ayy canım bu oyle korkutma degıldır daha melek onlar canını sıkma gece baska odada yatırsanızda aynımı bıde kranlıksa bıraz daha aydınlık yerde denedınmı
merhaba kızlar....
yazılanları okuyamadan bizimle ilgili haberler vermek istiyorum...malesef biz hiç iyi değiliz. canım kızım beren geceleri bağıra bağıra uyanıyor üstelik uykusunda yapıyor bunları ve ne yaparsam yapıyım bi türlü uyandıramıyorum ve susturamıyorum.3 gündür sürekli böyle uyanıyor. bağırmaktan ve ağlamaktan sesi kısıldı yavrumun(( ateşi yok, bi sıkıntısı olduğunu da sanmıyorum ama neden böyle oluyor anlamadım. herkes korkutuyorlardır diyor ama 3 gündür mü korkutulur bi bebek...sadece fazla ağlamaktan soğuk soğuk terliyor.ben bi yerlei ağrıyordur dşüncesiyle ağrı kesici veriyorum ama bunu da yapmam yanlış sanırım. yarın doktora götürcem meleğimi ama sizinde fikrinizi almak istedim. kızım neden böyle ağlıyor olabilir. üstelik gündüz uykusu tam tersi çok güzel..herhangi bi huysuzluğu falan da yok kuzumun...kızlar akıl verin nesi var acaba kızımın...
benim ki çokta başladı :) beğenip beğenmemeleri bile var zillinin.2 gündür benim yaptığım sebze püresini yemedi,sulandırınca içmedi de.dün akşam babası bebelac'ın sevdiği püresini aldı.onu yedirdim bugün.az önce gene uyudu,uyansın saat 8 gibi meyve püresini vericem.hanımefendinin uyku düzeni değişince yeme durumları da değişti tabii.mamasını daha geç vericem. kafamçokkarıştı
merhaba kızlarrrrrrrrrr
öncelikle linanın iyi olmasına çok sevindim çok şükür bunu da atlattı miniğimiz..
HAVVACIM dikkatine...hiç uyanmıyor ve sana rağmen uykusunda çığlık çığlığa ağlıyorsa onun adı uyku terörüymüş canım..valla nasıl geçiyor bilmiyorum ama adı o.istersen netten araştıralım..bazı bebeklerde olurmuş ben de geçen duydum..geçmiş olsun..
arzucum bizi de unuttun..beril ve annesi özge
bizde hastayız..yani beril hasta.üstelik bugün pnömokok aşısı oldu..peditus verdi dr..ciğerlerde bişey yok ama öksürüyor ve huzursuz yine..geceleri uyumak bilmiyor.
ben de bir garibim bu ara hiç bişey yapmak gelmiyor içimden.kolum kalkmıyor sanki bununla berber hepte misafir geliyor.neyse sorun değil onlarda ev beni bekliyor temizle diye..
nihancım bende park yatak var ama bence de büyüyen yatak mantıklı.
tuğbacım maşallah ertuğa..kilosu iyi..berilde sanki hiç kilo almıyor görünüyor tartılarda ama ağırlaştı bir türlü çözemedik..
neyse tek el yazıyorum huysuz ve hasta kızım emiyor her an viyaklayabilir .
öptüm hepinizii ve m,inikleri..
aslıcım bakarsın buluşmanıza ben de gelirim.istanbula gelmek gibi bir düşüncemiz var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?