak. Dualarınızı esirgemeyin yeter. Hepinize desteğinizden ötürü çok teşekkür ederim.
kızlar az önce gamze ile msglaştım.lina ameliyattan çıkmış.gözüne buz tutuyormuş,ayılmaya çalışıyormuş kuzumuz.yarın eve çıkacaklarmış.
CEYDACIM ben yarım elma yarım armut sıkıyorum 100 cc falan oluyo öle de verebilirsin cnm,elvin hepsini bitiriyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?