2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

heheee ege kucağımda otururken uyudu çok ilginç dünya tersine mi dönüo kızlar bi bakın dışarı:)))

kızlar kolum çokkkk ağrıyoo ya kaldıramıyorum yerinden tek el yazıyorum vallaa...
aymuu bebişin 3 aylık olmuş maşallahhhh sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımm
kızlar bebişler kabız olunca elma suyu vermeyin zeynepte yazmış zaten kabız yapıyo çok fena benimde oğlum bi gün kabız bi gün değil ne vereceğimi şaşırdım..
çok şükür linamız iyiymiş çok sevindim
nihan senin zilli iice geceyi gündüzü karıştırdı inşallah düzelir canımm ...
nese kızlar az dinleneyim benim canavarlar uyuduu...yaa elif seni çok ii anlıyorum benimde annem çok kızıyo pc başında oturtmuyo :))) çocuklar olmasa annem ..annem değilse kocamm kendimize vakit ayırtmıyolar yaa ((((((

canım benimmmmmmm
.çokk güzel haberlerini alacağız.hepimizi mutlu edeceksin.minik prensesimiz o kadar güçlü ki , sağlıkla aramıza döneceksiniz.biz bu sayfalarda ne kötü günleri atlattık....
güzel haberlerinle gel aramızı tekrar... linamızın gülen yüzü hiç solmasın...
acil şifalarcanım arkadaşım...

kızlar az önce gamze ile msglaştım.lina ameliyattan çıkmış.gözüne buz tutuyormuş,ayılmaya çalışıyormuş kuzumuz.yarın eve çıkacaklarmış.

canım benimm...en güzel haberdi bu bugün duyduğum.tşk ederim....allahım dualarımı kabul etti.hepimize geçmiş olsun kızlar

ii akşamlar kıslar:ecrin_bebek: nasılsınız gamzecim gözün aydın linaya çok geçmiş olsun:teselli: eee diğer bebişler de iiler maşallah hepsine llah yavrularımızı korusun her türlü kötü şeyden inş.:Saruboceq:
bu arada ben kızımı henüz oturt madım ama sanki oturtabiliriz gibi gelio bana sositosositoama her bebek farklı tabi benim kızım çok zayıf ama aktif bi bebek 5 ayımız bitiyo 5,700 gr kilo almıyo bi türlü hiç bişeyide severek yemio denemediğim şey kalmadı çoook caanım sıkılıo:uhm:neyse cadı durmuyo herkese bybyby

İyi akşamlar annişler,gecikmelide olsa tüm anniş ve kuzularının yeni yılı kutlu olsun.Umarım 2009 sağlık,barış,mutlulukla ve huzurla geçer.
Bizde bir taşınma telaşı var ev arıyoruz bakalım bu yakınlarda taşınmayı düşünüyoruz.Beylikdüzü real yakınlarında baktık,taşınma telaşı olursa taşınmaydı,ev toparlamaydı ,tekrar internet bağlantısı derken bir süre olamam sanırım.
Tüm bebişleri öpüyorum...

CEYDACIM ben yarım elma yarım armut sıkıyorum 100 cc falan oluyo öle de verebilirsin cnm,elvin hepsini bitiriyo:)

CEYDACIM ben yarım elma yarım armut sıkıyorum 100 cc falan oluyo öle de verebilirsin cnm,elvin hepsini bitiriyo:)

teşekkür ederim nihancım.ee ben o zaman baya az vermişim haklı çocuk:))yarın da armutla vereyimm..,

o zaman bizim kabızlığın sebeb anlaşıldı elmadan oluyor belki armutla beraber biraz toparlar..

kızlar bu meyvelerin sularını çıkarırken tülbent kullanılıyomuş sanırım onun temizliğini nasıl yapıyosunuz?

Ben hala ek gıdaya felan başlamadım,kilosu iyi cimcimemin sadece emiyor ama farklı tadlarada açık aslında.Ben arada tadına baktırıyorum elma,armut vs.yemek için can atıyor geri çekince ağlamaktan kuduruyor.Doktor verme birşey diyor hala,doyan çocuğu zorlama diyor ısrarla.Sanki vermem geriyormuş gibi bir his oluşuyor içimde günbegün geçmi kalıyorum acaba arkadaşlar?..
Hangisi doğrusu hangisi yanlış anlamadım...

canım ben de daha hiç bişey vermiyorum sadece öğrenmek için arkadaşlara soruyorum ki sonra zorlanmayayım

merhaba arkadaşlarım nasılsınız diyceem ama okuduğum kadarıyla bebişler hepimizi zorluyor.
gamzeciim geçmişolsun bitanemiz iyiymiş çok sevindim çocuğumun çektiği son acı olur inş.
bu arada bebişlerin yeni resimleri eklenmiş cetvellere allah nazarlardan korusun onları çooook ciciler çoooooook.
ben fırsat buldukça bakıyorum yazamasamda buralardayım yanii. dişler çok canımızı yakıyor jel bile işe yaramadı çıldırıyoruz akşama kadar. birde eskisi gibi onlar uyurken iş yapayım diyemiyorum dönüyorlar yataktan düşüyorlar(yer yatağı). bu kış zor geçecek gibi.. ege min bu ay ekosu ve böbrek filmi var bakalım sonuçlar nasıl çıkacak sudemin gözü de daha çok akmaya başladı oooof ooof allah onların derdini bana verse de canları yanmasa.
şimdilik bu kadar öpüyorum hepinizi kuzularımı da tombiş yanaklardan öptmmmm

cyıldızcım diğer çamaşırlarıyla beraber yıkıyorum cnm tülbentleri de.
cekocum armut havuçta dene.elvin daha severek içiyor havuç oldu mu?o zaman 120 cc falan içiyor
ayşegülcüm geçmiş olsun kolun neden hala geçmedi ki?

o zamn ben yarın armut havuç veriim bu arada kaızlığınıda belki bi nebze gidermiş olurum...

kezboşum cnm özletiyorsun kendini,ege'min inşallah sonuçları güzel çıkacak.sude'nin gözünde tıkanmamı var yoksa?Allah sağlık versin kuşlarıma,kokla benim için.elvin henüz tam dönmüyor ama gene de ben de bırakırken yanına yastık koyuyorum ne olur ne olmaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…