2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın arkadaşlar. bugün nasılsınız bebişleriniz nasıl. bugün ben pek iyi değilim çok halsizim ve midem çok bulanıyor. :a015:

günaydın kızlar şutarafagitti
sonucu güzel çıkan arkadaşlarım için gözünüz aydın geçmiş olsun:dance:
benimde bu sabah midem bulanıyor ve halsiz hissediyorum:çok üzgünüm:

günayddııınn.
elvin örgüleer çok şirin anneciğinin ellerine sağlıkkk. güzel günlerde bebeğine giydirmek nasip olsun inşallaaahhhh...
çilekcim sana noldduuu? sogukalgınlığımı var acaba, ılık birşeyler içmeye çalış istersen.
belki iyi gelir... çok geçmiş olsın canım.
bende 1 haftadır nezle grip arası gidip geliyorum ama geçmiyor..
hepinize güzel bir gün diliyorum canım arkadaşlaarrrııımmm.
bebişlerinizi sevin benim içinn:))
öpüldünüüüzzz :)

günaydın kızlar şutarafagitti
sonucu güzel çıkan arkadaşlarım için gözünüz aydın geçmiş olsun:dance:
benimde bu sabah midem bulanıyor ve halsiz hissediyorum:çok üzgünüm:

geçmiş olsun arkadaşım. bakalım bugün nasıl akşam olucak.

herkese günaydın arkadaşlar. bugün nasılsınız bebişleriniz nasıl. bugün ben pek iyi değilim çok halsizim ve midem çok bulanıyor. :a015:

günaydın arkadaşım.bende bu gün çok kötüyüm.karın ağrım var.bide midemi bozmuşum cırcırım yaniiii.bugün bi bitseydi hayırlısıyla :çok üzgünüm:

sana da geçmiş olsun hayatım. nazaramı geldik bayanlarrr.şutarafagitti

ELVİNciiimmmm vallahi döktürmüşsün.süper bunlar yaaa.hele şu ponponlu patiklere bittim...annenin ellerine sağlık. valla senin bebiş yaşadı.marifet başka şey arkadaşlar.
elvincimmm bak yine aklıma getirdin bitiremediğim atkımı :çok üzgünüm:

süper güzel bu modeller.nede yakışır bebişine.güle güle giyer inşallah canım benim.
ponponlu patikleri sevsinler.çok şirinler yaaaaa....

senin annenle tanışmak çok isterim elvinciiimmm jeyyar
öptüm arkadaşıma.s.

günaydınnnn arkidişlerrr...
nasılsınız bakalım? bugün keyifler nasıl? Yerindedir umarım...

ayy ben bu örgülere bayıldım. elvincim anneciğinin ellerine sağlık çok hoş olmuş...
panikatakcım demek cırcır oldun :))) bol bol leblebi yemeni tavsiye ederim :)))
aylincim daha bitmedi mi yav senin giribin... Off bu grip seni çok sevdi galiba... yakanı bırakmıyor hehe...
çilekcim sinsercim sizlerede çok geçmiş olsun canım...
Kendinize çok dikkat edin, havalara aldanmayın, sıkı giyinin heheh ( kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali :)))
Öpüyorum sizleri canlarım...
Hepinize güzel bir gün diliyorum

saol canım benim. sende çok dikkat et kendine umarım keyifli bi gün geçirirsin a.s.

günaydın arkadaşım.bende bu gün çok kötüyüm.karın ağrım var.bide midemi bozmuşum cırcırım yaniiii.bugün bi bitseydi hayırlısıyla :çok üzgünüm:

sanemciim sen çok çikolata ve abur cubur yiyorum diyodun yaa ondan olmuştur belki cırcır.. :sm_confused:
onun için bir-iki gün biraz perhiz yap canım.
yağsız şeyler yemeye çalış olur muu, birde bol su içmen lazım, su kaybedersin şimdii..
çok geçmiş olsun tatlımm.. a.s.

günaydın kızlar bayıldım ELVİN örgülere ii günlerde giysin bebişin yerim onu ben.kızlar bugun hiç keyfim yok ya akşam eşimle konuşuyoduk ben ufak tefek bişeler aldım işte bebişime anakucağı alalım dedim eşimde biraz erken deilmi aylin şöyle 7 ayı bi atlatalım sonra herşeyini alırız dedi nieki dedim herşey biz insanlar için dedi herşeyin kötüsünüde düşünmek lazım dedi ve ben işte o an çıldırdım kızlar ağlama krizine girdim çok kötü oldum halada öyleyim işe geldim ama ruh gibiyim tansiyonumda yükselmiş valla birkaçgündür ii gidiyodu üstüne bide gece acilde 2 aylık bebek ölmüş onu söyledi arkadaşlarım çok kötü oldum yasenağlama

canım aslında eşin doğru söylemiş, işte biz anneler bu konularda yerimizde duramıyoruz, hemen herşey biranda olsun bitsin istiyoruz. valla ben de kızıma daha hiç bişey almadım. aslında bunda eşiminde çok etkisi var. biraz düşününce doğru diyorsun... moralini bozma canım. eşin tatlı dille söylemiş ne güzel... sıkıntı stres, moral bozmak bize YASAK yasakkelime

aay canım benim yaaa.. üüüf hiçbişeyin üzmemesi gerekli bizleri, anında tansiyon olarak geri dönüyo..
eşininde kötü bir niyeti olmadığına eminim, tabii ki seni üzmek için söylememiştir daha sonra üzülmeyelim demek istemiştir, ama işte bizim ruh halimiz çok farklı.
bebeklerimizle ilgili bişey söylenmesine tahammül edemiyoruz.
bende aynen öyleyim.
nolur artık üzülme.. öyle düşünceleri çıkar aklından, bak bebişinde üzülür soora.
özellikle bebekler annelerin ağlamasından çook etkilenirmiş, ben o kadar sulugözüm ki reklamlara bile ağlıyorum..
bunu okudum bir yerde artık tutuyorum kendimi, sen bebeğinle konuş rahatlarsın canımın içi..
a.s. a.s.

haklısında canım işte anne yüreği dedikleri bu sanırım çok kötü oldum çokta hassas bi insanım böyle şeylerin düşüncesi bile çok kötü allah korusun eşimde çok pişman oldu yazık sonrada ona üzüldüm neyapacağını şaşırdı beni öyle görünce

saol canım ya bende çok sulugözlüydüm hamilelikten sonra daha beter oldum herşeye ağlar oldum eşimde çok üzüldü beni öyle görünce kötü bi amacı yok biliyorum ama işte olumsuz bişe duymaya tahammülüm yok

seni çok iyi anlıyorum arkadaşım benzer olayları bende yaşıyorum. insan hevesleniyor bişeyler almak istiyor sonra bide kötü yönünü düşünüyor. aslında herkes alnına ne yazılıysa nasılsa onu yaşıyor. o yüzden en güzeli bugünün keyfini çıkarmak. nasıl mutlu olunuyosa onları yapmak. herşey biz insanlar için ama çok fazla gelecek kaygısıyla yaşanmıyorda. sen ufak tefek şeyler al bebişine bu seni mutlu edicektir. bende öyle yapıyorum ufak tefek bazı şeyler alıyorum diğerlerini doğuma yakın alıcam inşallah

ayy valla bende öyleyim, hamilelik beni daha beter etti. eşim bana aramızda kalsın sidikli göz der hep... senağlamasenağlama:roflol:

hamilelikte hepimiz öyleyiz canım yaa.. olumsuzlukların hiçbirne dayanamıyoruz nedense.. bende öyle çok korkuyorum ki kötü bişeyler olacak diye zaten sulu gözlüydüm daha beter oldum.. allahın izniyle geçecek inşallah bu olumsuz düşünceler ve güzel günleri düşünüp mutlu olalım canımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…