2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun canım benim kız bizimde öyle lüksünde yok gözümüz seninle aynı düşünüyorz ah o bahçeli evlere bende hastayım ama çok pahalı ya dublex ev tek hayalim ama daireyede razıyız artık bu devirde

Sağol Tuğba şimdi birsüredir dinleniyor,allah herkeze sağlık versin.Tuğba lahana kapsülü kullanıyordun değilmi sen faydasını gördünmü?Merak ettim canım ya,faydası varmı varsa bizede tavsiye et olurmu canım?...

nermincim kız ben fouryou dan aldım ya inanırmısın içtiğimden bu yana daha beter yemek yiyorum yada yine adet dönemimin içindeyim ondan galiba ya karnıma bakıyorum 6 aylık hamile gibi duruyo çıldırıcam süt işimde bitti ya taktım iyice ah bir adet olsam rahatlıcam ama olmuyorum işte doğumdan sonrada 1 hafta oldum ben içim çok dolu yani:) yalnız aldığım kapsül kendi sitesinde 32 ben 19 a aldım bakalım 1 ay içcem baktım olmadı diğer kullandığım şeye geçcem yine

Bende sitesine bakıyorum şuan,kullanıcı yorumları hiçde içacıcı değil valla.Kimse kilo veremediğini söylüyor.Spor ve yediklerine dikkat edersen ilaç faydalı oluyormuş.ben spor yaptıktan ve yediklerime dikkat ettikten sonra zaten kilo veririm yahuu komik valla.Öyle yatarak kilo verilmeyeceğini bende biliyorum nerde kaldı sizin kapsülün fadası peki diye yorum yazdım.
Sen regl olmadınmı daha ?ben geçen ay oldum ve iştahım dahada açıldı valla.Buarada bende regl olunca şişkinliğim iner diye düşünmüştüm ama hikaye oldu inmek dahada şiştim.Artık kabul ediyorum tam bir şişko olmuşum ben((

Herkeslere iyi geceler, dilerim tüm bebişlerimiz uyumuştur, Ecenin bu 3. gece uyumuyor, delirecem, hepsi birden kudurdu sanırımm 11 de yatan kız hala ayakta ve oyun istiyor, kendini sağa sola hareket ettiriyor, babaannesi öğretti, fış fış kayıkçı yapmak istiyor .... dilerim bu gece uyur

Özge canım geçmiş olsun, ahhh Berilim benimm , kokla yerime çoook

kübracığımmm , ya canım şu sıralar mümkün olduğunca gelmeye calışıyorum,
kk yı herzaman okuyamıyorum, fcbk 'um ama genelde hep açık, kızların bazılarıda orda , çok iyi oluyor, orada olsun görüşüyoruz, gelsenize, ya herkesi gerçek adıyla soyadıyla bilemeyince davet de edemiyorum

Tuğba inşallah , hayalindeki evde birgün olur, hepimizin arzusu biran önce kiradan kurtulmak, allah hepimizi kurtarsın

ay deme ya ama ben olmaynca karnım çok şişiyo bi kerede 8 ay olmamıştım ay sinir hastası olmuştum beni çok etkiliyo ya bakalım valla nermincim işe yaradı yaradı yaramadı geçerim sihirli hapıma valla bu arad iyi yazmışın kız tabi canım zaten uykuya zaman bulamıyoz bide spor yapcam yok ya valla ben hem yicem doya doya hemdezayıflıcam onunda ilacı var tam benlik

darkelf amin canım benim allahım herkese gönlündeki evi versin rabbim bu yıl olşsun çok istiyorum ben ya erayda durmadan sayısal loto oynuyo bak bu hafta çıkacak ev alıcam hatun sana diye ama nerde bizemi çıkcak ......aşkum sen world of warcraft mı oynadın beni bulun kızlar valla benden de herkese ulaşırız t.düzgünce suyabatmaz

tamamdır arzucum bebişi olan anlar:)))unutmamak ne mümkün bu yaramazlarla...
bu arada ben yeni demir kullanmaya başladım.elma suyu ile ver dedi bir de havuç suyu ile..hatta mandalina bile ver dedi..bunları sağlık ocağındaki ebeler söyledi..kaç damla olacağını berilin ağlama telaşından unutmuşum ama 5 damla yazıyor içinde.siz ne kadar veriyorsunuz?
d3 olarak ta devit kullanıyoruz biz.ilk önce acd3 kullanmıştık sonra buna geçtik..

NERDE canım, lahana kapsülü yağ yakmaya yaramıypr, sadece ağırsakları çalıştırmaya yarıyor bildğim kadarıyla, spor ve diet yapmak zorundasın, ki faydası olsun,
asıl yağ yakıcı birtakım ilaçlar falan var, ama onları tüketiğindede kesinlikle gram yağlı yemeyeceksin, çünkü o ilaçlar yağı direkt anında müsil gibi barsaklardan atıyor, aldın ve ansızın hemen wc ye gitmen lazım, yani zor durumda da bırakabilir .( ben stepe başlayacağım evde, yediğimede biraz dikkat edersem biraz veririm inşallah, salona gidemiyorum çünkü eceyi bırakamıyorum bakalım :) youtube a girip step aerobik yazınca çıkıyor step dersleri , ben herhangi bir ilaçta kullanamıyorum çünkü anı zamanda emziriyorum, 6 kilo fazlam kaldı onu verirsem tamamdır

Özgeciğim yaaa, benim doktor neden bu kadar gerden geliyor anlamadım
biz hala acd 3 kullanıyoruz, herkesler demire başlamış, 4. ay itibarı ile alıyorlar ama bizde tık yok, Walla bu ay doktoru değiştirecem, gerçi geçen ay demişti, önümüzdeki ay birkaç tahlil yapacağız diye, acaba bu tahlillere göremi karar verecek ?

iyi geceler kızlar...
bereni az önce uyuttum. özgecim berenin uyku terörüne yakalandığından şüphelendiğini söylemiş.bende hemen nette bi araştırma yaptım gerçektende tüm belirtileri yaşıyor kızım.çok korkmaya başladım kızlar..genellikle bu hastaık kalıcı oluyomuş.yarın hastaneye götürcem inşallah uyku terörü değildir beren.sizlerin bebişlerindede aynı seyler oluyomuş kızlar ama beren o esnada soğuk soğuk terliyor, hızlı nefes alıp veriyor ve sakinleşince hemen uykuya dalıyor.tüm bu belirtiler uyku terörü olduğunu gösterirmiş.
yine ağlamaya başladı (( allahım nolur bidaha olmasın

Evet canım bu tip ilaçlar sadece vücudu yağ yakmaya hazırlıyor diye biliyorum.Diğerlerinide kullanmaktan çekiniyorum ne yalan söyleyeyim.Benim çok kilom var ve bende sadece emziriyorum bu yüzden rejimde yapamıyorum.Sporda laktik asitten dolayı yasaktı bu ay başlayacağım ufaktan inşallah.
Sen neredeyse eski haline dönmüşsün ne güzel,tek çözüm azimle sıkı bir diet sanırım...

kalachakra inşallah olmaz canım benim allahım esirgesin yavrunu canım bende okuyup yolluyorum şimdi ayetel kursiyi 7 defa suyuna oku içir canım

havvacım canımmm korkma inşallah geçer ve uyku terörü değildir diye dua ediyorum ama sen öyle deeyince ben de bildiğimi söyleyeyim dedim.inşallah geçer canım korkma..
elfidacım canım.ben kendim geçtim devite.doktorum demedi ama ben başka bir doktordan öğrendim acd3 için fazla kullanma demişti..a vitamini birikiyormuş vücutta..demire başlaman lazım ama..onu sağlık ocağından isteyebilirsin..öptüm hepinizi yatmam lazım artık..elfidacım face'e yazdım canımbenim..

iyigeceler canlarııım ben yatıyorum inş.uyanmazda oğluşum belim koppuyo bide sag kolum anam çok yaşlandım 1 çocukla .........

Banada ilk ay doktorum acd3 önerdi onu kullandım 2 ay daha sonra banada başka bir doktor vücutta a vitamini birikmesi yapar dedi ve araştırdım gerçekten öyleymiş.Sağlık ocağımızda monovitd yi verince artık onu kullanıyoruz.Günde 3 damla,kilosu fazla ama yinede 3 damla veriyorum ben.kendim demir hapına devam ettim geçde olsa çünkü emdiği için alıyordur sütümden çünkü.Fazla d vitamini yüklemiside pek sağlıklı birşey değil çünkü damar sertliği yapıyor bildiğim kadarıyla.Bu ay soracağım demir e başlayacakmıyız diye...

ÖZGECİĞİM , canım arkadaşım hemen Face'e geçiyorum, ben sağlık ocağına danışayım o zaman en iyisi, bu konularda sen beril 1 ay küçük olmasına ramen hep önden gidiyorsun, inan sen anlatmasan birde kızları arada okumasam herşeyi gecikmeli uygulayacak doktor,

NERDE , nerde canın o günler :) ben zaten 11,5 kilo + ile doğuma girdim, 5,5 kilo verdim, bunun 2,5 kilosu zaten kızımdı ntajım 7 ay ulantı ve kusmam olmaktı, yoksa dünyayaı alırdım, e verememde kilo,çay nutella eşliğinde yazıyorum :) en büyük sorunum selülit gibi garip bir hal aldı bacaklarım onu yok etmeliyim , eskiden taş gibiydile
ayyy şimdi iyice şu acd3 olayını kafaya taktım, yarın sağlık ocağına danışayım, benim doktor kesin bıraktırmazzz , kanaatimce

HAVVACIĞIM , canım yaa dilerim bir an önce atlatırsınız, Eceyi uyuttum nihayet, sinirliydi ama odada emzirdim rahatladı, belki saloinda tv ve sesten rahatsız oldu, aslında dikkat de ediyoruz ama :?

herkeslere iyi Geceler,
BEbeklerimizi Melekler korusun

Selam güzel anneler ve melekleri nasilsiniz.Ya arkadaslar size birsey soracagim bu acd3 yada feca denilen sey ne oluyor beni bilgilendirirseniz sevinirim sizin icinmi yoksa bebisleriniz icinmi?

Hoşgeldin Kartopum.
Acd3 bebişlerimize 15 günlükken başlamamız gereken d vitamini canım bazı doktorlar sadece d vitamini değilde içinde acd vitaminleri bulunan bir damla öneriyor o işte.face de facebook.arkadaşlar facebook tanda görüşüyor ya onu belirtmişler canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…