2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy canım benım bu bebısler dıs cıkardıgında bukadarcıkmı kılo alcaklar eyvahhhh ben bızım zıllıyı dusunemıyoum ozaman nolcak halımız allah yardımcınız olsun tugbacım enzor donemı gecırıyorsununuz

evet canım ya sorma diyorum zaten oğluşuma bebek olmadan çocuk oldun diye yavrum 5 aylık olacak 2 günsonra 3 dişi çıkcak kuzumun ateşte yapıyo acaipte huysuzluk canım ya sorma büyüdükçe doğduğu günü özler oluyosun valla tadını çıkarın.bu arada isram 5 aylık olmuş maşallah yiyenime dr.hiç durmuyoki baksana bu kilomu alır dedi altını açınca coştu bizimkide

kızlar dediğiniz herseyi yapıyorum ama ne fayda...bildiğim bütün sureleri okuyarak uyutuyorum, başucunda cevşenimizde var.annemde rüyasında annen baban öldü deyip korkuturlar o yüzden ağlıyordur diyor ama bu nasıl bi ağlamadır..acı acı ağlıyo..sonra bende başlıyorum onunla birlikte ağlamaya senağlama

ayy canım bu oyle korkutma degıldır daha melek onlar canını sıkma gece baska odada yatırsanızda aynımı bıde kranlıksa bıraz daha aydınlık yerde denedınmı

ayy canım bu oyle korkutma degıldır daha melek onlar canını sıkma gece baska odada yatırsanızda aynımı bıde kranlıksa bıraz daha aydınlık yerde denedınmı

canım beşiğinde yatırıyorum beşiğide bizim odamızda ama 3 gündür böyle ağladığı için yanımda yatırıyorum.odamızda gayet aydınlık sürekli abajur yanıyoo...

melihde bazen birden ağlıyor hem de ne ağlama hemen sesi gider morarır ters çeviririm poposuna vururum falan elim ayağıma dolaşır ama oluyo böyle şeyler genelde öyle zebani falan gördüklerini sanmıyorum ama olablir birden bişey görür korkar biz bile korkmuyormuyuz bazen rüyamızda. ya da gaz geliyordur birden bebişlere.ben nazar ve korku muskası yazdırdım yastığında asılı ayrıca öyle korktuğunda ayetel kürsi okuyun

Benim cimcimemde öyle uyanıyor arada,uykusunda ağlıyor gözleri kıpkırmızı olana kadar.İlk zamanlar bende üzülüyordum ağlıyordum onun ağlayışına(( Ama Nevinnaz öyle şiddetli bir şekilde ağlamıyor sızlanır gibi ağlıyor bizimkisine gaz sancısı denmişti.Gerçektende 10 dk.sızlanıyor sonra gaz çıkarıyordu rahatlıyordu cimcimem.
Senin cimcimen muhtemelen rüya görüyordur,derin uykuda kalkamıyordur.Eğer yanında yüksek sesle konuşuluyorsa veya tv.de yüksek sese maruz kalıyorsa bebekler gece korkup rüyalarına girebiliyormuş.Birde bebeklerin yüzüne karşı bağırmak veya yüksek sesle konuşmak onları çok korkuturmuş annem hep öyle der ben yüksek sesle şarkı söylüyorum arada Nevinnaz a annem kızıyor.Umarım geçer en kısa zamanda annesi.Onlar ağlarken bizimde içimiz kanıyor çünkü...

Allahım allahım yemekde seçermiş Elvin hanımcık.Valla nasıl içim kıpırdadı sen öyle yemek seçiyor Elvin deyince.Nevinnaz ımda seçmeye başlayacak inşallah 1 ay sonra.Bazen emziğini almak istemeyince dudağını kilitliyor ya gülmekten ölüyorum onun o haline.Bebişler yemeğe geçince kişilikleri gelişmeye başlıyor demek,o andan itibaren birey oluyorlar işte.Umarım alışır Nevinnaz yemek yemeğe..cokacimcoook

bu arada nerde kız eger dediğin yere taşınırsan aramızda bir ana cadde olcak he bizde şuan 4 tane bil.var bizde girersin gelir burayada gel kız ne güzel olur bu taraflar senin ordan ucuzda hee

Neyapıyorsunuz 4 tane pc.yi Tuğba evi internet cafeyemi çevirdiniz kızz??:)))real in hemen arkasında bir ev bulduk site içerisinde uygunda fiyatı.bakacağız artık gelirim artıkın internet cafene:)))Bende yazın bakmıştım Migros civarına ama çok yüksek binalarda oturmaktan hoşlanmıyorum ben yaaa en fazla 5 katlı olmalı apartman dediğin bu derprem korkusunda.(((
Valla baktım marketlere felanda cidden bizim buralara göre bayağı fiyat farkı var,kiralarda zaten açık ara fark var.İnşallah karar verirsek hafta sonu ok.diyeceğiz...

merhaba kızlarrrrrrrrrr
öncelikle linanın iyi olmasına çok sevindim çok şükür bunu da atlattı miniğimiz..
HAVVACIM dikkatine...hiç uyanmıyor ve sana rağmen uykusunda çığlık çığlığa ağlıyorsa onun adı uyku terörüymüş canım..valla nasıl geçiyor bilmiyorum ama adı o.istersen netten araştıralım..bazı bebeklerde olurmuş ben de geçen duydum..geçmiş olsun..
arzucum bizi de unuttun..beril ve annesi özge
bizde hastayız..yani beril hasta.üstelik bugün pnömokok aşısı oldu..peditus verdi dr..ciğerlerde bişey yok ama öksürüyor ve huzursuz yine..geceleri uyumak bilmiyor.
ben de bir garibim bu ara hiç bişey yapmak gelmiyor içimden.kolum kalkmıyor sanki bununla berber hepte misafir geliyor.neyse sorun değil onlarda ev beni bekliyor temizle diye..
nihancım bende park yatak var ama bence de büyüyen yatak mantıklı.
tuğbacım maşallah ertuğa..kilosu iyi..berilde sanki hiç kilo almıyor görünüyor tartılarda ama ağırlaştı bir türlü çözemedik..
neyse tek el yazıyorum huysuz ve hasta kızım emiyor her an viyaklayabilir .
öptüm hepinizii ve m,inikleri..
aslıcım bakarsın buluşmanıza ben de gelirim.istanbula gelmek gibi bir düşüncemiz var..

canım kaynanamlar geldi kayınbabamın var benim var erayın var zaten görümcemle beraber oturuyoruz onun var öyle herkese lazım oluyo napalım benimki hiç kapanmıyo maşallah.canım migrosun arkasındaki büyük binada oturuyorum ben belki bu evede bakmışındr 9 u kat yolun yanındaki kesin bakmışındr evet ya relin orası ucuzmuş hatta geçen vardı hürriyette galiba 400 ytl diye bide 500 ytl diye hemde 3 oda 1 salon yani bizimkiyle aynı çift vc li bi 700 e oturuyoz ama yakıt baya fazla geliyo 180 65 de aidat daha tam yanmadığı halde öyle geldi bakalım valla faturalarla beraber 1 buçuk milyar oluyo ben yemedim sen ye hesabı ya ben çok üzülüyorum verdiğim paraya ay deiğin hemen geliyo.bizde burdan ev alıcaz inşallah beşiktaştaki ev bir satılsında

merhaba canım, ya unutmadıım kalmamış ki ecem akıl bırakmadı ki bendeekaydirigubbakcemile

Ohh Tuğba ne güzel valla kalabalık aile oluyorsunuz yani,ben çok seviyorum kalabalık ev ahalini.Kalabalık pazar kahvaltılarını.Ama arada yorulur insan kalabalıktanda.bakmışımdır canım oralardan mutlaka ama dedim ya bende eşimde korkuyoruz yüksek binalardan.Bizim birde kedimiz var canım maluum bebiş olunca bahçesi olan veya bahçekatı bakalım diyoruz daha çok.Bizde oralardan ev satın almayı düşünüyorduk 2008 de ama eşimin rahatsızlığı,bebiş masrafı derken artık 2009 da inşallah.Öyle lüksünde değilim ben canım başımızı sokacak bizi ev sahibinden kurtaracak kadar olsun yeter diyoruz.valla ay dediğin su gibi akıyor.Allah kolaylık versin tüm kiracılara...

iyi akşamlarr arkadaşlar ancak yazma fırsatı buluyorummm
ömerefeyi yeni uyuttumm ayağımda sallıyorum öyle uyuyo beyfendi
linanın iyi olmasına sevindimm kuzumm geçmiş olsunna.s.
nihanc elvinin geece uykusu inş düzene girer canımm sende oda rahat edersiniz...:1hug:
cyıldız arzu canımm benim oğlumd akboız oluyo 4 5 gün arayla yapıyo kaksını kayssı yok demişinn var canım olmazmı ben 2 3 tane kaysı kurusunu iyice kaynatıyorum oğluma veriyorum 2 3 kaşık iyi geliyo kakasını yapıyo sende öyle yapa.s
havvacım bencede bi dr git için rahat olsun üzülme
dark elif hiç görüşemiyoz canım bayadır giriyosun foruma ece nasıll öptüm ikinizide

bizimde yarın rotavirüs aşımzı varr
arzu,seher,zeynep,nil,tuğba,ayşegül,ceko,öznur ve diğer anneler hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorummmmma.s.

sedefcim yok kız anam ama keşke kalsak ben bayılıyorum kalabalık ailelere eşim ben ertuğ bide görümcem kalıyoruz diğerleri misafir ertuğ durmuyo diye ben çagırdım valla temizlik derdim ütü derdim yemek derdim yok çok şükür allah razı olsun valla çayımı bile getiriyo canım annem herkese benimki gibi melek kaynana versin rabbim

Nihancığm ,
canım ecenin yatağını birkaç boyuttan koyuyorum

sonra evine geçince aşağıdaki gibi kalanlarını tamamlatabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…